#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/11/2012 20:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: "Η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο για την Αναγέννησή της"Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σήμερα σε διευρυμένη σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Μετά το πέρας της σύσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο για την Αναγέννησή της και για το μέλλον των παιδιών της. Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει.

Σήμερα είχαμε μια πολύωρη συνάντηση με τους αρμόδιους για την Ανάπτυξη υπουργούς, με τους οποίους σε πρώτη φάση συζητήσαμε τα θέματα εκείνα τα οποία θα μπορέσουν να προσδώσουν αυτόν τον αναπτυξιακό δυναμισμό στον τόπο. Ο στόχος είναι ένας: να μπούμε στην καινούργια σελίδα, που λέγεται Ανάκαμψη- Ανάπτυξη.

Είναι ο μόνος τρόπος για να δώσουμε πάλι χαμόγελο και αισιοδοξία στον Έλληνα και για να βρουν θέσεις εργασίας- και αυτό είναι το κυριότερο από όλα- τα νέα παιδιά στην Ελλάδα».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Αθ.Σκορδάς, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ.Τσαυτάρης και ο αναπληρωτής υπουργός Μ.Χαρακόπουλος, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός ΠΕΚΑ Ευ.Λιβιεράτος και ο υφυπουργός Ασ.Παπαγεωργίου, ο υπουργός Επικρατείας Δ.Σταμάτης, και ο υπουργός Ναυτιλίας Κ.Μουσουρούλης.

Ο πρωθυπουργός θα μετάσχει την Τρίτη στη Σύσκεψη των «Φίλων της Συνοχής» (Friends of Cohesion) δηλαδή της ομάδας των κρατών-μελών της ΕΕ που διεκδικούν υψηλότερες πιστώσεις για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό. Εκεί θα γίνει ανασκόπηση των εξελίξεων σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2014-2020, ενόψει και της Έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου.

Με την ευκαιρία του ταξιδιού του ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους Ευρωπαίους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και ο πρέοδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΧΑΡΗΣ avatar
  ΧΑΡΗΣ 12/11/2012 21:19:34

  Θάθελα να σε πιστέψω Πρωθυπουργέ μου αλλά φεύ.
  Σε ερώτηση στη Βουλή του Καπερνάρου τα κτήρια που νοικιάζει το Δημόσιο σε ποιούς ανήκουν η απάντηση της Κυβέρνησης είναι ότι είναι προσωπικά δεδομένα.
  Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
  Δεν θέλουμε λόγια έργα θέλουμε.
  Αρκετά με τη πεπατημένη των προηγούμενων δεν βάλατε μυαλό ακόμη.

  • Κοινὸς νοῦς avatar
   Κοινὸς νοῦς @ ΧΑΡΗΣ 13/11/2012 16:12:31

   Καὶ σαφήνεια. Ὄχι ἄλλες γενικότητες γιὰ ὁράματα, σχέδια καὶ ἀναγεννήσεις...

 2. tak avatar
  tak 13/11/2012 09:29:08

  Φίλε κύριε Πρωθυπουργέ καλά τα λέτε εσείς, αλλά και ο Σολδάτος δεν είχε άδικο, που καταψήφισε τους δύο κυρίους, εις εκ των οποίων είναι αυτός, στον οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα. Ο οποίος λέει και πολλά χωρίς να πράττει τίποτα! Και μόνο η συμπεριφορά του στο θέμα του ΓΕΜΗ, είναι αξιοκατάκριτη... Τέλος πάντων, "βάλτε" τους χέρι και μη στέκεστε στα λόγια τους, αλλά αξιολογήστε τις πράξεις τους, αν υπάρχουν! Επί της ουσίας...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.