26/11/2009 14:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία που το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε προεκλογικά στους πάντες τα πάντα

 

Ο Αντώνης Σαμαράς  από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να φορτώσει τα δικά του αδιέξοδα στην κατάσταση που κληρονόμησε από τη Νέα Δημοκρατία

Να του πούμε ότι πρώτον, δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία για την παράλυση της κυβέρνησης επί δύο μήνες. Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία που ακόμα δεν υπάρχουν Γενικοί Γραμματείς στα υπουργεία.

Να πληροφορήσουμε το ΠΑΣΟΚ ότι υπήρξε μια διεθνής κρίση, όπου εκτινάχθηκαν τα ελλείμματα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν προκάλεσε την κρίση αυτή η Νέα Δημοκρατία

Δεν φταίει, επίσης, η Νέα Δημοκρατία που το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε προεκλογικά στους πάντες τα πάντα. Κι ας γνώριζε πολύ καλά την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Και από τον κ. Αλμούνια και από τον κ. Προβόπουλο, όπως αποδεικνύεται σήμερα

Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία, που το ΠΑΣΟΚ μόλις ανάλαβε πήρε ένα μεγάλο έλλειμμα και το έκανε πολύ μεγαλύτερο διαγράφοντας δημόσια έσοδα και φουσκώνοντας δημόσιες δαπάνες, για να ξεκινήσει από χαμηλότερο σημείο και να δείξει τη επιδείνωση της επόμενης χρονιάς ως «βελτίωση»

Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία, αν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα γίνει η εκτροπή του Αχελώου ή όχι. Ένα έργο που ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ πριν 25 χρόνια, κι έχουν ήδη δαπανηθεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ…

Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία, αν το ΠΑΣΟΚ αλλάζει θέσεις για τον προϋπολογισμό κάθε 24 ώρες.

Τα spreads των κρατικών ομολόγων εκτινάχθηκαν μόλις τις τελευταίες μέρες. Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία και γι’ αυτό…

Η Νέα Δημοκρατία σίγουρα δεν έλυσε όλα τα προβλήματα. Αλλά το πακέτο Καραμανλή, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ήταν ό,τι λιγότερο οδυνηρό κι ό,τι πιο αποτελεσματικό για να βγούμε από την κρίση. Κι ας το κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ τότε.

Πριν διαλύσει την οικονομία με επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς και φοροεπιδρομές, ίσως είναι καλύτερο να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ σ’ εκείνο το πακέτο Καραμανλή…»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 26/11/2009 15:59:06

  Μπραβο Αντωνη ,πεστα τους να μην εχουνε που να κρυφτουνε!!

 2. οξεία γωνία avatar
  οξεία γωνία 26/11/2009 16:15:08

  Ο Καραμανλής την πάλεψε όσο μπορούσε την παγκόσμια κρίση. Την εποχή που ο Γιωργάκης και οι νταβατζήδες μας βομβάρδιζαν με συνεχή αιτήματα παροχών και ότι και να δίναμε τίποτε δεν τους έφτανε, μπουρδολογούσαν ότι τα οικονομικά μας προβλήματα δεν οφείλονταν στην παγκόσμα κρίση αλλά στη Νέα Δημοκρατία.
  Ο λαϊκισμός του Γιωργάκη μπορεί να του κέρδισε τις εκλογές αλλά τώρα είναι αντιμέτωπος με τα ψέματά του.
  Τώρα ο Γιωργάκης πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά που ισχυριζόταν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει.
  Τώρα που σούμεινε η κρίση στην αγκαλιά, να δούμε Γιωργάκη εάν φταίει η παγκόσμια κρίση ή όχι για τα οικονομικά μας προβλήματα (αυτά που λέει για τον Προβόπουλο και το έλλειμμα δεν τα πιστεύουν ούτε οι τσοπαναρέοι).
  Εκλογές δεν ζητούσες επί ενάμισυ χρόνο;
  Πάρε νάχεις!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.