#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/11/2011 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σήμερα θα είναι μια άλλη μέρα. Άρχισε η αντίστροφη μέτρησηΔεν ξέρω αν ο Βενιζέλος ... κοιμήθηκε καλά (θυμάστε τι είπε χθες;) με αυτά που ακούει στο ΠΑΣΟΚ ότι τα βρήκε πάλι με τον ΓΑΠ τον οποίο  μάλιστα ορισμένοι πιέζουν να ... παραμείνει, βλέποντας το χάος να έρχεται, αλλά σήμερα θα είναι μια άλλη μέρα.

Μέχρι το βράδυ ο Παπανδρέου δεν θα είναι πρωθυπουργός και εκείνο το τρένο της ιστορίας που λέγαμε θα μας βάλει όλους θέλουμε δεν θέλουμε στην εποχή της νέας μεταπολίτευσης.

Ο νέος πρωθυπουργός εκτός από πατριώτης πρέπει να έχει και κοινωνικές αναφορές. Όχι προϊόν διαπλεκόμενων παζαριών.

Ο επόμενος στόχος είναι να ξεμπερδεύουμε γρήγορα με την μεταβατική κυβέρνηση και να μιλήσει ο λαός. Ο Σαμαράς δεν πρέπει να ακούσει εκείνους που μόλις βγήκαν από τα ράφτη τους και θέλουν και να γίνουν υπουργοί και να μείνουν κανά δυο χρόνια στην κυβέρνηση.

Η εκπροσώπηση της ΝΔ πρέπει να είναι ελάχιστη, αν δεν γίνεται διαφορετικά. Και σε καμία περίπτωση να μην υπουργοποιηθούν βουλευτές.

Χθες γράψαμε ότι ο νέος πρωθυπουργός πρέπει να εκπροσωπεί την πατρίδα και όχι τους ... τραπεζίτες. Σήμερα το πρωί το εγχείρημα Παπαδήμου έβαινε προς το τέλος του καθώς  η υποψηφιότητα του προσκρούει σε προβλήματα που προκύπτουν και από τις δύο πλευρές.

Για να καταλάβετε τι γίνεται στο παρασκήνιο και την αγωνία του συστήματος ΠΑΣΟΚ, δείτε τι γράφουν τα ΝΕΑ στο κύριο άρθρο του...θέλουν "εψηφισμένο πρωθυπουργό" !!!. Σε λίγο θα παρακαλάνε τον ΓΑΠ να μείνει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 09/11/2011 10:54:18

  Μη νομίζετε ότι το εκσυγχρονιστικό σκυλολόι, που έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜ"Ε" της διαπλοκής και αλυχτάει στο ρυθμό της "Erika", θα παρατήσει εύκολα τη μάχη για τον εκλεκτό των τραπεζιτών και των ευρωναζί. Ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα και θα προσπαθούν μέχρι τέλους να τον επιβάλλουν.

  • Sackis avatar
   Sackis @ Αυριανιστής 09/11/2011 11:08:44

   Ακριβως ετσι.Αγωνας συνεχεια!

 2. Kώστας Θ. avatar
  Kώστας Θ. 09/11/2011 11:28:51

  Έθνος και Πρώτο Θέμα γράφουν για Σκουρή. Θα ήταν καλή εξέλιξη για μας γιατί είναι χαμηλού πολιτικού προφίλ. . Το θέμα είναι πως θα τα βγάλει αυτός πέρα στα οικονομικά.

 3. Ο Καθένας avatar
  Ο Καθένας 09/11/2011 11:31:00

  Αυριανιστή συμφωνώ μαζί σου.
  Πρέπει κάποτε να ακουστούν οι αλήθειες, για τους επιβεβλημένους "σωτήρες", αλλά και για το ρόλο δημοσιογράφων και ΜΜΕ.
  Επιβεβλημένη όσο ποτέ είναι και η κατάθεση και δημοσίευση του πόθεν έσχες των δημοσιογράφων.
  Υ.Γ.
  Χτες το ΣΚΑΙ συνέχιζε τη πλύση εγκεφάλου...

 4. Αστραπόγιαννος avatar
  Αστραπόγιαννος 09/11/2011 11:32:51

  Λοιπόν να ενημερώσω τους αγαπητούς συνομιλητές ότι η υπόθεση Euro έχει λήξει. Ο Σαρκοζί είπε ότι πάμε σε Ευρώπη δύο ταχυτήτων. Μέχρι σήμερα αυτό εθεωρείτο μη συζητήσιμο. Με δεδομένο λοιπόν ότι η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου ουσιαστικά έθετε με εύσχημο τρόπο εκτός ΕΕ την Ελλάδα-εξαιτίας των ανεφάρμοστων προυποθέσων της- εμείς θα βρισκόμαστε εκτός ευρώ μέσα στους επόμενους μήνες.

  Συνεπώς το διακύβευμα έχει αλλάξει. Ο νέος πρωθυπουργός και η νέα κυβέρνηση πρέπει πάση θυσία να κρατήσουν τη χώρα στον αναπνευστήρα ώστε να μην χρεωθούμε εμείς-ως Ελλάδα-την κατάρρευση της Ευρωζώνης. Λίγη υπομονή ακόμα για να προσφύγουν στο μηχανισμό στήριξης Ιταλία-Ισπανία. Θα ήταν τραγικό η Ελλάδα να χρεωθεί την κατάρρευση της ΕΕ γιατί αυτό θα μας έθετε και συνειδησιακά στη σκέψη του μέσου Ευρωπαίου, εκτός Ευρώπης.

  Όπως καταλαβάινετε υπο αυτές τις συνθήκες ο Σαμαράς θα πρέπει να κινηθεί έξυπνα ώστε να μην χρεωθούμε εμείς-ως ΝΔ-την κατάρρευση της Ελλάδας που θα οδηγήσει στην κατάρρευση της ΕΕ.

 5. Avanti avatar
  Avanti 09/11/2011 11:52:25

  Και γιατί να χρεωθεί η Ελλάδα την κατάρρευση του Ευρώ, στόμα έχουμε να μιλήσουμε, αλλά Σαμαράς και η ΝΔ γνωρίζουν πολύ καλά, ώστε να μην αφήσουν κάτι τέτοιο να μας χρεωθεί και είναι βέβαιο ότι θα το πράξουν. Οι ευθύνες όλες ανήκουν αποκλειστικά στον ΓΑΠ και στο ΠΑΣΟΚ που ήταν κυβέρνηση αλλά και στον άξονα Γερμανίας - Γαλλίας που αφ΄ενός επέτρεψε την είσοδο του ΔΝΤ στην Ευρώπη και αφ΄ετέρου καθυστέρησαν να πάρουν αποφάσεις και η κρίση μεταδόθηκε. Το ποιοί ακριβώς θέλουν την διάλυση του ευρώ θα το μάθουμε αργότερα (μερικοί το ξέρουμε ήδη) καθώς και ποιες δυνάμεις κάνουν ότι μπορούν προς την κατεύθυνση αυτή.

  • Αστραπόγιαννος avatar
   Αστραπόγιαννος @ Avanti 09/11/2011 12:02:49

   Αν καταρρεύσουμε πρώτοι εμείς θα χρεωθούμε τη λαίλαπα που θα ακολουθήσει. Νέτα, σκέτα. Ο Μπαστιάν από τη Γαλλία, ο Φριτς από τη Γερμανία, ο Μίκα από την Φινλανδία δεν ξέρουν από ΓΑΠ ή Σαμαρά. Ξέρουν μόνο τη χώρα που λέγεται Ελλάδα. Και επειδή αυτή η χώρα αντιμετωπίζει ζητήματα εξωτερικής ασφάλειας αλλά και εσωτερικής (ελέω αλλοδάπων) πρέπει πάση θυσία επαναλαμβάνω να μην καταστήσουμε τους εαυτούς μας αντιπαθείς στον μέσο Ευρωπαίο πολίτη.

   Πρέπει να αντέξουμε εως ότου Ιταλία-Ισπανία-Πορτογαλία φτάσουν σε αδιέξοδο και η Γαλλία χάσει το τριπλό Α. Τότε η αναπόφευκτη κατάρρευση του ευρώ θα φανεί ως συστημική αδυναμία και όχι ως απόνερα της "κακής" Ελλάδας.

   Το λέω όσο πιο απλά μπορώ. Ζούμε στιγμές κοσμοιστορικής σημασίας. Καλό θα ήταν να συμπεριφερθούμε ανάλογα. Πρώτα θα σώσουμε ό,τι σώζεται από την Πατρίδα και μετά θα κανονίσουμε για τα υπόλοιπα.

   • Avanti avatar
    Avanti @ Αστραπόγιαννος 09/11/2011 12:16:10

    Την λαίλαπα θα την υποστούμε θέλουμε δεν θέλουμε λόγω της ανύπαρκτης πιά οικονομίας μας, έστω και αν αποφασιστεί προγραμματισμένα η επάνοδος σε εθνικά νομίσματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τώρα όσο αφορά τους Ευρωπαίους πολίτες σε καμία περίπτωση δεν είμαστε αντιπαθείς ούτε θα γίνουμε, από που το συμπεραίνεις αυτό? επειδή μερικές λαϊκές γερμανικές κλπ. φυλλάδες χρησιμοποιούν την Ελλάδα προς όφελος της κυκλοφορίας τους? Οχι αγαπητέ, όσοι έχουν σχέση και συνεργάζονται σε επιχειρηματικό επίπεδο δεν διαπιστώνουν καμμία αλλαγή στην συμπεριφορά των Ευρωπαίων, αντιθέτως όλοι αγωνιούν και θεωρούν ότι η ΕΕ βάλεται!!!!
    Τώρα για το πότε θα καταρρεύσει η Ιταλία & η Ισπανία, πρέπει να ρωτήσεις τους ανθρώπους του παρασκηνίου που αριστοτεχνικά χειρίζονται την υπόθεση.

   • anonymous avatar
    anonymous @ Αστραπόγιαννος 09/11/2011 12:44:41

    πρέπει πάση θυσία επαναλαμβάνω να μην καταστήσουμε τους εαυτούς μας αντιπαθείς στον μέσο Ευρωπαίο πολίτη.
    Αυτό το έχουμε χάσει. Όταν η χώρα υβρίζεται σε καθημερινή βάση επί τρία χρόνια είτε το θες είτε όχι είσαι αντιπαθής.

 6. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 09/11/2011 12:30:57

  παμε ενα στοιχιμα? οτι ο παπανδρεου θα ειναι πρωθυπουργος τουλαχιστον μεχρι την παρασκευη? και ξερετε γιατι? γιατι την παρασκευη ληγη η θητεια του ως προεδρος του πασοκ. το καταστατικο του κομματος αναφερει ρητα οτι σε περιπτωση που ο προεδρος του κομματος ειναι και πρωθυπουργος ανανεωνεται αυτοματα η θητεια του. για τεσερα χρονια. οποτε τον γιωργακη ο βαγγελης και οι υπολοιποι δελφινοι θ αμεινουν με την προεδρια στο χερι μεχρι νεωτερας.

 7. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 09/11/2011 12:35:09

  Στεναχωριέμαι , διότι βγαίνω έξω από τις προβλέψεις μου... Πίστευα πως θα τον έχουμε ¨πρώτο υπουργό ¨ μέχρι την Παρασκευή 11/Νοεμβρίου , διότι είχε ¨εκλεγεί¨ σαν μοναδικός υποψήφιος την ίδια ημερομηνία πριν τέσσερα χρόνια Πρόεδρος του Πανελληνίου Σοκ . Και το καταστατικό τους γράφει πως η διάρκεια της θητείας του είναι τέσσερα χρόνια , εκτός εάν την κρίσιμη ημερομηνία ( ¨ανατρεπτική προθεσμία ¨ ) συμβαίνει να είναι πρωθυπουργός της χώρας , όπου η θητεία του ¨στον λαό και το κόμμα ¨ , ανανεώνεται αυτόματα ...

  Εάν ισχύουν όλα αυτά , παρακαλώ διορθώστε με , τότε με την έκπτωση - έξωση του την Ελλάδα ( τα ¨ηνία της χώρας¨ εννοώ ) παίρνει την άγουσα και από την ηγεσία του ¨Υπόλοιπου - ΠΑΣΟΚ ¨ και βέβαια , χωρίς αξίωμα , υποθέτω και από την ¨Σοσιαλιστική Διεθνή του Χρηματοπιστωτικού Κεφαλαίου ¨.

  Φίλη μου , ¨πασοκτζού ¨ , επέμενε να παίρνει τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες για να μου λέει κλαιόμενη ¨ μέχρι την Δευτέρα ( 14/11 ) θα τον έχουμε πρωθυπουργό! Δεν γνωρίζω , ίσως το σύστημα , παρά την ανακάλυψη νέου προέδρου της κυβέρνησης ( διότι , όπως φαίνεται δεν θα έχουμε επί της ουσίας νέα κυβέρνηση , αλλά αλλαγή προέδρου της ) , βρει κάποια νομική φόρμουλα για να του χαρίσει τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ και την ¨Διεθνή ¨ ( ¨Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι , της Πείνας σκλάβοι , εμπρός ...¨ ) .

  • ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
   ΝΤΑΝΤΟΝ @ ΝΤΑΝΤΟΝ 09/11/2011 12:54:33

   Και κάτι ξέχασα , αγωνιώ για την τύχη και το επαγγελματικό του μέλλον. Βέβαια η μοίρα κάθε ¨πρώην βασανισμένου μετανάστη ¨ , είναι να ξαναγίνει μετανάστης . Άλλωστε , αυτή την μοίρα επιφύλαξε και στην Ελληνική νεολαία , σαν θιασώτης της ιδεολογίας ¨Η Μετανάστευση είναι Ευλογία Θεού ¨ και ¨Η ιστορία της ανθρωπότητας - είναι η ιστορία των μεταναστεύσεων ¨ .

   Για σοσιαλδημοκράτες υπάρχουν και ιδιαίτερες λύσεις για μετανάστευση στα ¨Ορυχεία του Βελγίου ή σε κάποια κτήματα για ¨ Φράουλες με Αίμα¨.

   Ο πρώην Γερμανός ομότιμος του για παράδειγμα , ο κ. Σρέντερ από πρωθυπουργός του Ράιχ κατέληξε σκλάβος , χωρίς χαρτιά και δικαιώματα , στο Δ.Σ. της Gazprom . Ο ίδιος σε ποιο Δ.Σ. θα ενσωματωθεί ( ; ) , της ¨TEXACO ¨ ( δεν μου φαίνεται να είναι ¨Τεξανός¨) , της ¨HEVRON ¨ , του ¨Παγκόσμιου Ταμείου για την Διάσωση της Φύσης και των Δελφινιών ¨ ; Σε κάθε περίπτωση για θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης με ¨διεθνή διάσταση¨ ( "ONE WORLD " ) μπορεί , τώρα πια , και τον πολιτικό του ¨αντίπαλο¨ , Ανδρέα Ανδριανόπουλο .

   • ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
    ΝΤΑΝΤΟΝ @ ΝΤΑΝΤΟΝ 09/11/2011 12:57:08

    Ορθή επανάληψη της τελευταίας παραγράφου :

    ¨...Σε κάθε περίπτωση για θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης με ¨διεθνή διάσταση¨ ( “ONE WORLD ” ) μπορεί , τώρα πια , να ρωτήσει και τον πολιτικό του ¨αντίπαλο¨ , Ανδρέα Ανδριανόπουλο ....¨

 8. Ασπροποταμίτης avatar
  Ασπροποταμίτης 09/11/2011 13:55:57

  "Σήμερα θα είναι μια άλλη μέρα. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση" αναφέρεται στο τίτλο αυτής της ιστοσελίδας. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΒΕΒΑΙΑ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ και πάει λέγοντας. Μόνο που τα παρεπόμενα εκείνων των συμφωνιών τα πλήρωσε και με το παραπάνω μόνο ο Λαός.

  Αυτός είναι ο κανόνας θα μου αντι-είπετε. Θα συμφωνήσω μαζί σας. Αν όμως, λέω αν, τότε υπήρχε φρόνηση, ωριμότητα και απαίτηση για συμμετοχικότητα στα δρώμενα ίσως είχαμε αποφύγει έναν αδελφοκτόνο πόλεμο και τα παρελκόμενά του. Λαθέψαμε τότε που εμπιστευτήκαμε ντόποιους και ξένους λυτρωτές και μεσσίες και αφήσαμε τους Παπαντρέου, τους Σιάντηδες και τους άλλους να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους για να συνεχισθεί η κατοχή της Ελλάδας. Αυτή τη φορά από αυτούς που θεωρούσαμε φίλους συμμάχους μας.

  Τώρα, ύστερα από κοντά 70 χρόνια έχουμε τόσες και τόσες εμπειρίες για να αποφύγουμε νέα εγκληματικά μας λάθη, που μας έστειλαν "να ανταμωθούμε στα γουναράδικα". Έτσι αξίζει να λάβουμε υπόψη μας σοβαρά τους προβληματισμούς του Αστραπόγιαννου ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ.

  ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 9. Ρομαντικος avatar
  Ρομαντικος 09/11/2011 17:53:39

  Ο Μπενυ αποκλειεται να κοιμηθηκε καλα γιατι ανησυχουσε για το "ωραιο πακετο".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.