28/04/2010 18:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Ο διάλογος με την Τουρκία δεν γίνεται ποτέ από θέση αδυναμίας

Από την Ρόδο ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η κυβέρνηση διάλεξε τη χειρότερη δυνατή στιγμή για να καλέσει τον Τούρκο Πρωθυπουργό, ο οποίος θα έλθει στην Ελλάδα επικεφαλής του… μισού υπουργικού Συμβουλίου του! Τι ακριβώς θα συζητήσει μαζί του τέτοιες ώρες; Το έχει σκεφτεί; Έχει αντιληφθεί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας τι στιγμές ζει η χώρα; Ο διάλογος ανάμεσα σε δύο γείτονες, δεν γίνεται ποτέ από θέση αδυναμίας.  Αλλά η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θέση αδυναμίας

Σε άλλα σημεία της ομιλίας του στο Συνδιάσκεψη της ΝΔ για τον Τουρισμό είπε επίσης:

Το ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινώσει την κατάσταση της κοινωνίας και της οικονομίας.

Διάλεξε τη χειρότερη δυνατή συγκυρία για να περάσει νόμο με τον οποίο νομιμοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, χωρίς τις ασφαλιστικές δικλείδες που υπάρχουν παντού αλλού. Διάλεξε να το κάνει τη στιγμή που κορυφώνεται η οικονομική και κοινωνική κρίση. Κι αυτό τινάζει στον αέρα την κοινωνική συνοχή.

Διάλεξε τη χειρότερη δυνατή στιγμή για να περάσει τη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη». Που πέραν των άλλων προβλημάτων απαιτεί 4 με 6 δισεκατομμύρια ευρώ για να ξεκινήσει, και η κυβέρνηση λόγω της κρίσης δεν έχει τα χρήματα αυτά. Κάνει διοικητική μεταρρύθμιση χωρίς χρήματα!

Δεν αλλάζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Απλώς προσπαθεί να την ελέγξει...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. giorp avatar
  giorp 28/04/2010 18:57:24

  Ο Γκάγκας (κατά κόσμο ΓΑΠ) καλεί τον Τούρκο βάσει σχεδίου που εξεπόνισαν Γερμανία και ΗΠΑ.
  Ο Σαμαράς είναι καιρός να κάνει μομφή.

 2. tzager avatar
  tzager 28/04/2010 19:03:44

  Τι φοβικά σύνδρομα είναι αυτά ο,τι ο Τούρκος πρωθυπουργός θα επισκεφθή τη χώρα μας με το μισό υπουργικό του συμβούλιο..?!

  Ειναι κακό να ενταθεί η οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο εμπόριο, στην ενέργεια, στον τουρισμό,στις κατασκευές, στη τεχνολογία και το πολιτισμό ή έχει καταστεί πανάκεια ο αδυσώπητος εξοπλιστικός ανταγωνισμός και η παντελής απουσία συντονισμού σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

  Ειδική σχέση εμείς θα έπρεπε να έχουμε πρώτοι με τη Τουρκία. Κυρίως στον οικονομικό τομέα. Αυτό επιδιώκουν άλλωστε όλες οι οικονομικά ισχυρές χώρες στην ΕΕ και εκτός.

  Αφήστε τον άνθρωπο να έρθει και η Ελληνική φιλοξενία με ή χωρίς κρίση είναι αδιαπραγμάτευτη!

  • Greenhorses avatar
   Greenhorses @ tzager 28/04/2010 19:05:25

   τι πίνεις jeffrey cola;

   • Κρης avatar
    Κρης @ Greenhorses 28/04/2010 20:16:35

    http://www.giritturk.com/

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/04/2010 19:24:29

  Καλό, αλλά λίγο.
  Μπράβο πάντως.

  Να και ένα ενδιαφέρον λινκ που διάβασα με αναλυτικές θέσεις για τους λόγους που συνηγορούν κατά της επιλογής της χρονικής συγκυρίας για την επίσκεψη, δε γνωρίζω τον άνθρωπο ούτε που ανήκει πολιτικά.

  http://konstantakopoulos.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ αλλενάκι 28/04/2010 19:55:09

   Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος είναι από τους πιο εναργείς αναλυτές των εθνικών/διεθνών θεμάτων που μάς αφορούν, και πάντα στην πατριωτική γραμμή.
   Κι αυτός στη μαύρη λίστα των νενέκων.

 4. anonymous avatar
  anonymous 28/04/2010 19:47:18

  Την περασμένη Παρασκευή 23 Απριλίου, δεν επιτράπηκε στους πιλότους των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών να επιχειρήσουν ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, λόγω εορτής στην Τουρκία! Αφήνοντας επιχειρησιακά εντελώς ακάλυπτο ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα! Ποια ήταν αυτή η εορτή ή καλύτερα οι εορτές, γιατί ήταν δύο, της Τουρκίας;

  Η ίδρυση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης από τον Κεμάλ Ατατούρκ που καθιερώθηκε στις 23 Αυγούστου του 1921, όταν τα ελληνικά στρατεύματα έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα για την διατήρηση των εστιών των Ελλήνων στην Μικρά Ασία! Στον εορτασμό αυτής της εορτής κλήθηκαν να «συμμετάσχουν» οι Έλληνες πιλότοι με εντολή του υπουργείου Εξωτερικών!

  Η δεύτερη εορτή ήταν η «γιορτή του παιδιού» (Cocuk Bayrami) η οποία είναι αφιερωμένη «στο μέλλον του τουρκικού Έθνους»!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ anonymous 28/04/2010 21:48:00

   εξ ου και η λευκή απεργία ?

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ anonymous 28/04/2010 21:49:42

   και όπως βλέπουμε, οι γείτονες δεν ενοχλούνται από τις εθνικές αναφορές!

 5. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 28/04/2010 20:06:22

  tzager,
  σοῦ συνιστῶ τά κάτωθι βιβλία:
  1.Τουρκοκρατούμενη Ἑλλας,τοῦ Σάθα,Βιβλιοθήκη Ἱστορικῶν Μελετῶν,
  2.Χρονικό τῆς μεγάλης τραγωδίας,τοῦ Ἀγγελομάτη,Βιβλιοπωλεῖον Ἑστίας,
  3.Ἡ Μαύρη Βίβλος.
  Ὑπάρχουν καί ἄλλα,ἀλλά ἀρκοῦν αὐτά γιά νά σέ βάλουν σέ σκέψι,καί ὅταν τά διαβάσης ἔλα νά τά συζητήσουμε.

  • tzager avatar
   tzager @ Kὀριννα 28/04/2010 21:23:04

   Ευχαριστώ θερμα!

   Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να συστήσω ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση.

   Ο απομονωτισμός δε πρέπει να είναι οδηγός μας...

   • mara avatar
    mara @ tzager 28/04/2010 23:01:27

    Ο απομονωτισμός δεν πρέπει να είναι οδηγός μας...
    Πόσο μάλλον η ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ και οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.....

   • Μαρία avatar
    Μαρία @ tzager 29/04/2010 01:38:38

    Ούτε ο απομονωτισμός αλλά ούτε κι ο ραγιαδισμός!!! Απομονωμένος δεν υπήρξε ποτέ ο ΓΑΠ! Του το αναγνωρίζω! Ραγιάς και γραικύλος όμως εμφανίζεται συνεχώς!

    Κι εκεί που λες, δεν έχει παρακάτω...

    "Ανάγκασαν τους πιλότους της Π.Α. να “γιορτάσουν” τουρκικές εθνικές επετείους!"

    http://agrupnoipolites.wordpress.com/2010/04/28/%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80-%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%e2%80%9c%ce%b3%ce%b9/

 6. Ηλίας avatar
  Ηλίας 28/04/2010 20:56:20

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11859&Itemid=139

  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Κάλεσμα στους Τούρκους να εποικίσουν την Χίο απευθύνει με επιστολή του o νομάρχης Χίου!

  Μία επιστολή της οποίας το περιεχόμενο είναι πρακτικά αδύνατον να περιγραφεί και να χαρακτηριστεί - ίσως γιατί δεν αρκούν οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας για να περιγραφεί ο πόνος που αισθάνεται κάποιος όταν νιώθει προδομένος - έλαβε σήμερα το defencenet.gr. Ο νομάρχης της Χίου στην εν λόγω επιστολή, ευθέως … απευθύνει κάλεσμα στους Τούρκους να εποικίσουν την Χίο! Απίστευτο; Όχι, δεν υπάρχουν πια απίστευτα σ'αυτή την χώρα.
  Απίστευτο είναι ότι υπάρχουν κάποιοι, όπως εμείς εδώ στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, το defencenet.gr, το COCKPIT κλπ που πιστεύουμε σε αυτή την χώρα. Με όλες τις συνέπειες που έχει για εμάς και τις οικογένειές μας αυτή η απόφαση.

  Στην επιστολή του λοιπόν, ο αξιότιμος Νομάρχης Χίου, Πολύδωρας Λαμπρινούδης, απαντά σε χθεσινό δημοσίευμα του defencenet.gr με το οποίο επικρίνουμε το αίτημά του να χορηγηθεί ελεύθερη βίζα στους Τούρκους και - πριν διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή - διαβάστε το επίμαχο απόσπασμά της:

  «Είναι γνωστό ότι υπάρχει η δυνατότητα να διευκολυνθούν οι τούρκοι επισκέπτες προς τα νησιά μας χωρίς να τίθενται ζητήματα εθνικής ασφάλειας, τα οποία δεν διευκρινίζετε στο άρθρο σας, σε μία προφανή απόπειρα να προκαλέσετε το λαϊκό αίσθημα.

  Ούτε φυσικά η βίζα για επισκέπτες δημιουργεί προϋποθέσεις να κατακλυστούν τα νησιά από μόνιμους τούρκους κατοίκους. Φυσικά κάτι τέτοιο για τα νησιά που γερνούν και που ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει, ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί θετικά και όχι μέσα από το πρίσμα της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και των στερεοτύπων που αναπαράγει ο σχολιασμός σας».

  Είναι πραγματικά φορές που ο νους σταματά. Που εν πάση περιπτώσει, βρε αδελφέ, λες «Κουράστηκα. Νικήθηκα. Ας είναι να γίνει ότι θέλει ο Θεός». Γιατί απλώς δεν τα καταφέραμε. Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι δεν παλέψαμε, δεν πολεμήσαμε με όλη μας την ψυχή όχι από κάστρα ή από τα πεδία των μαχών, αλλά από τα δημοσιογραφικά γραφεία – εκεί μας έταξε η μοίρα - για να φέρουμε αντάξια τον τίτλο «Έλληνας».

  Αλλά όταν ο Νομάρχης ενός ελληνικού νησιού και μάλιστα της Χίου του Ντελακρουά, καλεί τους Τούρκους να εποικίσουν το νησί του επειδή «τα νησιά γερνούν και ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει», τότε μπορεί και να μην έχει νόημα πια ο αγώνας. Φαίνεται ότι κάποιοι άνοιξαν την Κερκόπορτα και αλωθήκαμε ξανά…

  Δεν είμαστε ξενοφοβικοί, ούτε ρατσιστές κύριε Νομάρχα. Και βέβαια πιστεύουμε στην ειρήνη, όχι στον πόλεμο. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, χιλιάδες σελίδες για να σας απαντήσουμε, αλλά δεν θα το κάνουμε.

  Σας παραδίδουμε στην συνείδηση των Ελλήνων.

  Παραθέτουμε, για την Ιστορία, ολόκληρη την επιστολή:

  "Αναφορικά με δημοσίευμά σας σχετικά με την επιστολή που απέστειλε ο Νομάρχης Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γεώργιο Παπανδρέου σχετικά με το θέμα κατάργησης της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που επισκέπτονται τα νησιά μας, όπου αναφέρετε ότι «Για μια χούφτα ευρώ ο νομάρχης ζητά η Χίος να ανοίξει την αγκαλιά της στην Τουρκία», οφείλουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  Η ρύθμιση του ζητήματος της βίζας για τους τούρκους επισκέπτες στα νησιά μας αποτελεί εδώ και χρόνια αίτημα των μαζικών φορέων των νομών του Βορειοανατολικού Αιγαίου και του νομού Δωδεκανήσου. Είναι λογικό να ζητάμε την ικανοποίηση αυτού του χρόνιου αιτήματος, τη στιγμή που για τόσες άλλες χώρες έχουν γίνει ευνοϊκές ρυθμίσεις στο ζήτημα της βίζας, και ταυτόχρονα η προσέλκυση επισκεπτών από τη γείτονα χώρα θα αποτελέσει μία τονωτική ένεση στην δοκιμαζόμενη λόγω της κρίσης τουριστική κίνηση των νησιών μας.

  Είναι γνωστό ότι υπάρχει η δυνατότητα να διευκολυνθούν οι τούρκοι επισκέπτες προς τα νησιά μας χωρίς να τίθενται ζητήματα εθνικής ασφάλειας, τα οποία δεν διευκρινίζετε στο άρθρο σας, σε μία προφανή απόπειρα να προκαλέσετε το λαϊκό αίσθημα. Ούτε φυσικά η βίζα για επισκέπτες δημιουργεί προϋποθέσεις να κατακλυστούν τα νησιά από μόνιμους τούρκους κατοίκους. Φυσικά κάτι τέτοιο για τα νησιά που γερνούν και που ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει, ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί θετικά και όχι μέσα από το πρίσμα της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και των στερεοτύπων που αναπαράγει ο σχολιασμός σας.

  Κλείνοντας θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και ειδικά τη Χίο και τα μικρασιατικά παράλια ήταν ανέκαθεν στενές και η τουριστική κίνηση προς τα νησιά μας προβλέπεται να αυξηθεί εφόσον ρυθμιστεί ευνοϊκά το ζήτημα της βίζας. Θεωρούμε ότι το αίτημά μας κινείται στο πλαίσιο των στόχων που θέτουμε ως νομαρχιακή αρχή για τη βελτίωση των προϋποθέσεων ανάπτυξης του νομού μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να απολογηθούμε για τις επιλογές μας, οι οποίες και εκφράζουν τις επιλογές των μαζικών φορέων του νομού μας, σε όψιμους υπερπατριώτες των Αθηνών.

  Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ

  ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


  Η αδιαπραγμάτευτη ελληνική φιλοξενία που εννοούν μερικοί...

  • tzager avatar
   tzager @ Ηλίας 28/04/2010 21:53:09

   Η αδιαπραγμάτευτη Ελληνική φιλοξενία αφορά ανθρώπους που αισθάνονται φιλόξενοι.

   Σίγουρα δεν αφορά ανθρώπους που παρανοούν (μάλλον ηθελημένα) τις πραγματικές προθέσεις (αμιγώς οικονομικού χαρακτήρα)και την αγωνία των τοπικών φορέων και των κατοίκων των νησιών του ακριτικού Αιγαίου.

   Η πρόσκληση σε πολίτες της γειτονικής χώρας και η άρση των γραφιοκρατικών εμποδίων για να επισκεφτούν τον τόπο τους (που οι οικονομικοί δεσμοί τους είναι και συνεχείς και έντονοι διαχρονικά) μεταφράζεται ισοπεδωτικά και άκρως παραπλανητικά σε περίπου στρατιωτική απόβαση για την κατάληψη και μετ'έπειτα εποικισμό των νησιών μας!!!

   Ηλία ψυχραιμία!

   Μήπως θες η Ελληνική ακτοφυλακή και τα πληρώματα της Frontex αντί να κυνηγούν δουλέμπορους και λαθρομετανάστες στο Αιγαίο, να ασχοληθούν με την απαγόρευση πρόσβασης Τούρκων τουριστών στα νησιά μας..?

   • Ηλίας avatar
    Ηλίας @ tzager 28/04/2010 22:14:03

    Να με συγχωρείς αλλά η ανοιχτή πρόσκληση για εποικισμό της Χίου από Τούρκους επειδή διαθέτουν νέο ηλικιακά πληθυσμό είναι αποδεκτή από σένα; Εγώ που το βρίσκω παρανοϊκό και επικίνδυνα αντεθνικό είμαι "αγκυλωμένος σε ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις";;; Θα τρελλαθούμε ...

    Υ.Γ. Τελευταία που τσέκαρα οι Τούρκοι κυνηγάνε τα πλωτά και εναέρια μέσα της Frontex και όχι το αντίθετο!

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ tzager 28/04/2010 22:29:03

    Οι νομαρχες απο οσο γνωριζω εκλεγονται.Το οτι υπαρχει αυτη η επιστολη λιγους μηνες πριν απο τις εκλογες σημεινει απλουστατα οτι ο συγκεκριμενος δε φοβαται οτι θα εχει πολιτικο κοστος απο τα οσα κανει αλλα και οφελος.Αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει ζητημα ελιτ αλλα πληθυσμου.Αλλωστε μια ματια στο χαρτη των εκλογων δειχνει τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ στα νησια αυτα αρκετα αυξημενα.
    Κανεις δεν μπορει να σωθει αν δεν το θελει ο ιδιος.Τα λαθη που εγιναν στο κυπριακο το αποδεικνυουν.Εαν οι Χιωτες η οποιοι αλλοι θελουν να εχουν την τυχη των Κυπριων δεν εχει νοημα να τους εμποδισουμε δια της βιας απο την Αθηνα.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ tzager 28/04/2010 22:41:12

    Πληρωμένη απάντηση Ψυχραιμία. Μπράβο.

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_7202.html

    Ανθελληνικό ντελίριο στο μαυσωλειο του αττατουρκ στην Άγκυρα.

 7. Νίκος avatar
  Νίκος 28/04/2010 21:39:20

  Το φαινομενο καλειται δορυφοροποιηση ή φιλλανδοποιηση. Η αλλοπροσαλλη αλληλοαναιρουμενη πολιτικη της ελλαδικης αλητ, η οποια, σημειωτεον, "επιβραβευει" την τουρκικη πολιτικη, εν συνδιασμω με το χαμηλο επιπεδο των πολιτικων μας (φανταστειτε οτι πρωθυπουργος μας ειναι ενας μικρων ικανοτητων ουσιαστικα ξενος προς καθε τι Ελληνικο ανθρωπος με ελαχιστη γνωση της Ελληνικης ιστοριας και γλωσσας), μας εχουν φερει στο θλιβερο σημειο που ειμαστε σημερα. Αφου μας αποβιομηχανισαν και κατεστρεψαν ο,τι παραγωγικο ειχε αυτη η χωρα, τωρα μας παραδιδουν βορα στους νεοοθωμανους, με μονη εγνοια τους την απροσκοπτη μασα.

 8. n Georgiopoulos avatar
  n Georgiopoulos 28/04/2010 21:42:28

  Δεν μας αποβιομηχανισαν. Αποβιομηχανιστηκαμε ελεω λαικης κυριαρχιας-εθνικης ανεξαρτησιας που φωναζε ο αρχιπαπατζης Ανδρεας Παπανδρεου, με αγαστη συνεργασια συνδικαλιστων, κλαδικων και του ελληνικου λαου.

 9. Νίκος avatar
  Νίκος 28/04/2010 22:53:40

  Κε Γεωργιοπουλε, νομιζω οτι λεμε το ιδιο πραγμα.

 10. Λια avatar
  Λια 29/04/2010 09:05:18

  ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZliJC8wmrYI&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=1rKoxplF3jk
  http://www.youtube.com/watch?v=d9BQiAwtD0s&feature=related

  • Λια avatar
   Λια @ Λια 29/04/2010 09:06:22   http://olympia.gr/2010/04/24/%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84/

   http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11535&Itemid=83

   http://www.zoo.gr/forum/message/4/7385188

   http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5560681

   http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11859&Itemid=139

   (και χιλιάδες άλλοι, αυτοί είναι ένα μικρό δείγμα του τι συμβαίνει αυτη τη στιγμή που TA MME ΣΙΩΠΟΥΝ)

 11. Δημος avatar
  Δημος 29/04/2010 10:09:01

  http://www.youtube.com/watch?v=0KZfOCEEQAI
  θα μας φέρει μαζι του και τις αποζημιωσεις των ψυχών???? επειδη μερικοί ξεχνούν έυκολα...

 12. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗ avatar
  ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗ 29/04/2010 11:23:31

  H ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΤΥΧΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΧΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ...ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ...
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
  ilida

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.