#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/04/2008 11:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρεπορτάζ στο ρεπορτάζ του ομολόγου του ΤΣΠΕΑΘ_________________________________________________________ 

Το εικονιζόμενο έγγραφο είναι ένα απο εκείνα στα οποία στηρίζεται το πόρισμα Ζορμπά για το ΤΣΠΕΑΘ. Το είχαμε δημοσιεύσει προ καιρού και αποδεικνύει, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ κάποιοι (πολύ συγκεκριμένοι, που υπογράφουν) εισέπραξαν προμήθεια («μίζα») ύψους 6.500.000 ευρώ. Πρόκειται για «Invoice» που έστειλαν από την CROZANA στην North Asset  του Γ. Παπαμαρκάκη, για την πληρωμή τους με το προαναφερθέν ποσό. Το Invoice αποστέλλεται στις 10/7/2006, την ίδια ημέρα δηλαδή που αγοράζεται το ομόλογο.Υπενθυμίζουμε εξάλλου μερικά από τα δημοσιεύματα του ANTI και του ANTI WEBLOG που οδήγησαν στην αποκάλυψη της αλήθειας:


Ποιοι δημοσιογράφοι (και άλλοι) ξέπλεναν χρήμα;
Γιατί αντιδρά έτσι ο Αλογοσκούφης στο πόρισμα Ζορμπά;
Δεν μιλάνε ποτέ για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου
Γιατί ο Κλαδάς ενημέρωνε τον Καραμανλή για τα ομόλογα;
Επέστρεψε κι αυτό το στοιχείο η Δικαιοσύνη στον Ζορμπά;
Είναι ντροπή κ. Λιάπη
Στο φως η μυστική μεθόδευση για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ
Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας (συνέχεια)
Όταν το θράσος περισσεύει
Επιβεβαιώνονται οι αποκαλύψεις του “Αντί” για το ΤΣΠΕΑΘ
Ο επίμονος Ζορμπάς και οι βαλίτσες του μαύρου χρήματος
Η αλήθεια για τους λογαριασμούς των ομολόγων στην Ελβετία
Ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ : η απληστία τιμωρείται
Ξέπλυμα χρήματος με αφορμή τα ομόλογα ερευνά η Ελβετία.
Χορηγός περιοδικού του Καπράνου η PROTON BANK
Το ΑΝΤΙ ζητά να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί για τα ομόλογα
Αποκαλυπτικά στοιχεία για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 09/04/2008 10:35:18

  Παράγοντα Χ,
  αν υπήρχε ετήσιο βραβείο δημοσιογραφικής έρευνας στην Ελλάδα, θα το είχες καπαρώσει. Η αναδρομή σε παλιότερα ποστ ήταν ευεργετική, για μας που δεν είμαστε τόσο παλιοί "επισκέπτες" του μπλογκ. Να το κάνετε και για άλλα θέματα που απασχολούν για μεγάλο χρονικό διάστημα την επικαιρότητα, αφού η παράθεσή τους αναδεικνύει, διαχρονικά, την εγκυρότητα των πληροφοριών και την συνέπεια της πολιτικής επεξεργασίας τους. Συν το ότι η χρήση των λινκ είναι στρατηγικό πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής Πληροφόρησης- Ενημέρωσης- Δημοσιογραφίας, έναντι της έντυπης, ή ...παλαιάς, και θα πρεπέι να αναδεικνύεται, συν τοις άλλοις, και για ιδεολογικούς σκοπούς, απ' όποιους πιστεύουν ότι η e- Άμεση Δημοκρατία είναι εφικτή. Σε μια μελλοντική e- Άμεση Δημοκρατία, πχ, τα στοιχεία αυτής της έρευνας θα μπορούσαν να κοινοποιηθούν σε όλους τους "Γίνεται όμως ανάκριση, η απλώς περνάει ο καιρός, μέχρι να ξεχασθεί το θέμα;"
  "Θέτουμε επίσης τα στοιχεία αυτά στη διάθεση της ΕΣΗΕΑ και ιδιαίτερα του προέδρου της κ. Σόμπολου. Του οποίου ο δρόμος είναι πλέον μονόδρομος. Ή πρέπει να αξιοποιήσει αμέσως τα στοιχεία που έχουν ήδη δημοσιευθεί για να υποβάλει μήνυση εναντίον εκείνων που λεηλάτησαν το ΤΣΠΕΑΘ, ή πρέπει να παραιτηθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι φτώχια και κατάντια".

 2. fantomas avatar
  fantomas 09/04/2008 17:44:13

  MPRABO FAKTOR !!!!
  ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.