ΣΥΡΙΖΑ: Στον κάλαθο των αχρήστων και η «αμερικανοκίνητη Χούντα»
14/11/2014 19:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Στον κάλαθο των αχρήστων και η «αμερικανοκίνητη Χούντα»

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε για το Πολυτεχνείο και την επέτειο και στη συνέχεια η «διόρθωση» που έκανε για να μη θίξει προφανώς τον.. θείο Σαμ;

Και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε βασιλικότερος του Βασιλέως. Ή για να το λέμε καλύτερα έγινε... αμερικανικότερος των Αμερικανών.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε για το Πολυτεχνείο και την επέτειο και στη συνέχεια η «διόρθωση» που έκανε για να μη θίξει προφανώς τον.. θείο Σαμ;

Το πρώτο δελτίο Τύπου ξεκινούσε με αναφορά στην αμερικανοκίνητη Χούντα του 1973, ενώ έκανε λόγο και για την κυβέρνηση του Μνημονίου που πραγματοποιεί μια ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Λίγο αργότερα όμως η Κουμουνδούρου έστειλε Ορθή Επανάληψη του δελτίου Τύπου για το Πολυτεχνείο έχοντας αφαιρέσει την «αμερικανοκίνητη Χούντα» και την «κυβέρνηση του Μνημονίου» και με μια πιο λιτή ανακοίνωση δεν αναφερόταν σε εξέγερση και ρήξεις.

Ποιος να τους έβαλε χέρι; Ποιους τους τράβηξε τα αυτιά; Είναι αυτοί αριστεροί επαναστάτες; Ή μήπως ξαναθυμίζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα «έξω το ΝΑΤΟ» αλλά μετά τα έκανε γαργάρα;

Λίγο αργότερα κατάλαβαν όλοι τι είχε γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κόπι την περσινή ανακοίνωση στην οποία μιλούσε για 40 χρόνια από την εξέγερση κι όχι 41. Αυτά έχουν οι... επαναστάσεις.

Δείτε τις δύο ανακοινώσεις και... βρείτε τις διαφορές.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GJ avatar
  GJ 14/11/2014 19:35:12

  ...Αδέλφια θα κάνουμε επανάσταση αύριο,... αλλά αν βρέχει, θα την κάνουμε στο υπόστεγο!!!

 2. Αλεξ avatar
  Αλεξ 14/11/2014 21:30:25

  Α ρε δίκιο που έχει το ΚΚΕ...

 3. Μικρασιάτης.. avatar
  Μικρασιάτης.. 15/11/2014 10:21:23

  Τι να λεμε.... ελπιζω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τους παρουν χαμπάρι κι αυτοι που τους ψηφιζουν....

 4. Απονενοημένος Διάβημας avatar
  Απονενοημένος Διάβημας 15/11/2014 15:40:14

  "...στην οποία μιλούσε για 40 χρόνια από την εξέγερση κι όχι 41..." Τίποτα το περίεργο. Οι περισσότεροι απ' τους "αντιστασιακούς" αυτού του χώρου, άρχισαν τον...αγώνα εκ του ασφαλούς , το 1974, ΜΕΤΑ την πτώση της Χούντας. Κάποιοι είχαν φτάσει να πιστέψουν και οι ίδιοι, πως επειδή συμμετείχαν στις μεγάλες πορείες για τις πρώτες επετείους του Πολυτεχνείου (1974 και μετά) ήταν και στο πραγματικό Πολυτεχνείο. Εξ'ού και τα 40 χρόνια! Ε ,τι να αντιμετωπίζεις δακρυγόνα ,τι να αντιμετωπίζεις πενηντάρια πολυβόλα , ψιλοδιαφορές!

 5. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 16/11/2014 21:38:06

  Δύσκολοι καιροί για επαναστάτες...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.