Ρ. Ρινάλντι: Η μπουκαπόρτα για την είσοδο κάθε είδους Παναρίτη στο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει προ πολλού
01/06/2015 11:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρ. Ρινάλντι: Η μπουκαπόρτα για την είσοδο κάθε είδους Παναρίτη στο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει προ πολλού

«Η αγανάκτηση που δημιουργήθηκε πρώτα απ' όλα στην κοινωνική βάση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Παναρίτη είναι δίκαιη», αναφέρει σε δήλωσή του ο Ρούντι Ρινάλντι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «η συγκεκριμένη περίπτωση προστίθεται στην μακρά αλυσίδα αντίστοιχων επιλογών».

Ο κ. Ρινάλντι επισμαίνει ότι «επειδή ακριβώς η απήχηση του γεγονότος έχει πάρει μαζικές διαστάσεις, αναπτύσσεται σωρεία αλληλοβαλλόμενων πρακτικών, με ιδιοτελή κίνητρα, που λειτουργεί συσκοτιστικά και επισημάνει:

1. «Η επιλογή Παναρίτη ήταν συλλογική από τον ηγετικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ντόρος που δημιουργήθηκε έδωσε την ευκαιρία σε αυτόν τον κύκλο για υποκριτικούς διαχωρισμούς, υπαναχωρήσεις κα ώστε να απαλλαγούν κάποιοι από το κόστος και να το χρεωθούν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι παράλληλα θα αποδυναμωθούν.

2. Οι ασύνδετες επιφανειακές κριτικές για το συμβάν βοηθούν να εκτονωθεί, εν όψει της συμφωνίας με την τρόικα, ένα φορτίο διαμαρτυρίας που δεν συσσωρεύτηκε από την επιλογή Παναρίτη μόνο, αλλά από την γενική πορεία της κυβέρνησης.

3. Η μπουκαπόρτα για την είσοδο κάθε είδους Παναρίτη στο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει προ πολλού και δεν θα αναχαιτιστεί με αποσπασματικές ενέργειες. Ας αποτελέσει αφετηρία για αποπαθητικοποίηση, για αλλαγή της ευρύτερης πολιτικής στάσης και συμπεριφοράς, τουλάχιστον αυτών που επιθυμούν μια άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. proaristos avatar
    proaristos 01/06/2015 22:33:41

    Ανέκδοτο: Σε ένα μεγάλο πολυώροφο κεντρικό κτίριο όπου στεγάζεται πολυκατάστημα νοικιάζεται στο ισόγειο και στη μέση περίπου του μεγάλου κτιρίου, ένα πολύ μικρό μαγαζάκι. Πονηρός έμπορος το παίρνει χαμπάρι, το νοικιάζει και βάζει ταμπέλα «Κεντρική Είσοδος». Τι μπουκαπόρτες (!) και άλλες φαντασιώσεις μεγαλείου! Ένα μαγαζάκι του 3,5% που το λέγανε σύριζα έγινε προς στιγμή κεντρική είσοδος για τη μεγάλη μάζα των ράθυμων πασοκοευνοημένων των δεκο, οτα, ερτ, οτοε, αδεδυ, ολμε, κλπ. υποσχόμενο φοβερές προσφορές. Δεν είδαν όμως την άλλη ταμπέλα …ΔΙΑΛΥΣΗ….. απόφαση πρωτοδικείου 25/1/2015.....και όταν άρχισαν να μπαίνουν δεν χωράγαν…..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.