21/11/2008 02:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΑΝΑΚΑΚΗ

Τρία κτίρια του Ομίλου Πάπιστα έχουν μισθωθεί από την Κτηματική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών για τη στέγαση της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) και δύο Δ.Ο.Υ. (εφορίες) στη Θεσσαλονίκη!

Ο μάρτυρας κ. Πανακάκης, Διευθυντής της Κτηματικής Υπηρεσίας του Νομού Θεσσαλονίκης, που υπάγεται απευθείας στο Υπουργείο Οικονομικών, κατέθεσε σήμερα, 20/11/08, στην Εξεταστική Επιτροπή, μεταξύ άλλων ότι:

- Η Κτηματική Υπηρεσία, που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών και η οποία είναι υπεύθυνη για τις μισθώσεις των ακινήτων στις οποίες στεγάζονται οι δημόσιες Υπηρεσίες, έχει υπογράψει συμφωνητικό για τη μεταστέγαση της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Θεσσαλονίκης. Είπε ότι η ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) θα μεταστεγαστεί στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, στην αερογέφυρα Θέρμης. Το κτίριο είναι ιδιοκτησίας της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., που είναι μέλος του Ομίλου Πάπιστα.
- Η Κτηματική Υπηρεσία, που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών και η οποία είναι υπεύθυνη για τις μισθώσεις των ακινήτων στις οποίες στεγάζονται οι δημόσιες Υπηρεσίες, έχει υπογράψει συμφωνητικό για τη μεταστέγαση και της Δ.Ο.Υ Καλαμαριάς. Η Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς θα μεταστεγαστεί σε κτίριο ιδιοκτησίας της ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. που είναι και αυτή μέλος του Ομίλου Πάπιστα.
- Η Κτηματική Υπηρεσία, που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών και η οποία είναι υπεύθυνη για τις μισθώσεις των ακινήτων στις οποίες στεγάζονται οι δημόσιες Υπηρεσίες, έχει ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση για την μεταστέγαση της Δ.Ο.Υ Νέας Ιωνίας Νομού Θεσσαλονίκης και η προσφορά που επελέγη από την Υπηρεσία είναι επίσης της ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.

Ενώ οι Έλληνες πολίτες αναμένουν από την ΥΠΕΕ (που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών) να ελέγξει τις οικονομικές πτυχές του σκανδάλου Βατοπεδίου σχετικά με την κακουργηματική ζημία της περιουσίας του Δημοσίου, αλλά και σχετικά με τις χρηματικές ροές μεταξύ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο και των εταιρειών τους, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ότι με αποφάσεις της εποπτευόμενης (από το ίδιο -και εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο- Υπουργείο Οικονομικών) Κτηματικής Υπηρεσίας η ΥΠΕΕ και δύο Δ.Ο.Υ. μεταστεγάζονται σε κτίρια του Ομίλου Πάπιστα!!

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.