14/01/2009 19:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ραδιομήνυμα του καπετάνιου του Αρίωνα

Έκκληση προς το υπουργείο Εξωτερικών απηύθυνε με ραδιομήνυμα ο καπετάνιος του Αρίωνα προκειμένου να επιληφθεί της ασφάλειας των 14 Ελλήνων και 7 αλλοδαπών που επιβαίνουν στο σκάφος, ενώ βρισκόταν 76 ν.μ. από τη Γάζα. Όπως προκύπτει από το μήνυμα είχε προηγηθεί συνομιλία του καπετάνιου με τον ελληνικό θάλαμο επιχειρήσεων από όπου του μεταβιβάστηκε μήνυμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών να αναλάβει τις ευθύνες του, επειδή οι Ισραηλινοί δεν θα του επιτρέψουν να μπει στην Γάζα.

Ακούστε το μήνυμα εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σαος avatar
  Σαος 14/01/2009 19:44:36

  Χαχαχα τι να προφυλάξει ο μπούλης; Εδώ τουρκικές φρεγάτες κάνουν βόλτες στ' ανοιχτά της Ραφήνας...

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=6196&Itemid=83

 2. Decay avatar
  Decay 14/01/2009 22:15:12

  @ Σάος

  Χαίρεσαι έ?
  Τυχερούλη...
  Η Νίκη είναι δική σας.
  Έρχεται η δύναμη της ελπίδας, ανανέωσης και της προοπτικής...
  (Και της Πράσινης ανάπτυξης, της αξιοκρατίας, της προόδου και του εκσυγχρονισμού αλά George...)
  Τυχερούλη...
  Ένα ακόμα τσιφτετέλι θα μας σώσει και το νέο σχέδιο Αυνάν θα μας δώσει...
  Τυχερούλη!
  Θα πάρεις και προαγωγή!

 3. mass media avatar
  mass media 14/01/2009 22:34:57

  Ξέρω ότι το μήνυμα έφτασε στην ερτ και ότι δεν το έπαιξαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Γιατί; δεν ήθελαν να μεταφέρουν την ανησυχία του πληρώματος; Πορέβαλαν μόνο το γεγονός ότι οι επιβαίνοντες γνώριζαν εξ αρχής τους κινδύνους του εγχειρήματος. Αλλά για την έκκληση την οποία έκανε γνωστή ο καπετάνιος δεν είπαν κουβέντα.

 4. Decay avatar
  Decay 14/01/2009 22:48:54

  Να φανερώσουμε την αδυναμία της Ελλάδας?
  Δέν γίνονται τέτοια πράγματα.
  Ειδικά στα συνένοχα ΜΜΕ μας...

 5. Δ. Σ. avatar
  Δ. Σ. 14/01/2009 23:57:31

  Το Υπουργείο Εξωτερικών είναι αυτό που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους επιβάτες του Αρίωνα, ακούγεται να απαντάει ο καπετάνιος.
  Υπάρχουν και αξιοπρεπείς έλληνες αλλά δυστυχώς διοικούν οι άλλοι

 6. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 15/01/2009 09:52:49

  Άυτά περί "ασφαλούς διέλευσης" και κράτους "μπανανίας".Οι συνειρμοί δικοί σας.

 7. Flatliner avatar
  Flatliner 15/01/2009 11:50:10

  Με αφορμή τις πολεμικές συρράξεις στη Γάζα και την εξ`αυτών γενικευμένη συζήτηση για τους Ισραηλινούς, τους Εβραίους κλπ., παραθέτω εδώ ελάχιστες σκόρπιες σκέψεις μου που δυστυχώς με απασχολούν παιδιόθεν.
  Τι το ιδιαίτερο έχει τελικά αυτός ο λαός που στα τελευταία 2.500 χρόνια έχει βγάλει σε όλους σχεδόν τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας τις πιο μεγάλες και τις πιο ηγετικές μορφές; Και εξηγούμαι.

  · Στη βάση των 3 κυρίαρχων σήμερα θρησκειών υπάρχει η Παλαιά Διαθήκη με κυρίαρχη μορφή τον Εβραίο Μωυσή.
  · Στον πυρήνα του χριστιανισμού υπάρχει ο Εβραίος Ιησούς.
  · Στην σύγχρονη φυσική έχουμε τον Εβραίο Άινσταιν και πλήθος άλλων.
  · Στην ψυχολογία τον Εβραίο Σ. Φρόυντ.
  · Στην πολιτική φιλοσοφία τον Εβραίο Μάρξ.
  · Στον μπολσεβικισμό βλέπουμε (μεταξύ πολλών άλλων) τον Εβραίο Τρότσκυ
  · Στην κοινωνιολογία τον Μάξ Βέμπερ.
  · Στην νεότερη πολιτική φιλοσοφία τον Μαρκούζε και άλλους.
  · Στα οικονομικά πράγματα έχουμε τους γνωστούς Ροκερφελερ, Ρότσιλντ κ.ά.

  Και άλλους πολλούς ών ούκ έστιν αριθμός.

  Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ οτιδήποτε το ρατσιστικό. Γνωρίζω καλά ότι όλα αυτά τα περί παγκόσμιας οικονομικής Εβραικής συνωμοσίας κλπ. είναι μπούρδες. Η πραγματική αιτία της οικονομικής τους κυριαρχίας είναι ότι πρώτοι αυτοί βρέθηκαν με κεφάλαιο στα χέρια όταν έγινε η μετάβαση από το φεουδαρχικό στο καπιταλιστικό καθεστώς. Και αυτό έγινε διότι καμία κοινωνία δεν επέτρεπε στους Εβραίους της διασποράς να κατέχουν γη όταν αυτή ήταν το κυρίαρχο οικονομικό στοιχείο. Τα γνωρίζω αυτά.
  Δεν γνωρίζω όμως τι είναι αυτό που διαθέτουν (DNA, τύχη κλπ) που τους έκανε να έχουν τις κυρίαρχες μορφές σε κάθε δραστηριότητα…. δικές τους. Και όχι μόνο στην αρχαιότητα σαν κάποιους άλλους περιούσιους
  Ας μου το εξηγήσει κάποιος.

 8. Εβραίοι, όλη η αλήθεια avatar
  Εβραίοι, όλη η αλήθεια 15/01/2009 12:31:33

  Πρόκειται για ένα πόνημα must για κάθε πολίτη που θέλει να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι όλη την ιστορία του εβραϊσμού από τη Γένεση έως τις σημερινές σφαγές που βλέπουμε να λαμβάνουν καθημερινά με τη συντελεσθείσα γενοκτονία των Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατο με το ΟΚ του 93% του αιμοσταγούς εβραϊκού λαού.Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Μέσα σε 1.400 σελίδες με εκατοντάδες φωτογραφίες & παραπομπές θα βρείτε σταχυολογημένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη τα πάντα για τους Εβραίους.Το βιβλίο αυτό κυνηγήθηκε από την πρώτη έκδοση του το 2006 από τους εν Ελλάδι Εβραίους,διότι η αλήθεια του σατανικού Ταλμούδ & των εφαρμογών του τρομάζει.
  Δυστυχώς γι'αυτούς & παρά τη μήνυση που υπέβαλαν για ρατσισμό, ήδη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που είχε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα του βιβλίου αθωώθηκε, διότι θεωρείται απολύτως νόμιμο στα πλαίσια της ελευθερίάς του τύπου να αναπαράγεται οποιοδήποτε πόνημα κυκλοφορεί νομίμως όσο & αν ενοχλεί
  Συναγωγές & χάβρες Ιουδαίων μετά του Παρατηρητηρίου των Συμφωνίων του Ελσίνκι του Δημητρά με τη βιομηχανία μηνύσεων που είχε στήσει κατά οποιουδήποτε θίγει τον "εκλεκτό λαό του Θεού".
  Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την κατατρόπωση του στη δίκη κατά της εφημερίδας Α1 που είχε αποκαλύψει το δολοπλόκο σχέδιο των Εβραίων να ξανακαταστήσουν τη Θεσσαλονίκη εβραιούπολη & δεν έχει γράψει κουβέντα για την ήττα του & την πανηγυρική αθώωση της εφημερίδας από την κατηγορία περί αντισημιτισμού στην ιστοσελίδα του.Δικηγόρος της εφημερίδας ήταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.& επειδή ξέχασε να μας γράψει το οτιδήποτε για τη σημερινή κατ'έφεση δίκη του συγγραφέα κ.Πλεύρη που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 14 μήνες φυλάκιση υποχρεωτικώς μετατρέψιμη σε χρηματική ποινή με αναστολή,θα γράψω εγώ κάποια πράγματα.Καταρχάς έχει απαγορευθεί νομολογιακά ήδη από την πρώτη δίκη οποιοσδήποτε Εβραίος να στρέφεται με πολιτική αγωγή (δηλαδή να εμφανίζεται στο ποινικό δικαστήριο με παρουσία δικηγόρου ως διάδικος)κατά οποιουδήποτε δημοσιεύματος αναφέρεται σε Εβραίους γενικά & όχι στον ίδιο ως άτομο.Επιπρόσθετα στη μόνη Εβραία που είχε αναγνωριστεί η παράσταση πολιτικής αγωγής Άντρεα Γκίλμπερτ που εμφανίζεται ως πρόεδρος κάποιου σωματείου Λεσβιών που συμμετέχει στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων,στη σημερινή δίκη απορρίφθηκε η παράσταση της ως πολιτική αγωγή στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.Αναστάτωση προκλήθηκε στη σημερινή δίκη κατ'έφεση στο Α'Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών επί της Κυρίλλου Λουκάρεως με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας,6ος όροφος με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) Κωνσταντίνη να αρχίσει να ουρλιάζει κατά την αγόρευση του Πλεύρη από το ακροατήριο, μέχρι να φτάσει η Πρόεδρος να του πει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν σε 1 κατάμεστο από κόσμο δικαστήριο & εκεί αυτοσταμάτησε τις μαγκιές ο Κωνσταντίνης βγαίνοντας ταχέως μόνος του.Κάποια άλλη Εβραία κατά την περιγραφή των ανθρωποθυσιών των Ταλμουδιστών που αναφέρονται στο βιβλίο & των ύβρεων κατά αλλοθρήσκων, άρχισε να ουρλιάζει βγαίνοντας μαινόμενη σαν ταύρος εν υαλοπωλείω έξω από την αίθουσα οχι φυσικά γιατί την ενόχλησαν οι τελετουργίες των αγαπημένων της Ραββίνων,αλλά γιατί της πληροφορείτο δημοσίως ο ελληνικός λαός που είχε γεμίσει την αίθουσα.Όσο δε για την Αντιναζιστική πρωτοβουλία,μια χωρίς καταστατικό σωματείου ένωση προσώπων,μέλος της οποίας εξετάζεται ως μάρτυρας κατηγορίας πληροφορηθήκαμε σήμερα στο δικαστήριο ότι ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΑΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ & ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.Η συνέχεια με εξέταση μαρτύρων έχει οριστεί για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στην ίδια αίθουσα,ίδια διεύθυνση στις 09.00

  Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

  Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

  http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=7749

  οι εβραίοι όλη η αλήθεια - κωνσταντίνος πλεύρης

  μέρος 1ο http://scribd.com/doc/6355803/-1

  μέρος 2ο
  http://scribd.com/doc/6356487/-2

  http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

  http://youtube.com/watch?v=wr-wFiaD7a0

  http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_2115.html

 9. Ιωσήφ avatar
  Ιωσήφ 15/01/2009 12:37:15

  Τελικά τι έγινε; Έφθασε σώος ο Κουράκης με τις γάζες στη Γάζα; Βγήκε φωτό με μαντήλα; Έλυσε το μεσανατολικό; Αντε να επιστρέψει με το καλό για να λύσει και τα εδώ προβλήματα τώρα.
  Μαζί με την Ευα Καιλή και τη Γκερέκου.
  Αχ ρε σφαλιάρες που θέλουμε....

 10. Le Provocateur avatar
  Le Provocateur 15/01/2009 12:46:53

  Θα πάει και η Σαρρή για συναυλία στους χειμαζόμενους.

 11. anonymous avatar
  anonymous 15/01/2009 13:52:12

  @14
  ...όχι, οι εκσυγχρονιστές θα στείλουν τον Μηλιώκα που τους εκφράζει!
  ("δεν ξαναβόσκω...." κλπ)

 12. (Α)θανάσης avatar
  (Α)θανάσης 15/01/2009 13:55:27

  Φυσικά και θα ΑΝΟΙΓΑΝ πυρ, εννοείται. Κοιμάσαι όρθιος. Κοίτα τι έκαναν σήμερα στη Γάζα και θα ξυπνήσεις. Στο ψωρο-Αρίων θα κόλαγαν?

 13. anonymous avatar
  anonymous 15/01/2009 14:11:03

  @17
  ...κι οι εκσυγχρονιστές, θα τους ευχαριστούσαν! Το έχουμε δει το έργο!
  Μετά θα διαβεβαίωναν, ότι έχει εξαρθρωθεί η τρομοκρατία!

 14. KaryID avatar
  KaryID 15/01/2009 14:16:38

  Το antinews είναι χρήσιμο γιατί βρίσκεις πολλές συγκεντρωμένες και χρήσιμες πληροφορίες, τόσες που σε κανονικές συνθήκες θα ήταν δύσκολο να συγκεντρώσει κάποιος.

 15. anonymous avatar
  anonymous 15/01/2009 15:08:45

  Τότε, γιατί σήμερα " Κτίριο του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και γραφεία δημοσιογράφων χτυπήθηκαν από το Ισραήλ (in.gr)" ;

 16. κοπροσκυλα avatar
  κοπροσκυλα 15/01/2009 15:20:08

  μερικα κοπροσκυλα,για επικοινωνιακους λογους,πηραν
  ενα πλοιαριο,το οποιο απο την φωτογραφια φαινεται οτι δεν μπορει να μεταφερει φορτιο-βοηθειας,αλλα μερικους επιβατες.
  το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να διαφημιστουν στην ελλαδα.
  ποια ειναι η βοηθεια που μεταφερουν?

 17. κοπροσκυλα avatar
  κοπροσκυλα 15/01/2009 15:24:16

  φακτορ
  δειξε ολοκληρη την φωτογραφια της βαρκας ,για
  να καταλαβουν ολοι οτι προκειται για επιβατικο,που εκτελει ημερησιες εκδρομες στην κυπρο.
  δεν εχει χωρο για βοηθεια.
  ολη η επιχειρηση ειναι της πλακας,για να κανουν ντορο,στην ελλαδα.
  η επικοινωνιακη αλητεια πανω στα πτωματα των παιδιων της γαζας δεν εχει ορια.

 18. anonymous avatar
  anonymous 15/01/2009 15:48:31

  κοπροσκυλα

  Το άτομο κι η εθελοντική του παρουσία,έχει σημασία, ή το πόσα κουτιά φάρμακα κουβαλάει;

  Το ελληνικό καραβάκι και το κτίριο του ΟΗΕ, μετράνε, ή το φονικό;

 19. Factorx avatar
  Factorx 15/01/2009 17:22:29

  Copy Paste απο το antinews ο City 99,5. χωρίς καμία αναφορά φυσικά. Ζητω η δεοντολογία:

  Ένα ηχητικό ντοκουμέντο για την παρεμπόδιση του υπό ελληνική σημαία πλοίου Αρίων της οργάνωσης «Free Gaza Movement», από το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό ενώ το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή χωρικά ύδατα, έφερε στη δημοσιότητα .

  Στο ηχητικό αυτό ντοκουμέντο ο πλοίαρχος του ΑΡΙΩΝ, Γιώργος Κλόντζας απευθύνει μήνυμα, εν πλώ, στις 17:00 της 14ης Ιανουαρίου, μέσω ραδιο-ερασιτέχνη. Ο πλοίαρχος του Αρίων, τονίζει ότι του διαμηνύθηκε από τις ισραηλινές αρχές να μην προσεγγίσει την περιοχή. «Μας είπα», αναφέρει, «να αναλάβουμε τις ευθύνες μας». «Στην ουσία όμως», προσθέτει, «η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη απέναντί μας, απέναντι στους 14 Έλληνες και 7 ξένους που μεταφέρει το πλοίο».

 20. Μάρκος avatar
  Μάρκος 15/01/2009 19:18:45

  12 million Jews in the world, 184 Nobel Prizes!
  1.4 billion Muslims in the world, 9 Nobel Prizes!(one of them Arafat)
  Need I say more?

  Και για την αντιγραφή Μάρκος.

 21. Sigmund avatar
  Sigmund 15/01/2009 19:29:04

  για ψυχανάλυση γρήγορα! psychokiller!
  και το Νο. 185 Nobel of Gaza Genocide

 22. Μάρκος avatar
  Μάρκος 15/01/2009 20:00:25

  Όλοι εμείς οι Έλληνες που σκιζόμαστε για τα δίκαια των παλαιστινίων κλπ. ενάντια στις ορδές των σιωνιστών καλά θα κάνουμε να σκεφτούμε το εξής απλό λογικό. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ και δη φανατικοί (τζιχαντ, αυτοκτονικά κομάντος κλπ) Άρα σε περίπτωση που βρεθούμε εμείς σε πόλεμο με Τούρκους ή Αλβανούς, με ποιόν θα συμπαρασταθούν αυτοί; Το `98 υποστήριζαν τους βομβαρδισμούς της Σερβίας θυμίζω. Αν θέλουμε τις γκόμενές μας με φερετζέδες τότε καλά κάνουμε και τους στηρίζουμε. Αν όχι ας κοιταχτούμε καλά καλά.....

 23. Χ. avatar
  Χ. 15/01/2009 20:02:29

  Σωστός ο @10.

 24. Σαος avatar
  Σαος 15/01/2009 20:32:55

  @Decay

  Όχι δεν είμαι ΠΑΣΟΚος όπως μου προσάπτεις εσύ, όπως δεν είμαι και ΝΔιτης όπως δεν είμαι και ΚΚΕς όπως δεν είμαι και ΣΥΡΙΖΑς όπως δεν είμαι και ΛΑΟΣ, και όχι δεν χαίρομαι για τίποτα πια σ' αυτή τη χώρα...

  Όσο για την προαγωγή που λες και για τους άξιους μισθούς, να ξέρεις πως είμαι ένας από τους πολλούς υποψήφιους προς αναχώρηση από την εταιρεία που εργάζομαι γιατί τα οικονομικά της δεν είναι καθόλου καλά και οι "αδύναμοι κρίκοι" είναι οι νέοι και αυτοί που δεν έχουν να συντηρήσουν οικογένειες, και δυστυχώς προς το παρόν είμαι νέος, ανύπαντρος και άτεκνος...Σ' ευχαριστώ για την ειρωνεία και ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν σας εδώ μέσα.

 25. Τζίμις avatar
  Τζίμις 15/01/2009 20:37:23

  " Και όχι μόνο στην αρχαιότητα σαν κάποιους άλλους περιούσιους"
  Ανώνυμε @30 Διάβασε ξανά το @10

  Το παραπάνω είναι απ το σχόλιο του @10 Flatliner.
  Συνεπώς ξέρει και για ....Ελλάδα.

 26. anonymous avatar
  anonymous 15/01/2009 21:52:40

  @10
  "..τι είναι αυτό που διαθέτουν (DNA, τύχη κλπ) που τους έκανε να έχουν τις κυρίαρχες μορφές σε κάθε δραστηριότητα…."


  Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, προς ενίσχυση των ατομικών δραστηριοτήτων, ώστε να ωφεληθεί η ομάδα,τελικά.

  feedback control system ..in a way!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.