29/06/2012 13:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρυθμίζονται οι φορολογικές εκκρεμότητες των κατοίκων πυρόπληκτων περιοχών

Με κοινή υπουργική ρυθμίζονται οι φορολογικές εκκρεμότητες που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών από το 2007 μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού μέσα στις επόμενες μέρες, με Υπουργική απόφαση θα δοθεί παράταση τριών (3) μηνών για να υποβληθεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στους πυρόπληκτους που έχουν κάνει αίτηση αναστολής πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών των δανείων τους.

Η συγκεκριμένη Υπουργική απόφαση αφορά τις επιχειρήσεις των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και πήραν δάνεια με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου. Εξετάζεται η επέκταση της συγκεκριμένης Υπουργικής απόφασης και σε αυτούς που δεν πήραν εγγυημένα δάνεια.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές είναι ένα πρώτο δείγμα της βούλησης του Αντώνη Σαμαρά να αρχίσει να δείχνει η Πολιτεία κοινωνικό πρόσωπο, που έχει «σβήσει» τα τελευταία χρόνια μέσα από τα σκληρά μέτρα που έχουν οδηγήσει τη χώρα στην ύφεση και τους πολίτες στην απόγνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υψηλάντης avatar
    Υψηλάντης 29/06/2012 15:02:49

    Ας κάνει κάτι και για τους Πασοκόπληκτους γιατί οι πυρόπληκτοι είναι ελάχιστοι σε σχέση με τους πρώτους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.