Σαμαράς: Κάναμε ένα μεγάλο βήμα
30/03/2014 18:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Κάναμε ένα μεγάλο βήμα

Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου.

Δεν της πέρασε.

Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού».

Εξάλλου, μετά την ψήφιση, από την Ολομέλεια της Βουλής, του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση:

«Οι μόνιμοι καταστροφολόγοι αιφνιδιασμένοι από όσα ήρθαν και από όσα καλά έρχονται για την Οικονομία, θέλησαν – το είδατε όλοι – να είναι η Ελλάδα στην ακυβερνησία.

Αυτό δεν θα τους το επιτρέψουμε ποτέ.

Εμείς, αντίθετα, κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την Ελλάδα του αύριο. Για τα νέα παιδιά, για τον Ελληνικό λαό.

Και με μεγάλη αισιοδοξία και με μεγάλη δύναμη προχωράμε».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 30/03/2014 19:04:50

  Όχι αγαπητέ Αντώνη. Προηγήθηκαν οι ΓΚΑΠ και Παπαπακωνσταντίνου. Ο ΓΚΑΠ το 2008 στην Ιταλία. Ακολούθησε η παράδοση στην διεθνοποιημένη μαφία του χρήματος.

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 30/03/2014 21:16:28

  Μόνο και μόνο που ενώθηκαν ΧΑ, ανέλ και σύριζα για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εκταμίευση της δόσης που για να την πάρουμε κάναμε 7 μήνες διαπραγμάτευση, δείχνει ότι κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδας παίζουν τα ρέστα τους να μας κόψουν την πορεία εξόδου από το μνημόνιο και απελευθέρωσής μας από τους εκβιασμούς. Και πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Σαμαράς δεν αρέσει πολύ στα συμφέροντα όπως δείχνει το πράγμα. Άρα είναι ο καταλληλότερος για το λαό μας.

  • Μεγάλες στιγμές. avatar
   Μεγάλες στιγμές. @ Γεώργιος Τ. 30/03/2014 22:03:38

   Ο δρόμος είναι ένας. Ο δρόμος της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας του Αντώνη Σαμαρά.Αλλά η ασφάλεια και η αξιοπρέπεια δεν είναι απ'ότι φαίνεται προτεραιότητα για όλα τα κόμματα

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 31/03/2014 21:09:05

  "Τράβα μόνος σου ο ίδιος κι όσο πιο δυνατά μπορείς το σχοινί που ανεβάζει το καλαθάκι σου στα πιο εμπιστευτικά σου Μετέωρα." ~Οδυσσέας Ελύτης ("Μαρία Νεφέλη")

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.