Σαμαράς: Θρασίμια χωρίς αγωγή οι μπαχαλάκηδες των πανεπιστημίων
01/11/2014 06:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Θρασίμια χωρίς αγωγή οι μπαχαλάκηδες των πανεπιστημίων

Κάποιος έπρεπε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Το έκανε χθες ο Σαμαράς.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ίσως και ποτέ, ένα πρωθυπουργός ανοίγει με τον πλέον επίσημο τρόπο μέτωπο με τους μπαχαλάκηδες των πανεπιστημίων. Με τις αισχρές μειοψηφίες που διαλύουν τα ΑΕΙ και παίζουν κομματικά παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων φοιτητών που θέλουν να μάθουν πέντε αράδες γράμματα.

Τόσα χρόνια τους χάιδευαν τα αυτιά όλων αυτών των ανεπάγγελτων, καλοταϊσμένων φοιτητών και εξωπανεπιστημιακών. Κάποιος έπρεπε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Το έκανε χθες ο Σαμαράς και επισήμως πλέον ανοίγει πόλεμο με τους άθλιους των πανεπιστημίων που διαλύουν συνεδριάσεις, χτίζουν καθηγητές στα γραφεία τους, τους χτυπάνε και τους υβρίζουν με τον πιο αισχρό τρόπο.

Μιλώντας στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ ο πρωθυπουργός ουσιαστικά προανήγγειλε την πιστή εφαρμογή του νόμου που έχει ήδη καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο αλλά που κανείς δεν τολμά να εφαρμόσει. Μιλώντας για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έκανε λόγο για «θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους και δεν έχουν μάθει το πρώτο μάθημα δημοκρατίας να σέβονται την γνώμη των άλλων».

Υποστήριξε ότι «πρόκειται για μικρές ομάδες που τους ενδιαφέρει μόνο το μπάχαλο στα πανεπιστήμια αλλά δεν θα τους περάσει» και διεμήνυσε: «Η αιχμαλωσία των πανεπιστημίων από μικρές ομάδες ταραχοποιών τελείωσε».

Και με τα λεγόμενά τους προανήγγειλε δυναμικές παρεμβάσεις ώστε να επανέλθει η τάξη στα αμφιθέατρα. «Το 2011 η ΟΝΝΕΔ πρότεινε κατάργηση του λεγόμενου «Πανεπιστημιακού ασύλου». Που επί δεκαετίες, ήταν ασυλία παρανομίας μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους και παράγοντας διάλυσης της Εκπαίδευσης. Όταν το πρότεινε τότε έγινε χαλασμός. Κι ένα χρόνο αργότερα ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία από το Ελληνικό Κοινοβούλιο!» είπε ο Α. Σαμαράς.

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, προανήγγειλε αυστηροποίηση του πλαισίου και ειδικό σώμα φύλαξης των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

«Μόλις πέρσι, η ΟΝΝΕΔ πρότεινε τη σύσταση ειδικού σώματος για τη φύλαξη των Πανεπιστημίων. Ήδη, η πρόταση αυτή συζητείται σοβαρά, προωθείται αποφασιστικά, προκαλεί αντιδράσεις από εκείνους που μόνον ένα πράγμα τους ενδιαφέρει: να συνεχίζεται το μπάχαλο μέσα στο Πανεπιστήμιο» υπογράμμισε.

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους σημείωσε ότι «διεθνώς δεν υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν φρουρείται, αυτό δεν είναι ελευθερία, είναι η τυραννία της μειοψηφίας» και επεσήμανε: «Οι εικόνες που είδαμε με μικρές ομάδες ταραχοποιών είναι η υπόμνηση της κατάντιας από την οποία ξεκολλάει η Ελλάδα. Τέτοια πράγματα είναι αδιανόητα παντού στον κόσμο, αυτά είναι που μας κρατάνε πίσω και πρέπει να τα αλλάξουμε και τα αλλάζουμε με κόπο γιατί απέναντί μας έχουμε συνασπισμένες τις δυνάμεις του χθες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε και θέλουν να ματαιώσουν κάθε δυναμική μεταρρύθμιση».

Ο κ. Σαμαράς έδειξε επίσης ως βασική υπαίτια την Αριστερά λέγοντας ότι η επικράτηση της Αριστεράς στα πανεπιστήμια τελείωσε.

Όλα όσα γράψαμε και εμείς στο antinews ειπώθηκαν από τον πρωθυπουργό και πλέον είναι στο χέρι της κυβέρνησης και των πρυτανικών αρχών να εφαρμόζουν τους νόμους κάθε φορά που οι μπαχαλάκηδες απειλούν να διαλύσουν το πανεπιστήμιο. Η ανοχή της κοινωνίας έχει τελειώσει και δε μπορεί μια ομάδα 40-50 ατόμων, ενταγμένων κατά κύριο λόγο σε εξωκοινοβουλευτικά κόμματα της Αριστεράς ή στον ΣΥΡΙΖΑ να διαλύουν τα πάντα.

Το αυγό του φιδιού, ο φασισμός δεν είναι μόνο μαύρος, είναι και κόκκινος και στα Πανεπιστήμια έχει βρει μια καλή φωλιά. Κάποιος πρέπει να τη διαλύσει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. danas avatar
  danas 01/11/2014 08:54:51

  ξανα μανα επιστρέφει η θεωρία των δυό άκρων. Τί άλλο θα κάνετε πιά για να τσιμπήσετε κανα δυό μονάδες στις δημοσκοπήσεις? Τεσπά, αυτή δεν είναι η δεξιά που θέλω εγώ τουλάχιστον, να την κρατήσετε να την έχετε ολόδική σας σε ένα καλοταισμένο ολοστρόγγυλο 15%.

  • lordofthelastdays avatar
   lordofthelastdays @ danas 01/11/2014 11:03:30

   Όσο είσαι εσύ δεξιός, άλλο τόσο είμαι εγώ Ταλιμπάν ΣΥΡΙΖΟtroll. Προσπάθησε κι άλλο να μας πείσεις.

  • Ανεξάρτητος avatar
   Ανεξάρτητος @ danas 01/11/2014 12:34:08

   ο των ομάδων social media του σύριζα....

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ danas 01/11/2014 13:26:51

   Πρόσεξε μη βρεις έξω δεξιά συριζαίε πρακτοράκο...

   • danas avatar
    danas @ Γεώργιος Τ. 02/11/2014 09:29:10

    καλά πλάκα μου κάνετε? αν πλησιάσω στο συριζα θα με κηνυγάν με τις παντούφλες, τελοσπάντων με πιάσατε είμαι τρόλ. Απλά εξηγήστε μου γιατί το κόμμα έχει χάσει τόσο κόσμο , γιατί δεν έχει πρόσβαση σε νέο κόσμο της δεξιάς και μόνο σε ηλικιωμένους που φοβούνται για την σύνταξή τους κι εγώ δεν ξαναλέω τίποτα. Εγώ απλά είπα 1. Γιατί έχουμε αφήσει τους λαικιστές ακροδεξιούς μέσα στο κόμμα να καθορίζουν την ατζέντα 2. Ο πρωθυπουργός παρά το οτι έχει δουλέψει περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο δεν μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερα ακροατήρια σα να μη θέλει το κέντρο ρε παιδί μου

 2. Γεώργιος avatar
  Γεώργιος 01/11/2014 09:28:22

  Μακάρι να γίνουν πράξη αυτά που γράφετε. Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να περισώσουμε τα ΑΕΙ μας από την απαξίωση, την ασυδοσία και την πολιτικοποίηση. Έχετε όμως υπόψη σας ότι, υπάρχει ένα επιπλέον πρόσφορο πεδίο δράσης για την αριστερά, αυτό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με εφαρμογή κυρίως στα Λύκεια, στα οποία, η αριστερά, τελευταία δραστηριοποιείται υπογείως, υποκινώντας σε καταλήψεις και κάθε είδους αντιδράσεις. Χρησιμοποιεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τα προεδρεία των 15μελών των Λυκείων, προωθώντας σε αυτά άτομα που πρόσκειντα στον αριστερό χώρο. Με την ανοχή και ίσως και την παρακίνηση μερικών καθηγητών, αλώνεται το σύστημα. Υπάρχουν δεδομένα στοιχεία και ονόματα για το νέο αυτό φαινόμενο, που πρέπει να τιθασευτεί πριν να είναι αργά. Όχι να έχουμε και άσυλο στα σχολεία μας. Πού ακούστηκε αυτό. Κι όμως, σε κάθε κατάληψη, είναι η σημαία των μπροστάρηδων..Αυτά που είδατε στο ΕΚΠΑ με τον κ. Φορτσάκη, ωχριούν μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στις καταλήψεις των Λυκείων. Προπηλακισμοί και εξύβριση καθηγητών, αμπάρωμα θυρών, καταστροφές και βανδαλισμοί, εξωσχολικοί και ναρκωτικά κι ότι βάλει ο νους σας. Προσοχή!!!

 3. Δημήτρης Κ., avatar
  Δημήτρης Κ., 01/11/2014 10:03:01

  "Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ίσως και ποτέ, ένας πρωθυπουργός ανοίγει με τον πλέον επίσημο τρόπο μέτωπο με τους μπαχαλάκηδες των πανεπιστημίων." Οντως, για πρώτη φορά μετά απο 30 χρόνια ΠΑΣΟΚ, 10 χρόνια ΝΔ και σχεδόν 3 χρόνια Σαμαρά με ΠΑΣΟΚ+ΝΔ, τώρα που τα προγνωστικά αδιαμφισβήτητα πλέον βγάζουν τον Τσίπρα Πρωθυπουργό, αποφάσισε ο Σαμαράς πολύ αργά,να ασχοληθεί με το μέλλον της Πατρίδας που είναι η Παιδεία. Και τί διαπιστώνουμε? Πάλι στα χέρια του χειρίστου ΠΑΣΟΚ , ήτοι του Λοβέρδου βρίσκεται η παιδεία. Αν ήθελε ειλικρινά ο Σαμαράς να κάνει κάτι για την παιδεία και να μορφώσει τον λαό (αλλά μετά πώς θα τον χειραγωγεί?) θα ξεκινούσε απο την κατάργηση της ΔΑΠ και την απαγόρευση στη συνέχεια όλων των φοιτητικών παρατάξεων εντός του Πανεπιστημίου. Αφού δεν κάνει αυτό το στοιχειώδες , εμείς θα ψηφίσουμε Λοβέρδο (που μάλλον στον Τσίπρα θα καταλήξει), αφού αυτόν εμπιστεύεται ο Σαμαράς...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Δημήτρης Κ., 01/11/2014 13:28:30

   Μας δουλεύεις έτσι; Από την τριμερή κυβέρνηση Παπαδήμου (με συμμετοχή ΝΔ δηλαδή) έγινε νόμος η κατάργηση του αναρχικού άσυλου και εδώ και 2 χρόνια συνεχώς γίνονται επιχειρήσεις για παρεμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών στα μεγάλα πανεπιστήμια. Που ζεις εσύ;

 4. Tolis avatar
  Tolis 01/11/2014 14:27:12

  Κοιτάξτε λίγο το ποσοστό του ΑΕΠ για την παιδεία. Δείτε πόσα εκατ. χάσανε τα ΑΕΙ από το κούρεμα. Αυτό είναι το πρόβλημα τον Πανεπιστημίων, όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακές μπαρούφες για ψήφους. Επιπλέον, όταν σε ένα πολιτικό ζήτημα (παρουσία φοιτητών στην σύγκλητο ή όχι) απαντάς με ηθικιστικές φρασεις, τότε μάλλον δεν σε βολεύει η πολιτική αντιπαράθεση.

 5. ΒΜ avatar
  ΒΜ 01/11/2014 19:16:00

  "Σαμαράς: Θρασίμια χωρίς αγωγή οι μπαχαλάκηδες των πανεπιστημίων"... Nα τα παραδώσουμε στους γονείς των Κενταύρων και των Ρέϊντζερς να αποκτήσουν αγωγή!...

 6. dim avatar
  dim 01/11/2014 21:30:25

  Επιτέλους ένας πρωθυπουργός που τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Αυτη η "νεολαία" του μπάχαλου, των καταληψιών, της ασέβειας προς τους θεσμούς και τους νόμους, δεν είναι η νεολαία της Ελλάδας μας. Είναι η "νεολαία" της αριστεράς, του εθνομηδενισμού, και καθρεπτίζει και την αγωγή που έχουν πάρει τα καλόπαιδα αυτά από τους γονείς τους (και φυσικά μια αντίστοιχη άλλη νεολαία που έχει πάρει τον ακριβώς αντίστοιχο δρόμο του άλλου άκρου, στα αναβολικά, τα μπραβιλίκια, το ρατσισμό και το φασισμό). Σε αυτή τη "νεολαία" και σε αυτού του τύπου τους "γονείς", που για όλα τους φταίνε οι άλλοι, που δεν σέβονται τίποτα, που δεν καταλαβαίνουν ότι το χρέος τους είναι απέναντι στη πατρίδα και στα αγέννητα, και όχι στο πως θα περάσουν αυτοί τώρα καλά (πράγμα που όλοι αυτοί το έκαναν επί 30 χρόνια ψηφίζοντας πελατειακά, για να χρεώνουν τις επόμενες γενιές, και να έχουν όμως τώρα από μισό σπίτι, 3 σπίτια, και να βρίζουν όμως για το πως φτάσαμε ώς εδώ, λες και δεν ξέρανε τόσα χρόνια ότι αυτοί ήταν πουψηφίζαν στη βάση μιας «πελατειακής συνδιαλλαγής» για να περνάνε οι ίδιοι καλά υποθηκεύοντας όμως εν γνώση τους το μέλλον των παιδιών τους, ναι λοιπόν, σε αυτή τη νεολαία και σε αυτούς τους γονείς ο Σύριζα (και η ΧΑ) παίρνει το συντρυπτικό 70% (και 20% η ΧΑ). Το ερώτημα είναι όμως: πόσο μεγάλο είναι αυτό το «γκρουπ» των ανάγωγων, των παρτάκηδων κλπ, στο σύνολο της κοινωνίας? Αν αυτό το «γκρουπ» είναι όντως πάρα πολύ μεγάλο, ο Σύριζα θα βγει πρώτος και στα τελικά ποσοστά του συνόλου του εκλογικού σώματος. Αν όμως οι υπεύθυνοι, λογικοί νοικοκυραίοι, οι αγνοί πατριώτες, οι άνθρωποι με σωστή ανατροφή και παιδεία είναι πλειοψηφία στη κοινωνία, τότε αφού αυτοί ξεκάθαρα απορρίπτους λαϊκιστές και φασίστες τύπου Συριζα και ΧΑ, τότε στο σύνολο του πληθυσμού θα επικρατήσουν οι ορθολογικοί σχηματισμοί πέριξ του κέντρου, με την κεντρο-δεξιά φυσικά να παίρνει και λόγω ασύγκριτης ιδεολογικής υπεροχής (πατριωτικός και συντηρητικός φιλελευθερισμός) την πρώτη θέση.

 7. Ούτις avatar
  Ούτις 02/11/2014 11:13:13

  Από το 2011 που ψηφίστηκε ο νέος νόμος για την Παιδεία που υποτίθεται ότι κατήργησε το άσυλο, βλέπουμε την πολιτεία να επεμβαίνει μόνο όποτε της το επιτρέψουν οι πρυτανικές αρχές και τις πρυτανικές αρχές να ονοματίζουν ως αδικήματα μόνο ό,τι δεν κινδυνεύει να θέσει υπό αμφισβήτηση την καρέκλα τους. Από τον Άννα στον Καϊάφα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.

  Αυτά που τώρα υπόσχεται ο κ. πρωθυπουργός και η κάθε πρύτανική αρχή είναι απλώς ευσεβείς πόθοι, δηλαδή το επιθυμητό. Σε καιρό μνημονίων η αριθμητική του εφικτού είναι αμείλικτη: δεν πρόκειται ούτε οργανικές ή άλλες θέσεις φυλάκων να ανοίξουν, ούτε κάν οκτάμηνες συμβάσεις με χρήματα ΕΣΠΑ (εκτός αν η Ευρώπη θεωρεί την φύλαξη ως αναπτυξιακή δραστηριότητα - πράγμα που ίσως για την χώρα μας να ισχύει!).

  Το μοναδικό "ειδικό σώμα φύλαξης" των ΑΕΙ και ΤΕΙ που μπορεί ρεαλιστικά να χρηματοδοτηθεί σε περίοδο μνημονίου, και με δεδομένο τον πενιχρότατο πλέον προϋπολογισμό τους, είναι οι επιτήδειες πολυεθνικές επιχειρήσεις παροχής προσωπικού, όπου για κάθε εργολαβικό εργαζόμενο των 350-400 ευρώ ο εργολάβος κερδίζει άλλα τόσα. Πόση κακοποίηση θα αντέξουν να φάνε οι ταλαίπωροι αυτοί εργαζόμενοι; Έχουν κανένα ιδιαίτερο κίνητρο για να κάτσουν να δεχθούν μαχαιριές από τους διακινητές, ρόπαλα από τους αντιεξουσιαστές και μολότοφ από τους ανεγκέφαλους;

  Οι εταιρίες φύλαξης που πρωτοβλέπουμε τώρα στο ΕΚΠΑ και παθαίνουν εγκεφαλικό οι ανεγκέφαλοι, υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στο ΑΠΘ και εκεί ποτέ δεν είχαν το παραμικρό δικαίωμα εμπλοκής στο οποιοδήποτε αδίκημα που συνέβαινε μέσα στην πανεπιστημιούπολη (νομίζετε ότι ο εργολάβος αν ήξερε ότι θα έχει να πληρώνει δικηγόρους και νοσήλεια θα συμμετείχε στους διαγωνισμούς;). Την όποια παρέμβαση κάνει μόνο η Αστυνομία.

  Το θεμελιώδες πρόβλημα είναι αλλού: Κανένα μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας, είτε καθηγητής, είτε εργαζόμενος, είτε φοιτητής, δεν τιμωρήθηκε ποτέ ούτε έστω συμβολικά και για κανένα αδίκημα (με μοναδική εξαίρεση την μεγάλη εκείνη κομπίνα της Παντείου). Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται σε μια εσκεμμένη διαστρέβλωση της έννοιας του Νόμου και μια ακόμα πιο διαστρεβλωμένη ερμηνεία της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου από αυτούς που κατάφεραν να μας πείσουν ότι οι νόμοι δεν ισχύουν μέσα στα Πανεπιστήμια.

  Μόλις αρχίσουν οι πρώτες συμβολικές ποινές, π.χ. αποκλεισμός φοιτητών από μια εξεταστική περίοδο, ή περικοπή ημερομισθίων μελών ΔΕΠ και υπαλλήλων λόγω κατάληψης, θα δείτε πώς μόνο του θα αυτορυθμιστεί το σύστημα. Δεν θα χρειάζεται κάν καταστολή ή "ειδικά σώματα φύλαξης". Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αρχίζει να τολμά να εκφραστεί η σιωπηρή πλειοψηφία των φοιτητών (αλλά και των καθηγητών), οι οποίου επί χρόνια απέχουν από τις συλλογικές διαδικασίες, αφήνουν τους άλλους να μιλούν εξ ονόματός τους, και βλέπουν να καταπατείται το δικαίωμά τους στην μόρφωση και να ξοδεύονται αδίκως τα χρήματα των γονιών τους. Μέχρι νάρθει κείνη η ώρα, κουμάντο θα κάνουν τα θρασίμια της εξωκοινοβουλετικής αριστεράς.

  Κύριε Φορτσάκη, μέχρι στιγμής μόνο εσείς το έχετε δεί σωστά το ζήτημα, δηλαδή πρώτα η αποκατάσταση των θεσμών και των δημοκρατικών διαδικασιών διαλόγου και μετά η εφαρμογή της όποιας αστυνόμευσης. Για το λόγο αυτό έχετε κερδίσει τον σεβασμό μου και υποκλίνομαι ταπεινά. Αν είναι να χρειάζεται "ειδικό σώμα φύλαξης" για να μπορέσει να συνεδριάσει π.χ. μια Σύγκλητος, πρέπει να αποδεχθούμε ότι στην χώρα αυτή δεν υπάρχει πια δημοκρατία. Ελπίζω ότι θα αγωνιστείτε ώστε η όποια υπηρεσία φύλαξης να αποτελείται αποκλειστικά από υπαλλήλους του ιδίου του ΕΚΠΑ. Η ιστορία έχει δείξει ότι τα "ειδικά σώματα φύλαξης" εξυπηρετούν άλλου είδους καθεστώτα και σαφώς όχι τα δημοκρατικά.

  Κλείνοντας, στο γραφείο μου έχω ένα αυτοκόλλητο που πρόσφατα κυκλοφοράει στις Σχολές, και σε έναν τοίχο είναι γραμμένο και ως σύνθημα, το οποίο γράφει: "Διαγραφές 180,000 φοιτητών; Ξύλο στους Δαπίτες". Άσκηση για τον κ. Πρωθυπουργό, τον κ. Υπουργό, τους Πρυτάνεις και τους αναγνώστες: Μόνο αν κάνουμε όλοι μαζί την αυτοκριτική μας και συμφωνήσουμε για το ποιο σχολείο, ποιο πανεπιστήμιο, ποιοι γονείς και ποιο γήπεδο μόρφωσε αυτά τα "θρασίμια" ώστε να εκφέρουν αυτόν τον εκτρωματικό λόγο και την παράλογη λογική της βίας, θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μια νέα αρχή σε αυτή τη χώρα. Και προσέξτε, λέω "να σχεδιάσουμε", γιατί μέχρι να φτάσουμε στο "να κάνουμε", είναι ακόμα πιο μακρύς ο δρόμος.

 8. TIMAIOS avatar
  TIMAIOS 02/11/2014 11:14:41

  Δεν χρειαζεται φυλαξη και λοιπες ανοησιες. Οπως και στον πολιτισμενο κοσμο μολις καποιος παρανομησει στο χωρο του πανεπιστημιου, παρεμβαινει η αστυνομια και το θεμα τελειωνει. Επιπλεον αν η κυβερνηση θελει να απαλλαγει απο τους εξωπανεπιστημιακους, ας φροντισει η κυβερνηση αντι να πεταξει χρηματα σε εταιρειες σεκιουριτι να εισαχθουν στους φοιτητες μαγνητικες καρτες εισοδου. Και επιτελους ας συνδιασει την καθε παραβαση του νομου με διαγραφη του υπολογου φοιτητη... (Ακαιρο αλλα σχετικο, δεν βρεθηκε εισαγγελεας να δει και να ασκησει διωξη στα λεβεντοπαιδα που ειχαν τσιμεντωσει on camera τη συγκλητο σε μεγαλο ιδρυμα της χωρας;;;).

 9. Andreas avatar
  Andreas 11/11/2014 07:28:06

  Την κατάσταση των πανεπιστημίων δεν τη δημιούργησαν αυτά τα θρασίμια αλλά τα κομματικά φυτώρια με τους αιώνιους τεμπέληδες ταγμένους όλων των κομμάτων… Μιας και θα καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο ας καταργήσει και το πρυτανικό-καθηγητικό άσυλο… Και όσο για τη Δημοκρατία και το σεβασμό στη γνώμη των άλλων έχουμε δει τι γίνεται με τους βουλευτές που έχουν διαφορετική γνώμη από το κόμμα και τολμούν να την εκφράσουν ελεύθερα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.