05/02/2009 16:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Σέχτα» μιμιτισμού

 
______________________________________________________________________________________________
Μπορεί με την γλώσσα λούμπεν στοιχείων που χρησιμοποιεί η «Σέχτα επαναστατών» σε όλη την προκήρυξή της, να θέλει να στείλει μήνυμα -όπως το γράφει άλλωστε- ότι «η εποχή των αναλύσεων τελείωσε», ωστόσο, στο τέλος διατυπώνει μια καθαρά πολιτική θέση, κάνοντας ακριβώς αυτό που έδειξε ότι ήθελε να αποφύγει σε όλη την προκήρυξή της: Δηλαδή, ανάλυση.

Προβαίνουν μάλιστα, σε συστάσεις προς τον Επαναστατικό Αγώνα, για το που και γιατί -δεν- πρέπει να κτυπάει. Ουσιαστικά, ασκεί κριτική διότι έκανε επιθέσεις στα Εξάρχεια και στο Γουδί (μέσα από πανεπιστημιακό άσυλο). «Διαφωνούμε -γράφει η προκήρυξη - στην επιλογή των τοποθεσιών που διάλεξαν για να αναμετρηθούν με τα γουρούνια (σ.σ. τους αστυνομικούς). Βασική αρχή του αντάρτικου πόλης είναι πως δεν χτυπάμε απ΄ τα εδάφη, που αναπτύσσονται οι πολύμορφες διαδικασίες του αγώνα, μετατρέποντας τα σε ευάλωτες ζώνες καταστολής (σ.σ. Εξάρχεια, άσυλο). Αντίθετα, προσβάλλουμε το άβατο του εχθρού. Έτσι συσπειρώνουμε τις δικές μας δυνάμεις και αποφεύγονται καταστάσεις αστυνομικής κατοχής».

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτοι που υπογραμμίσαμε αυτό το ζήτημα -διότι μας έκανε εντύπωση- ήταν το antinews (δηλαδή ότι οι επιθέσεις έγιναν σε περιοχή ασύλου και κινητοποιήσεων)

Επισημαίνουμε οτι η «Σέχτα» μιμείται αυτό ακριβώς που έκανε η 17 Νοέμβρη με της προκήρυξή τη  24ης  Ιουλίου 1981. Αναφερόμενη στο κτύπημα στην AEG, το οποίο είχε στοιχίσει τη ζωή στον Κασσίμη, αλλά και στους εμπρησμούς τότε στα πολυκαταστήματα «Μινιόν» και «Κατράτζος», έγραφε ότι ειδικά η περίπτωση της AEG  παραβίαζε «την αρχή της αυτονομίας του μαζικού κινήματος στους χώρους της μαζικής δουλειάς». Κι όταν λέει αυτονομία διευκρινίζει ότι «δεν εννοούμε τους εργατοπατέρες ούτε τους κομματικούς γραφειοκράτες αλλά ένα γνήσιο αυτόνομο προλεταριακό κίνημα, στο συγκεκριμένο χώρο».

«Επαναστατικός Κουτσαβακισμός»


Κατά τα άλλα, όλη η προκήρυξη της «Σέχτας» είναι η αποθέωση του «επαναστατικού κουτσαβακισμού». Βέβαια, οι «Σεχταριστές» δηλώνουν ότι έχουν βαρεθεί πιά τις πολιτικές αναλύσεις και γι’ αυτό δεν εκθέτουν την παραμικρή πολιτική άποψη, αλλά αντίθετα περιορίζονται μόνον σε απειλές, σχεδόν αποκλειστικά σε βάρος των αστυνομικών (εντάξει, έχουν και μια σειρά για μεγαλοδημοσιογράφους, επιχειρηματίες, κ.λ.π.!).

Αλλά, η αδυναμία άρθρωσης στοιχειώδους πολιτικού λόγου, δεν δείχνει μόνον πολιτική γύμνια. Ενισχύει και την άποψη ότι τα άτομα αυτά (εκ των πραγμάτων) λειτουργούν ως απλοί προβοκάτορες. Ποιόν βολεύει άραγε, αν όχι το σύστημα, η συνεχής «κουτσαβάκικη» φρασεολογία της προκήρυξης (εντάξει ρε παιδιά, σε δέκα σημεία το γράψατε, το εμπεδώσαμε) ότι «κάθε μπάτσος είναι στόχος»; Άσε, εκείνα τα φοβερά –λες και έβλεπα χολιγουντιανό έργο- «ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει (σ.σ. «ο κάθε απρόσωπος μπάτσος») αυτές τις γραμμές η κάνη ενός όπλου να είναι στραμμένη πάνω του».

Σιγά ρε παιδιά, και στο χωριό του Αστερίξ, το μόνο που φοβούνταν, ήταν μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους!

Le canard

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 05/02/2009 16:44:32

  Η όλη αντιπαράθεση στον δήθεν "αντιεπαναστατικό αγώνα" είναι για να αποδείξουν οι πληρωμένοι τεχνικοί της μπαχαλοποίησης, ότι πρόκειται για δυο διαφορετικές "οργανώσεις". Εάν θέλουν να αμφισβητήουν τα σημερινά κακώς κείμενα και στέλνουν τέτοιες "αναλύσεις", δεν κάνουν ούτε για πορτιέρηδες στα ουρητήρια.

 2. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 05/02/2009 16:51:06

  Ο Θάνατος ενός αγωνιστή ζυγίζει όσο ένα βουνό.
  Ο θάνατος ενός προδότη ζυγίζει όσο ένα φτερό.
  Μάο Τσε Τουνγκ

 3. Le canard avatar
  Le canard 05/02/2009 17:08:09

  Τι να πούμε κι’ εμείς ρε παιδιά που διαβάζαμε όλες τις προκηρύξεις της 17Ν, μετά από κάθε κτύπημά της. Δηλαδή, τα κατεβατά των αναλύσεων της 17Ν μείωναν τη σημασία των κτυπημάτων; Εν πάση περιπτώσει, για να μην –νομίζουν ότι- μας δουλεύουν, να τους θυμίσουμε μια βασική αρχή της τρομοκρατίας που υπάρχει εδώ και αιώνες (ας ρίξουν και μια ματιά στα εγχειρίδια των Γκεβαριστών, Τουπαμάρος, του Μαρινγκέλα, κ.ο.κ.). Ο στόχος της ένοπλης επίθεσης είναι το μέσον για την προπαγάνδα των θέσεών μας. Πρόκειται γι’αυτό που από συστάσεως τρομοκρατίας ονομάζεται «Ενοπλη προπαγάνδα».

  Αντίθετα, οι μάγκες παρουσιάζουν τον στόχο (τους αστυνομικούς) ως αυτοσκοπό. Αμ δε! Το ανάποδο ίσχυε και εξακολουθεί να ισχύει. Πολλές από τις επιθέσεις –αν όχι όλες- γίνονται για να προπαγανιστούν, στη συνέχεια, οι πολιτικές θέσεις αυτών των οργανώσεων. Γιατί ρε παιδιά, το σύστημα –αρχικά στη Δύση και μετά και στην Ελλάδα, επί Μητσοτάκη- απαγόρευσε την δημοσίευση των προκηρύξεων στον Τύπο; Ετσι, επειδή κάποιοι –π.χ.Ιταλοί πολιτικοί- ξύπνησαν στραβά εκείνο το πρωϊνό; Γιατί όλες οι αργανώσεις, ανέκαθεν προσπαθούσαν –και εξακολουθούν να προσπαθούν- για να δημοσιευθούν οι προκηρύξεις τους με τις θέσεις, αναλύσεις και πληροφορίες τους; Μα καλά, τίποτε δεν διδάχθηκαν από τη 17Ν; Πιθανώς η «Σέχτα» να είναι κάποιοι «μικροί» ηλικιακά, ίσως και άτομα προερχόμενα από το περιθώριο. Αρα, ας μην απαιτούμε και πολλά.

 4. Απιστευτος avatar
  Απιστευτος 05/02/2009 17:10:39

  @3 Σωστος
  αλλα την ζημια την κανουν.

 5. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 05/02/2009 17:10:59

  Ένα άλλο σημείο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι ουσιαστικά επιβεβαιώνουν κυβέρνηση και CIA agency για το στρατηγικό ρόλο των Εξαρχείων .

  Τους δίνουν επιχείρημα για περαιτέρω καταστολή της περιοχής ή όχι ?

  Πόσο (μ)αλάκας μπορεί να είσαι όταν παραδέχεσαι που είναι το στρατηγείο σου και μάλιστα σε προκήρυξη ???

 6. Απιστευτος avatar
  Απιστευτος 05/02/2009 17:17:01

  Ετσι που εχει η κατασταση τι αναλυση να σου κανουν δεν θα φτανει μια βιβλιοθηκη.

 7. BLAX avatar
  BLAX 05/02/2009 17:56:52

  Μήπως, λέω μήπως, είναι πράχτορες ? Και μπαίνει στο επίκεντρο η διεθνής διάσταση και η άμυνα?
  "Οσο ένα φτερό, εεεε" ? :))

 8. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 18:00:11

  Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση.

  Η παραπάνω φράση παραπέμπει ευθέως είτε σε Αμερικάνους συντάκτες, διότι είναι κλασικό Αμερικάνικο ανέκδοτο ο μπάτσος με το ντόνατ, ή σε πιτσιρικάδες που βλέπουν πολλά αμερικάνικα έργα... Δεν μου κάθεται καλά.

 9. Απιστευτος avatar
  Απιστευτος 05/02/2009 18:06:40

  Ειναι προβοκατορικο μονο και μονο επειδη στοχοποιει αλλη μια φορα τα Εξαρχεια, ασυλο κλπ ?
  Απο την αλλη ομως βαζει αναγκαστικα την αστυνομια σε επιφυλακη παντου, (λιγο εως πολυ) και οχι μονο στα Εξαρχεια. Αποκεντρωση θα λεγαμε, με το ζορι.

 10. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 18:08:37

  0 @3 έχει δίκιο. Η όποια δολοφονική πράξη της 17Ν γινόταν μόνο και μόνο για να διαβαστεί η εκάστοτε προκήρυξη με τις αναλύσεις της. (Υψηλού επιπέδου χαρακτηρίζονταν μάλιστα και τις διαβάζαμε με προσοχή)
  Αν δεν υπήρχε βίαιη ενέργεια ποιός θα διάβαζε την μακροσκελή αριστερίστικη ανάλυση; Κανείς. Με την ενέργεια όμως αυτή δημοσιεύονταν οι απόψεις τους και οι εφημερίδες έκαναν και ρεκορ πώλησης.
  Συνεπώς το χτύπημα είναι το μέσο για να προβληθούν οι επαναστατικές ιδέες και όχι ο σκοπός. Εξάλλου οι στόχοι είναι πάντα συμβολικοί και σε καμία περίπτωση δεν ανοίγεται πόλεμος εξόντωσης μαζί τους πόσο δε μάλλον με μια αστυνομία 50 000 ατόμων. Ούτε ο Δ.Σ.Ε να ήταν! Η σέχτα λοιπόν είναι μάλλον σικέ για λόγους που μόνο κάποιοι πράκτορες γνωρίζουν. Εμείς απλά υποπτευόμαστε ενα είδος αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης ή πρόκληση κοινωνικού αυτοματισμού ή ή ή ...

 11. Keep Talking avatar
  Keep Talking 05/02/2009 18:11:33

  και εμενα μου εκανε εντυπωση το "ντονατς". Απο τη μια, μια σεχταριστικη φρασεολογια του 1917 και απο την αλλη "ντονατς"; Ουτε καν ενας λουκουμας; Ενας μπαμπας (-ο-ρουμ); Ενα τρυπιο κουλουρι Θεσ/νικης εστω; Μονο "Ντονατς και ξερο ψωμι" δηλαδη;

  Για Αμερικανακια μας περνανε;

 12. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 18:11:58

  Εισοδισμός Αμερικανών πρακτόρων στον χώρο της τρομοκρατίας μέσω δημιουργίας σέχτας με σκοπό την απαξίωση των γνήσιων αριστερών απόψεων και δράσεων σε συνθήκες παγκόσμιας κρίσης και γενικευμένης μπαχαλοποίησης του δυτικού συστήματος οικονομικής και πολιτικής οργάνωσης.
  Η σέχτα είναι σικέ!

 13. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 18:17:49

  Όπως η 17Ν εισήγαγε και καθιέρωσε έναν νέο όρο στις αναλύσεις της, αυτόν του λούμπεν καπιταλιστή (και είχε δίκιο) έτσι με αφορμή την περιβόητη σέχτα θα καθιερωθεί και ο όρος του "κουτσαβάκη" ή "κατσαπλιά" τρομοκράτη. Αν δεν είναι απλά Αμερικάνοι πράκτορες.
  Και θυμίζω: αναγραμματισμός της λέξης σέχτα είναι η λέξη χέστα.

 14. Απιστευτος avatar
  Απιστευτος 05/02/2009 18:19:26

  Εγω ξερω οτι "σεχτα" ειναι ολιγον υποτιμητικο στην αριστερα.
  Θα δινανε καποιοι "αριστεριζοντες" τετοιο ονομα ?

 15. donaE avatar
  donaE 05/02/2009 18:36:16

  @11 Keep Talking
  Γελασα,και το ειχα πολυ αναγκη.Δεν υπαρχουν τετοιοι αριστεροι σημερα,τιποτα γεροντια θα ειναι.Ασε που νομιζω πως δεν υπαρχουν καθολου αριστεροι.

 16. Keep Talking avatar
  Keep Talking 05/02/2009 18:40:29

  Μονο φουκαριαρικα αριστερα γεροντια υπαρχουν , @donaE, αλλα και αυτα δεν ξερουν τα ντονατς λογω ζακχαρου, (βλεπε σχετικη διαφημιση 11880).

 17. alone avatar
  alone 05/02/2009 18:49:11

  Εισοδισμός Αμερικανών πρακτόρων στον χώρο της τρομοκρατίας;

  Για ποιο λογο; Ο ψυχρος πολεμος τελειωσε. Ο φοβος
  του κομμουνισμου δεν υφισταται. Το πολιτικο συστημα στην ελλαδα και κυριως οι πολιτικες ΤΑΣΕΙΣ στην ελλ. κοινωνια στην πραγματικοτητα δεν απειλουν
  τα αμερικανικα συμφεροντα. Εχουν πολυ σοβαροτερα μετωπα για ασχολουνται με οργανωση τρομ.ομαδων εδω.

 18. donaE avatar
  donaE 05/02/2009 18:55:33

  Η τρομοκρατια ομως ειναι ζημια για την ΕΕ.Και αφου δεν απειλουν οι αραβες καποιος πρεπει να το κανει.Πρεπει να πλαναται καποιος φοβος οχι απαραιτητα απο τους αμερικανους.

 19. anna avatar
  anna 05/02/2009 19:37:06

  Αγγράμματοι ψιλοπράκτορες οι -και καλά- σεχταριστές. Εσείς εκεί που τους έχετε αναλάβει, εκπαιδεύστε τους σωστά τουλάχιστον, μην τους βγάζετε στη σέντρα αδέξιους και ημιμαθείς. Ο κάθε μπατσος είναι στόχος-τί λετε βρε παιδιά; Στ' αλήθεια αυτός είναι ο εχθρός;

 20. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 05/02/2009 19:46:09

  Τελικα,επρεπε να ξερουν, οτι η επαναστατικη γυμναστικη που κανουν,ειναι ζημια για ολους,αφου το μονο που μας εχει απομεινει για να σιτιζομαστε,ειναι ο τουρισμος, αφου η ναυτιλια την πουτσισε.
  Με τις μαλακιες τους,τρομαζουν τον οποιο κοσμο υπαρχει ακομα να εχει,και να θελει να δωσει λεφτα,για να βολταρει στην αθλια Ελλαδα,οπως την εχουμε καταντησει.
  Αρα,ας βγαλουν το σκασμο και ας κρυφτουνε στις τρυπες τους,γιατι εκτος απο την πεινα, θα φερουν και φοβερη καταστολη,που ακομα και το ηλιθιο πασοκ, δε θα μπορει να φωναξει εναντιον της.
  Οσο για μερικους απο σας,απορω που φερεστε στην κομπανια μ αυτο τον τροπο,αντι να τους ξεχεσετε κανονικα.
  Εν κατακλειδι,ποτε δεν πιστευα στις θεωριες συνωμοσιας,ουτε και τωρα πιστευω.Νομιζω οτι μεσα στο γενικο μπαχαλο συν την ατιμωρησια των διαφορων,συν τους αιωνιους φοιτητες και το ασυλο τους,βρηκαν την ευκαιρια και μερικοι αρμοδιοτητος ψυχιατρου,προερχομενοι απο τιποτα αριστερων προδιαγραφων οικογενειες,που καποιος πατερας, η παπους τους εκανε πλυση εγκεφαλου,να ξεσαλωσουν.

 21. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 19:51:42

  @22 Δεν έχεις καθόλου άδικο. Απλά με προβλημάτισε εκείνη η αναφορά στον μπάτσο με το ντόνατ. Πολύ Αμερικανιά ρε σύ.

 22. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 19:52:07

  @21 εννοούσα

 23. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 19:59:15

  Ο καλύτερος τρόπος εξουδετέρωσης της φωτιάς της τρομοκρατίας είναι να της στερήσεις το οξυγόνο της δημοσιότητας.

 24. Le canard avatar
  Le canard 05/02/2009 20:27:04

  @Strange Attractor

  Αυτό πράγματι είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος "ψαλιδίσματος". Από μια στιγμή και πέρα όμως, συχνά, καταντάει στρουθοκαμηλισμός. Οι κατασταλτικές μέθοδοι αντιμετωπίζουν, ως έναν βαθμό (και όχι πάντα σωστά) ένα φαινόμενο. Οπου υπάρχουν αιτίες (κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές, έλλειμμα πολιτικής, κ.ο.κ.), εκεί αναπτύσσονται τα φαινόμενα αυτά. Αρα, ας μην μιλάμε για ημίμετρα.

 25. Xase avatar
  Xase 05/02/2009 21:08:59

  Le canard

  Σιγουρα ειναι σωστα οσα γραφεις. Στην τελευταια


  παραγραφο αναφερεις:

  " Ποιόν βολεύει άραγε, αν όχι το σύστημα"

  Τελικα θα ηθελα να μαθω ποιο ειναι το περιβοητο "συστημα" στο οποιο αναφερομαστε συνεχεια οταν θελουμε να αποδωσουμε σε καποιους ορισμενες ευθυνες. Ειναι μηπως τα ΜΜΕ; Η μηπως ειναι ο ξενος παραγοντας που λεμε πολλες φορες. Ειναι ταχατες οι υπολοιποι "νταβατζηδες", οι μεγαλοκατασκευαστες, οι τραπεζιτες η καποιοι αλλοι που θελουν να αποσταθεροποιησουν με (τι ειδους) κερδη;

 26. Le canard avatar
  Le canard 05/02/2009 21:32:08

  @Xase

  Γιατί βάζεις το ερώτημα μήπως είναι το ένα, μήπως είναι το άλλο...; Προφανώς, όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα είναι οι βασικές συνιστώσες του συστήματος. Εν ολίγοις αυτό που λέμε οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο, ντόπια και ξένα συμφέροντα. Γενικώς, ναι, η κούφια φρασεολογία της προκήρυξης, πιστεύω ότι το εξυπηρετεί. Από εκεί και πέρα, δεν μπαίνω -προς το παρόν- στο θέμα, αν και ποιοί κύκλοι βρίσκονται πίσω τους. 'Η αν είναι πράγματι άτομα που πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. 'Η αν, ακόμα και ως τέτοια, ασυνείδητα, έχουν χειραγωγηθεί και εκτελούν σχέδια άλλων. Είδομεν.

 27. Le canard avatar
  Le canard 05/02/2009 22:00:52

  ...Μην ξεχνάμε κάτι ακόμη. Αν σκοτωθεί ένας αστυνομικός και κατόπιν σκοτώσουν οι αστυνομικοί έναν διαδηλωτή (ή κουκουλοφόρο), ή εάν ένας φοβισμένος (ψυχάκιας ο χτεσινός στην οικία του πρέσβη των ΗΠΑ ή σαλταρισμένος ο άλλος στα Εξάρχεια που σκότωσε το παιδί) σκοτώσει κάποιον, ποιός ωφελείται; Γενική μπαχαλοποίηση.

 28. Le canard avatar
  Le canard 05/02/2009 22:01:49

  ...με κουμπούρια, είτε από τη μια είτε από την άλλη, δεν παίζουμε!

 29. KaryID avatar
  KaryID 05/02/2009 22:04:21

  Μπαχαλοποίηση είναι ήπια έκφραση για αυτά. Για σκέψου το λίγο.

 30. Μαυρη Αντιδραση avatar
  Μαυρη Αντιδραση 05/02/2009 22:40:10

  Για να μπει μπω σε συνομωσιολογιες που προσφερονται εξ αλλου, λεω πως στο χωριο μου λενε μια παροιμια :"ειτε απ το γιατρο ειτε απ τη μαμμή παέι το παιδι..." Αποτελεσμα η "λαικη" και "αριστερη" 17 Νοεμβρη καταφερε τοτε να τελειωσουν ολες οι Ελληνικων συμφεροντων επιχειρισεις και να εισβαλλουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οι πολυεθνικες σε ολα τα επιπεδα...Τις συνεπειες τις πληρωνουμε μεχρι σημερα και θα τις πληρωνουν και τα παιδια των παιδιων μας...Σημερα οι "σεχταριστες"- πιο προχωρημενοι αυτοι (τρομαρα τους) δεν εχουν καν ετσι για το τυπο ενα "ιδεολογικα καν υποβαθρο για προκαλυψη εστω..." Καθαροι εκτελεστες. Μα θα πει καποιος το ιδεολογικο υποβαθρο δικαιολογει την τρομοκρατια ? Οχι φυσικα αλλα οι εμπευστες τους μαλλον απο ιδεολογηματα ειναι φτωχοι η ασχετοι οποτε πως μπορουν ναχουν? Νομος του Φαρ Ουεστ (το παραδειγμα εντελως συμπτωματικο...)Το ζητουμενο ειναι για ποιο πραγμα μας "προετοιμαζουν" τωρα? Για την διευρυνση των "υπηρεσιων" του Ευρωστρατου? για τον κεντρικο ελεγχο ολων των πολιτων απο καποιο FBI η για ιδιωτικες αστυνομιες? Η μηπως αλά Μπερλουσκόνι ιδιότυπη "στρατιωτική δημοκρατια"???

 31. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/02/2009 23:20:00

  Οι επαναστάσεις ιστορικά, απλά αντικατέστησαν μια μορφή τυραννίας με κάποια άλλη.

 32. Λαμπω avatar
  Λαμπω 05/02/2009 23:38:04

  "8α παρω ενα donut.
  οχι για μενα.για τη φουκαριαρα τη μανα μου.."

 33. KaryID avatar
  KaryID 06/02/2009 12:49:33

  Δραστηριότητες που δεν αντέχουν στο φως της μέρας, από όποια πλευρά και αν εκπορεύονται, δεν πρέπει να είναι παράδειγμα για μίμηση.

 34. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 06/02/2009 14:44:40

  @απίστευτος
  Πάντοτε δεν επαρκούσαν βιβλιοθήκες για να καταγραφούν τα αίσχη της εξουσίας. Γιατί αυτά είναι αβυσσαλέα απάνθρωπα και κλιμακώνονται σε κάθε λεπτό, ή δευτερόλεπτο της ιστορίας. Και όμως για όλα αυτά ανέκαθεν γράφτηκαν όχι μόνο βιβλιοθήκες, αλλά και κτίρια βιβλιοθηκών.
  Ο λόγος που η χαφιεδοσέχτα επιλέγει συνειδητά και σκόπιμα να μην χάσει την παραμικρή λέξη για αιτιολόγηση των πράξεών της, είναι άλλος. Το αυτό ισχύει για τον καθορισμό του συγκεκριμένου ονόματος, που είναι απροκάλυπτα γελείος.
  Η "σέχτα" κλιμακώνοντας την αποσταθεροποίηση και το μπάχαλο, δεν αποσκοπεί μόνο να δημιουργήσει πώρωση στους αστυνομικούς, για να κατέβει βάναυσα το αίσθημα αναστολής, όταν είναι τραβήξουν αυτοί μπιστόλι και να ρίξουν στο ψαχνό, όταν αυτοί κινδυνεύουν, ή νομίζουν ότι κινδυνεύουν, ή ονειρεύονται ότι κινδυνεύουν.
  Η στρατηγική του Σόρος και των ξενοκίνητων δυνάμεων ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. (Γιατί στο φινάλε αφήνουν άθικτους αυτούς που εξασκούν την πραγματική εξουσία, που είναι οι ξένοι μεταπράτες της εντολοδοσίας και οι μυστικές υπηρεσίες τους);
  Η σέχτα του χαφιεδισμού απευθύνεται παράλληλα και στον λεγόμενο "χώρο" των δήθεν "αυτόνομων". Σε αυτούς καλλιεργούν και με εγκάθετα πρακτόρια και με την δραστηριότητα τους, τον πλήρη μηδενισμό και την ασυνείδητη λατρεία της βίας. Από τη στιγμή που δρομολογηθούν λογικά επιχείρηματα, παραμερίζεται η σφαίρα του τυφλού ασυνείδητου, που καλείται να επικαλύπτει την αρωστημένη προσωπικότητα αυτών των κύρια νέων ανθρώπων.
  Αφού διέλυσαν την (ήδη εκφυλισμένη) οικογένεια, την παιδεία (των γραικύλων) και με καταιγισμό της τηλεόρασης (τον υπόνομο υποβολής απαξιωτικών μηνυμάτων και μηνυμάτων βίας) προωθούν τώρα και την δοτή δήθεν τρομοκρατία. Ετοιμάζοντας ταυτόχρονα τον "νέο" Χίτλερ, που θα έρθει να εγγυηθεί την τάξη και την ασφάλεια.
  Η "χρυσή αυγή" κλιμακώνει ακριβώς αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι τυχαίος ο εμφύλιος και τα μαχαιρώματα, που κλιμακώνονται μεταξύ φασιστών και δήθεν "αυτονόμων". Τα ίδια χαφιέδικα κυκλώματα που προωθούν τους δήθεν "αυτόνομους" και τις "σέχτες", προωθούν και τη "χρυσή αυγή" και τη φασιστική προπαγάνδα του "ΛΑ"ΟΣ.
  Αυτός είναι και ολόγος, που ο αυτόνομος 35 έγραψε για βλήτα. Διότι έχουν μόνο ακαθαρσίες στο κεφάλι τους. Φυσικά αυτόν τον άνθρωπο τον λυπάμαι. Το "σχόλιο" του δείχνει τα αυγά της αράχνης, που τοποθετήθηκαν έντεχνα από τα στρατηγεία του φασισμού στο κεφάλι του.

 35. mnk avatar
  mnk 18/06/2009 03:13:22

  O Μποτίλιας πάντα βλέπει τον καραγκιοζοπαίχτη, πίσω απ΄τα ολογράμματα. Καθαρό μυαλό.

 36. Lazaros avatar
  Lazaros 24/06/2009 10:19:10

  καθαρά δημιούργημα αμερικανών πρακτόρων με την βοήθεια αριστερών και καλά αντιεξουσιαστών.
  Πάντα ασυνήδειτα ή και ενσυνήδειτα οι ακρο-αριστεροί στην Ελλάδα έπαιζαν το παιχνίδι των αμερικανικών συμφερόντων. έτσι και τώρα προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση 1ον να μην έχει συνεργασία με την Ρωσσία σε θέματα ενέργειας, αντίθετα να ενισχύση τα αμερικανικά συμφέροντα στα Βαλκάνια στο θέμα αυτό και επειδή ο Καραμανλής που τα έχει κάνει σκατά γενικά πάει κόντρα στα αμερικανικά συμφέροντα μέχρι στιγμής και επειδή πρέπει να ανέβει ο Γιωργάκης που θα ανοίξει διάπλατα τα μπούτια στους ομοεθνής του προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν και να διαλύσουν τα πάντα σε αυτόν τον τόπο. Σκοπός των αμερικανών είναι τα Σκόπια να ενταχθούν στην Ε.Ε. να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ φυσικά και μάλιστα με το όνομα Μακεδονία ώστε να μπορούν στην συνέχεια να διεκδικήσουν και Ελληνικά εδάφη με πρόσβαση βέβαια στο Αιγαίο και τα πετρέλαια του και τα υπερπολύτιμα ορυκτά στα βουνά της Μακεδονίας.
  Αυτά πιστεύω εγώ, μην ψαρώνεται και μπαίνεται στην λογική αριστεροί δεξιοί και μαλακίες... όλα για το χρήμα γίνονταί...ΟΛΑ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.