Σαμαράς: «Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα...»
23/03/2014 11:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: «Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα...»

«Ένα θλιβερό κεφάλαιο κλείνει και μια νέα εποχή ξεκινά για τη χώρα μας»

«Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα...». Με τη φράση αυτή κλείνει τις δηλώσεις του στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, προαναγγέλλοντας παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της χώρας. Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη συμφωνία με την τρόικα επισημαίνει ότι είναι η σφραγίδα για τις επιτυχίες της Ελλάδας ενώ χαρακτηρίζει ιστορική την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Παράλληλα, επιτίθεται σε όλους όσοι στοιχημάτισαν στη χρεοκοπία της χώρας αφήνοντας αιχμές για επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα που κερδοσκοπούν στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

«Η πρόσφατη συμφωνία με την τρόικα αναγνωρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο τις επιτυχίες της Ελλάδας και στη δημοσιονομική προσαρμογή και στην εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της. Και σηματοδοτούν μιας Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ’ ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

«Οι σαρωτικές αλλαγές που έχουν γίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες εδώ και δεκαετίες και θα έπρεπε να είχαν γίνει και στην Ελλάδα εδώ και χρόνια γυρίζουν μια νέα σελίδα για τη χώρα μας. Και σηματοδοτούν μία νέα Ελλάδα που μπορεί να σταθεί και να προοδεύσει στον σύγχρονο κόσμο. Μια χώρα φυσιολογική και πραγματικά ελεύθερη πια...» επισημαίνει ο κ. Σαμαράς.

«Μαζί διαψεύδονται όλα τα σενάρια καταστροφής για τη χώρα μας. Όπως χρεοκοπούν όσοι τα διακινούσαν, όσοι τα προεξοφλούσαν και όσοι τα επιδίωκαν. Και όσοι αγωνίζονταν να κρατήσουν όρθια αυτά ακριβώς που μας βούλιαξαν στην κρίση. Κι όσοι κερδοσκοπούσαν για τα πάθη του λαού μας. Και όσοι μεμψιμοιρούσαν συνεχώς για το χθες, μη έχοντας τίποτα να πουν για το αύριο...» σημείωσε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας:

«Ένα θλιβερό κεφάλαιο κλείνει και μια νέα εποχή ξεκινά για τη χώρα μας. Που θα απελευθερώσει πλέον το μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό της. Και θα γίνει αληθινό υπόδειγμα ανταγωνιστικότητας, εξωστρέφειας και ευημερίας. Η Ελλάδα μπορεί τα πάντα! Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα...»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΕΝΙΟΣ avatar
  ΜΕΝΙΟΣ 23/03/2014 21:35:43

  Τέλος η Νέα Δημοκρατία λοιπόν. Ζήτω η Νέα Ελλάδα! Και μεις οι παλιοί νεοδημοκράτες που πάμε τώρα;

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ ΜΕΝΙΟΣ 24/03/2014 01:04:02

   ᾿Αναλόγως. . .ἐξαρτᾶται ἀπό τό ΟΚ τοῦ ΚΚ. . .πάντως μέχρι τώρα στηρίζει τόν ΑΣ!

 2. ΜΒ avatar
  ΜΒ 24/03/2014 12:58:48

  Σήμερα έγινε άλλη μια μαθητική παρέλαση χωρίς τους γονείς, αλλά με σιδερόφρακτες μεραρχίες ΜΑΤ, αστυνομικούς, ρουφιάνους και χαφιέδες διάσπαρτους... Ο εορτασμός του Εθνικού Ξεσηκωμού των Ελλήνων κατάντησε εκδήλωση για ένα κλειστό club "προνομιούχων", διαπιστευμένων από τους ευρωαμερικανούς δανειστές, τη γερμανική κυβέρνηση και την τρόικα, με αποκλεισμένο τον κατά τα άλλα κυρίαρχο και εθνικά υπερήφανο Ελληνικό Λαό..... Γιατί φοβούνται οι φιλελεύθεροι, δημοκράτες, φιλεύσπλαχνοι και λαοπρόβλητοι σωτήρες της Ελλάδας, τώρα μάλιστα που έχει ανατείλει η νέα εποχή; Κατά τα άλλα, φταίει ο "διεθνιστής" ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των παρελάσεων. ΑΙΣΧΟΣ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.