Σαμαράς: Η ΝΔ θα εγγυηθεί στο ακέραιο την ευρωπαϊκή σταθερότητα,την ασφάλεια και τις μεταρρυθμίσεις
25/01/2015 23:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Η ΝΔ θα εγγυηθεί στο ακέραιο την ευρωπαϊκή σταθερότητα,την ασφάλεια και τις μεταρρυθμίσεις

"Παραδίδω μία χώρα χωρίς ελλείμματα. Παραδίδω μία χώρα που είναι μέλος της ΕΕ και του ευρώ. Εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση αυτά τα κεκτημένα να τα διατηρήσει".

Ο Ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του τόνισε πριν από λίγο,σε δήλωσή του στο Ζάππειο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Και πρόσθεσε:

"Με μεγάλη συγκίνηση, ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. Θέλω να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτή τη μάχη που δώσαμε μαζί, όπως κι εγώ αισθάνομαι γι’ αυτούς πολύ υπερήφανος.Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Παρέλαβα μια χώρα στο χείλος της καταστροφής. Μου ζητήθηκε να κρατήσω «αναμμένα κάρβουνα» στα χέρια μου και το έκανα. Οι περισσότεροι δεν έδιναν καμιά προοπτική να αντέξουμε. Όμως, αντέξαμε. Αποτρέψαμε τα χειρότερα. Βγάλαμε τη Χώρα από τα ελλείμματα, από την ύφεση, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία και το κύρος της Πατρίδας μας, βάλαμε τα θεμέλια για την Ανάπτυξη και για την οριστική έξοδο από την κρίση.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, δημιουργήσαμε μια καινούργια παράδοση συναινέσεων και διακομματικών κυβερνήσεων, άγνωστη στην Ελλάδα. Η Ελλάδα χρειάζεται τολμηρές συναινέσεις κι εμείς το τολμήσαμε. Υποχρεωθήκαμε και πήραμε μέτρα επώδυνα. Κι έγιναν και σφάλματα και αδικίες. Αλλά αποτρέψαμε τα πολύ χειρότερα.

Έτσι, παραδίδω σήμερα μια Χώρα χωρίς ελλείμματα, με ασφάλεια για τον πολίτη, με ισχυρά ερείσματα στον κόσμο και στην περιοχή μας. Μια Χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση. Και πάνω απ’ όλα, παραδίδω μια Χώρα που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ. Για το καλό του τόπου αυτού, εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση αυτά τα κεκτημένα να τα διατηρήσει. Όμως, κυρίως έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γιατί είπα την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Μέχρι τέλους.

Εύχομαι ειλικρινά να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου. Γιατί για την Ελλάδα μιλάμε. Αλλά όφειλα να προειδοποιήσω.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για εμάς. Αλλά δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία άντεξε, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια. Παρά τα πολύ δύσκολα αλλά αναπόφευκτα μέτρα που πήραμε, σε δυόμισι χρόνια η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να έχασε μόνο δύο μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012. Και παραμένει έτοιμη να παίξει ρόλο καθοριστικό στις εξελίξεις από εδώ και μπρος ως εγγύηση της Ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας, της σταθερότητας, της ασφάλειας και των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να προχωρήσουν.

Ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εξελίξεις είναι κρίσιμος. Εγγυώμαι ότι θα διαδραματίσει αυτό τον ρόλο στο ακέραιο. Σας ευχαριστώ πολύ".

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 25/01/2015 23:41:29

  Μαζί σου Αντώνη,ο αγώνας τώρα αρχίζει! Ο πρώτος ενικός όμως στην αποτίμηση του έργου,δείχνει πόσο μόνος ήσουν...

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Κυθήριος 26/01/2015 00:09:14

   Έτσι είναι , Κυθήριε . Εμείς όμως , επειδή ξέρουμε την ποιότητα της ψυχής του , είμαστε μαζί του !!!

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Diamond Angel 26/01/2015 00:14:52

    Υπάρχει μοναξιά όταν 30% του λαού στηρίζει Σαμαρά ;

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ roadrunner 26/01/2015 00:43:23

     ...μόνος στον αγώνα,από άξια στελέχη και επαρκή προεκλογική εκστρατεία,όχι από ψηφοφόρους...

     • cynthia avatar
      cynthia @ Κυθήριος 26/01/2015 01:02:13

      Πόσο δίκιο έχετε αγαπητέ Κυθήριε ! Κρατούσα στα χέρια μου το ψηφοδέλτιο της Α'Αθηνών κ σκεφτόμουν ακριβώς αυτό που περιγράφετε .

     • Hunter avatar
      Hunter @ Κυθήριος 26/01/2015 01:33:00

      Κυθήριε, δεν μπορεί να ξεκινήσει καινούριος αγώνας για το κόμμα, όσο είναι η Ντόρα μέσα, ο Αβραμόπουλος, ο Μεϊμαράκης και οι άλλοι "μετριοπαθείς" (Παυλόπουλοι, Δένδιας και σία) που ανάγκαζαν το Σαμαρά να κάθεται σούζα στους δημοσίους υπαλλήλους, στην ΟΛΜΕ, στην ΑΔΕΔΥ, στο ΠΑΜΕ, στους ΛΑΘΡΟμετανάστες και στους γονείς του Ρωμανού... Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξαναγίνει ΔΕΞΙΟ κόμμα! Ψηφίζω Ν.Δ από το '89 μέχρι σήμερα (με εξαίρεση δύο φορές ΠΟΛ.ΑΝ). Να στηρίξω το Σαμαρά βεβαίως αλλά σου ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να αγωνιστώ για τον Αυγενάκη και το γιο της Ντόρας, τέλος! Να γίνει συνέδριο, να ξαναγίνουν αν θέλει η Ντόρα εσωκομματικές, να ξαναπάρουν η Ντόρα κι ο Αβραμόπουλος το τρίτο το μακρύτερο, να ξεκινήσουμε από την αρχή με στελέχη σαν τον Φαήλο, να ξέρουμε ότι είμαστε στο 20%-25% κι ότι ξεκινάμε από εκεί... Εγώ, για τον Αυγενάκη δεν ξαναμπαίνω στο αεροπλάνο, τέλος.

     • Διογένης avatar
      Διογένης @ Κυθήριος 26/01/2015 09:13:11

      "Μόνος από άξια στελέχη"... Αλήθεια, ποιος του φταίει για αυτό; Ποιος έφερε δίπλα του Μπαλτάκους, Σταμάτηδες, Παπαμιμίκους και το λοιπό κακό συναπάντημα; Τους επέβαλε κανένας; Ή μόνος του τους διάλεξε; Μόνος του τους διάλεξε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα του. Η επιλογή συνεργατών. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "όμοιος ομοίω αεί πελάζει". Και δυστυχώς, όσο και εάν γνωρίζουμε την ουσιαστική ΥΠΕΡΟΧΗ του Σαμαρά έναντι όλων των άλλων μεταπολεμικών αρχηγών κομμάτων και μετά (περιλαμβανομένου, κατά τη γνώμη μου, και του πολύ λίγου ως ουσία Κωνσταντίνου Καραμανλή του Α΄ και με μόνη ίσως εξαίρεση τον Παπάγο), ο αρχηγός, όπως και να το κάνουμε, χαρακτηρίζεται από τους συνεργάτες του. Μπορώ να γνωρίζω ότι ο Σαμαράς είχε την ευκαιρία να αναδείξει νέα και άξια στελέχη. Τι την έκανε αυτή την ευκαιρία; Ποιος θα θυμάται αύριο τον Μαυραγάνη; Βγήκε άραγε στα κανάλια να υπερασπιστεί την οικονομική πολιτική; Ποιος θα θυμάται αύριο την Βούλτεψη ως κάτι άλλο, πέρα από σύμπτωμα πολιτικής παρακμής; Ποιος θα θυμάται τον Αθανασίου για κάτι άλλο, πέρα από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπου εκεί αξιοποιήθηκαν όχι τα ουσιαστικά προσόντα του, αλλά ο έλεγχός του επί της δικαιοσύνης; Έναν Κικίλια ανέδειξε όλα αυτά τα πέντε χρόνια. Ακόμη και ο Χρύσανθος, που εκτιμούμε και σεβόμαστε, δείχνει να παρασέρνεται, να χάνεται και να ταυτίζεται με τον εσμό των λοιπών άχρηστων που έχει μαζεμένους γύρω του. Όλοι λένε "πού πάει ο Σαμαράς με τον Σταμάτη και τον Χρύσανθο". Και φθάνει έτσι σε σημειο να ευτελίζεται και ο Χρύσανθος. Άρα... δεν πάει πουθενά έτσι. Και να καταφέρει να παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ (πράγμα όχι βέβαιο), και να καταφέρει να ξαναγίνει κυβέρνηση, αν δεν αλλάξει την υπόθεση των συνεργατών του, που είναι η αχίλλειος πτέρνα του, ναι, θα παραμένει πάντοτε "απελπιστικά μόνος", τόσο απελπιστικά, που θα απελπιζονται οι πάντες.

     • Κυθήριος avatar
      Κυθήριος @ Διογένης 26/01/2015 09:23:23

      Έχεις απόλυτο δίκιο Διογένη,έτσι αισθανόμαστε όλοι. Κατά τη γνώμη μου,πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα,ούτε συνέδριο να κάνει και αθόρυβα να αλλάξει σιγά σιγά κάποιους πολύ κοντινούς του. Αν δεν το κάνει,τότε θα έχει κι αυτός τη μοίρα άλλων πού είχαν τις προθέσεις να σώσουν τη χώρα,αλλά όχι τα του οίκου τους. Ένα πράγμα πιστεύω,ο Σαμαράς δεν παρασύρεται από κανέναν,άρα ή θα ξεκαθαρίσει το περιβάλλον του ή αν δεν το κάνει,δεν θα βρίσκει τα πρόσωπα,οπότε μάταιες οι ελπίδες...

     • Diamond Angel avatar
      Diamond Angel @ Κυθήριος 26/01/2015 16:24:56

      Πάντα νηφάλιος , ευγενής και συνετός , Κυθήριε , χωρίς τη γκρίνια και τη πεποίθηση της γνώσης που οδηγεί σε βιαστικές και εσφαλμένες κρίσεις . Από κανένα δεν παρασύρεται ο Α. Σ. Αυτούς έχει μ' αυτούς έπρεπε να πορευτεί , χωρίς να έχει ούτε το χρόνο , ούτε και την πολυτέλεια των επιλογών , όταν ήταν τόσο κρίσιμη και πιεστική η κατάσταση . Γι' αυτό και εξαντλούσε τα όριά του καθημερινά , για να γίνεται δουλειά . Τώρα που η ασφυκτική πίεση δεν υπάρχει , τώρα μπορεί και θα δράσει όπως πρέπει .

     • Κυθήριος avatar
      Κυθήριος @ Diamond Angel 26/01/2015 16:36:56

      Έτσι πιστεύω κι εγώ Diamond Angel. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,πιστεύω ότι ταιριάζουν πολύ περισσότερο σ' εσένα παρά εμένα και δεν το λέω έτσι απλά από αβροφροσύνη...

     • Γεώργιος Τ. avatar
      Γεώργιος Τ. @ Diamond Angel 26/01/2015 18:08:09

      Σωστό! Όταν κυβερνάς σε τέτοιες συνθήκες παρέα με το διχασμένο πασόκ, είναι αδύνατον να έχει και αλλαγές στο κόμμα. Τώρα όμως θα έχει χρόνο και για αυτό.

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Διογένης 26/01/2015 14:13:08

      Διογένη, το έλεγα από καιρό αλλά... Ο Α. Σαμαράς δε λάμβανε "σωστές" συμβουλές". 1) Η κραυγαλέα αντίθεση των Ζαππείων από την στήριξη της δωσίλογης κυβέρνησης παπαδήμου, που έθεταν τα θέματα στη σωστή τους βάση, δίχως λαϊκισμούςς και κραυγές, όπως έγινε μετά. 2) Η συνέχιση της πολιτικής της λιτότητας αλλάδ ίχως την αναδιοργάνωση του κράτους. 3) Οι αντιφάσεις και οι κωλοτούμπες -δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το πασόκ-και κατόπιν συνεργασία και απόλυτη κυριαρχία του βενιζέλου. 4) ο ατυχής ανασχηματισμός του Ιουνίου. Τι ήταν αυτό; 5) Η υπουργοποίηση καιροσκόπων και ανθρώπων που καμμία σχέση δεν είχαν με την παράταξη -ο πελεκυφόρος βορίδης, ο υβριστής γεωργιάδης, ο χρυσαυγομιλητής μπαλτάκος κα. 4) Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ πρόωρη ανακοίνωση περί εξόδου από το μνημόνιο (και η δανειακή;) 5) Οι πρόωρες ανακοινώσεις περί ελληνικής ιστοριας επιτυχίας!! 6) Το έγραφα καιρό, προσοχή, ο κόσμος είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ! και δεν έχει τροπο να το εκφράσει πέραν του τρόπου που το εξέφρασε. Δεν μπορεί από την μια να του ζητούμε την ψήφο και από την άλλη να τον βρίζουμε "πρόσεχε, καλά να πάθουν" -Κρανιδιώτης κα. ΠΟιός έδινε τέτοιες συμβουλές στον Α. Σαμαρά και γιατί τις άκουγε; Κε. Σαμαρά, τώρα θα φανεί ποιοί είναι φίλοι και ποιοί καιροσκόποι.

     • Fotini avatar
      Fotini @ Διογένης 26/01/2015 17:14:59

      ᾿Αντί νά ἀναζητοῦμε ἄξιους συνεργάτες τοῦ ΑΣ, ἐδῶ στό ΑΝΤΙ ὑπάρχουν ἐξαιρετικοί γνῶστες οἰκονομίας καί πολιτικῆς! Ζωντανό παράδειγμα ἐσεῖς, ὁ ᾿Επώνυμος, ὁ Προφήτης, ῾Ιαπετός, ῾Ιεροφάντης καί τόσοι ἄλλοι.

 2. Άπαντα Επιστάμενος avatar
  Άπαντα Επιστάμενος 26/01/2015 00:28:26

  Δεν πειράζει: Η ΝΔ κράτησε δυνάμεις, έχοντας ελάχιστη φθορά από το 2012 (ανέβηκε ο συριζα παίρνοντας από τους μικρούς αλλά η ΝΔ παραμένει το μόνο μεγάλο κόμμα μαζί με τον συριζα). Από δω και πέρα: 1)Στηρίζουμε την νέα κυβέρνηση σε ότι καλό κάνει για το καλό της χώρας (ας ελπίσουμε να κάνει κάτι ουσιωδώς καλό). 2)Κατακρίνουμε την νέα κυβέρνηση σε ότι κακό κάνει. 3)Στηρίζουμε τον Σαμαρά που στήριξε την ελλάδα και την ανόρθωσε αυτά τα 2,5 χρόνια. Και αν έχει κάποια καλύτερη αφετηρία ο Τσίπρας (πλεόνασμα, σταθερότητα, εσχάτως ανάπτυξη) είναι γιατί ο Σαμαράς φρόντισε για αυτό.

  • Ραφαήλ Φ. avatar
   Ραφαήλ Φ. @ Άπαντα Επιστάμενος 26/01/2015 13:58:34

   Συμφωνώ απολύτως!

  • Ραφαήλ Φ. avatar
   Ραφαήλ Φ. @ Άπαντα Επιστάμενος 26/01/2015 13:58:35

   Συμφωνώ απολύτως!

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 26/01/2015 00:28:31

  Κεράκι σταθερά αναμμένο, σε πείσμα των αλγεινών καιρών. ••• Aλέκος Αλαβάνος (“πνευματικός πατέρας” «του φυτευτού» Αλέξη): «Έξοδος από το Μνημόνιο σημαίνει και έξοδο από το ευρώ» (tvxs.gr)

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 26/01/2015 01:03:02

   Αλέκος Αλαβάνος: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» ... όσα κάποιοι θεωρούν πολιτικές αμαρτίες έχω μιλήσει με τον εξομολόγο μου». (real.gr)

 4. ιεραξ avatar
  ιεραξ 26/01/2015 01:28:18

  Ψηλά το κεφάλι. Παραμένουμε το αναμμένο κερί της πατρίδας 2.5 χρόνια κόντρα σε Θεούς και δαίμονες αντέξαμε, κυρίως άντεξε ο Σαμαράς απελπιστικά μόνος. Τώρα ο θεατής, θα γίνει πρωταγωνιστής ο κριτής, κρινόμενος ο ανεύθυνος, υπεύθυνος για όλα Στη ρόδο και στο πήδημα αλλάζουν πλέον οι ρόλοι

 5. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 26/01/2015 02:31:24

  τριτο κομμα η χρυση αυγη και οι ψεκασμενοι ξανα στη βουλη πως να μιλησεις με επιχειρηματα λογικα πως να πεισεις τι στρατηγικη επικοινωνιακη να ακολουθησεις οταν 11-12% αυτων που ψηφιζουν βαζουν αυτα τα νουμερα στη βουλη

  • Ο Λούμπεν avatar
   Ο Λούμπεν @ ΝΙΚΟΣ Π 26/01/2015 07:54:28

   Προσπάθα πρώτα να μου εξηγήσεις για ποιόν λόγο έχεις ανάγκη όσους ψήφισαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, όταν αυτοπροσδιορίζεσαι "κεντροδεξιά και φιλελεύθερη" παράταξη. Μήπως ήρθε η ώρα να πετάξουν κάποιους έξω από το κόμμα, για τους οποίους ο μοναδικός σκοπός ύπαρξής του εξαντλείται στην διασφάλιση της εκλογής κάποιου Καραμανλή στο αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας;...

   • ΝΙΚΟΣ Π avatar
    ΝΙΚΟΣ Π @ Ο Λούμπεν 26/01/2015 19:14:30

    δεν ειπα 0τι εχεις αναγκη τ0υς ψηφ0φ0ρ0υς της χα εντ0πισα π0σ0 πρ0βληματικη ειναι η κ0ινωνια μας και την αντιληψη π0υ κυριαρχει σε σημαντικ0 μερ0ς της

 6. Μικρασιάτης.. avatar
  Μικρασιάτης.. 26/01/2015 05:47:19

  Πανω απ όλα η ενότητα της ΝΔ. Πιστευω ότι και ο Προεδρος της ΝΔ το εχει ως πρωτη προτεραιότητα. Οσοι θελουν μια ΝΔ που θα αποτελείται ΜΟΝΟ από στελεχη της αρεσκείας τους, το εχουν δει καπως λαθος το θεμα (sic). Αυτοι, μονο σε μικρα κόμματα θα βρουν την ...πολιτικη τους Ιθακη. Πολλα μπραβο στον κ. Βασίλη Κικιλια για τις θεση που πηρε αποψε, με εχει εκπλήξει με την ωριμότητα του (εκτος από την άριστη διαχείριση του Δημ Ταξεως) . Ειναι πλεον κεφάλαιο για τη παραταξη. Εύγε... Το ~28% , είναι λιγο για το τεραστιο κομμα που λεγεται ΝΔ, αλλα σχετικα ικανοποιητικο, δεδομενης της κατάστασης που επικρατουσε. Αλλα ακομα και ετσι, θα μπορουσε να ηταν 3 - 4% παραπανω. Τεραστια η αβαντα ΓΑΠ στον Α. Τσιπρα, αφου αυξησε το % των εκτος Βουλης, και τον πηγε κοντα στις 151 εδρες. Αυτά.

 7. Pikeman avatar
  Pikeman 26/01/2015 08:59:14

  Τελείωσε η μάχη; Τελείωσε... Να αφήσω κι εγώ το pike κάτω και να σοβαρευτούμε. Μπορώ πλέον να κάμω κριτική χωρίς να θεωρηθώ από κανένα ότι είμαι απ την Κουμουνδούρου μπάντα. Γιατί εσυντρίφτηκε η Ν.Δ. Και από τι εσυντρίφτηκε η Ν.Δ. Μα από την απλή και κοινή Λογική που λέει κάποια απλά πράγματα. 1) Έχασε οριστικά μία μεγάλη μάζα "νοικοκυραίων" με τον έμφια. Μπορεί ο ένφια που πλήρωσαν να ήταν π.χ. 1 Ε αλλά το ψυχολογικό κτύπημα της προδοσίας από το κόμμα και της φορολόγησης όχι του κέρδους αλλά περιουσίας που δεν παράγει ήταν τεράστιο. 2) Η ελπίδα , ψεύτικη ή αληθινή κερδίζει το φόβο σε βάθος χρόνου πάντα. Διότι η φύση του ανθρώπου τείνει προς την επιβίωση. Όταν χρησιμοποιείς ένα όπλο συνεχώς προς ένα στόχο αυτός κάποια στιγμή προσαρμόζεται. Και τέλος πάντων όταν κάνω εκστρατεία , λέω τι έκαμα εγώ σωστά και όχι τι θα κάμει λάθος ο άλλος τώρα που θα βγεί. 3)Συνεργασία με το Πασόκ. Μα με το Πασόκ; Μεταγραφές από το Πασόκ; Τη Γκερέκου; Ήμαρτον θεέ μου. Μήπως ψηφίσαν και Πασόκ σ αυτές τις εκλογές. Το συμπέρασμα είναι ότι είναι όλοι ίδιοι. Το ότι έγινε για το καλό της Πατρίδας (αν έγινε έτσι) δεν έπεισαν πολλούς. 4) Λίστα Λαγκάρντ και λοιπές υποθέσεις. 5)Όταν είμαστε Δεξιά το λέμε, δεν είμαστε ούτε πολυσυλλεκτικός χώρος ούτε μεγάλλη κεντροδεξιά παράταξη ούτε τίποτα. 6) Ο Ιδιωτικός τομέας έχει ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟ ΤΗ Ν.Δ. προς όφελος του δημοσίου. Αυτά έχω αποκομίσει εγώ. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία το Antinews και γνωρίζω ότι θα το δημοσιεύσει παρ 'οτι είμαι αρκετά σκληρός.

 8. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 26/01/2015 09:15:35

  Hunter, έχεις δίκιο που είσαι κάθετος.Εσύ στο κάτω κάτω κάνεις αγώνα για να έλθεις να ψηφίσεις από εκεί που είσαι,σε σχέση με εμένα που πάω με τα πόδια στο εκλογικό κέντρο... Όμως τί λές,είναι δυνατόν να γίνει στον απόλυτο βαθμό αυτό που λές; Μα αν γίνει,ποιοί θα μείνουν; Να γίνει σιγά σιγά σε βάθος χρόνου ναί,όχι αμέσως. Αλλά κάποιοι σαν τον Κυριάκο πρόκειται ποτέ να φύγουν; Όταν επανήλθε η Ντόρα είπαμε τόσα για την επιστροφή της, και τί έγινε; Τι θέλω να πώ με αυτά; Προχωράμε όπως είμαστε,να γίνει ανανέωση σιγά σιγά,βέβαια στελέχη σαν τον Φαήλο που δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται πάλι δεν μπαίνει στη Βουλή,πρέπει να τους ψηφίζουμε κι εμείς,αλλά αφού είναι μπροστά ο Σαμαράς,στοιχιζόμαστε μαζί του...

 9. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 26/01/2015 19:19:21

  συνεχως τιθεται τ0 θεμα τ0υ ενφια τ0 βασικ0 τ0υ πρ0βλημα ειναι 0τι εγινε στ0 π0δι κι ηρθαν εκ των υστερων να καν0υν συνεχως δι0ρθωσεις και να δημι0υργησ0υν ενα απιστευτ0 μπερδεμα αυτ0 ηταν π0υ εκανε τη μεγαλη ζημια ενω κανεις δεν ειδε τις διαφ0ρες πρ0ς τα κατω σε σχεση με τ0 εετηδε λαθ0ς μελετη λαθ0ς παρ0υσιαση στ0 κ0σμ0 αφελης χειρισμ0ς απ0λυτως επιζημι0ς

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.