16/03/2011 12:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: ΛΑ.Ο.Σ. ή ΛΑγΟΣ;Θίχτηκε ο κ. Καρατζαφερης επειδή ο Φαΐλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του ξεσκεπάζει τον  ρόλο του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και κάλεσε απο το βήμα της Βουλής τον Α. Σαμαρά να τον απομακρύνει από δίπλα του (!!!) λέγοντας:

«Ο συνεργάτης σας Φ. Κρανιδιώτης εκτός του ότι εξυβρίζει σε άρθρο του τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ (Τι sic να μιλάς για τον εαυτόν σου σε τρίτο πρόσωπο...) καταφέρεται και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Καθημερινής την οποία αποκαλεί "φυλλάδα" και του ΣΚΑΪ που αποκαλεί "παπαγαλάκι". ...κ. μελλοντικέ Πρωθυπουργέ (ακόμα πιο sic το γλύψιμο) πρέπει να τον απομακρύνεται από δίπλα σας καθώς δεν επιτρέπεται να κατηγορούμε ανθρώπους που έχουν δώσει αγώνες για την παράταξη, όπως εγώ και εσείς»

Στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε:

Η Νέα Δημοκρατία, ούτε βρίζει, ούτε συκοφαντεί, ούτε κάνει κωλοτούμπες, ούτε προβοκάρει. Ξέρετε καλά ποιοι εκφράζουν τη Νέα Δημοκρατία. Και συνεπώς η ερώτησή σας, επιστρέφεται ως άνευ αντικειμένου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για άτομο που δεν ανήκει στους βουλευτές, που δεν έχει καμία επίσημη θέση στο Κόμμα. Αλίμονο αν πρέπει να απαντάμε για οποιοδήποτε άρθρο γράφεται οπουδήποτε. Αλλά θέλετε να προκαλείτε εντυπώσεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν περνάνε αυτά, κ. Καρατζαφέρη. Αυτά αλλού να τα κάνετε. Και στην αρχή ξεκινήσατε λέγοντας, «ντροπή σας». Ντροπή και στην κυβέρνηση, «ντροπή και σε μας». Εγώ όμως θα σας ρωτήσω: Στις 18 Μαρτίου του ’10, λίγο πριν το Μνημόνιο, απαντάτε σε δημοσιογράφο, της ΕΡΑ: «Μετά τη συνάντηση -σας ρωτάει- που είχε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Μπαρόζο, πιστεύετε θα καταφέρουμε τους στόχους μας ή τελικά θα πρέπει να πάμε στο ΔΝΤ;». Και απαντάτε: «Κάθε μέρα που περνάει και καθυστερούμε είναι ένα διάστημα απογοητευτικό. Υπάρχουν χρήματα που μας περιμένουν: Στο ΔΝΤ». Μήπως, αντί ΛΑΟΣ, είστε «ΛΑΓΟΣ» κ. Καρατζαφέρη;

Το άρθρο του Φ. Κρανιδιώτη εδώ: Οι Εχθροί του Λαού

Η συζήτηση στην Βουλή

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και τη κυβέρνηση ότι οι ίδιοι είναι το πρόβλημα της οικονομίας της χώρας, ότι μόνη λύση είναι η αλλαγή των όρων του μνημονίου και η στροφή στην ανάπτυξη.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να πανηγυρίζει γιατί όλα αυτά τα οποία κερδήθηκαν και τα οποία σαφώς συνιστούν μία ανακούφιση είχαν προαποφασιστεί από νωρίτερα.

Αντιθέτως πρόσθεσε με την ακολουθούμενη πολιτική ανοίγει ο δρόμος για αλλεπάλληλα νέα μνημόνια, ώστε να συνεχιστεί η εξάρτηση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι οι αποφάσεις αποτελούν διόρθωση των ήδη συμφωνηθέντων επειδή διαπιστώθηκε ότι «το Μνημόνιο δεν βγαίνει» και κατηγόρησε τον Γ.Παπανδρέου ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που πανηγυρίζει «ενώ έχει πέσει έξω σε όλες του τις προβλέψεις».

«Τις δικές σας παλαιότερες αμαρτίες, τα δικά σας πρόσφατα λάθη πληρώνει ο τόπος. Συκοφαντήσατε τη χώρα, επιλέξατε το ΔΝΤ. Έχετε το θράσος να βγαίνετε στην ΚΟ του κόμματός σας και να μιλάτε για πελατειακές σχέσεις. Εσείς είστε το πρόβλημα και δεν μπορείτε να βρείτε τη λύση» είπε ο κ. Σαμαράς.

Δήλωσε, δε, ότι οι αποφάσεις των Βρυξελλών ανοίγουν το δρόμο «για να έχουμε μόνιμα την ανάγκη μνημονίων».

«Μόνο με την ανάπτυξη μπορούμε να βγούμε από την αδιέξοδη πολιτική» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι υπέγραψε το Μνημόνιο χωρίς να διαπραγματευτεί, σε αντίθεση -όπως είπε- με την Ιρλανδία που διαπραγματεύεται και την Πορτογαλία επέλεξε να δανείζεται πανάκριβα από τις αγορές, επειδή γνωρίζει τον ασφυκτικό χαρακτήρα των μέτρων του μνημονίου.

Μιλώ για ανάγκη ανάπτυξης γιατί έχω «την υποχρέωσή να βλέπω το αύριο, όταν εσείς ζητάτε σύμπλευση, αλλά με την πολιτική σας, μας οδηγείτε στο βυθό», απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ, στον πρωθυπουργό, στη δευτερολογία του.

Το χρέος, είναι γνωστό ότι είναι ιστορικό παιδί του ΠΑΣΟΚ και η εμμονή ότι για όλα φταίει η ΝΔ καταντάει γραφικότητα, τόνισε ο κ. Σαμαράς και διερωτήθηκε: Μας ζητάτε σύμπλευση, όταν χθες αναλωθήκατε σε ένα πρωτοφανές υβρεολόγιο;

Ο κ. Σαμαράς συνέχισε για τη μομφή περί πελατειακών σχέσεων που εκτόξευσε χθες ο πρωθυπουργός, ζητώντας από τον κ. Παπανδρέου να δει μέσω του υπουργού Εσωτερικών, πόσοι διορίσθηκαν στο Δημόσιο και ποιος το έχει επιβαρύνει:

«Θυμάται ο λαός, ποιος εκβίασε τις εκλογές του 2009 με την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, ποιος έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», όπως και ποιος δεν διαπραγματεύτηκε το Μνημόνιο. Δεν ξέρατε τι υπογράφατε και ψάχνετε τώρα να βρείτε διαφορές στις ανακοινώσεις της ΝΔ κι όχι τις διαφορές ουσίας μέσα στην κυβέρνησή σας, ενώ σκορπάτε πανικό και φόβο στο λαό".

Ο Πρωθυπουργός

"Ήταν μια δύσκολη και διαπραγμάτευση. Αυτά όμως που σας είχαμε πει ότι θα προσπαθούσαμε τα πετύχαμε", δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενημερώνοντας προηγουμένως τη Βουλή για τα αποτελέσματα του άτυπου συμβουλίου κορυφής.

Κατά τη συζήτηση που είναι σε εξέλιξη στη Βουλή, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου προειδοποίησε ότι και μετά την άτυπη σύνοδο η Ελλάδα έχει πολλά μπροστά της να κάνει.

"Η λύση είναι στα χέρια όλων μας. Με τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε ξεκινήσει και άλλες που έχουμε ακόμη μπροστά μας να κάνουμε. Οι αλλαγές αυτές θα θίξουν προνόμια και παλιά κατεστημένα. Θα σπάσουν αντιλήψεις και πρακτικές", ανέφερε ο Πρωθυπουργός και κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει δημιουργικές προτάσεις για να "δώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα χωρίς χρέη".

Ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά, λέγοντας: «Ταυτίζεστε με τον παλιό καλό σας εαυτό, την κυβέρνηση Καραμανλή. Εσείς θέλετε να μην υπάρχει επιτυχία της Ελλάδας, αλλά μόνο μεμψιμοιρία. Ήταν θετική η απόφαση».

Επιπλέον ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για διγλωσσία. «Άλλα λέτε τη μια αφορά, άλλα την άλλη· άλλα έξω, άλλα μέσα. Σήμερα θα περιμέναμε από εσάς υπευθυνότητα».

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο πρωθυπουργός σε ηπιότερους τόνους, ζήτησε «να βαδίσουμε όλοι μαζί και με σχέδιο στην πορεία μας προς την επίτευξη των στόχων μας, κάνοντας ένα βήμα κάθε μέρα».

Υπογράμμισε, δε: «Άλλο η κριτική, άλλο να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία» και κάλεσε όσα κόμματα δεν συμμετέχουν στο διάλογο για το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα να προσέλθουν με τις προτάσεις τους.

 

Η κυβέρνηση τη μισή αλήθεια στον ελληνικό λαό, τόνισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Η κυβέρνηση λέει ψέματα και τη μισή αλήθεια σε ότι αφορά τη διαπραγμάτευση της Ελλάδας στο ευρωσυμβούλιο, τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από το βήμα της Βουλής και προέβλεψε ότι θα παρθούν μέτρα πιο βάρβαρα για τους εργαζόμενους.

Ακόμα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι διεκδικεί μέχρι εκεί που δεν κινδυνεύει η συνοχή της ΕΕ και υπογράμμμισε ότι ο βρυκόλακας και ο εφιάλτης του ελληνικού λαού δεν είναι το δημόσιο χρέος της Ελλάδος, αλλά το κεφάλαιο.

"Εμείς δεν διαχωρίζουμε το χρέος. Το χρέος το γέννησε παράνομα το κεφάλαιο, ο ανταγωνισμός και οι αντιπαραγωγικές δυνάμεις. Εμείς λέμε στον ελληνικο λαό να το διαγράψει και να μην το αναγνωρίσει, γιατί είναι παράνομο και τέτοιο πρέπει να το θεωρεί", ανέφερε η κ. Παπαρήγα. Εκτίμησε ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό και πρόσθεσε ότι αυτό που συζητάει η Ευρώπη, είναι πως θα κατανεμηθεί η "χασούρα" και η ζημιά χωρίς να χάσει το κεφάλαιο.

Τέλος, η γγ του ΚΚΕ μίλησε για καρατόμηση της φορολογίας του ελληνικού λαού και για "75 δισ. κοστούμι που κόπηκε σε βάρος του για τα επόμενα χρόνια".

Δεν δικαιούται να πανηγυρίζει η κυβέρνηση, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

"Δεν συμμεριζόμαστε την αισιοδοξία του πρωθυπουργού για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι αυτό που κατάφερε η κυβέρνηση, ήταν να βάλει θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων.

"Για να πούμε ότι κερδίσαμε, έπρεπε να πάρουμε κάτι. Εμείς απλά κερδίσαμε παίρνοντας αυτά που ήθελαν να μας δώσουν. Δεν δικαιούστε να πανηγυρίζετε γιατί είναι ύβρεις. Δεν δικαιούστε να παίρνετε αποφάσεις που υπερβαίνουν τα όρια της εντολής που πήρατε από τον ελληνικό λαό από τον οποίο σήμερα οφείλετε να ζητήσετε την κρίση του", πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Oμιλία Γ. Καρατζαφέρη

«Αυτά που πήραμε ως Ελλάδα είναι θετικά. Το θέμα που μπαίνει, είναι αυτός ο νέος βατήρας: Θα μπορέσει η κυβέρνηση που έρχεται να το διεκπεραιώσει - να διαχειριστεί αυτή τη νέα ευκαιρία;» ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για τις αποφάσεις του άτυπου ευρωπαϊκού συμβουλίου της 11ης Μαρτίου.

Ο κ. Καρατζαφέρης, ζήτησε στο πλαίσιο αυτό, ομοψυχία του πολιτικού κόσμου, «να πάνε στη Σύνοδο Κορυφής της 24ης Μαρτίου και οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί με το αεροπλάνο του Παπανδρέου, για να δείξουμε πως το ``διαίρει και βασίλευε`` δεν υφίσταται».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 16/03/2011 12:07:18

  Βάλτε ρε παιδιά και την συνέχεια της ανάκρουσης πρύμνα για το ίδιο θέμα. Η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος.....

 2. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 16/03/2011 12:12:43

  Φαήλο
  Στην ανάρτησή σου σχολίασα ότι έχεις γίνει στόχος μαζί με το Λαζαρίδη....

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΣΟΝ ΠΕΝ 16/03/2011 15:18:00

   Ε, και; Ένας ταπεινός αρθρογράφος και σκιώδης ψηφοφόρος είμαι. Μια γνώμη έχω κι εγώ και την λέω.

   • man8os avatar
    man8os @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/03/2011 18:22:58

    Σε εχει βαλλει στο ματι ο Καρατζαφερης.

   • chrisss avatar
    chrisss @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/03/2011 02:47:17

    ρε φίλε, σε παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα..είσαι πολύ ωραίος τύπος!ελπίζω, να είσαι όσο αληθινός δείχνεις...
    με συγχωρείς για την οικειότητα..
    συνέχισε έτσι

 3. dimos avatar
  dimos 16/03/2011 12:25:42

  πολύ καλός ο πρόεδρος , δυστυχώς το team που έχει είναι για τα μπάζα. Καλύτερα να γίνει τιραμόλας και να βγαίνει μόνο αυτός και να μιλάει.

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ dimos 16/03/2011 12:31:39

   Αυτό είναι το πρόβλημα

   • Αιας Τ. avatar
    Αιας Τ. @ Προφήτης 16/03/2011 13:02:22

    ο Προεδρος μου θυμιζει εκεινους τους πλανοδιους μουσικους που με το στομα παιζουν φυσαρμονικα, στα χερια εχουν ακορντεον και με το ενα ποδι χτυπουν κρουστα και το αλλο ντεφι.
    Μια ορχηστρα μονος του !!!

    επειδη αυτο δεν μπορει να τραβηξει για πολυ θα πρεπει επειγοντως να βρει ομαδα !!

    • περήφανος δεξιός avatar
     περήφανος δεξιός @ Αιας Τ. 16/03/2011 18:10:16

     είπες όλο το ζουμί..

 4. Misha avatar
  Misha 16/03/2011 12:29:13

  O Κωλοτούμπας έπαιξε το ρόλο του σωματοφύλακα του Alexis;

  Αυτού για τον οποίο έλεγε πως θα του κηρύξει πόλεμο, εξ αφορμής του ντοκυμαντέρ για το 1821;

  Ακούστε και διαβάστε τι έλεγε ο Καρατζαφύρερ μόλις πριν ένα μηνα!!!

  «Θεωρώ το ΣΚΑΙ το πιο επικίνδυνο κανάλι για την Ελλάδα, εξαιρετικά επικίνδυνο.Επικινδυνο όσο το Ιντυμίντια, και περισσότερο.Γιατί έχει ένα κέλυφος σοβαρότητας και κάποιων αν θέλετε, υποτιθέμενων , δεξιών.Αυτό το κανάλι που είναι προϊόν πονηράς αγοραπωλησίας, το πρώην Σέβεν, έχει αρχίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχει αρχίσει να θάβει, να πριονίζει , να κατακεραυνώνει ό,τι είναι πατριωτικό...
  .....
  Πρώτον : Θα καταγγείλουμε σε όλους τους τόνους την προδοτική τακτική του καναλιού Σκαι
  Δεύτερον: Θα καλέσουμε όλους τους Έλληνες να αντιδράσουν όπως πρέπει
  .....
  Ας καταλάβουν λοιπόν οι Αλαφουζαίοι ότι έχουν αφήσει πολλά ίχνη, και πατέρας και γιός, και μπαίνουμε σε αναμέτρηση. Και δε μπαίνουμε σε αναμέτρηση με το αλαφουζαίικο για προσωπικούς λόγους (που θα είχα), μπαίνουμε για καθαρά εθνικό και πατριωτικό λόγο.
  .....
  Και ο πόλεμος δε θα είναι μόνο από εδώ (σσ εννοεί το τηλεάστυ) , θα είναι και μέσα στο κοινοβούλιο.Και να ξέρουν οι προστάτες σας ότι θα μάς βρούν απέναντι, σ ΄οποιοδήποτε επίπεδο.
  ....Δε μπορεί η Καθημερινή, η άλλοτε σοβαρή εφημερίδα της οικογένειας Βλάχου , έπεσε στα τάνκερ, στα τάνκερ που έχουν τη δική τους θλιβερή ιστορία.Να θυμήσω πως ήρθαν καράβια από τη Ρουμανία κι έγιναν ελληνικά»

  Το βιντεάκι : h--p://www.youtube.com/watch?v=xu02lyRPW8c

  Ούτε για φτύσιμο δεν είναι ο τύπος, χειρότερος κι από τον «λεφτά υπάρχουν».

  Είναι τιμή για τον Φαήλο η συκοφαντική αναφορά τού Λαγού στο πρόσωπο του.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Misha 16/03/2011 13:27:56

   εεεεεεεεεεε θα πω οτι δεν ειπε ο Προεδρος... δεν αντεχω !
   "εισαι επαγγελματιας Ελληνας"

   ΠΠ

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ Misha 16/03/2011 14:06:51

   Κρίμα που δεν το διάβασε ο Σαμαράς στην βουλή.

  • Bloody_Ophelia avatar
   Bloody_Ophelia @ Misha 16/03/2011 14:22:11

   Για τον "Φαήλο" μπορεί να είναι τιμή το χώσιμο του Καρατζαγελοίου, αλλά δεν είναι το "άδειασμα" που του έκανε ο Πρόεδρος λέγοντας εμμέσως αλλά ευκρινώς ότι "δεν εκφράζει την επίσημη Ν.Δ."
   πάμε παρακάτω. Δανείζομαι πρόσφατο τίτλο άρθρου του μπλογκ και συνομολογώ: όντως , η Ν.Δ πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό. Επέλεξε σε μια από τις πιο κρίσιμες συζητήσεις στην Βουλή, που ενδιαφέρει ακόμη και τους πιο αδιάφορους για τα πολιτικά, να λάμψει δια της.. επίθεσής της στο ΛΑΟΣ.!

   ο κόσμος χάνεται κ ταυτόχρονα παρακολουθεί τον Πρόεδρο της Ν.Δ να κάνει επίθεση στον Καρατζαφέρη. Εύγε !
   ( Υ.Γ ελπίζω και αυτή τη φορά οι καταγγελίες της Ν.Δ για πλημμελή κάλυψη των δραστηριοτήτων του Προέδρου από τα ΜΜΕ, να αποδειχθούν αληθείς. Χάρη θα μας κάνουν).

   • αχ κουλα!! avatar
    αχ κουλα!! @ Bloody_Ophelia 16/03/2011 16:58:05

    εσυ Bloody_Ophelia αυτο καταλαβες, οτι δεν τον στηριξε?

    Ο αυτοκτονικος ιδεασμος μας ειναι οτι ουτε και μεσα απο τις λεξεις και αναμεσα στις γραμμες δεν μπορουμε να διαβαζουμε !!

    ειλικρινα απο σενα Bloody_Ophelia δεν το περιμενα, και σ' εχω για εξυπνη...

    • Bloody_Ofelia avatar
     Bloody_Ofelia @ αχ κουλα!! 16/03/2011 17:11:12

     αχ Κούλα μου είμαι γεμάτη εκπλήξεις. Τουτέστιν, δεν είμαι έξυπνη, το δέχομαι, αφού δεν κατάλαβα την υποδόροια στήριξη του Προέδρου. Δεκτό.
     Για το δια ταύτα της τοποθέτησής μου, έχεις κανένα σχόλιο; με ενδιαφέρει.

     • αχ κουλα!! avatar
      αχ κουλα!! @ Bloody_Ofelia 16/03/2011 18:16:22

      My dearest Ophelia, ( το Bloody, με το pardon, το παραλείπω για μου φέρνει σε βρυκόλακα),
      σήμερα σκότωσαν τους Λαγούς που έβγαλε ο ΓΑΠ απ' το καπέλο.
      αύριο θα βγάλουν τους κρυφούς άσσους απ' το μανίκι. Και έχουν πολλούς, Ophelia, πάρα πολλούς, trust me...

   • Μανώλης Μενεγάκης avatar
    Μανώλης Μενεγάκης @ Bloody_Ophelia 17/03/2011 00:34:19

    @ Bloody_Ophelia

    Ο Σαμαράς δεν απέρριψε την ουσία του άρθρου του Φ. Κρανιδιώτη αλλά απλώς εννόησε ότι δεν είναι εκπρόσωπος ή βουλευτής της ΝΔ προφανώς διότι αν ήταν θα έπρεπε να κρατάει κάποιους συμβατικούς τύπους στην έκφρασή του έτσι ώστε να μην δίνονται λαβές για παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις αλλά χωρίς εκπτώσεις στην ουσία των λεγομένων του.

    Το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρό και εύστοχο. Το σκωπτικό ύφος της γραφής του διαθέτει μάλιστα ένα πνευματώδες χιούμορ με αριστοφανικές αποχρώσεις που από τους γνωστούς γραφιάδες μόνο ο Κώστας Ζουράρης και η μακαρίτισσα Μαλβίνα Κάραλη έχουν επιτύχει χωρίς να γίνονται χυδαίοι.

    Επομένως, τα περί "αδειάσματος" είναι ανακριβείς εντυπώσεις.

    • Bloody_Ophelia avatar
     Bloody_Ophelia @ Μανώλης Μενεγάκης 17/03/2011 10:12:06

     Πιθανώς. όπως και να χει, αν τον αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα. Τουτέστιν, στα ψηφοδέλτια..

  • sawas avatar
   sawas @ Misha 16/03/2011 17:03:02

   Μετά τους επιτυχημένους
   Tkatchev
   Deltchev
   Hindorff
   Bhardwaj

   ήρθε νομίζω η ώρα να ονομαστεί αυτό το υπέροχο SALTO......
   Διπλή κωλοτουμπα μπρος τεντωμένος με διπλή πιρουέτα, σε συνδυασμό με διπλή κωλοτουμπα πίσω σε συσπείρωση και διάσταση!!! των ποδιών στην προσγείωση.....

   προτείνω το Karatzef

   • Misha avatar
    Misha @ sawas 16/03/2011 21:56:47

    Ο τυπος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
    Είναι όλοι μαζί οι προαναφερόμενοι συν την Κομανεντσι και την Κόρκινα, με ολίγη από Μελισσανίδη (λόγω Βαΐτση) και μπόλικη από Λαϊκή όπερα του Πεκίνου...

    Αν ήταν ζώο , σιγουρα θα ήταν φωσφορίζων χαμαιλέοντας, πρώτη μούρη σε pet shop

 5. juliet avatar
  juliet 16/03/2011 12:37:50

  Ητανε ο Σαμαράς που θέλουμε σήμερα.
  Φαήλο,αφιερωμένο στο φίλο ΛΑγΟ ,(θα πρέπει να τα ξαναπούμε μετά απο πολλά χρόνια) :
  ''Αυτός που μεταμορφώνεται σε σκουλήκι δεν πρέπει έπειτα να παραπονιέται πως τον ποδοπατούν''

 6. nick avatar
  nick 16/03/2011 12:43:45

  Φοβερή ατάκα! Νέο όνομα για το τηλεκόμμα. ΛΑγΟΣ. Έγραψε!

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/03/2011 12:45:00

  η γενια των αετων του καιροσκοπου τουμπα/4πλο αξελ... καπελακι, Βατοπεδι... αυτη η γενια των ευλογημενων χερι χερι...

  καρεκλοτσιμπιδα.

  ΠΠ

 8. zio avatar
  zio 16/03/2011 12:45:41

  γιατί δεν σχολίαζε στα καπάκια και τον έρωτα του κωλοτούμπα για ένα εκδοτικό συγκρότημα, να τον τελείωνε επιτόπου?

  φαίνεται ότι έπρεπε να μυρίσουν εκλογές για να αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί και η πόλωση. κάλλιο αργά...

 9. ο ξένος avatar
  ο ξένος 16/03/2011 12:46:19

  Ο Καρατζαφέρης μπήκε ασπίδα στον πρωθυπουργό, στρέφοντας το ενδιαφέρον από την κριτική στην κυβέρνηση στα προβλήματα της δεξιάς πολυκατοικίας.
  Παράλληλα, ανέδειξε την κριτική Κρανιδιώτη, "καρφώνοντας" ουσιαστικά αυτούς που φωτογραφίζει-καταγγέλλει στο άρθρο του!

 10. pikras57 avatar
  pikras57 16/03/2011 12:49:28

  ….φίρμα Κρανιδιώτη!
  …Μεγάλη τιμή σου έκανε ο κ. Καρατζαφέρης!

 11. sawas avatar
  sawas 16/03/2011 12:49:51

  Μεγάλη Πίκρα ο Καρατζαφέρης

 12. sawas avatar
  sawas 16/03/2011 12:50:14

  Κωλοτούμπες, Λαγοί ……..Τσίρκο τον έκανε!!!!!!

 13. zio avatar
  zio 16/03/2011 12:50:40

  Θα ασχοληθεί κάποια στιγμή σοβαρά η ΝΔ με το θέμα του πλιάτσικου των τραπεζών μέσω των “εγγυήσεων¨ που έχουν φτάσει τα 100 δις?
  Θα ερωτηθεί η κυβέρνηση αν και πότε σκοπεύει να μετατρέψει τις προνομιούχες σε κοινές, λαμβάνοντας αντίστοιχο ποσοστό? ή αν έχουν σκοπό οι τράπεζες και πότες να αποπληρώσουν τη βοήθεια?
  Θα ασχοληθεί σοβαρά με το μνημόνιο των τραπεζών και την αβάντα των στημένων ΜΜΕ?
  Η κυβέρνηση είναι το σαμάρι. Ο γάιδαρος είναι οι Κωστόπουλοι, οι Σάλλες, οι κλπ όπως και ο Μπόμπολας, Αλαφούζος κλπ.
  Αν δεν μπορεί το 30% της Ελλάδας να τα βάλει με 5 ονόματα, τσάμπα κουβέντες κάνουμε και χαλιόμαστε.

 14. tiramola avatar
  tiramola 16/03/2011 12:51:22

  Ο Παπανδρέου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την λογική και τα επιχειρήματα απέναντι στην αερολογία και την καταστροφολογία.
  Απάντηση

  • saltcity avatar
   saltcity @ tiramola 16/03/2011 13:07:53

   @ tiramola

   Στο αμφιθέατρο ενός αμερικανικού πανεπιστημίου, κάνει διάλεξη ένας φιλόλογος σε ακροατήριο φοιτητών, και μεταξύ άλλων λέει τα εξής...

   - Σε πολλές γλώσσες... , δύο αρνήσεις μας κάνουν μια κατάφαση. Σε άλλες γλώσσες, δύο αρνήσεις δίνουν άρνηση. Δεν υπάρχει όμως σε καμιά, μα καμιά γλώσσα, η περίπτωση που δύο καταφάσεις να δίνουν άρνηση.

   Οπότε ακούγεται από το ακροατήριο η φωνή του Έλληνα φοιτητή:

   - Ναι, καλά...

  • noldor avatar
   noldor @ tiramola 16/03/2011 13:08:50

   Πράγματι, φαίνεται σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις, μα σε ΟΛΕΣ, ακόμη και της Public.

  • nick avatar
   nick @ tiramola 16/03/2011 13:28:05

   Ναι, όντως και ειδικά με το "λεφτά υπάρχουν" και την υλοποίηση όλων των προεκλογικών του δεσμεύσεων!!!

  • Αντάμ Παπαντάμ avatar
   Αντάμ Παπαντάμ @ tiramola 16/03/2011 14:07:00

   ΤΙΡΑΜΟΛΑ .όλοι οι πολίτες δεν είναι λοβοτομημένοι πρασινοφρουροί σαν εσένα

   • tiramola avatar
    tiramola @ Αντάμ Παπαντάμ 16/03/2011 14:35:09

    Ε, άντε βρέσε άλλον που μοιράζει λεφτά για να μπορείς να ξύνεις τα απαυτά σου με άνεση, κλέβοντας την εφορία, λαδώνοντας όπου σε παίρνει και με τα δανεικά από τις τράπεζες να πληρώνεις τους μετανάστες που θα σου αλλάζουν τις πάνες...

    • Αντάμ Παπαντάμ avatar
     Αντάμ Παπαντάμ @ tiramola 16/03/2011 17:18:50

     φαντάζομε Τιραμόλα ότι έξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια

   • Δημήτρης avatar
    Δημήτρης @ Αντάμ Παπαντάμ 16/03/2011 16:55:22

    Μερικές φορές η αλήθεια λάμπει πιο έντονα όταν προσπαθείς να τη θάψεις. Συμβαίνει στην ιστορία, συμβαίνει και στην πολιτική.

    Αν δεν υπήρχαν τέτοια άτομα δε θα είχαμε μάθει ότι αυτά που μας έλεγαν για τη δεκαετία του 1980 και τη δημιουργία των πρασινοφρουρών είναι αλήθεια. Και θα ήμασταν λιγότερο σίγουροι ότι έχουμε δίκιο σε αυτά που λέμε αν δεν μαθαίναμε τα 'επιχειρήματα' της κυβέρνησης (δηλαδή τις ύβρεις και τις μηχανικά επαναλαμβανόμενες και σε πλήρη αποκοπή από την πραγματικότητα ατάκες) ώστε να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις (πάντα πρέπει να προσπαθούμε να μελετάμε και τις διαφορετικές απόψεις, ακόμη κι όταν, τελικά, δεν υπάρχει τίποτα να μελετήσουμε). Το συγκεκριμένο άτομο, άθελά του, βέβαια, και με έμμεσο τρόπο, εξυπηρετεί την ενημέρωση των σκεπτόμενων αναγνωστών του antinews. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο, είναι όμως χρήσιμο.

    • Κωσταντινος Π. avatar
     Κωσταντινος Π. @ Δημήτρης 16/03/2011 17:00:26

     Tiramola,

     ειχες χαθει!! Σε ψαχνει ο Ροδινος...

 15. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 16/03/2011 12:51:54

  Τιραμόλα
  “Να σε κάψω Γιάννη να σ’αλοίψω λάδι”.
  Αυτό ακριβώς άκανε ο ΓΑΠ.
  Αφού μας έκαψε τώρα μας άλοιψε με λάδι.
  Κατάφερε να πάρει καλύτερους όρους για να ξεπληρώσει όσα δανείστηκε με όρους αβάσταχτους που προκάλεσε συκοφατώντας και πριονίζοντας την αξιοπιστία της χώρας.
  Τό ζήτημα λοιπόν δεν είναι να κάνει ηπιότερη την καταστροφή που προκάλεσε δένοντας τη χώρα στο μνημόνιο αλλά να δημιουργήσει όρους για να βγούμε.
  Δηλαδή ανάπτυξη, δηλαδή πλεόνασμα.
  Αντί γι’αυτό υιοθετεί πολιτικές που μας δένουν περισσότερο με το μνημόνιο γιατί μας ρίχνουν σε μεγαλύτερη ύφεση.

  • tiramola avatar
   tiramola @ ΣΟΝ ΠΕΝ 16/03/2011 14:12:27

   Καμμένος ήσουν από χέρι λόγω Καραμανλή και αποδεικνύεσαι και αυτοκαταστροφικός αφού ζητάς οι ίδιοι που σε έκαψαν να σε ξανακάψουν.
   Αυτό που συμβαίνει με κάποιους από εσάς είναι πρωτοφανές.
   Πλέον δεν αντιλαμβάνεστε ούτε τα αυτονόητα.
   Τέτοια φανατίλα σε συνδιασμό με τόση ασχετοσύνη δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει...

   • noldor avatar
    noldor @ tiramola 16/03/2011 15:14:11

    Καλά στον καθρέπτη δεν κοιτάζεσαι κάθε πρωί;

    Σύμφωνα με τον αρχηγό σου αν η Κύπρος δεν αποδεχόταν το σχέδιο Αυνάν θα καταστρεφόταν. Μπορείς να μου πεις τόσα χρόνια μετά ποια καταστροφή ακριβώς έχει υποστεί η Κύπρος;

 16. Aggelos avatar
  Aggelos 16/03/2011 12:52:23

  “Ο Παπανδρέου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την λογική και τα επιχειρήματα απέναντι στην αερολογία και την καταστροφολογία.”
  αν ειναι συνεπης,,να επανακρατικοποιησει την ολυμπιακη,οτε,λιμανια οπως υποσχοταν..

 17. factorx avatar
  factorx 16/03/2011 12:56:28

  Ζητώ συγνώμη απο τους σχολιαστές στην αναρτηση για την συζήτηση στην Βουλη. Για να μην σχολιάζουμε σε τρεις διαφορετικές αναρτήσεις για το ιδιο θέμα, μετεφερα όλα τα σχόλια εδώ. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν

  • Wolf avatar
   Wolf @ factorx 16/03/2011 15:44:13

   εύγε, γιατί έψαχνα τα άρθρα

 18. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 16/03/2011 13:00:06

  Φαντάζομαι την επόμενη εκστρατεία αναδάσωσης του ΣΚΑΪ

  "Ελάτε να φυτέψουμε στο Φάληρο, για να βρει ο ΛΑγΟΣ καταφύγιο"

  • nick avatar
   nick @ Balafara Hunter 16/03/2011 13:29:12

   έγραψες...

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Balafara Hunter 16/03/2011 13:53:28

   σιγα μην τον "πιασουν" τον τουμπα!!!...
   “πιο επικινδυνο και απο το ιντυμιντια !! το ΣΚΑΙ .. περι 1821… κλαμπ Ρεπουση, Δραγωνα, Βερεμη !!!” χαχαχαχχαχα

   ΠΠ

  • αντιλαικος avatar
   αντιλαικος @ Balafara Hunter 16/03/2011 14:18:24

   τελειο Balafara Hunter, αλλα ειναι τετοιος κολωτουμπας που μπορει αυριο να το αλλαξει και να γινει χελωνα...

   • Balafara Hunter avatar
    Balafara Hunter @ αντιλαικος 16/03/2011 14:45:28

    Αν γίνει χελώνα, ο ΣΚΑΪ θα γυρίσει ντοκιμαντέρ με τίτλο:

    "Χελώνα: Ο αφανής ήρωας του 1821"

    (Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αφήσει χωρίς αφιέρωμα)

 19. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 16/03/2011 13:03:14

  Φαήλο, take no prisoners, μη βάζεις ΟΥΤΕ σάλιο!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Ευθύμης 16/03/2011 15:15:02

   Γαρμπίλι οδοποιας.

   • kiki avatar
    kiki @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/03/2011 15:25:57

    @ Φαηλο,
    αυτο το γαρμπιλι ,μην δωσετε την δουλεια σε αλλον, σας παρακαλω το εχω ταξει στον Λοβερδο, εκει που θα σπαει πετρες, μεχρι τα 85,διοτι αυξηθηκε το προσδοκιμο, να παραγει γαρμπιλι οδοποιας, μ αρεσει.
    ευχαριστω προκαταβολικα.

   • Κώστας Σταματάκης avatar
    Κώστας Σταματάκης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/03/2011 19:59:07

    Φαήλο για να σε χτυπάνε όλοι αυτοί σημαίνει ότι πας καλά και σε φοβούνται. Συνέχισε το αγώνα σου και να ξέρεις συμπατριώτη, ότι έχεις πολλούς και καλούς φίλους. Ήρθε ο καιρός να σηκώσουμε τo ανάστημα μας σε όλες αυτές τις παλιολινάτσες, τους κολοτούμπες, και τους πουλημένους δήθεν αριστερούς μεγαλοδημοσιογράφους και τα αφεντικά τους.

 20. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/03/2011 13:05:20

  Οταν σε στηριζουν οι Αγορες το τον θες τον χερι χερι??? παιδια μην ασχολειστε !!!
  Μ@κ@κες το ΠΑΣΟΚ δεν εχει... στην πολιτικη τουμπα εχουν ολα τα διδακτορικα!

  ΠΠ

 21. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 16/03/2011 13:13:44

  Στην ηλεκρονική της διεύθυνση η kathimerini.gr δημοσιεύει την επίθεση Καρατζαφέρη στο Σαμαρά για Φ. Κρανιδιώτη, αποσιωπώντας την απάντηση του προέδρου της Ν.Δ.
  Ουστ παλιόσκυλα.

  • Sting, οπως καρφι avatar
   Sting, οπως καρφι @ ΣΟΝ ΠΕΝ 16/03/2011 14:23:09

   ναι αλλα εβαλε ενα CD την Κυριακη και ολοι τρεξαμε να το αγορασουμε.
   Αν δεν δειξουμε οτι δεν επικροτουμε τετοιες συμπεριφορες ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν κανουμε τιποτε.

   Αν ειμασταν Γερμανοι και αποφασιζαμε μπουκοταζ, η εφημεριδα θα πουλουσε την αλλη μερα τρια φυλλα, οπως σας το λεω τρια φυλλα.
   Μια Κυριακη δεν μπορουμε να το κανουμε ???

 22. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 16/03/2011 13:21:21

  Οι μάσκες έπεσαν. Ο Κραγκιοζοφέρης υπερασπίζεται μέσα στη Βουλή των Αλαχ-φούζο και δείχνει για άλλη μια φορά πως έχει πάρει διαζύγιο με τις έννοιες ήθος και αξιοπρέπεια. Λαγός τη φτέρη έσυε κακό της κεφαλής του όμως...

 23. Γιώργος Π avatar
  Γιώργος Π 16/03/2011 13:25:49

  Επιτέλους ξύπνησε ο Αντώνης και έτριξε τα δόντια.
  Οχι ΛΑΓΟΣ.ΑΡΧΙΛΑΓΟΣ είναι.ΛΑΓΟΣ του συστήματος,της τρόϊκας,του Μητσοτακέϊκου και της Νέας τάξης πραγμάτων που δήθεν πολεμούσε βγάζονται αφίσει με γάντια του μπόξ.
  Τελικά ξεβρακώθηκε ο βρώμικος ρόλος του μπόζο των ΜΜΕ και του Αυτιά.
  Το έχω πει και το ξαναλέω.
  Στην Β Αθήνα απ όσους γνωρίζω που τον ψήφισαν θα φάει χοντρό μαύρο.
  Στο χέρι του Σαμαρά είναι να μας κερδίσει πάλι.
  Αρκεί να κάνει πράξη την ΝΔ ΠΑΛΙ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και ας αφήσει τον ξένο και απαράδεκτο προς την ιδεολογία μας μεσσαίο χώρο που μας έφτασε στο 32%

 24. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/03/2011 13:38:14

  "πιο επικινδυνο και απο το ιντυμιντια !! το ΣΚΑΙ .. περι 1821... κλαμπ Ρεπουση, Δραγωνα, Βερεμη !!!" χαχαχαχχαχ
  Σημερα μας εβαλε χερι που λεμε τη Καθημερινη παπαγαλο??? την υπερασπιστηκε ως Ιστρρικη Εφημεριδα!!
  χαχαχαααααα
  Φαηλο.... γαβ γαβ γαβ.

  ΠΠ

  • Misha avatar
   Misha @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/03/2011 13:53:12

   ΠΠ

   Αφού ξέρει πως αυτά τα έχει πει, και κάποιος θα του τα βγάλει..
   Και επειδή είναι ξύπνιος , γνωρίζει πως όταν μαζευτούνε όλες οι κωλοτούμπες του μαζί , τότε θα βγεί ολόκληρο dvd, που θα τον κατατάσσει στους μεγαλύτερους αστέρες του τσίρκο...
   Το ερώτημα είναι γιατί τα κάνει; Βρίσκει και τα κάνει;
   Γνωρίζει πως έχει την στήριξη του συστήματος και έχει διαβεβαίωση πως οι κωλοτούμπες του θα καλύπτονται συστηματικά , όπως συμβαίνει μέχρι τώρα;

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Misha 16/03/2011 13:55:46

    μενει στην επικαιριοτητα!!!! λεει λεει τουμπες, Βατοπεδια, εκκλησιες, μεχρι και ΚΚΕς θα γινει αρκει ν ασχολουνται μαζι του. Λες κ εχει ακτι να μας πει. φου και να πει.. θα ξεπει στο φτερο !
    ειναι γατος πεταλωμενος και εχει "διαβασει" το ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ μια χαρα.

    ΠΠ

    • Αιμιλια Σ. avatar
     Αιμιλια Σ. @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/03/2011 14:26:48

     μενει στην επικαιροτητα. Δεν ξερει ο δυστυχης οτι η συνεχης εκθεση στην "τοξικοτητα" της προβολης θα τον καψει στο τελος!!

 25. ganasta avatar
  ganasta 16/03/2011 13:47:00

  Και από δω και πέρα όχι πρόεδρος κωλοτούμπας αλλά ΛΑΓΟΣ. Μπράβο Αντώνη τον εκτέλεσες. Τον εκτέλεσες με την μέθοδο που ο ΛΑΓΟΣ χρησιμοποιεί κατά κόρον. Την ατάκα

  • Κωσταντινος Π. avatar
   Κωσταντινος Π. @ ganasta 16/03/2011 17:05:17

   η συνεχεια λεει νοστιμο στυφαδο με κρεμμυδακια... πολλα κρεμμυδακια

 26. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 16/03/2011 14:05:54

  Τον τελευταίο μήνα η ΝΔ άφηνε να γίνεται μια συζήτηση περί συνεργασίας με το ΛΑγΟΣ κλπ. Ήταν μεγάλο λάθος της ΝΔ. Κατά κάποιο τρόπο αποενοχοποιήθηκε η ψήφος στον Καρατζαφέρη στα μάτια του μέσου κεντροδεξιού. Ακόμα και εκείνοι που είναι ακόμα θυμωμένοι από την κυβέρνηση Καραμανλή και έχουν πάρει αποστάσεις από τη ΝΔ, πήραν το μήνυμα πως ο Καρατζαφέρης είναι κομμάτι της παράταξης άρα η ψήφος διαμαρτυρίας τους μπορεί να πάει προς τα εκεί. Μέγα λάθος. Η ΝΔ πρέπει συνέχεια να τονίζει πως ψήφος στον Καρατζαφερη είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, το Μνημόνιο και ότι αυτά συνεπάγονται. Τα φλερτ ΝΔ-ΛΑΟΣ θα κάνουν σοβαρή ζημιά στη ΝΔ που παλεύει να ανακάμψει. Πρέπει να κοπούν μαχαίρι..

  • ganasta avatar
   ganasta @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 16/03/2011 16:09:06

   προσυπογράφω!

 27. Γιώργος Π avatar
  Γιώργος Π 16/03/2011 14:11:35

  Μην ασχολείστε με τον εκλεκτό κολοτούμπα της κατοχικής κυβέρνησης.
  Αυτός θα πάρει το μάθημά του στις επόμενες εκλογές.
  Οσο και να τον φουσκώνουν οι στημένες δημοσκοπήσεις που θέλουν να εκβιάσουν τον Σαμαρά να τον δεχτεί πίσω ως συγκυβερνήτη της παράταξης.
  Σιγά μην βάλει μέσα τον αρχισπιούνο τον πράκτορα

 28. anideos avatar
  anideos 16/03/2011 14:25:15

  Ο Καρατζαφερης αμεσως μετα την πρωτες συναντησεις του με τον Γιωργακη ετρεχε στα καναλια για να αναδειξει το ποσο ανοικτος και ετοιμος να ακουσει ειναι ο ΓΑΠ.
  Κυριως δε ηταν ο πρωτος που ακουσα να μιλαει για ΔΝΤ τοσο στο καναλι του οσο και στον Αυτια οπου ειναι θαμωνας.
  Ετυχε να βρησκομαι στην Ελλαδα τοτε που αρχησαν τα σπρεντς να αναιβενουν κιο Καρατζαφερης ειχε τη λυση: αντι να δανειζομαστε με 7-8% παμε στο ΔΝΤ και στην ΚΕΤ οπου θα μας δανεισουν με λιγοτερο.

 29. zame avatar
  zame 16/03/2011 14:32:56

  Σιγα ρε σεις..τι μενος ειναι αυτο εναντιον του Καρατζαφερη..ξεχνατε πως οι Πολιτικες προηγουμενων χρονων.. και των δυο μεγαλων κομματων τον ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ...η μειπως εχει αδικο σε πολλα που λεει...
  δεν φτανει που- μαζι τα φαγανε- με τους παρατρεχαμενους τους..- & κανενας δεν τιμωρηθηκε ουτε επεστραφησαν τα κλοπιμαια..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ΜΑΖΕΨΟΥΝ εστω και ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ αυτο το ΕΠΙΖΗΜΙΟ & ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ..ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ..και βαλουν ενα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ..τουλαχιστον.. και μην θελουν να το μετατρεψουν & καρπωθουν ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ..!!! ΕΛΕΟΣ.
  Τι πολυτέλεια ειναι αυτη..πω-πω..καλά λένε λοιπόν πως ο Μεγάλος εχθρός ειναι ο Εσωτερικός...και αυτο το Αθεράπευτο , *ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ-κυβερνηση Πασοκ*- πρεπει , επιβαλεται πλεον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παρει ενα τελος
  με τον οποιοδηποτε τροπο..& δεν περισσεύει κανενας στην προσπαθεια αυτη.
  Ως ποτε θα ακροβατουμε κυριολεκτικα & βιοποριστικα με την καθημερινοτητα μας στην αγορα ...

 30. factorx avatar
  factorx 16/03/2011 14:46:27

  Έπαθε την πλάκα του ο Καρατζαφέρης, Δείτε ανακοίνωση:


  Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

  Ο … λαγός το βάζει στα πόδια και τη Δευτέρα από τη Βουλή.

  Στην προγραμματισμένη και συμφωνημένη ως προς την ημερομηνία και από τη ΝΔ συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το Δημογραφικό, την προσεχή Δευτέρα, ο κ. Σαμαράς δήλωσε αδυναμία προφασιζόμενος ταξίδι στις Βρυξέλλες.

  Κάποιοι επιμένουν να αχθοφορούν τα γνωρίσματα του … λαγού.

  • ganasta avatar
   ganasta @ factorx 16/03/2011 16:11:11

   Έπαθε την πλάκα του ο ΛΑγΟΣ

 31. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 16/03/2011 15:04:41

  Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, έκαναν όλους τους άθλιους--κυβερνήτες, δημοσιοτρεφούμενη επιχειρηματική νομενκλατούρα, πουλημένα ΜΜΕ με τους μικροδημοσιογραφίσκους των, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

 32. ΓΙΑΝΝΑ avatar
  ΓΙΑΝΝΑ 16/03/2011 15:05:27

  ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ
  Σ' αυτό το άθλιο σύστημα που έχτισε τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αβαντάρει το τηλεκόμμα της παρακμής, της κωλοτούμπας,της πατριδοκαπηλείας,του μπουμπούκου και της μπουμπούκας, και άλλων εξαιρετικών προσωπικοτήτων του πνεύματος που έβαλαν την υπογραφή τους στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΚΑΤΑΔΙΚΗ της πατρίδας μας.
  Υπάρχει όμως ΕΛΠΙΔΑ και ακούει στο όνομα ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!

 33. ΓΙΑΝΝΑ avatar
  ΓΙΑΝΝΑ 16/03/2011 15:18:31

  Θα ήθελα να ζητήσω απο τον τηλεπρόεδρο αν του είναι εύκολο την επόμενη φορά στη Βουλή να καταγγείλει και μένα για τα αρνητικά σχόλια που έχω κάνει γι' αυτόν στο antinews. Όχι τίποτ' άλλο αλλά δικαιούμαστε όλοι μας 15 λεπτά διασημότητας. Μη φουσκώσουν και τα μυαλά του Φαήλου και πάρουν αέρα και αρχίσει να βγαίνει στα μεσημεριανάδικα σαν τον μπουμπούκο.
  Εντάξει πρόεδρε? Είμαστε κι άλλοι που σε έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση όπως ο Φαήλος.

 34. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 16/03/2011 15:23:56

  ΓΙΑΝΝΑ:
  God Bless you.

 35. Κώστας avatar
  Κώστας 16/03/2011 15:44:22

  Eπιτέλους!
  Αυτός ο τραγικά αμόρφωτος χαμαιλέων που προεδρεύει τηλεκόμματος παίρνει σιγά-σιγά απαντήσεις. Γιατί προκαλεί και προβοκάρει μήνες τώρα, με στόχο τη δημοσιότητα, ψηφαλάκια αφελών και-αν του κάτσει- υπουργείο μπας και σβήσει το απύθμενο σύμπλεγμα που τον διακατέχει για υπουργοποίηση.
  Είναι δε τόσο έκθετος σε όλα τα θέματα, ο Καρατζαφέρης, από τις κωμικές παλινωδίες του και τις επιπέδου τσίρκου κωλοτούμπες του που αποτελεί-εκτός από υλικό επιθεώρησης- και τρομερά εύκολο στόχο.
  Αρκεί να ξαναπαίξουν οι δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του το φθινόπωρο του 1993, τότε που τασσόταν αναφανδόν υπέρ της παραχώρησης του ονόματος "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς, για να αντιληφθούν και οι αφελείς συνταξιούχοι που του απέμειναν ως ψηφοφόροι για τι δημοκόπο μιλάμε.

  Ναι, του αξίζει περιφρόνηση. Ναι , είναι εξοργιστικό πως άτομα με το πνευματικό επίπεδο του Καρατζαφέρη βρίσκονται στη Βουλή. Αλλά, επειδή ψαρεύει στα θολά νερά της αφέλειας και στον ωκεανό της πατριδοκαπηλίας, πρέπει η ΝΔ να τον αποστομώνει σε κάθε ευκαιρία. Το ξετίναγμα που του έκανε σήμερα ο Σαμαρά ας είναι μια καλή αρχή.

 36. Οδυσσεύς avatar
  Οδυσσεύς 16/03/2011 15:51:12

  Επιτελους.
  Ηρθε η ωρα να τραβηξουμε τις μασκες απο τους προδοτες ελλεινους πρασινοφρουρους και να αποκαλυψουμε το πραγματικο προσωπο του δημιουργηματος των νταβατζηδων ΛΑγΟΣ.

  Μπραβο στον ΠΡΟΕΔΡΟ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

 37. ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ avatar
  ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 16/03/2011 15:53:48

  Οσφυοκαμψια .Τι υπεροχη λεξη.Αχ ρε ελληνικη γλωσσα πως τσακιζεις οστα.

 38. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 16/03/2011 15:59:10

  Πως το έλεγε και μια ψυχή κάποτε:
  λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του

  • effie B. avatar
   effie B. @ Μικρός Οδυσσέας 16/03/2011 17:51:13

   που τι θυμηθηκες παλι αυτη την ψυχη?

 39. Οδυσσεύς avatar
  Οδυσσεύς 16/03/2011 16:18:42

  Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΛάΟΣ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΚΕΡΔΙΣΕ" ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΨΗΦΩΝ....ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗN ΑΤΤΙΚΗ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛάΟΣ.Η ΠΑΣΟΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ , ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ.ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Η ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΗ ΣΑΛΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗN ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟ ΛάΟΣ ΕΓΥΡΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟ-ΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙάΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛάΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ-ΦΑΝΕΡΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  • Αιμιλια Σ. avatar
   Αιμιλια Σ. @ Οδυσσεύς 16/03/2011 17:11:13

   Οδυσσεα,
   δυο φιλικες συμβουλες για να σε διαβαζουμε:
   α) μην χρησιμοποιεις bold
   β) μην γραφεις κεφαλαια

   και τα δυο κουραζουν το ματι...

   • Οδυσσεύς avatar
    Οδυσσεύς @ Αιμιλια Σ. 16/03/2011 18:59:04

    Αιμιλια αφου σου κουραζω τα ματια ελπιζω να σου ξεκουρασω το μυαλο.Δεκτη η παρατηση και κατανοητη.

  • σκαθάρι avatar
   σκαθάρι @ Οδυσσεύς 17/03/2011 11:58:11

   Τις Σαλώμες τις έχεις στο κόμμα σου όπως είχε πει και ο Καρατζαφέρης παλαιότερα και τον διέγραψε ο Καραμανλής...Μη το χοντρύνω και άλλο και δεν θέλω...

 40. Striker avatar
  Striker 16/03/2011 17:20:24

  Μπράβο παιδιά για τη δημοσίευση του βίντεο. Σε λίγο οι ομιλίες του Σαμαρά θα κυκλοφορούν μόνο στο Wikileaks.

  • Theo avatar
   Theo @ Striker 16/03/2011 17:52:51

   και στο ρολο του Ασσανζ ο Φακτορας? Λεει...

 41. Tem avatar
  Tem 16/03/2011 17:34:40

  Aσε μας ρε Καρατζαφέρη Λαγέ. Μπράβο Φαήλο

 42. Νίκος Α avatar
  Νίκος Α 16/03/2011 17:41:14

  Μπράβο Αντώνη Σαμαρά. Επί τέλους πράξη όσα λέμε τόσο καιρό.

 43. hellas-orthodoxy avatar
  hellas-orthodoxy 16/03/2011 17:51:32

  Εμεις τα φωναζουμε εδω και μερες πως ο ψευτοπατριωτης εχει ερθει σε υπογεια, συμφωνια με τον Αλαφουζο,αλλα τα παπαγαλακια του μας βριζουν.Τελικα,πρεπει να ειναι πολυ χοντρο το...ανταλλαγμα,για να βγαινει δημοσιως στη Βουλη (!!!) να υπερασπιζει τον μεγαλυτερο υβριστη της Ελληνικης Ιστοριας,που απειλουσε με "ολοκληρωτικο πολεμο',ενα μηνα πριν.

  Οσο για τον Σαμαρα,καλως απαντησε σε αυτο το υφος.Για να νικησεις τα γουρουνια,πρεπει να κυλιστεις στη λασπη μαζι τους.Τερμα οι ευγενειες και οι καθρωσπρεπισμοι με εθνοπροδοτες!

 44. περήφανος δεξιός avatar
  περήφανος δεξιός 16/03/2011 18:12:14

  κλαψ κλαψ καρατζαφέρη..έρχονται μεγάλες καλπαζιές κωλοτούμπα..

 45. hellas-orthodoxy avatar
  hellas-orthodoxy 16/03/2011 18:23:05

  Βαλτε το βιντεο με το γλειψιμο του ζητωπατριωτη στον Αλαφουζο,να γελασει ο κοσμος:

  http://www.youtube.com/watch?v=ArPh0tUctNM

 46. popolaros avatar
  popolaros 16/03/2011 18:30:42

  έτσι φαήλο, χωρίς οίκτο στους κολοτουμπιστές εξαπτέρυγους και τους μπετατζήδες τους.
  Μαζί με τον μιχελάκη και τον καμμένο,κοπανάτε τους στεγνά.

 47. man8os avatar
  man8os 16/03/2011 18:41:39

  +++++100000
  Ετσι ακριβως απο 10 λεπτα δημοσιοτητας για τα 800 ατομα που σχολιαζουν στο αντινιουζ.
  Απο 20 λεπτα για τον καθε ενα στη συντακτικηομαδα.
  (Εξαιρειτε ο κυριος Ροδινος για τον οποιο εχει κανει εποκλειστικο αφιερωμα το βημα).

  • αχ κουλα!! avatar
   αχ κουλα!! @ man8os 16/03/2011 19:12:36

   στο Φακτορα ποσα λεπτα θα δωσουμε?

 48. man8os avatar
  man8os 16/03/2011 18:42:55

  Εγω το ξερω απο τον πατερα μου. Ποιος το ελεγε πρωτος?

 49. Romios avatar
  Romios 16/03/2011 19:59:42

  Ο κ. Σαμαράς πήρε τα μυνήματα, πως η υπομονή των Νεοδημοκρατών εξαντλήθηκε και άφησε την παθητική αντιπολίτευση και μπαίνει στο παχνίδι δυνατά. Έχει όμως, ανάγκη από συνεργάτες, δυνατούς συνεργάτες και όχι γραβατωμένα ανδρίκελα. Έτσι τον θέλουμε στο εξής. Πολύ καλη η επιλογή Μιχελάκη, χρειάζετε και άλλους Μιχελάκηδες.

 50. tiramola avatar
  tiramola 16/03/2011 21:05:54

  Μόλις είδα στο μεγκα ότι ο Σαμαράς άδειασε τον κύριο Κρανιδιώτη.
  "Ούτε βουλευτής, ούτε σε επίσημο όργανο της ΝΔ είναι".
  Όπερ σημαίνει, μπορεί να γράφει ότι θέλει, στο επίσημο κόμμα είμαστε προσεχτικοί...

  Άλλα λέει μέσα, άλλα έξω, στην κυριολεξία!

  • factorx avatar
   factorx @ tiramola 16/03/2011 21:23:08

   Βρε Τιραμόλα, ανεπιδεκτος μαθήσεως είσαι. Το αντίθετο συμβαίνει. Του έδωσε την άδεια να γραφει ο,τι θέλει.

 51. zagor avatar
  zagor 16/03/2011 22:01:03

  Επιτέλους ο ΣΑΜΑΡΑΣ που θέλουμε ο ΣΑΜΑΡΑΣ που ξέρουμε. Ήταν καιρός πια κάποιος να τον βάλλει στη θέση του τον αρχικολωτούμπα. Ακόμα βλέπει αστράκια από τις σημερινές φάπες στη βουλή. Δύο με τρεις ακόμη τέτοιες εμφανίσεις του Αντώνη και ο ΛΑγΟΣ θα δει τα ποσοστά του ίδια με το απόκομμα της Ντόρας. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ πρέπει να δώσει βάρος στη βουλή αφού είναι ο μόνος τρόπος να έχει συνεχή παρουσία στα πασοκοκάναλα της διαπλοκής. Αλήθεια εκείνη η επερώτηση που θα έκανε το κόμμα του κολωτούμπα για το ΣΚΑΙ και την εκπομπή του 1821 τι απέγινε? Θα μας λύσει την απορία ο πολύς κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ?

 52. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ avatar
  ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ 16/03/2011 22:33:27

  ΛΑγΟΣ τη φτέρη κούναγε, κακό της κεφαλής του...

 53. Bloody_Ophelia avatar
  Bloody_Ophelia 16/03/2011 23:38:36

  Ωχ ωχ τιραμόλα, την πάτησες.. κι εγώ το ίδιο είπα και πριν δω Μέγκα και με είπανε ηλίθια. εεεεεεεεεεχεχεχεχεχ τώρα, είμαστε δύο. ( Σκληρή η μοναξιά της βλακείας..)

 54. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 17/03/2011 00:36:28

  Φαήλε στα καρύδια σου. Λέγε ό,τι γουστάρεις, τους τσούζεις, άρα καλά το πας!!!

 55. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 17/03/2011 02:03:22

  Ο Φαήλος βοηθά να αναγεννηθεί μια ιδεολογία που ο "μεσαίος χώρος" είχε καταστήσει "ντεμοντέ".. Και η αναγγένηση γίνεται με όρους δημιουργίας, με πόνο, σκληρά και απότομα.
  Ο κόσμος πλέον προτιμά σταράτα λόγια και όχι μεσαιοχωρίτικες μ....κιες.

  • sawas avatar
   sawas @ Φακ Κωστας 17/03/2011 13:01:59

   Τα τελευταία άρθρα όμως μιλάνε για αυτό ακριβώς.....την "ένωση όλων όσων συμφωνούν, από αριστερά έως δεξιά"

   Εγώ το λέω αυτό, λογική του μεσαίου χώρου.....

 56. nikosw avatar
  nikosw 17/03/2011 09:34:11

  Έχω την εντύπωση ότι η ελεύθερη αρθρογραφία βάλλεται από παντού. Και ο κύριος Κρανιδιώτης κάνει μια προσπάθεια ιδεολογικής ανασύνταξης και ανασυγκρότησης που, κατά τη γνώμη μου, αγγίζει όλο και περισσότερο τον απλό πολίτη, άνεργο,βιοπαλαιστή, μισθωτό, συνταξιούχο. Το να λες τα αυτονόητα και να επισημαίνεις την αλήθεια πολλές φορές πονάει.

  Υ.Γ. Κάκιστη εντύπωση προκάλεσε ο κ .Καρατζαφέρης στη μεσημεριανή εκπομπή της 16/3 για το θέμα με τον κ. Κρανιδιώτη χωρίς να δίνεται η ευκαιρία για απάντηση....Σίγουρα χάνει πολύ ο πρώτος με τέτοιες απαξιωτικές συμπεριφορές συν το ότι επιμένει πως χωρίς το μνημόνιο δεν θα υπήρχαν λεφτά για συντάξεις, μισθούς, γιατρούς, φάρμακα. Στην οικονομία ποτέ δεν υπάρχει 1 μόνο λύση και 1 επιλογή. Τώρα αν κάποιοι επιλέγουν μονόδρομους με το πρόσχημα της ανάγκης ...ε, κρίνονται από τις πράξεις τους! Όσο για γιατρούς και φάρμακα μήπως έχουμε τώρα; Όλο και συχνότερα κόβονται οι συμβάσεις των γιατρών και φαρμακοποιών με τα ταμεία και ο κοσμάκης πληρώνει από την τσέπη του πληρώνοντας ακόμα τις κρατήσεις...

 57. gram avatar
  gram 17/03/2011 10:56:33

  Να με συγχωρείτε, αλλά σαχλαμαροεξυπνάκικες εκφράσεις σαν το "Λαος-Λαγός) δεν ταιριάζουν στο ύφος και το ήθος του Αντώνη. Και στα σίγουρα δεν βοηθούν καθόλου και προς καμμία πλευρά να ξεκολήσει από το 20 τοις εκατό που η έλλειψη αποτελεσματικού αντιπολιτευτικού μηνύματος έχει επιφέρει. Βέβαια, με κάτι τέτοια χειροκροτεί η εξέδρα και το πρόβλημα ξεθωριαζει στα μάτια του αρχηγού. Ομως το 2013 είναι πολύ πιό κοντά απ όσο όλοι νομίζουν

 58. zame avatar
  zame 17/03/2011 14:24:43

  (σαχλαμαροεξυπνάκικες)
  (σίγουρα δεν βοηθούν καθόλου και προς καμμία πλευρά να ξεκολήσει από το 20 τοις εκατό που η έλλειψη αποτελεσματικού αντιπολιτευτικού μηνύματος έχει επιφέρει.) ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΝΑΙ.
  εεε..ρε...πως μου φαίνεται πως θα ξανά-ανακαλύψουμε την "πυρίτιδα"..(τα ευνοητα)
  αλλά & εκεί στο μεγαλο κτίριο του συντάγματος ..πάμε καλά από χλωρίδα & πανίδα..
  επιδει στην πολιτική αυτά που λέγονται δεν γίνονται ..γιατί γίνονται αυτα που δεν λέγονται..οι κολοτουμπες χρειάζονται πολλές φορές διότι ..έτσι αποφεύγονται οι"πιστολιές"...αλλα δημιουργούν και γέλιο..
  Προχτες "φευγοντας" ενας ακομα δασκαλος..αφησε σημειωμα που ελεγε
  AΝΕΡΓΟΣ-ΑΧΡΗΜΑΤΟΣ-ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ=..... τι ?
  ..μηπως το μεγεθος αποκρατικοποιησης της Πολιτικης..
  η μηπως την Μεγαλη Ηττα του Κοινωνικου Καπιταλισμου απο τον Μονοπολιακο..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.