#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/09/2010 17:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: "Πιάνεται η καρδιά σου από τα κλειστά μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη"Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης βρέθηκε στο στόχαστρο του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος ξεκίνησε τις επαφές του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 75ης ΔΕΘ.

Μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κ. Γκιουλέκα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«‘’Πιάνεται’’ η καρδιά σου όταν στο κέντρο, στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, βλέπεις τόσα πολλά κλειστά μαγαζιά.

Είναι το μαστίγωμα που δέχεται ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης. Αυτό συμβαίνει, όμως, σε όλη την Ελλάδα, από αυτή την πολιτική που θέλει λιτότητα, λιτότητα, λιτότητα και μόνο λιτότητα, ως λύση για την κρίση.

Και σήμερα, από τα στόματα εκείνων οι οποίοι έφτιαξαν το πρόγραμμα του Μνημονίου, ακούσαμε το αντίθετο: Ότι, δηλαδή, είχαν προσφέρει λάθος μείγμα.

Είμαι εδώ πέρα, σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, μαζί με έναν άνθρωπο, ο οποίος εκπροσωπεί για εμάς, συμβολίζει ό,τι καλύτερο έχει η πόλη, προκειμένου να αποκτήσει το δυναμισμό που απαιτούν οι δύσκολες περιστάσεις, τις οποίες όλοι έχουμε δει.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον Κώστα Γκιουλέκα.Μόλις, τώρα η ‘’Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη’’, μου ανέλυσε τις συγκεκριμένες θέσεις που έχουν για την πόλη, για την εξέλιξη, για την ανάπτυξη.

Είμαστε δίπλα του και χαιρόμαστε γιατί η εμβέλεια και το εκτόπισμά του ξεπερνούν τα κομματικά πλαίσια της Νέας Δημοκρατίας και ακουμπάνε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του.

Θέλουμε να μείνει αυτός που είναι. Απλός, σύγχρονος, επιτελικός, δημιουργικός.

Κώστα, καλή δύναμη».

Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς

Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, είχε εξάλλου  το μεσημέρι, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 75η ΔΕΘ, ο Αντώνης Σαμαράς.

Οι φορείς ανέπτυξαν στο Πρόεδρο της ΝΔ τις θέσεις και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την τόνωση της οικονομίας της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Β. Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε τη σημασία των επαφών του με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, «πέρα και πάνω από γεγονότα και εξελίξεις, προκειμένου να υπάρχει μια σταθερή άποψη και γνώση και όχι απλή γνώμη του τι συμβαίνει στο χώρο της οικονομίας».

Κλείνοντας τη συζήτηση, μετά την τοποθέτηση των παραγωγικών φορέων, σημείωσε ότι, εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου, που εφαρμόζει η κυβέρνηση, «η χώρα βρίσκεται σε βαθιά και παρατεταμένη ύφεση, η ανεργία εκτινάσσεται, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται και η αγορά έχει στεγνώσει από ρευστό».Έκανε παράλληλα σύντομη, αλλά περιεκτική αναφορά στο γενικό πλαίσιο των προτάσεων για την ανάπτυξη, που έχει επεξεργαστεί η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι το πλαίσιο αυτό αποτελεί τη μόνη διέξοδο «στα μεγάλα αδιέξοδα που προκαλεί η πολιτική της κυβέρνησης».

«Δεν είναι μια συνάντηση μεμψιμοιρίας, όπως αυτές που κατά καιρούς έχουμε συνηθίσει στη Θεσσαλονίκη τις μέρες της ΔΕΘ. Είναι μια προσπάθεια ουσιαστικής απάντησης στις απαιτήσεις των καιρών, βασισμένη στην εμπειρία, αλλά και την επιστημονική τεκμηρίωση, των δημιουργικών δυνάμεων της Β. Ελλάδος», επεσήμανε ο αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος, που συντόνιζε τη συζήτηση.

Οι θέσεις των φορέων

Στη σύσκεψη παρέστησαν εκ μέρους των φορέων, οι πρόεδροι του ΕΒΕΘ Δ. Μπακατσέλος, του ΕΕΘ Μ. Ζορπίδης, του ΣΒΒΕ Ν. Πέντζος, του ΒΕΘ Σ. Μαγόπουλος, του ΤΕΕ/ΤΚΜ Τ. Κονακλίδης, της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Στ. Ζαχαρέλης, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κ. Χατζαρίδης, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης, Δ.Μαντούσης κι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒΕ Τ.Αλεξανδρίδης.

Την ανάδειξη της «ελληνικής αξίας» των προϊόντων μας, ως «σύνθημα» για την ανάκτηση μεριδίου της εγχώριας και των διεθνών αγορών σε συνδυασμό με την «άρση εμποδίων στην επιχειρηματική δραστηριότητα», πρότεινε ως «συνταγή» για την έξοδο από την κρίση, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Ο Συνδέσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ζήτησε «ενιαία εθνική στρατηγική ενίσχυσης της Εξωστρέφειας με συγκεκριμένα μέτρα, δράσεις εξωστρέφειας μέσω του ΕΠ «Εξάγω» του ΕΣΠΑ, αξιοποίηση της καινοτομίας και πράσινης ανάπτυξης κ.α.

«Ουσιαστική αποκέντρωση», απλούστευση διαδικασιών για αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις επενδύσεων που υπάγονται σε αναπτυξιακούς νόμους, τόνωση της οικοδομικής δραστηριότητας, έθεσε ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Τις επεξεργασμένες προτάσεις του για την αναμόρφωση του χώρου της ΔΕΘ μετά τη μετεγκατάστασή της, το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το μετρό, τα μεγάλα έργα και τη δημιουργία «σιδηροδρομικής» Εγνατίας, έθεσε υπόψη του προέδρου της ΝΔ, το ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον, αναπτυξιακό σχεδιασμό, ρευστότητα, φοροαπαλλαγές για τους νέους βιοτέχνες και επαγγελματίες, κ.α. ζήτησαν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ την επιτάχυνση προγραμμάτων για τη στήριξη του κλάδου, προέταξε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Για την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης «η άνοδος της τουριστικής κίνησης θα έρθει μέσα από καθιέρωση της Θεσσαλονίκης σε συμπληρωματικό κόμβο κρουαζιέρας μετά τον Πειραιά», τον εκσυγχρονισμό των ξενοδοχείων και των αερομεταφορών, κ.α.

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης ζητά επανασχεδιασμό του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, δημιουργία Ειδικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων Β. Ελλάδας, κ.α.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης εισηγείται την τόνωση της αγοράς, με αναπτυξιακά κίνητρα για τις ΜΜΕ και να καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό το έλλειμμα του ΟΑΕΕ

Τέλος, για την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης απαιτούνται απλοποίηση και κωδικοποίηση φορολογικού συστήματος και νομοθεσίας, κατάργηση του ΚΒΣ επαναφορά αφορολόγητου αποθεματικού για επενδύσεις, κ.ά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tony avatar
  tony 17/09/2010 17:30:50

  Τι ωραία που είναι στην αντιπολίτευση?
  Έχεις μόνο φίλους,δεν χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις,κανένας δεν σε κατηγορεί για τίποτα,ο μισθός πέφτει...
  Τι τη θες τη κυβέρνηση?

  • anideos avatar
   anideos @ tony 17/09/2010 18:08:42

   Eνω αυτοι που ειναι στην κυβερνηση πειραν πολλες αποφασεις.
   Ητο ΓΑΠ αντι να παρει αποφασεις εφερε το δντ.
   Ο Σαμαρας ειναι ο μονος που κατεχει την πολιτηκη και δεν προκειτε ποτε να γηνει πρωθυπουργος γιατι τον φοβουντε, δεν λεει πολλα και αυτο τον κανει ασταθμητο, για αυτο μην ανησυχεις, δεν θα τοναφησουν να παρει μεγαλητερη εξουσια απο την αρχηγια της αντιπολητευσης.

 2. Y. avatar
  Y. 17/09/2010 17:39:39

  Αυτοί τουλάχιστον τα κλείσανε, γλίτωσαν και θα παν εν ηρεμία κρανίω. Εμένα πιάνεται η καρδιά μου από τα ανοιχτά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Δε κυκλοφωρεί σακκούλα στα πεζοδρόμια.

 3. tony avatar
  tony 17/09/2010 18:15:04

  ...εν λεει πολλα και αυτο τον κανει ασταθμητο, για αυτο μην ανησυχεις,.......
  Δεν ανησυχώ καθόλου αγαπητέ μου φίλε ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό.
  Απερχόμενος Δήμαρχος το είπε στο νησί και μου άρεσε.

  • anideos avatar
   anideos @ tony 17/09/2010 18:30:37

   Μπραβο ο δημαρχος, μαλλον θαηθελε να σας πει οτι ηταν δυσκολο το εργο που εκανε, παντως αν προσεξει λιγο και κανει μια ιστορικη αναδρομη θα δει πως τις λιγοτερες αποφασεις τις παιρνουν αυτοι που ειναι στην εξουσια.

 4. Στέργιος avatar
  Στέργιος 17/09/2010 18:37:32

  Ναι, πιάνεται η καρδιά σου από τα κλειστά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ τα μαγαζιά άρχισαν να κλείνουν εδώ και 25 χρόνια.

  5,5 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ, δεν άκουσα από τον Γκιουλέκα ή τον Παπαγεωργόπουλο, ή τον Τζιτζικώστα τον Αθηναίο (κι αυτός Θεσσαλονικιός τού φυτωρίου είναι, ) ότι πιάνεται η καρδιά τους.

  Ψηφίζω ΝΔ από την εποχή τού Κούβελα.
  Σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ θα ψηφίσω ΝΔ (ούτε ΠΑΣΟΚ, βέβαια), επειδή επί 5,5 χρόνια η ΝΔ έγραψε τη Θεσσαλονίκη, το κάστρο της, εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι.

  Σιγά μην τους ψηφίσω.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Στέργιος 17/09/2010 20:05:14

   Δεν πας καλά μου φαίνεται. Συγκρίνεται η φετεινή κατάσταση με τα προηγούμενα 25 χρόνια; Φέτος έκλεισαν όσα μαγαζιά δεν έκλεισαν τα προηγούμενα 25 χρόνια μαζί.

   Τι να σου πω ρε Στέργιο, ενήλικος είσαι. "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε".

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Επώνυμος 18/09/2010 00:07:29

    Μένω στο κέντρο.

    Μπορώ να πάω στη δουλειά μου από στενά και σοκάκια πίσω από την Εγνατία όπου στα 20 μαγαζιά το 1 μόνο είναι ανοιχτό. Αυτή η κατάσταση υπάρχει και τη βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια από το 2002 κι εδώ, όχι από το 2008. Από το 2002, όταν η επίσημη Ελλάδα κοκκορευόταν για το σούπερ-ντούπερ ευρώ και την ισχυρή της οικονομία.

    Τώρα, επειδή μεταφέρθηκε το Νότος Γκάλερι από τον παλιό Λαμπρόπουλο της Τσιμισκή στη Στοά Χιρς, "πιάστηκε η καρδιά" κάποιων Αθηναίων επισκεπτών...

    Εγώ να μην πω αυτό που βλέπω, αλλά να πω αυτό που βλέπει ο Σαμαράς από αντιπολιτευτική μανία και μόνο; Όχι.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Επώνυμος 18/09/2010 00:22:16

    Επώνυμε ο Στέργιος είναι ο Σαλονικιός που ξεβρακώθηκε μόλις ανέβηκε το GAP στην Σαλονίκη αλλά ξέρει να κατηγορεί όσους του λένε ότι δεν έχει σώβρακο.
    Κλασικός σε όλα.

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Επώνυμος 18/09/2010 03:08:40

    Ορέστιε, τρικυμία εν κρανίω.

 5. Νικόλαος Μ. avatar
  Νικόλαος Μ. 17/09/2010 19:41:00

  Αδελφέ, Στέργιο, σε σκέψεις με βάζεις. Απ΄την άλλη όμως, αν διασπαστούμε περαιτέρω, το ΠΑΣΟΚ θα ριζώσει. Κι εγώ είμαι δυσαρεστημένος, και απ΄τον Παπαγεωργόπουλο, τον διακοσμητικό. Τουλάχιστον όμως, με Ψωμιάδη και λιγότερο με τον Γκιουλέκα, πιστεύω πατάμε καλά...

  • Νικόλαος Μ. avatar
   Νικόλαος Μ. @ Νικόλαος Μ. 17/09/2010 19:44:09

   Και να υπήρχαν και επιλογές... Να πω να το συζητήσουμε...

   Μπουτάρης; Είναι ικανός να μετονομάσει τον Λευκό Πύργο σε Κεμαλικό Πύργο.

   • nyfitsa avatar
    nyfitsa @ Νικόλαος Μ. 18/09/2010 10:28:26

    …….ή σε «Μοσχοφίλερο Μπουτάρη»

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ Νικόλαος Μ. 17/09/2010 19:57:43

   Νικόλαε ούτε με Ψωμιάδη ούτε με Γκιουλέκα ούτε με τον ιπτάμενο ούτε με κανέναν...
   Μας έχουν γράψει 5 παράδες εδώ και πολλά χρόνια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
   Το πρόβλημα στην Θεσνικη είναι βαθύτερο και ναι μεν φταίει η πολιτική του Αθηναικού κράτους χρόνια τώρα αλλα και η κατάσταση εδώ είναι περίεργη.
   Η "συντηρητική" φράξια της πόλης και το "θρησκευτικό" club συντηρεί όλους αυτούς τους περίεργους στην εξουσία.
   Συγκεκριμένες ψήφοι και οικογένεις ακόμα αν θες.
   Ξέρεις πόσες οικογένειες "τρώνε" από τον Που.Ψου;;
   Ξέρεις πόσο ατρόμητος ένιωθε ο ιπτάμενος τόσα χρόνια εξα αιτίας αυτού του status και έβγαζε κόκκινα χαλιά για τον εαυτό του στι συναυλίες;;;

   Τι έγινε;;Μπήκε φυλακή ο Σαξώνης και έκτοτε τελειώσαν όλα;;Αυτό ήταν δλδ;;;

   Στέργιο
   Είσαι έξυπνο και ενημερωμένο παιδί.
   Πιστεύεις ότι ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ είναι για οτιδήποτε άλλο πέραν της μάχης κατά του μνημονίου και του ΠΑΣΟΚ;;;
   Είναι δυνατόν να υπάρχει άλλη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή από το να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση;;

   Σκέψου το.

   Δεν είσαι ο μόνος που είναι απηυδισμένος με το Αθηνοκεντρικό κράτος.

   Prioritize...

   • Misha avatar
    Misha @ tsilivithras 17/09/2010 20:10:48

    Ποιο «αθηνοκεντρικό» κράτος , ρε παιδιά;
    Δεν κατεβαίνετε καμμιά βόλτα κατά δω να πάμε βόλτα τέτοια ώρα,στο Μογκαντίσου, την Καμπούλ, το Ισλαμαμπαντ και το Λάγκος που έχουν αντικαταστήσει την παλιά Αθήνα;

    Η εγκατάλειψη της Αθηνας είναι πολυ χειρόετερη από την αντίστοιχη της Σαλονίκης, αν εξαιρεσεις το Μετρό και την πεζοδρόμηση της Δ.Αρεοπαγίτου για τα οποία χρεωθηκαμε 20 δις επί Ολυμπιακών Αγωνων.
    Κατά τα άλλα, ελάτε να τους πάρετε τους υπουργάρες και βάλτε τους να ψαρευουν τους αρουραίους που ξεβράζονται μπροστά στο Λευκό Πύργο.

   • michal avatar
    michal @ tsilivithras 17/09/2010 20:13:37

    To egine vre Nazi esu eisai filaraki me tou la8rometanastes.

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ tsilivithras 18/09/2010 00:12:05

    Η "συντηρητική" φράξια και το "θρησκευτικό" κλαμπ είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μύθος που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ για να δικαιολογήσει το 26% τού Βούγια. Για το ΠΑΣΟΚ πάντα είναι στραβός ο γιαλός, το ίδιο δεν αρμενίζει ποτέ στραβά. Έφτιαξε το παραμυθάκι, λοιπόν, ότι ο Βούγιας δεν έφαγε φούμο επειδή συμπεριφερόταν σαν πρωινατζού σε αθηναϊκό κανάλι, αλλά επειδή η Θεσσαλονίκη είναι σκάρτη. Το έπιασαν μετά τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ το παραμύθι και άρχισαν να το αναπαράγουν. Κι από ό,τι βλέπω, έχουν πιπιλήσει πολλά μυαλά στη Θεσσαλονίκη. Κρίμα.

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Νικόλαος Μ. 18/09/2010 00:08:43

   Αρνούμαι το αιώνιο δίλημμα τού μικρότερου κακού. Το μη χείρον είναι μια χαρά χάλια κι αυτό. Η λύση στην οικονομική κρίση δεν μπορεί να έρθει από τα σάπια τζάκια τής Αθήνας.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Στέργιος 18/09/2010 00:23:58

    Δεν σε είδαμε να λες τα ίδια όταν ήταν το GAP επάνω?
    Πήγες να το χειροκροτήσεις μάλλον θιγμένε Στέργιο.

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Στέργιος 18/09/2010 03:09:14

    Ορέστιε, τα φάρμακά σου.

 6. panos avatar
  panos 17/09/2010 19:49:13

  ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΣΕΩΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 ΧΡΟΝΟ.... ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Η' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

 7. TopGunZ avatar
  TopGunZ 17/09/2010 20:37:15

  Άσε ρε παιδιά, οι πολιτικοί εγκαταλείψανε τη Θεσσαλονίκη ή οι Θεσσαλονικείς που εισρέουν σωρηδόν σε Βουλγαρία και Σκόπια για "φτηνά ψώνια"? Αυτή την κλαψομουνίαση και τη μιζέρια την έχω βαρεθεί τόσα χρόνια, σταματήστε να παοκίζετε! Λες και όλες οι άλλες πόλεις τριγύρω παίρνουμε κατ'ευθείαν πακτωλούς χρημάτων από την Αθήνα, για δείτε τι έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό στο νομό Πέλλας ας πούμε!

  • panos avatar
   panos @ TopGunZ 17/09/2010 23:19:39

   ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ...ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...!ΑΔΙΚΟ ΕΧΩ?ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΥΓΕΛΗ!

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ TopGunZ 18/09/2010 00:03:29

   Μιλάω για τη Θεσσαλονίκη επειδή είμαι Θεσσαλονικιός.
   Εσύ αν είσαι από την Έδεσσα, μίλα για την Έδεσσα.
   Δεν παραγνωρίζω τα χάλια της εκτός Αττικής Ελλάδας, αλλά δεν μπορώ να μιλάω για πόλεις στις οποίες δεν ζω.

   Καλύτερα η κατ'εσέ κλαψα και μιζέρια, παρά η αφασία τού νεκρού.

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Στέργιος 18/09/2010 10:54:06

    Καμία αφασία φίλε μου, και Θεσσαλονίκη έμενα 5 χρόνια και ακόμα "μένω" εμμέσως λόγω της αδερφής μου. Και φυσικό αέριο, έχετε, και από τους πρώτους ευρυζωνικό δίκτυο, και, έστω τα αστικά, μεταφορές έχετε, και αεροδρόμιο, και λιμάνι, και σιδ. σταθμό, και φοιτητές και στρατό. Μυαλά δεν έχετε (δεν απευθύνομαι σε εσένα, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω), οι μισοί έμποροι έχουνε μείνει στις πρακτικές του '80 και οι άλλοι μισοί πληρώνουν σα ζόμπι τα μαλλιοκέφαλά τους στους βρυκόλακες που έχουνε τα φιλέτα σε Τσιμισκή και παραλία. Και φυσικά τα καζίνο των Σκοπίων γεμίζουν ασφυκτικά με Θεσσαλονικείς!

 8. antiochos avatar
  antiochos 17/09/2010 20:51:26

  Eτσι πιανονταν και του Γιωργου πριν ενα χρονο και ειπε να τα κλεισει ολα για να φερει την "ισοτης".

 9. vassilis avatar
  vassilis 17/09/2010 21:07:26

  Τις οποιες ελπιδες μας για ενα καλυτερο αυριο διαψευδει και ο Σαμαρας που παρ'οτι τον ψηφησε η βαση ως τιμιο πολιτικο φαινεται οτι το εχει ξεχασει και εναγκαλιζεται εν μεσω εικονων με τους υποψηφιους του ωσαν να μην εχουν καμια ευθυνη για την μεχρι τωρα πορεια της χωρας.Φαινεται πως δεν ειναι σε θεση να αντιληφθει τις προσδοκιες αυτων που τον ψηφησαν για μια αλλη πορεια μακρια απο τα λαμογια.Κριμα για τον ιδιο και για οσους πιστεψαν πως κατι μπορει να αλλαξει.

  • Orestios avatar
   Orestios @ vassilis 17/09/2010 23:30:04

   Καημένο Ντοράκι!

 10. Mak avatar
  Mak 19/09/2010 00:43:01

  Εγώ ξέρω ότι επί ΝΔ ξεκίνησε το Μετρό (έστω και με καθυστέρηση) και επί πασοκ κόλλησε. Το πασόκ που επί 10 χρόνια εγκαινίαζε το μετρό και δεν το ξεκίνησε ποτέ. Για να μην πούμε για την Εγνατία...

  Κάποιοι εγκέφαλοι στο πασοκ έχουν την νοοτροπία ότι αφού η Θεσσαλονίκη-Β. Ελλάδα ψηφίζει "δεξιά" πρέπει να πάρει και την ανάλογη προσοχή-χρήματα από το κράτος.

  Νοοτροπία του κώλου βγαλμένη από το παρελθόν...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.