#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/06/2013 17:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: «Ο κόσμος περιμένει να σπάσουμε αυγά»


Η εντολή που έχουμε από τον ελληνικό λαό είναι να τα αλλάξουμε όλα και όχι να συμβιβαστούμε με τους βολεμένους και τα προνόμιά τους, τονίζει σε άρθρο του στην  «Καθημερινή της Κυριακής» ο Α. Σαμαράς με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά , στη θέση της αμαρτωλής ΕΡΤ θα δημιουργηθεί ένας σύγχρονος και υγιής οργανισμός ραδιοτηλεόρασης που δεν θα είναι κομματικά ελεγχόμενος, για σωστή και αντικειμενική δημόσια ενημέρωση που δεν υπήρχε τόσο καιρό.


Ο κ. Σαμαράς δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις καθώς,   "τόσον καιρό αγωνιστήκαμε και καταφέραμε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό. Τώρα δίνουμε τη μάχη για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της Πολιτικής μέσα στην Ελλάδα. Κι αυτή είναι, πρωτίστως, μάχη Δημοκρατίας! Γιατί αν δεν πείσουμε τον κόσμο ότι εννοούμε αυτά που λέμε, καιροφυλακτούν πάσης φύσεως εχθροί της δημοκρατίας. Μεταρρυθμίσεις και Δημοκρατία πάνε μαζί. Μεταρρυθμίσεις για να σταθεροποιήσουμε, όχι μόνο την Οικονομία, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία".


Ολόκληρο το άρθρο του πρωθυπουργού:


--Μπορείς να κάνεις μεταρρυθμίσεις, χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι;


--Μπορούν να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, χωρίς να συγκρουστείς με όλους εκείνους που πασχίζουν να διασώσουν τα προνόμιά τους;


--Μπορεί να αλλάξει η χώρα, χωρίς τολμηρές τομές;


--Μπορείς να ζητάς από τον κόσμο να υποστεί θυσίες, όταν βλέπει να μένουν άθικτα γύρω του «προπύργια» και σύμβολα αδιαφάνειας και διαφθοράς;


Τα ερωτήματα είναι ρητορικά ασφαλώς. Όλοι ξέρουν την απάντηση…


Τώρα καιρός να μιλήσουμε και για το πραγματικό πρόβλημα:


* Που ασφαλώς δεν είναι η ΕΡΤ! Γιατί κανείς δεν τη σεβόταν εδώ και χρόνια. Την έβριζαν ως «απαξιωμένη» και «χειραγωγούμενη» εκείνοι που σήμερα … θρηνούν! Κι αποκαλύπτουν έτσι γιατί ο κόσμος αποστρέφεται σήμερα το φθαρμένο πολιτικό σύστημα. Γιατί δεν αντέχει την υποκρισία του!


* Ασφαλώς το πρόβλημα δεν είναι ούτε η «δημόσια ενημέρωση». Γιατί, απλούστατα, δεν υπήρχε δημόσια ενημέρωση για πολύ καιρό!


Πώς να υπάρχει; Αφού η ΕΡΤ βρισκόταν μόνιμα σε… απεργία! Ποιος δεν θυμάται τις «ξαφνικές» απεργίες σε κάθε κρίσιμη επίσκεψη ξένου ηγέτη, όταν ερχόταν να προσφέρει στήριξη στη χώρα μας; Ή όταν η ελληνική ηγεσία πήγαινε στο εξωτερικό για να κερδίσει τη στήριξη μεγάλων χωρών;


Αυτή η μόνιμη απεργία ήταν η… «δημόσια ενημέρωση» που θέλουν και αξίζουν οι Έλληνες; Αυτήν υπερασπίζονται σήμερα με ρεσιτάλ υποκρισίας;


Χθες, ο Εισαγγελέας Διαφθοράς διέταξε δικαστική έρευνα για την ΕΡΤ. Και σύντομα θα πληροφορηθούμε όλα εκείνα που κρύβονταν επιμελώς για δεκαετίες. Και τότε θα πέσουν οι μάσκες και θα αποδειχθεί γιατί τόσος θόρυβος ξαφνικά για την αμαρτωλή ΕΡΤ…


Αντίθετα, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, υγιή οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, δημόσιο, αλλά όχι κομματικά ελεγχόμενο, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Γιατί δημόσια ενημέρωση δεν υπήρχε τόσον καιρό…


Το πρόβλημα λοιπόν, δεν είναι η ΕΡΤ ούτε η δημόσια ενημέρωση.


* Το πρόβλημα είναι, ότι για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις πρέπει ο ελληνικός λαός να τις στηρίξει.


Και για να τις στηρίξει, πρέπει να του δείξουμε ότι τολμάμε να τα βάλουμε με τα πιο κραυγαλέα προπύργια αδιαφάνειας και σπατάλης.


Το πρόβλημα, για να το πω πιο ωμά, είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει δίκιο όταν αναρωτιέται:


-- Καλά οι θυσίες που επιβάλλετε σε όλους μας και που θα είναι, όπως μας λέτε, «προσωρινές»…


-- Έχετε, όμως, τα κότσια, έχετε την πολιτική βούληση, να τα βάλετε και με τους ισχυρούς και με τα ολοφάνερα κάστρα της σπατάλης;


-- Είστε εσείς διαφορετικοί, ώστε να κάνετε τη διαφορά;


-- Ή μήπως είστε «μια από τα ίδια»;


-- Γιατί κι άλλοι μας έταξαν την «εξυγίανση» της ΕΡΤ. Και δεν προχώρησε τίποτε. Ούτε ένα βήμα!


Πράγματι, δεν προχώρησε γιατί τα προνόμια ήταν τόσο καλά «προστατευμένα» και οι αδιαφάνεια τόσο διάχυτη και τόσο προσεκτικά κατοχυρωμένη, που κανείς δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.


Κι όσο ο κόσμος έβλεπε να συνεχίζεται η ίδια νοσηρή κατάσταση στην ΕΡΤ κουνούσε το κεφάλι του και μονολογούσε:


-- Όλοι ίδιοι είναι! Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τους βολεμένους και τα προνόμιά τους. Μόνον εμάς, τους απλούς πολίτες, θεωρούν «υποζύγια» και μας φορτώνουν όλα τα βάρη.


Οι απλοί πολίτες είχαν δίκιο να σκέπτονται έτσι.


Αλλά τώρα αυτό ακριβώς αλλάζουμε: Τώρα δείχνουμε έμπρακτα - όχι με κενά λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις – ότι όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Όχι, δεν μας λείπει η πολιτική βούληση να τα βάλουμε με τα «κάστρα των προνομίων»!


Ο Ελληνικός λαός δεν έχει αντίρρηση να υποστεί προσωρινά κάποιες θυσίες για να ορθοποδήσει η χώρα και να ωφεληθεί ο ίδιος και τα παιδιά του. Αρκεί αυτές οι θυσίες να μοιράζονται δίκαια. Όχι να χτυπάμε μονίμως τους αδύναμους και ανυπεράσπιστους, την ώρα που μένει άθικτη η «μεγάλη συντεχνία» των προνομιούχων και των βολεμένων. Γιατί αυτή διαμαρτύρεται τώρα. Και γι’ αυτό διαμαρτύρεται: Γιατί φοβάται ότι τώρα θα χτυπηθούν στ’ αλήθεια τα προνόμιά τους. Και θα επιβληθεί στοιχειώδης δικαιοσύνη.


Προφανώς δεν αντιδικούμε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Δεν είναι αυτοί το πρόβλημά μας. Άλλωστε, αρκετοί απ’ αυτούς θα ξανα-προσληφθούν στο νέο Οργανισμό. Αλλά αξιοκρατικά αυτή τη φορά. Και όλοι θα αποζημιωθούν γενναιόδωρα.


Το πρόβλημα το έχουν τα «κυκλώματα» που απομυζούσαν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση χωρίς να την υπηρετούν. Και το έκαναν με τον πιο αλαζονικό τρόπο.


Αυτό τελείωσε πια!


Η εντολή που έχουμε είναι να τα αλλάξουμε όλα.


Όχι να συμβιβαστούμε με τους βολεμένους και τα προνόμιά τους.


Αυτή η εντολή είναι η δύναμή μας.


Κι ο λαός ξέρει ότι «χωρίς να σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται»....


Μέσα σε ελάχιστο χρόνο πετύχαμε να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας και να τη σταθεροποιήσουμε. Μόλις ολοκληρώθηκε η ανακεφαλαιοποίηση όλων των ελληνικών τραπεζών. Άνοιξε ο δρόμος για να συμμετάσχει η Ελλάδα στον ενεργειακό χάρτη. Έρχονται στη χώρα επενδυτές, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Μπορούμε τώρα να κάνουμε πίσω ή να διστάσουμε;


Τόσον καιρό αγωνιστήκαμε και καταφέραμε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό.


Τώρα δίνουμε τη μάχη για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της Πολιτικής μέσα στην Ελλάδα.


Κι αυτή είναι, πρωτίστως, μάχη Δημοκρατίας! Γιατί αν δεν πείσουμε τον κόσμο ότι εννοούμε αυτά που λέμε, καιροφυλακτούν πάσης φύσεως εχθροί της δημοκρατίας.


Μεταρρυθμίσεις και Δημοκρατία πάνε μαζί. Μεταρρυθμίσεις για να σταθεροποιήσουμε, όχι μόνο την Οικονομία, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία.


Κι όλα αυτά δεν γίνονται, αν δεν είσαι έτοιμος «να σπάσεις αυγά».


Άλλωστε και ο κόσμος αυτό περιμένει από μας.


Έτσι δεν είναι;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΦΑΝΤΑΣΜΑ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑ 15/06/2013 18:03:50

  Ντόρα Μπακογιάννη , ένα από τα ονόματα που παίζουν σε πρόταση των Βενιζέλου-Κουβελη ,για να μην γίνουν εκλογές .

  • Αν... avatar
   Αν... @ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 15/06/2013 20:16:13

   Πλάκα κάνετε.... Άν είναι έτσι.
   Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ

   • GO avatar
    GO @ Αν... 15/06/2013 20:40:16

    Καλά, κι εσείς, πιστεύετε στα φαντάσματα;

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ Αν... 15/06/2013 23:24:52

    Άμεσα!

  • eva avatar
   eva @ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 15/06/2013 20:54:00

   Ερώτηση κρίσεως:
   Αν γίνει έτσι ποιός θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος?

 2. fitsoulas avatar
  fitsoulas 15/06/2013 18:18:28

  Αντώνη, ο κόσμος δεν είναι μπαχαλάκιας, δε θέλει να σε δει μόνο να σπας αυγά, θέλει να σε δει να φτιάχνεις και μπεσαμέλ!!

  • Αν... avatar
   Αν... @ fitsoulas 15/06/2013 20:15:24

   :-) Ωραίο...

 3. aggeliki avatar
  aggeliki 15/06/2013 18:39:26

  εγω ειμαι μαζι του.θελω ομως να τον δω να συγκρουεται και με τα αλλα συμφεροντα.αν δεν κανει πισω τελικα για το καλο της χωρας......να ρωτησω κατι σαν χαζη ξανθια(που δεν ειμαι).σε ολα τα site βλεπω οτι μπορω να παρακολουθησω την ΕΡΤ live.απο που γινεται αυτη η εκπομπη;απο τηνΕΡΤ;την κλεισμενη;δεν θελω να πληρωσω αλλο η ανεργη μητερα 2 παιδιων.δεν θελω να πληρωσω αλλο τους βολεμενους του συστηματος που τοσα χρονια χρονια τρωνε και πινουν στην υγεια του κοροιδου.να κλεισουν ολα.να εχω παρεα στην ανεργια και την χαμενη ελπιδα.Αντωνη αν δεν εισαι του συστηματος εδω θα φανει.ΕΜΠΡΟΣ.τα κοροιδα ξυπνησαν,δεν νομιζω ομως οτι θελει κανεις τους να μαθει τι ονειρο βλεπαμε τοσα χρονια.γιατι θα γινει Ο ΕΦΙΑΛΤΗ΅ΤΟΥΣ.υ.γ.θελω δημοσια τηλεοραση και οχι ΕΡΤ.

 4. Το κέντρο του κόσμου. avatar
  Το κέντρο του κόσμου. 15/06/2013 18:56:30

  Είναι μόνο άτομα (συντεχνίες). Όταν αισθανθούν οτι μπορούν να είναι άνθρωποι τότε θα αγαπήσουν την πατρίδα.
  Αντέχεις στα δύσκολα προχώρα.

 5. Μανώλης Πετράκης avatar
  Μανώλης Πετράκης 15/06/2013 19:45:42

  Γιατί βγήκε o Monsieur Υψηλή Διπλωματία και κάνει υποχωρητικές δηλώσεις? Ετοιμάζονται για τακτική υποχώρηση στην Συγγρού?? Ο κόσμος της Δεξιάς είναι εξοργισμένος και στην κυριολεξία έτοιμος να μπει στο γήπεδο. Δεν θα ανεχτεί άλλη ήττα ούτε άλλη υποχώρηση μπροστά στο ΠασοκοΣυριζαϊκό τέρας.

  • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
   Συριζαλβανία του Χότζα @ Μανώλης Πετράκης 15/06/2013 22:30:55

   Μυρίστηκε πρωθυπουργία και βγήκε μπροστά να δηλώσει ότι είναι διαθέσιμος; Ελπίζω όχι! Ας τολμήσουν στη ΝΔ να υποχωρήσουν στους πασοκοδημαροσυριζαίους και το έχασαν το παιχνίδι! Αν υποχωρήσει ο Σαμαράς στην ΕΡΤ καμιά μεταρρύθμιση δε θα γίνει τα επόμενα χρόνια!

 6. ΥΠΕΡ avatar
  ΥΠΕΡ 15/06/2013 19:50:51

  Προχώρα. Μαζί σου.
  Εμείς που είμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι μια ζωή, θέλουμε επιτέλους να νοιώσουμε ότι δεν είμαστε κατώτερα όντα σε αυτή την χώρα. Δεν αμφισβητώ την τιμιότητα και την εργατικότητα της πλειοψηφίας των δημοσίων υπαλλήλων. Τα αμφισβητώ όμως για την θορυβώδη ηγετική μειοψηφία τους.

  • mara M. avatar
   mara M. @ ΥΠΕΡ 15/06/2013 22:54:33

   Kατώτερα όντα γίναμε με αποφάσεις της πολιτικής που ακολουθείται. Και να είστε σιγουρος-η, ότι δεν θα γίνουμε ανώτερα αν ακολουθήσουν κι άλλοι, ούτε θα νιώσουμε καλύτερα. Οσο πιο πολλοί τόσο πιο δύσκολο να επανέλθουμε.
   Γι'αυτό το καλύτερο θα ήταν να αγωνιστούμε για να βγούμε ΕΜΕΙΣ στην επιφάνεια κι όχι να παρασύρουμε κι άλλους στο πάτο.

   • Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές @ mara M. 15/06/2013 23:54:47

    Σε απλά ελληνικά;

   • Αρκάς avatar
    Αρκάς @ mara M. 16/06/2013 01:09:48

    Κυρία μου αυτοί μας παρασύρανε όλους στο πάτο και τρέχουμε και δεν φθάνουμε.
    Ακόμα δεν μπορείτε να το καταλάβετε;;;

    • mara avatar
     mara @ Αρκάς 16/06/2013 09:35:05

     Αν εννοείτε τα κοματόσκυλα κι αυτούς που τους διόρισαν μαζί σας. Αλλα αυτούς βάζω στοίχημα ότι δεν θα τους πειράξει κανένας οι άλλοι θα πληρώσουν τη νύφη. Ακόμα δεν μπορείτε να το καταλάβετε;

     • Αρκάς avatar
      Αρκάς @ mara 16/06/2013 11:53:21

      Δικαιολογώ την στάση σας.
      Γιατί άν γνωρίζατε το κομματικό παραμάγαζο της ΕΡΤ από μέσα..., θα είχατε φρίξει.
      Η μειοψηφία που διορίστηκε αξιοκρατικά, ξέρετε σε τί ποσοστό είναι;;;
      Σχεδόν ανύπαρκτο και άπαντες γνώριζαν ότι αίσχος γινόταν και κανείς δεν μιλούσε.
      Την βολή τους όλοι και οι άλλοι άς πάνε να πνιγούνε.

     • mara Μ avatar
      mara Μ @ Αρκάς 16/06/2013 12:02:56

      Ποιος του διόρισε όλους αυτούς αγαπητέ μου; και ποιος τους βόλεψε;
      Αυτοί που θα βολέψουν αύριο άλλους μήπως; Σύμφωνα με σας πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που διορίστηκε κι όχι αυτός που διόρισε; Γνωρίζω καλά πόσοι διορίστηκαν και με τί μισθούς το τελευταίο έτος. Αυτοί θα φύγουν;

     • Αρκάς avatar
      Αρκάς @ mara Μ 16/06/2013 15:49:08

      Προς το παρόν όλοι είναι απολυμένοι.
      Θα δείξει το πολύ άμεσο μέλλον άν θα ισχύσει αυτό που λέτε.
      Εσείς πάντως καλύτερα να μην προδικάζετε....

 7. ΚΏΣΤΑΣ avatar
  ΚΏΣΤΑΣ 15/06/2013 20:17:12

  ΠΡΌΕΔΡΕ ΠΡΟΧΏΡΑ .Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

 8. ΔημήτρηςΚ avatar
  ΔημήτρηςΚ 15/06/2013 20:44:50

  Σαμαρά προχώρα. Μόνο κέρδη μπορείς να έχεις από μία τέτοια σύγκρουση.
  Επανίδρυση της ΕΡΤ, επανίδρυση του κράτους.

 9. τέστε avatar
  τέστε 15/06/2013 20:45:44

  Η ερτ θα έπρεπε να συντηρείται από τα έσοδα των διαφημίσεων και όχι από τα τέλη που πληρώνουν οι Έλληνες ,έτσι όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα κανάλια.
  Δεν θα δουλεύουμε εμείς 24 ώρες για να κάνουμε μάγκες αυτούς που μας δουλεύουν.

 10. Heaven avatar
  Heaven 15/06/2013 20:55:06

  η μπεσαμέλ φτιάχνεται αφου πρωτα σπάσεις τα αυγα!!!

  • Αν... avatar
   Αν... @ Heaven 15/06/2013 22:08:59

   Καλύτερα να σπάσεις πρώτα όμως μερικά αυγά .....στρουθοκαμήλου (ΨυχαροΜπομπολοΜυτιληναιοΚοκκαλαίους)δηλαδή, που είναι και μεγάλα και παράγουν ικανοποιητική ποσότητα βρώσιμου υλικού. Ή είσαι μέγας σεφ ή δεν είσαι....

   • Heaven avatar
    Heaven @ Αν... 15/06/2013 22:37:07

    ισως για αρχη δεν εχουν καλη γευση!
    γι΄αυτο πρωτα τα μικρα και ακολουθως τα μεγαλα για την ποσοτητα!

    • Αν... avatar
     Αν... @ Heaven 15/06/2013 23:15:37

     Όοοοοοχι!!! Απ΄την αρχή καταλαβαίνεις για πόσο απαιτητικούς αγώνες είναι αποφασισμένος ο πολεμιστής. Δεν ξεκινάς απ το μερμήγκι όταν σε απειλούνε τα όρνια!!

 11. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 15/06/2013 20:56:42

  Μπράβο ,σωστός μέχρι την τελευταία κουβέντα.

  Αλλα να τα τηρήσουμε: Αντώνη ,read my lips: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

 12. Heaven avatar
  Heaven 15/06/2013 20:58:27

  κανείς δεν υποχωρεί!!! Ειδικά ο Σαμαρας!!
  ισα-ισα εξαναγκάστηκαν όλοι οι υπουργοι σε δηλώσεις στήριξης!
  στις μάχες δεν μπορει να κρύβεται κανείς!
  (άσε που έπαιξε και το όνομα του Monsieur για αντικαταστάτης!)

 13. eva avatar
  eva 15/06/2013 21:11:22

  Τη μπεσαμέλ θα την αναλάβουν οι.... 30 συλλογικες κουζίνες αύριο στο προαύλιο της ΕΡΤ!!!
  Δεν κατάλαβα δηλαδή, τι είναι το προαύλιο τσιφλίκι τους?

  • Αν... avatar
   Αν... @ eva 15/06/2013 22:10:57

   Έτσι που πάμε, σε λίγο όλη η Αθήνα ένα συσσίτιο!!
   Τι σας κακοφαίνεται;

   • Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές @ Αν... 15/06/2013 23:40:59

    Οι συγκεκριμενες κομματικές σημαίες πάνω απο τα καζάνια...

    • Αν... avatar
     Αν... @ Μεγάλες στιγμές 16/06/2013 00:15:06

     Όταν προσφέρεται δωρεάν φαγητό, είναι αποδεδειγμένο πλέον οτι το χρώμα της ...σημαίας, δεν ενοχλεί καθόλου τους πεινασμένους. Απόδειξη, τα ποσοστά της Χ.Α.

     • Μεγάλες στιγμές avatar
      Μεγάλες στιγμές @ Αν... 16/06/2013 00:27:12

      Εχει πολύ μεγάλη διαφορά...Στην ΕΡΤ πήγαν κάποιοι τα καζάνια στον κόσμο,στην ΧΑ ο κόσμος πήγε στα καζάνια,το πιάνεις πιστεύω το σημειολογικό

     • Αν... avatar
      Αν... @ Μεγάλες στιγμές 16/06/2013 02:21:25

      Δεν το πιάνω. Καζάνια τα μεν, καζάνια και τα δε. Αρκεί να είναι γεμάτα. Ας πρόσεχαν αυτοί που επέβαλλαν τη μιζέρια και την ανέχεια κι έκαναν τα....καζάνια δέλεαρ.

 14. Αsterix avatar
  Αsterix 15/06/2013 21:11:41

  Σπάσιμο αυγών Αντώνη ναι, με το άλλο κατεστημένο να συγκρουστείς ( μεγαλοεκδοτοκατασκευαστές ) και με τα μπουμπούκια που σε πρεσβεύουν κατά Συγγρού μεριά και σε κάνουν ρόμπα. Τότε θα δεις πραγματική απογείωση και καταξίωση .

  • Νίκος Α avatar
   Νίκος Α @ Αsterix 15/06/2013 21:47:22

   Θάρθει η σειρά και των νταβατζοΜΜΕ.
   Συγκλονιστικό το άρθρο. Αποστομωτικός αντίλογος στη δικτατορια του μονολόγου που ζούμε πέντε μέρες στην "κατειλημμένη" ΕΡΤ.

 15. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 15/06/2013 21:12:22

  Θέλουν τα συνεταιράκια να "αξιοποιηθεί" η Ντόρα? Ας την κάνουμε Υπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης στη θέση του Μανιτάκη!

  Θα φάνε καλά οι κρατικοδίαιτοι! Ούτε εσταυρωμένοι ,ουτε σκόρδα ,ουτε φυλαχτά θα τους σώσουν!

 16. ΕΡΗΜΙΤΗΣ avatar
  ΕΡΗΜΙΤΗΣ 15/06/2013 21:44:08

  Πρόεδρε προχώρα και άλλαξέ τα ολα . Η απογείωση και η αποθέωση θα είναι τρομακτική όταν βάλεις τάξη και το αισχρό τοπίο των ιδιωτικών μέσων .

  • ilias avatar
   ilias @ ΕΡΗΜΙΤΗΣ 15/06/2013 22:05:29

   H εξυγιανση των ιδιωτικων αρχισε με το να δινει ολα τα αθλητικα στον σκαι για να εξαργυρωσει τα γραμματια στους διαφορους μπαμπηδες

   • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
    Συριζαλβανία του Χότζα @ ilias 15/06/2013 22:33:30

    Να μην προβληθούν καθόλου; Ή μήπως θα τα πούλαγε μια εταιρεία κλειστή σε άλλη ,όταν η πρώτη πρέπει να τα ξεφορτωθεί, στην ίδια τίμη που τα αγόρασε; Απλοί νόμοι της αγοράς!

    • ilias avatar
     ilias @ Συριζαλβανία του Χότζα 15/06/2013 23:25:37

     Εχεις nick που εκφραζει την ελλαδα του σημερα......υφεση μεγαλυτερη και απο την β.κορεα στην ανεργια πρωταθλητρια πραξικοματικα κλεινεις μια μη ζημιογονα ερτ και ταυτοχρονα δεν εισπρατεις ευρω απο τα καταχρεωμενα στο δημοσιο ιδιωτικα που τα εχεις και με δωρεαν συχνοτητες...πληρωνεις διοδια σε δρομους που δεν εχουν γινει....να συνεχισω ? ουτε στην αλβανια του χοτζα δεν γινοταν αυτα....και για να σε προλαβω στην γερμανια για 2 καναλια πληρωνεις 17.5 ευρω τον μηνα στην ελλαδα 4......αλλα επισης στην γερμανια των 82.5 μυριων υπαρχουν 580 βουλευτες στην ελλαδα των 10 μυριων 300....αναλογικα επρεπε να εχουμε 75....ας ξεκινησει απο αυτο να γλυτωσουμε τα εξοδα των 225 αχρηστων και μετα να εχουν την νομιμοτητα να ξηλωσουν ολο το δημοσιο....ποιος να το κανει αυτο ? ας το κανει ο σαμαρας και θα τον ψηφισω με 2 χερια..οχι τζαμπα μαγκιες απο τους ιδιους να αρχισουν

     • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
      Συριζαλβανία του Χότζα @ ilias 15/06/2013 23:43:32

      Η Ύφεση είναι αποτέλεσμα της λιτότητας για την εξισορρόπηση των πρωτογενών ελλειμμάτων 24 δις ευρώ που κανείς στον κόσμο δε μας δάνειζε. Όποιος σου πει ότι δε θα είχαμε ύφεση σου λέει ψέματα. Η έλλειψη πηγών δανεισμού μαζί με τη δημοσιονομική προσαρμογή ανέβασαν την ανεργία (αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα), κυρίως από εσωστρεφείς επιχειρήσεις με στόχο την εξισορρόπηση (φέτος πλεόνασμα) του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών που το έλλειμμά του το 2009 ήταν 15.5% του ΑΕΠ. Το κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε για εκπληρωθεί η μνημονιακή μας δέσμευση για 2.000 απολύσεις ΔΥ και να εκταμιευθεί η επόμενη δόση. Η νέα ΕΡΤ πλεονασματική θα είναι και ελπίζω αξιοκρατικά στελεχωμένη. Τα ιδιωτικά είναι περισσότερο έτοιμα για λουκέτο παρά η ΕΡΤ, τι μπορείς να πάρεις από κανάλια που έχουν 30 εκ. ετησίως ζημιά; Για τους βουλευτές συμφωνώ μαζί σου.

     • ilias avatar
      ilias @ Συριζαλβανία του Χότζα 16/06/2013 00:34:23

      Δεν διαφωνω που8ενα μαζι σου...αλλα ο τροπος που εκλεισε η ερτ πειραξε αρκετους...περι γορδιων δεσμων τα ακουω βερεσε...ηταν λαθος κινηση ας το παραδεχτουν.......καπου διαβασα για προταση για να μην πεσει η κυβερνηση οτι δεν προτεινουν μπακογιαννη αλλα αβραμοπουλο.....δεν θελουν αλλο την πολ. αν φαινεται

 17. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 15/06/2013 22:41:42

  Προχώρα Σαμαρά, αν κάνεις πίσω στην ΕΡΤ καμία μεταρρύθμιση και κανένας εξορθολογισμός του δημοσίου δε θα γίνει ποτέ! Και όσο για τους πασοκοδημαραίους εκθέστε τους, είτε με απειλή εκλογών, είτε με το βενιζέλειο νόμο 4002/11, είτε με τις απολύσεις που δεν έκανε ο Μανιτάκης και ήταν στη συμφωνία με την τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης! Δύο δρόμοι υπάρχουν ή ριζική αναδιάρθρωση της ΕΡΤ με απολύσεις ή εκλογές!
  Υ.Γ.: Για τους Συριζαίους είναι ακόμα πιο εύκολο να τους εκθέσουμε, καθώς λίγες μέρες πριν κλείσει η ΕΡΤ λέγανε ότι έχει μετατραπεί σε ΥΕΝΕΔ του Σαμαρά, και μόλις έκλεισε έλεγαν ότι έκλεισε επειδή ήταν αντικειμενική και δε έκανε τα χατήρια του Σαμαρά... Τι να πεις για δαύτους; Απλά συριζαίοι!!

 18. δημης avatar
  δημης 15/06/2013 22:48:09

  Το..."όλοι ίδιοι είναι " του Κόσμου ΔΕΝ νομίζετε ότι οφείλεται στο γεγονός της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ από κανέναν από τους ΟΛΟΥΣ ;;;;;
  -Η ...μία εξεταστική για το πώς φθάσαμε έως εδώ ΔΕΝ την εξείγγειλαν όλοι.....
  είς ...εντολεύς...

 19. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 15/06/2013 22:55:35

  Καθαρός λόγος , έξω απ' τα δόντια . Τον αποφασισμένο ηγέτη , ο κόσμος τον σέβεται και τον ακολουθεί, γιατί ξέρει ότι μπορεί να στηριχθεί σ'αυτόν . Μαζί σου , Αντώνη ! Τώρα είναι η στιγμή που τα κρίνει όλα ...!

 20. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 15/06/2013 23:26:53

  Πάντως το μέτωπο των συνδικαλιστών επαγγέλματος είναι μεγάλο εμπόδιο για την πρόοδο του τόπου. Και τα άλλα που λες είναι μεγάλα ψάρια, αλλά και εκεί μπήκε το ΣΔΟΕ στα γραφεία τους πριν 2-3 μήνες και λύσσαξαν. Σε κανέναν δε χαρίζεται γιατί δε χρωστάει σε αυτούς, μόνο στο λαό.

  • Αν... avatar
   Αν... @ Γεώργιος Τ. 16/06/2013 00:12:29

   Τι ακριβώς έκανε αλήθεια το ΣΔΟΕ στα γραφεία τους; Τους έκανε Μπουουου και τους τρόμαξε ή νταντά και τους τιμώρησε; :-) Χρωστάνε εκατομμύρια οι παράνομοι μηντιάρχες στα ασφαλιστικά ταμεία (τα οποία όπου να΄ναι τινάζονται στον αέρα) και όχι μόνον. Ο κ. Μυτιληναίος χρωστάει κάτι εκατομμύρια στη ΔΕΣΠΑ. Γιατί δεν τους καθαρίζει λοιπόν; Τι περιμένει; Έτσι θα πείσει οτι προτίθεται ν΄ αναμορφώσει, ν΄ανατρέψει, μεταρρυθμίσει κι όχι εμφανιζόμενος να παίρνει απλώς ''κεφάλια'' καθ΄υπόδειξη και απαίτηση της Τρόϊκας και των αισχρών εκβιαστών ...εταίρων.

 21. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 15/06/2013 23:33:18

  Το ΣΔΟΕ που μπήκε στα γραφεία των εταιριών των εργολάβων για έλεγχο πριν 2-3 μήνες το έμαθες; Το έχει ξανακάνει κανείς ποτέ; Στο ΙΕΚ Ξυνή που μπήκε εισαγγελέας και πήρε τα βιβλία και έχουν ασκηθεί διώξεις τα έμαθες; Και πόσες συλλήψεις χροφειλετών εκατομμυρίων κάθε εβδομάδα; Τίποτα δεν άκουσες;

  • Αν... avatar
   Αν... @ Γεώργιος Τ. 16/06/2013 00:20:18

   Στα παράνομα νταβατζηδοκάναλα πότε θα πάνε; Ο κ. Μυτιληναίος πότε θα πληρώσει τα χρωστούμενα στη ΔΕΣΠΑ;
   Με τη μαριδούλα που τσακώνουν για το θεαθήναι, συγχωρέστε με αλλά δεν πολυασχολούμαι.

  • be_cool avatar
   be_cool @ Γεώργιος Τ. 16/06/2013 00:34:20

   Ο κοινός κόσμος ποσώς ενδιαφέρεται ΠΟΣΟΙ μπαινοβγαίνουν στα γραφεία εισαγγελέων και φυλακές. Για το ΠΟΣΑ ευρώ μπαίνουν στο ταμείο ενδιαφέρεται και δυστυχώς οι στατιστικές του υπουργείου μιλάνε για μείωση εσόδων και η λίστα Λαγκάρντ δεν φέρνει τα αναμενόμενα (εμείς τους κάναμε και μια χαριστική διάταξη δώρο, αν θυμάσαι, για να πληρώσουν 5% αντί για 40% για αυτά που έβγαλαν μαύρα έξω. Επιπλέον με τις περισσότερες εταιρείες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας λόγω ύφεσης, πολύ λίγα μπορούν να μαζέψουν. Αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πληρώσουν το Δεκέμβρη μεγαλοκατασκευαστές χωρίς φορολογική και ασφαλισική ενημερότητα και να κάνουν γαργάρα τα χαμένα λεφτά (μίζες) της Ζήμενς.

 22. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 15/06/2013 23:52:42

  Με το κατεστημένο συγκρούεται τις τελευταίες μερες αν δεν το πήρες είδηση.Με ενα απο τα μεγαλύτερα κάστρα του.
  Και μια-μία τις μαχες...Αντώνη τον λένε,ούτε Αχιλλέα,ούτε Λεωνίδα!

 23. Αν... avatar
  Αν... 16/06/2013 00:30:19

  Το ''κατεστημένο'' που περιγράφετε, είναι ένα ολιγάριθμο τσούρμο συνδικαλησταράδων-κομματικών, που δε χρειαζόταν...εκστρατεία πια για να τους ξεδοντιάσει κανείς. Ένα χρόνο ολόκληρο, τι τους καμάρωναν; Γιατί δεν τους κατήγγειλαν; Γιατί δεν τους απομόνωσαν; Απλά τώρα απαιτήσανε οι τοκογλύφοι κάποιες χιλιάδες σκαλπ, και πανικοβληθήκαμε. Το παρουσιάζουμε δε ως φοβερή ...μεταρρύθμιση και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Από πότε η αύξηση της ανεργίας αποτελεί...μεταρρύθμιση;
  Ας είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς καλύτερα.

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ Αν... 16/06/2013 00:35:47

   Μα δεν μπορούμε να είμαστε ρεαλιστές όταν ρωτάς και ξαναρωτάς γιατί ο Σαμαράς δεν διορθώνει σε ενα 24ωρο τις αμαρτίες δεκαετιών.
   Και πραγματικά πιστεύω και επιμένω Αν οτι διέλυσε ενα απο τα μεγαλύτερα κάστρα γιατί αυτό το κάστρο είχε ενα σημαντικό πλεονεκτημα...το μικρόφωνο και την κάμερα

   • Αν... avatar
    Αν... @ Μεγάλες στιγμές 16/06/2013 01:14:16

    Δε ζήτησα να διορθώσει με μαγικά σε ένα 24ωρο τα πάντα. ΑΠΑΙΤΩ όμως την πυγμή και την αποφαστικότητα να την επιδεικνύει πρωτίστως στους φαύλους εκπροσώπους της επιχειρηματικής και εκδοτικής διαπλοκής, στους φοροκλέφτες και στους καταχραστές του δημοσίου πλούτου και κατά δεύτερον στους πολίτες (έστω και κομματικούς φαντάρους) που πετώντας τους στην ανεργία, μεταρρυθμίζει, αναδιαρθρώνει και ...αναμορφώνει. Τα μικρόφωνα δε και τις κάμερες, τα κρατάνε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ οι εκβιαστές υπηρέτες των εργολάβων-εκδοτών-νταβατζήδων με τους οποίους να υποθέσω οτι μπορούμε να....συνεννοηθούμε σε ....άλλο επίπεδο; Μόλις είπατε κάτι πολύ βαρύ και ας μην το καταλάβατε.

    • Αν... avatar
     Αν... @ Αν... 16/06/2013 01:19:01

     ''η ΕΡΤ είχε ενα σημαντικό πλεονεκτημα…το μικρόφωνο και την κάμερα''
     Τώρα που θα μονοπωλούν την αλήθεια το ΜΕΓΚΑ ο ΣΚΑΪ ο ΑΝΤΕΝΝΑ και το ΑΡΤ του Καρατζαφύρερ, η αντικειμενική πληροφόρηση επί τέλους θα θριαμβεύσει. Πάντα με το ...αζημίωτο φυσικά.

  • Heaven avatar
   Heaven @ Αν... 16/06/2013 07:02:14

   αν... λέμε, αν..., η όλη μαχη είναι μια πρόφαση και απο πίσω κρύβεται ολη η διαπλοκη, με προσπάθεια ακυρωσης της ιδιωτικοποιησης του ΟΠΑΠ, με προσπάθεια ακύρωσης ολων των άλλων μεταρρυθμίσεων που την περιορίζουν, αν...;

   • Tabula Rasa avatar
    Tabula Rasa @ Heaven 16/06/2013 11:49:20

    Αν... όλα αυτά, ας τους καταγγείλουν στον Ελληνικό λαό οι επαϊοντες. Τι τους ανέχονται;

 24. Ιαθιτης avatar
  Ιαθιτης 16/06/2013 00:49:59

  ΕΡΤ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΘΕΝΗΣ…

  Κάθε πολιτική επιλογή στρατηγικού χαρακτήρα, που αφορά την αναγκαιότητα θνησιγενούς εξέλιξης ενός δημόσιου μέσου μέσω ενός μηνύματος, προϋποθέτει εναλλακτικές οδούς υπέρβασης των ενδεχόμενων αδιεξόδων λόγω πιθανών πολυεπίπεδων αντιδράσεων… Αντιδράσεων λόγω οικονομικών συμφερόντων, συγκυριών, και κομματικών σκοπιμοτήτων…


  Η πολιτική επιλογή ήταν του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά…


  Δημόσιο μέσο, το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, της ΕΡΤ ΑΕ, ως πελατειακό χωνευτήρι με το απύθμενο βάθος μιας προκλητικά κερδοφόρου αθλιότητας, και, δυστυχώς, με ελάχιστα ψήγματα ποιοτικής προσφοράς σε επίπεδο πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και ενημερωτικών αναπνοών…


  Εν εξελίξει ενδεχόμενα αδιέξοδα προκύπτουν από σκοπιμότητες κομματικής επιβίωσης των κυβερνητικών εταίρων, που εκπροσωπούν την, μέχρι πρότινος, ιδεολογικά ρεαλιστική κεντροαριστερά…


  Πολυεπίπεδες αντιδράσεις είχαμε και από την πλευρά της επαναστατικής αριστεράς λατινοαμερικάνικου τύπου… Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι ΄΄το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτελεί επιχείρηση φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης΄΄… Μια βδομάδα πριν, την Κυριακή 9 Απριλίου, σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίστηκε η ΕΡΤ ως ΄΄ο εκτελεστικός βραχίονας της κυβερνητικής προπαγάνδας΄΄… Λόγω των ανωτέρω διαφορετικών προσεγγίσεων, ανετέθει στις συνιστώσες 4, 7 και 11, τμήμα ψυχαναλυτικών θεματικών, όπως συνεδριάσουν σε μια προσπάθεια σύνθεσης των αντιθέσεων …


  Επόμενη μέρα λοιπόν χωρίς Δημόσια Τηλεόραση? Σαφέστατα όχι… Αποτελεί και επιθυμία του Ελληνικού λαού, αλλά και του πρωθυπουργού, η άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών πού θα δημιουργήσουν την δημόσια τηλεόραση της νέας εποχής… Με νέο και με ποιοτικά χαρακτηριστικά στελεχιακό δυναμικό, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και προκλητικές απολαβές, σε μια προσπάθεια εμπλουτισμού του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου με εκπομπές υψηλής αισθητικής σε επίπεδο ενημέρωσης, γνώμης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού…

 25. nantia42 avatar
  nantia42 16/06/2013 00:51:31

  Ακριβως! Η αληθεια οτι εκπλησσομαι με το οτι δεν παραδεχονται το λαθος. Οποιος κυβερνα θα κανει και λαθη που αφου τα αναγνωρισει , φροντιζει να τα διορθωσει.

 26. rally monkey avatar
  rally monkey 16/06/2013 01:02:28

  δεν πρεπει να τιθεται ζητημα υποχώρησης
  ειναι ομως κρίσιμο για την αξιοπιστία του να επανεκπέμψει άμεσα η εθνική ραδιοτηλεόραση σε κάποια μορφή..πριν τον προλάβουν διαφορες 'πρωτοβουλίες'..
  οσο δεν γινεται αυτό ειναι σαν να λέει 'δεν μπορουμε να φτιαξουμε το κρατος άρα.. το διαλυουμε' ..και θα το φτιαξουμε σε ένα μηνα..
  τρίχες δηλαδη, κανενας δεν θα σε παιρει ποτέ στα σοβαρά έτσι
  στα υπολοιπα ουτε βημα πίσω
  όσο για αυτα τα αυγά ..άλλο να τα σπας στο τηγάνι,
  και άλλο να σου πεφτουν και να σπάνε στο πάτωμα

 27. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 16/06/2013 08:59:24

  Αναδιάρθρωση...μεταρρύθμιση...εκσυχρονισμός...Τι ωραίες λέξεις για να κρυβόμαστε πίσω τους ,να εξακολουθεί η κυρά μπήλιω να μας δουλεύει ,να εισπράτει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανά έτος επισήμως, και να τρέχουν οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι να την βοηθήσουν.
  Συνταγματικό δικαίωμα λοιπόν του κυρ σπύρου να μαζεύει την παρέα του σε τραπεζώματα, όχι μόνο να μην πληρώνουν αλλά να τους πληρώνουμε κιόλας..
  Ωραία έθιμα..ωραία έθιμα έχουμε στον τόπο μας.
  Εις υγείαν των κορόιδων φυσικά, τα οποία κορόιδα είμαστε εμείς ,όχι γιατι τους βλεπουμε αλλά γιατί θεωρούμε μεγίστη κατάκτηση ότι καταφέραμε η μπήλιω,η σπήλιω και η κάθε τριβίλιω να στήσει το μαγαζάκι της και να απαιτεί να μην τολμησει κανεις να τους πειράξει.
  Απο το 2008 που έπρεπε να αλλάξουμε έστω και κάτι στο ελλαδιστάν μας, να διορθώσουμε ένα δυό στραβά στο δημόσιο, δεν κάναμε απολύτως τίποτε με ένα σωρό προφάσεις και δικαιολογίες.
  Το βασικό ειναι ότι δεν θέλουμε,όλα τα άλλα για την μέρκελ την κατοχή και τα λοιπά ηρωικά είναι η ωραία καραμέλα ώστε να μπορέσει η κυρά μπήλιω όχι μόνο να τα κονομάει πουλώντας φούμαρα για πολιτιτικά διαμάντια στους ιθαγενείς αλλά να τους βάζει να αγωνίζονται κιόλας για χατήρι της.
  Αφού μπορεί ,καλά κάνει.
  Εδώ κινδυνεύει να κλείσει όλη η χώρα ,αν δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι, και αίφνης όλλοι οι νεοέλληνες δεν μπορούν να αντέξουν μια βδομάδα επειδή δεν θα βλέπουν την σαλαγκούδη..Και αυτό το λέμε πολιτισμό.
  Κονόμα είναι αν δεν το έχετε αντιληφθεί λεβέντες..Και ξάφρισμα κανονικό..
  Βρίζουμε τον στουρνάρα που μας τα μαζεύει απο τις τσέπες μας , αλλά δεν μας νοιάζει που τα μασάνε κανονικά η μπήλιω,η σήλιω και το κακό συναπάτημα της τηλεόρασης...
  Και μόλις κάποιος είπε να το σταματήσει ,αχός βαρύς ακούστηκε...Πολλά λεφούσια σπεύδουν...Η μπήλιω κάνει πόλεμο με νύφες και με εγγόνια..Κυριολεκτικά...Αφού το μαγαζάκι είναι δικό της?
  Επ ξέχασα, δικό μας είναι για να πληρώνουμε ,άρα τρέξτε παλληκάρια ...
  Ο σπύρος κλείστηκε στο κούγκι και θα τινάξει στον αέρα τους ταβάδες με το χαλβά και το παντεσπάνι..
  Η σαλαγκούδη θα κλείσει το στόμα της και δεν θα το ξανανοίξει μέχρι να έρθει η άνοιξη του έθνους..
  Εμπρός παλληκάρια....Δεν θα μας στερήσει κανείς το διακίωμα να κλείνουμε το μαγαζάκι μας μόνο εμείς ,φωνάζουν οι χρυσοκάνθαροι..
  Κλάμα απο κάτω οι πεινασμένοι...Για τους χλιδάτους..
  Επανάσταση στα ιντερνέτια οι δημοσιογραφούντες ...Είπαμε να φτιάξουμε κράτος, και κάποιοι το πήραν στα σοβαρά ότι το ενοούσαμε κιόαλς?
  Εδώ θα χάσει η μπήλιω τον παρά και μιλάνε μερικοί για ελλάδα?

  • mid avatar
   mid @ ορεσείβιος 16/06/2013 12:39:27

   Μην τα ισοπεδώνεις όλα η εκπομπή στην υγεία μας έχει κανει εξαιρετικά αφιερώματα σε όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής κανε μια βόλτα στο you tube και θα δεις δεκαδες βίντεο που ξεπερνάνε το 1.000.000 views,η εκπομπή της τσόκλη ήταν επίσης εξαιρετική,η εκπομπη στα ακρα αποτελεί από μόνη της ένα συλλεκτικό αρχείο πήγαινε δες μια εκπομπή στο you tube που έχει καλέσει τον αστροφυσικό σταμάτη κριμιζη ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στην nasa και στην ελλάδα δεν τον ξέρει κανείς επίσης οι ετ3 είχε μακράν του δεύτερου της καλύτερες παραγωγές και εκπομπές,επίσης η ερα σπορ ήταν το μόνο αθλητικό ραδιόφωνο που στήριζε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και είχε επίσης υψηλό επίπεδο κάλυψης αγώνων με δημοσιογράφους ειδικά οι μπασκετικοί ρεπόρτερ ήταν οι καλύτεροι του χώρου και όσοι λέτε για ανταποδοτικό τέλος θέλω να δω τη θα λέτε τώρα που θα πάρει η νόβα μουντιάλ,euro,champion league,euroleague και θα ζητάει ένα 40€ το μήνα

   • ορεσείβιος avatar
    ορεσείβιος @ mid 16/06/2013 18:22:26

    Μάλλον τα ισοπέδωσαν όλα κάποιοι εκεί στην ερτ.
    Οι μισθοί που βλέπουμε δεν είναι τίποτε μπροστα στο καταπληκτικό φαγοπότι που θα βγεί στην φόρα..
    Γιαυτό και γίνεται όλος ο καυγάς παλληκάρια.

    Οι καλές εκπομπές θα ξαναρχίσουν ,δεν θα πεθάνουμε αν δεν τις δούμε 1 μήνα.

    Αν ζητά σαράντα ευρώ το μήνα, σαράντα θα είναι οι μέρες του..Δεν βγαίνει το μαγαζί.
    Θα τα κρατήσει αμανάτι, θα δίνει ο φίλαθλος 1 ευρω τον φραπέ ,άντε 2, στην καφετέρια της γειτονιάς, το τζέρτζελο θα είναι απείρως καλύτερο με φωνές καζούρα κλπ και η νοβα θα μείνει με το σαραντάρι στο χέρι να περιμένει.

 28. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 16/06/2013 11:01:57

  "Είχαμε συμφωνήσει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών που δεν έγιναν".
  Βενιζέλος.

 29. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 16/06/2013 11:31:49

  Η Αποκωδικοποίηση της Πολιτικής Παρέμβασης του Ελληνα Πρωθυπουργού
  Το πραγματικό διακύβευμα ξεπερνά τα όρια της ΕΡΤ και άπτεται των συνολικών δομών της Ελληνικής Κοινωνίας και του Ελληνικού κράτους.Κατά συνέπεια η παρέμβαση στην ΕΡΤ αποτελεί και την αρχή μιας πορείας εκσυγχρονισμού και δομικών αλλαγών για ολάκερη για την χώρα.Οι μεταρρυθμίσεις με την ένοια της παρέμβασης της ρήξης και της οικοδόμησης του νέου συνδυάζονται, συνοδεύονται και απαιτούν τομές. Κατά συνέπεια με δεδομένο ότι ο υπερκερασμός της Οικονομικής κρίσης, η υπέρβαση της κοινωνικής κρίσης και η εκπλήρωση της ιστορικής αποστολής του Ελληνισμού τα οποία και αποτελούν παλλαϊκό αίτημα όσοι αντίκεινται σε αυτές, όσοι δεν εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή και όσοι απεργάζονται σχέδια εκτροπής της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας είναι υπερασπιστές του παλαιού.Κινούνται συντεχνιακά και αγνοούν τις πραγματικές θυσίες του Ελληνικού λαού

  Το ζήτημα της αντικειμενικότητας της ΕΡΤ είναι μια σημαντική παράμετρος.Ομως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας στην παρέμβαση του με το άρθρο του έδωσε μια άλλη διάσταση.Το παλαιό βαθύ ΠΑΣΟΚ το οποίο και έχει μετακομίσει πολιτικά στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ μεταχειρίστηκε την ΕΡΤ ως μέσο άσκησης Πολιτικής.Υπήρξε συστηματική και μεθοδευμένη πρακτική απαξίωσης της προσπάθειας δημιουργίας καλού κλίματος το οποίο και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αναστροφή της οικονομικής δυσπραγίας.Η Κυβέρνηση δεν έχει στόχο την διαχείριση και δεν δέχεται παρά τις συνεχιζόμενες θυσίες του Ελληνικού λαού κάποιοι να επιμένουν να κρατούν τα "προπύργια" τους-άντρα αδιαφάνειας και διαφθοράς-ως άβατο.Η Πολιτική βούληση είναι ισχυρή
  και διακρίνεται απο συνέπεια και συνέχεια στον χώρο και τον χρόνο

  Η Παγίωση της αντίληψης πως το Κράτος δεν μπορεί να αποτελεί και το έπαθλο ή το λάφυρο για τον όποιο πολιτικό χώρο επιτύγχανε νικηφόρο αποτέλεσμα κατά τις Εθνικές εκλογές αποτελεί το πραγματικό μήνυμα της Πρωθυπουργικής Παρέμβασης.Μια αντίληψη η όποια δεν παγιώνεται μόνο σε επίπεδο λόγου αλλά και σε επίπεδο έργου πράξης/

  Η Παγίωση της Θέσης του Πρωθυπουργού πως η όποια αδράνεια ή εχθρότητα απέναντι στην μεταρρυθμιστική προσπάθεια μεταφράζεται αυτόματα σε Αντεθνική δράση το δίλημμα για τους δύο άλλους κυβερνητικούς εταίρους.

  Η Παγίωση της θέσης πως οι διαφορές δεν είναι απόρροια ιδεολογικών τοποθετήσεων ή κατευθύνσεων αλλά είναι αποτέλεσμα της απέλπιδος προσπάθειας διατήρησης των προνομίων από μια κάστα ανθρώπων που έρχεται σε διάσταση με το Σύνολο της Κοινωνίας -και η οποία ταυτίζεται με συγκεκριμένους ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους-αποτελεί την καταγραφή του κλίματος μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

  Με την στάση του ο Πρωθυπουργός προκαλεί τριγμούς και στους Κυβερνητικούς εταίρους με σκοπό και αυτοί να προβούν στο εσωτερικό τους στην απαιτουμένη ανασυγκρότηση τους.Απο τα βασικά στοιχεία της καχεκτικότητας και των ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ η σαφή έλλειψη «ιδεολογικού στίγματοςκαι σαφούς πολιτικής κατεύθυνσης η διατήρηση της καχεκτικότητας αυτής έρχεται σε ευθεία αντιδιαστολή με την Λαική Εντολή και την Λαϊκή απαίτηση μια ισχυρή, δημοκρατική και, φερέγγυα Ελλάδα.Δεν είναι δυνατόν ή όποια αλλαγή σε επίπεδο κοινωνίας να μην σημάνει και δομικές αλλαγές στους πολιτικούς της φορείς και δεν είναι δυνατόν η πολιτική στάση των δύο αυτών κομμάτων- η οποία μεταφράζεται αυτόματα σε παραγωγή και κυβερνητικού έργου -να είναι πολιτική στρουθοκαμηλισμού, συμψηφισμών και διασφάλισης ισορροπιών διαμετρικών αντίθετων τάσεων στο εσωτερικό τους.Και όλα αυτά την ώρα που οι δύο κυβερνητικοί εταίροι πίεσαν για ξεκάθαρη θέση της Ν.Δ. απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και δεν δίσταζαν με κάθε ευκαιρία -υπο την πίεση των δημοσκοπικών μετρήσεων- να καταγράφουν την διαφοροποίηση τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.