Σαμαράς:«Πάμε γερά - Το 14% των αναποφάσιστων είναι δικοί μας»
24/01/2015 13:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς:«Πάμε γερά - Το 14% των αναποφάσιστων είναι δικοί μας»

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και συνομίλησε με ψηφοφόρους και στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και μάλιστα απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «Πάμε γερά το 14% των αναποφάσιστων είναι δικοί μας».

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης, με τον κ. Σαμαρά να δέχεται πολλές ερωτήσεις από ξένους δημοσιογράφους.

Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στη Μεσσηνία όπου αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Πηγή:ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. airman avatar
    airman 24/01/2015 17:40:39

    "Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας." Για να εξακολουθήσουμε να είμαστε συνομιλητές των εταίρων μας από τη θέση του διεκδικητή και να μην γυρίσουμε στη θέση του απολογούμενου, όπου βρισκόμασταν το 2012, αυτή η σύσκεψη πρέπει να αφορά το πρώτο Eurogroup το οποίο θα διεξαχθεί μετά την ανάδειξει της νέας αναβαπτισμένης κυβέρνησης της χώρας. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα απ' όλα το σύνολο των αναποφάσιστων και όχι μόνο αυτοί να πάνε στις κάλπες. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωση συμμετοχής έχει το σύνολο των εκλογέων. Δικαίωμα και υποχρέωση να επιλέξουν αυτόν που κρίνουν ότι θα βελτιώσει τη ζωή τους. Να επιλέξει ο καθένας με το κριτήριό του εκείνον που πιστέυουν ότι είναι ο καταλληλότερος. Για να δικαιούνται στη συνέχεια είτε να κατακρίνουν αυτόν που κυβερνάει, εφόσον δεν τον ψήφισαν, είτε να τον ελέγξουν, εφόσον τον ψήφισαν και τους κρέμασε. Η αποστροφή από τη διαδικασία και η αποχή είναι άρνηση της δημοκρατίας, παραδοχή της ήττας υπό την έννοια ότι μπορεί να ερμηνευθεί ως αδυναμία επιλογής και αποδοχή των επιλογών του νικητή υπό τη έννοια της έμπρακτης αδιαφορίας. Η αποχή αποτελεί τη χαρά εκείνου που καλλιεργεί έολες προσδοκίες και σπέρνει ελπίδα χωρίς αντίκρισμα. Εκείνου που επιδιώκει την εξουσία όχι ως πραγματικός εκφραστής της βούλησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του λαού αλλά ως οιωνεί σφετεριστής ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την απάθεια μεγάλου μέρους του, πέτυχε την όποια πλειοψηφία στην πλάτη της ανοχής. Η ελπίδα υπάρχει πάντα. Έρχεται όταν κάποιος σκέφτεται. Όταν σκέφτεται η πλειοψηφία τότε έρχεται πιο χειροπιαστά και πιο γρήγορα. Και τότε το μέλλον δε χρειάζεται να περιμένει.

  2. η Dimi avatar
    η Dimi 25/01/2015 00:26:32

    «Vox populi, vox dei.»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.