Σαμαράς: Κυβέρνηση "μη αποφάσεων" που εγκυμονεί ενεξέλεγκτα ατυχήματα
18/05/2015 14:03
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Κυβέρνηση "μη αποφάσεων" που εγκυμονεί ενεξέλεγκτα ατυχήματα

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη θέση» και, όπως είπε, σήμερα απαιτούνται τρία πράγματα: «Αποφάσεις, ευθύνη και αλήθειες».

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για μία κυβέρνηση «μη αποφάσεων» που, όπως σημείωσε, εγκυμονεί ανεξέλεγκτα ατυχήματα. «Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος» δήλωσε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την πως έξω από τη χώρα εκθειάζει τα επιτεύγματα της κυβέρνησης της ΝΔ, ενώ μέσα στη χώρα τα υπονομεύει. Αναφερόμενος στην επιστολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προς το ΔΝΤ, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως αυτό αποτελεί μία ομολογία πλήρους αδυναμίας.

«Έχουν τάξει στους πάντες τα πάντα και λένε στους δανειστές ότι δεν θα μπορούν να πληρώσουν. Προαναγγέλουν ένα πιστωτικό γεγονός και δεν θα μπορούν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις» επεσήμανε.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, η κυβέρνηση της ΝΔ είχε βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, μία ανάπτυξη την οποία χαρακτήρισε ως προϋπόθεση για να βγει η χώρα από την κρίση.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.