Σαμαράς: "Η νέα Ελλάδα γεννιέται"
03/05/2014 19:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: "Η νέα Ελλάδα γεννιέται"

«Απελευθερώνονται οι μεγάλες δυνατότητες της χώρας και του λαού μας» τονίζει ο κ. Σαμαράς και επιτίθεται στις δυνάμεις εκείνες που, όπως λέει, αντιστέκονται ακόμα λυσσαλέα γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να κάνει βήματα προς το μέλλον.

Βαρυσήμαντο άρθρο για τη νέα Ελλάδα που οραματίζεται αλλά και για το παρελθόν που μέσω του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κρατήσει πίσω τη χώρα, έγραψε ο πρωθυπουργός και το οποίο δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής. Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγο για το κέλυφος που είχε δημιουργηθεί γύρω από τη χώρα και δεν την άφηνε να προχωρήσει» και που είναι η ώρα να σπάσει. Είναι ώρα να σπάσει η Ελλάδα τις αλυσίδες της και να ξεφύγει από την ανάπτυξη με δανεικά, τους αναχρονισμούς και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος.

Ουσιαστικά ο κ. Σαμαράς περιγράφει τη νέα Ελλάδα και το νέο πατριωτισμό για τον οποίο έχουμε γράψει αρκετές φορές εδώ στο antinews. Έναν πατριωτισμό που δεν έχει καμιά σχέση με ό,τι αναχρονιστικό έφερε την Ελλάδα στη θέση που δεν της αξίζει.

«Αυτό το "κέλυφος" σπάει τώρα! Κι απελευθερώνονται οι μεγάλες δυνατότητες της χώρας και του λαού μας» τονίζει ο κ. Σαμαράς και επιτίθεται στις δυνάμεις εκείνες που, όπως λέει, αντιστέκονται ακόμα λυσσαλέα γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να κάνει βήματα προς το μέλλον.

«Μιλάνε για την κρίση, τώρα που ξεπερνάμε την κρίση, μιλάνε ακόμα για τα «μνημόνια», τώρα που βγάζουμε πλεονάσματα και ξεπερνάμε τα μνημόνια και αμφισβητούν, όχι μόνο τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ, αλλά και τη θέση της χώρας στο ΝΑΤΟ», τονίζει προσθέτοντας πως «θέλουν να επιστρέψει η Ελλάδα στη δίνη της κρίσης που αφήνουμε πίσω μας και τη χώρα ασταθή, διεθνώς απομονωμένη και διχασμένη.»

«Έπεσαν έξω σε όλες τις προβλέψεις τους και τώρα έχουν μοναδικό τους όπλο τη μιζέρια! Επιμένουν να καπηλεύονται τις οδύνες του Ελληνικού λαού. Γιατί απ' αυτές τις οδύνες και μόνο μπορούν ακόμα να κερδίζουν πολιτικά» τονίζει ο Πρωθυπουργός υποστηρίζοντας πως όσοι αντιδρούν «αναδείχθηκαν μέσα από την κρίση και το - υποψιάζονται ήδη - θα εξαφανιστούν μαζί της!»

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το σημείο όπου ο Πρωθυπουργός καταγγέλλει ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να ασκήσει ιδεολογική τρομοκρατία και να διχάσει την κοινωνία καθώς προσπαθούν, όπως λέει, να στιγματίσουν ηθικά ως «ακροδεξιά» ή «νεοφιλελεύθερη» κάθε άποψη που είναι αντίθετη με τη δική τους.»

«Έχουν το απίστευτο θράσος να κατηγορούν ως «ακροδεξιά» μια κυβέρνηση που επί των ημερών της οι νεοναζί βρέθηκαν στη φυλακή! Και μάλιστα χωρίς «ειδικές νομοθεσίες», χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα νομοθεσία και δίνοντας πλήρη αρμοδιότητα στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Κι αυτά τα λένε ποιοι; Αυτοί που ανέχονται μέλη και στελέχη τους να υποστηρίζουν και να υπερασπίζονται εγκληματίες τρομοκράτες. Αυτοί που κάθε τόσο ζητούν την αποφυλάκιση κατηγορουμένων για εγκληματικές δραστηριότητες, που μόλις αποφυλακίζονται συχνά επαναλαμβάνουν τα ίδια» τονίζει.

Ο Αντώνης Σαμαράς στο άρθρο του θέτει το δίλημμα των ευρωεκλογών που είναι η σταθερότητα ή η αστάθεια και επισημαίνει πως το μόνο που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να βυθίσει ξανά την Ελλάδα στην πολιτική αστάθεια. Είναι οι «σειρήνες» του λαϊκισμού, που ως τώρα δίχαζε το λαό και ματαίωνε κάθε αλλαγή", σημειώνει.

«Όμως ο Ελληνικός λαός τους κατάλαβε. Και δεν θα τους αφήσει να δημιουργήσουν την αστάθεια που επιδιώκουν. Τώρα, η Ελλάδα θρυμμάτισε τις αλυσίδες της. Οι Έλληνες έσπασαν το κέλυφος. Και η νέα Ελλάδα γεννιέται» καταλήγει το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.