Σαμαράς: Επιστρέφουν τη χώρα στο βάλτο
17/04/2015 13:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Επιστρέφουν τη χώρα στο βάλτο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αφού η κυβέρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες, τώρα εξήγγειλε νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Με στόχο να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία.

Δηλαδή, να καταργηθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις που είχαν περάσει τα τελευταία χρόνια με μέγιστη πολιτική συναίνεση.

Που υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα Πανεπιστήμια;

Που θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιόν λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;

Αυτά με αγώνα τα είχαμε απολύτως ελέγξει. Γιατί προσπαθήσαμε να πάμε τη χώρα εκεί που βρίσκονται όλες οι άλλες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο.

Και τώρα την επιστρέφουν στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 17/04/2015 19:50:52

    Θα είσαι ο πιο στεναχωρημένος άνθρωπος στην Ελλάδα έτσι και συμβεί το ατύχημα Αντώνη Σαμαρά. Και θα έχεις όλο το δίκιο του κόσμου. Μη λυγίσεις όμως. Δε θα αφήσει ο Θεός την Ελλάδα Του να χαθεί. Εννοείται όμως ότι πρέπει να βάλουμε μυαλό και να διώξουμε κακήν κακώς του προδότες που το έπαιζαν πατριώτες και μας καταστρέφουν ταχύτατα.

  2. Ο Ιππέας avatar
    Ο Ιππέας 18/04/2015 16:37:36

    Ξεχνας και ξεχνιέσαι ρε μαστρο-Αντώνη Άλλα λές και άλλα κάνεις. Κάτι σε δυσκολεύει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.