Σαμαράς: Από τον πολύ… «διάλογο με τους κουκουλοφόρους», έχασαν τον έλεγχο
02/04/2015 11:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς: Από τον πολύ… «διάλογο με τους κουκουλοφόρους», έχασαν τον έλεγχο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη. Η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά.

Από τον πολύ… «διάλογο με τους κουκουλοφόρους», έχασαν τον έλεγχο στα Πανεπιστήμια, ανέχονται επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, δεν μπορούν να προστατέψουν τη χώρα από τα κύματα λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται.

Δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τη Βουλή.

Δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αν η εισβολή αναρχικών στη Βουλή είναι «πρόκληση για τη Δημοκρατία» ή «ειρηνική διαμαρτυρία».

Τώρα βεβηλώνεται και ο χώρος στον Άγνωστο Στρατιώτη! Αν είναι δυνατόν!

Τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, επανέφεραν την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Α3 avatar
  Α3 02/04/2015 12:44:07

  Θα γραφτούν στην ιστορία, με μελανά γράμματα, τα έργα και οι ημέρες της σημερινής κυβέρνησης. Άραγε, οι 'βέροι δεξιοί' των ΑνΕλ, ο αρχηγός τους ο 'Πάνος' όλοι εκείνοι οι υπερἠφανοι πατριώτες πώς ακριβώς δικαιολογούν το ξεχαρβάλωμα; Ο 'νόμος και τάξη' είναι μνημονιακό ή "αντιμνημονιακό" (δηλ. "συμφωνησιακό") πρόταγμα; Δεν ντρέπονται καθόλου; Τόσο αμοραλιστές; Αναρχοδεξιοί από πεποίθηση.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Α3 02/04/2015 22:30:58

   Βλέπεις τους Ανελ για δημοκράτες; Είναι το μόνο κόμμα που ψήφισε υπέρ Κασιδιάρη και λοιπόν σε ψηφοφορίες για άρση ασυλίας. Τυχοδιώκτες όσο δεν πάει...

   • Α3 avatar
    Α3 @ Γεώργιος Τ. 03/04/2015 11:14:17

    Το ειρωνικό ύφος του σχολίου μου είναι παραπάνω από εμφανές.

 2. Λιψ avatar
  Λιψ 02/04/2015 12:53:47

  Το θέμα της ασφάλειας του πολίτη είναι πολύ κρίσιμο και πρέπει να το αναδείξει όσο γίνεται η ΝΔ. Να το δείτε ότι μεγάλο μέρος της φθοράς της Συριζοκυβέρνησης θα έρθει από εκεί.

 3. airman avatar
  airman 02/04/2015 13:14:13

  Στη Βουλή, που στέλνουμε τους εκπροσώπους μας, πολύ καλά έκαναν και έφτασαν μέχρι την είσοδο. Αυτοί που είναι μέσα στην πλειοψηφία τους το δέχονται εάν όχι το επιζητούν. Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι "άβατο" για τέτοιες εκδηλώσεις και συμπεριφορές! Χώρος Ιερός με συμβολισμούς για το λαό, το 'Εθνος, την ελευθερία! Χώρος μνήμης και τιμής προς τους πεσσόντες των Εθνικών αγώνων! Εκεί θα έπρεπε να πάρει ο λαός την πρωτοβουλία. Ας είναι, την επόμενη φορά ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.