#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/01/2013 09:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σήμερα πέφτει η αυλαία για τα αδέρφια ΨωμιάδηΟι άνθρωποι που είναι κοντά στον Ψωμιάδη υποστηρίζουν εμφατικά ότι δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Η απόφαση του Αρείου Πάγου τον βρήκε απροετοίμαστο, εξάλλου είχε ξοδέψει αρκετό χρόνο για την αθώωσή του και ο χρόνος αυτός του κόστισε πολύ. Δεν προλαβαίνει να κλείσει τις πολλές, ανοιχτές υποθέσεις που έχει στο γραφείο του στον 2ο όροφο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν προλαβαίνει ούτε να ανακοινώσει τη μετεξέλιξη της «Πατρίδας» από φορέα σε κόμμα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν προλαβαίνει τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς μετά την απόφαση, δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος. Από το σημείο αυτό και μετά στον Πανίκα ταιριάζει το ρητό ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος.

Ως διάδοχό του, από την πρώτη στιγμή, έχρισε τον αδερφό του Διονύση και τελικά εγκλωβίστηκε σε αυτήν την υποψηφιότητα πέφτοντας σε τρεις διαδοχικούς τοίχους. Καταρχήν στην κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θεωρεί τον Διονύση ξένο σώμα, ζητά άμεσα αλλαγή διοικητικής πλεύσης και θέλει νέα, άφθαρτα πρόσωπα, χωρίς πολιτικά και νομικά βαρίδια. Εξάλλου το προβάδισμα Τζιτζικώστα με 75% στις προτιμήσεις των πολιτών έναντι 25% του Διονύση δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Ο δεύτερος τοίχος που συνάντησε ο Ψωμιάδης ήταν στους περιφερειακούς συμβούλους. Η υποψηφιότητα του Διονύση δεν περπάτησε. Και σήμερα στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη η επιλογή της κοινωνίας θα αποτυπωθεί στο εκλεκτορικό σώμα. Στέλεχος της Περιφέρειας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, χθες το βράδυ, ανέλυε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων στηρίζει και ψηφίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το τρίτο και χειρότερο όμως πρόβλημα για τον Ψωμιάδη εμφανίστηκε μετά και το βίντεο, στο οποίο ο αδερφός του Διονύσης εξαπολύει μια τραγική, παλαιοκομματική επίθεση εναντίον ολόκληρης της Νέας Δημοκρατίας. Η επιλογή του Παναγιώτη Ψωμιάδη να στηρίξει τον Διονύση, έβρισκε εξαρχής αντίθετο το κόμμα, όμως μετά και το βίντεο, ο Πανίκας έμεινε χωρίς κανένα κομματικό έρισμα και σε επίπεδο Θεσσαλονίκης. Και εδώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει το αδιαμφισβήτητο προβάδισμα.

Σήμερα πέφτει η αυλαία για τα αδέρφια Ψωμιάδη. Θα έχουν αρκετό χρόνο να αναλογιστούν σε ποιο σημείο της πορείας τους χάθηκε ο λογαριασμός, αλλά και το μέτρο. Είναι σίγουρο ότι ο Πανίκας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμή όποια κομματική πόρτα και να χτύπησε, την βρήκε κλειστή. Είναι όμως επίσης σίγουρο ότι και η κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονία θα διηγείται για πολλά χρόνια τις ιστορίες του έλληνα Ζορό.

Ο Διονύσης Ψωμιάδης εναντίον Σαμαρά και ΝΔ
Casper

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Fëanor avatar
  Fëanor 05/01/2013 10:57:38

  Είναι καλή ευκαιρία η Νέα Δημοκρατία να απαλλαγεί οριστικά από τα βαρίδια, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, για τις οποίες δεν είμαστε ακριβώς περήφανοι. Κάθαρση της παράταξης τώρα.

 2. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 05/01/2013 11:05:02

  Γελοιοδέστερη πάντα η κατάληξη των γελωτοποιών που δεν έχουν συναίσθηση του είναι τους!

 3. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 05/01/2013 11:33:27

  19/12/2012 (..σχόλιο που δεν δημοσιεύθηκε)
  “Ποιος Διονύσης και πράσιν’ άλογα. Ο υποστηρικτής και υμνητής του Γκαγκάτση? Και τι σχέση έχει με τη Παράταξη και τη ΝΔ? Επειδή δηλαδή είναι αδελφός του Παναγιώτη? Και λοιπόν? Η περιφέρεια πρέπει να μείνει σε χέρια ΝΔμοκρατικά. Εκπρόσωπός της σ’ αυτή τη μεταβατική φάση, είναι ο Τζιτζικώστας”

 4. fe avatar
  fe 05/01/2013 21:39:26

  πριν εξι μηνες γυριζαν με ενα βαν και μαζευαν ψηφαλακια....ητανε οκ τοτε;

 5. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 05/01/2013 21:59:33

  ...εξάλλου πάντα ισχύει η μη μονιμότητα στα οφίτσια (..όλοι περαστικοί είμαστε), και φυσικά η μη οικογενειοκρατία. Δίνουμε αγώνα στους δρόμους και στη κοινωνία (..και στο αντινιούς βεβαίως-βεβαίως), για να αλλάξουμε επιτέλους όλα όσα μας πήγαν πίσω δεκαετίες
  Τα προαναφερόμενα συγκαταλέγονται

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.