«Ρίζες» το νέο κόμμα Μπαλτάκου
01/12/2014 14:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ρίζες» το νέο κόμμα Μπαλτάκου

Στην ίδρυση νέου κόμματος προχωρά ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη θα έχει το όνομα «Ρίζες» προφανώς γιατί θέλει να επαναφέρει την πολιτική και την δεξιά παράταξη στις ρίζες της.

Στο κόμμα θα συμμετάσχει και ο Βασίλης Καπερνάρος και όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος το κόμμα του θα ακολουθήσει δεξιά γραμμή ενώ για τη ΝΔ υποστήριξε ότι « τώρα πια δεν είναι Δεξιά. Είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα και τώρα που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ κινείται σε κεντρώες πολιτικές». Επεσήμανε ότι «είναι ανάγκη το 16,5% που στις ευρωεκλογές ψήφισε κόμματα δεξιά της ΝΔ πρέπει να μπορέσουν να ξαναμαζευτούν. Αν το είχε η ΝΔ αυτό το ποσοστό θα ήταν αυτοδύναμη στη κυβέρνηση».

Για τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται λέγοντας ότι «ξέρω τι κάνει, ξέρει τι κάνω» και ότι «καταλαβαινόμαστε και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω».

Σιδεροκέφαλος λοιπόν και ο Μπαλτάκος στην πολιτική σκηνή. Ελπίζουμε μόνο να μην είναι ένα κόμμα σαν κι αυτά που ποντάρουν στην αντιμνημονιακή ατζέντα, στον άκρατο λαϊκισμό και στους «ψεκασμούς» από Σιωνιστές ή εξωγήινους.

Αν θέλει να ανανεώσει τη δεξιά παράταξη, αν θέλει να την επαναφέρει στις ρίζες της ας το κάνει. Αρκεί να μην κυλήσει στην ευκολία της ακροδεξιάς ή στην άκρατη λαϊκή δεξιά που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για το λαό παρά μόνο για την πάρτη της.

Τώρα για το τι είναι ο Σαμαράς και το τι θα έπρεπε να είναι ο κ. Μπαλτάκος έχει κάνει ένα λάθος. Αν μετρά από τη δική του τοποθέτηση που κινείται στα άκρα δεξιά της Χρυσής Αυγής ε τότε ο Σαμαράς είναι κεντρώος. Είναι θέμα... τοποθέτησης.

Πάντως η Ελλάδα έχει μπουχτίσει από επίδοξους σωτήρες, ακόμη κι αν αυτοί έχουν μια αίσθηση σοβαρότητας. Όχι όμως και στους τιμητές της πολιτικής που σβήνουν μονοκονδυλιά την προηγούμενη ζωή τους και μιλάνε για νέα παράταξη, νέο κόμμα, νέα Ελλάδα κ.λπ. Ο καθένας έχει μια ιστορία στον τόπο αυτό, καλό είναι να τη θυμάται.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σπαθάριος avatar
  Σπαθάριος 01/12/2014 14:25:50

  Αν η Ν.Δ έμενε πιστή στα περιγραφόμενα της ιδρυτικής της διακήρυξη, την οποία συνεχίζει να αναρτά στο site της αλλά να μη την εφαρμόζει, δεν θα υπήρχε χώρος για κανένα άξιο λόγου (και ποσοστού) κόμμα δεξιά της. Δυστυχώς η επικράτηση της μεσαιοχωρητικής λαγνείας και του νεοφιλελευθερισμού δημιούργησε κενά που κάποιοι προσπάθησαν να καλύψουν. Ευτυχώς γι αυτή χωρίς σοβαρότητα ως τώρα. Αν το κόμμα Μπαλτάκου επιδείξει την πρέπουσα σοβαρότητα στα οικονομικά αλλά και στα εθνικά θέματα, πολύ φοβάμαι ότι η Ν.Δ θα μείνει με τους ψύχραιμους κυνηγούς και τους θείους τους να στοχεύουν σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ . Υπάρχει χρόνος, αλλά λίγος, η Ν.Δ να ακολουθήσει τις δικές της ρίζες να αποτινάξει τα νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα και τους διεθνιστές αγορολάτρες και απλά εφαρμόζοντας αυτά που αναφέρονται στην ιδρυτική της διακήρυξη να προσελκύσει αυτό το 16% και να κυριαρχήσει.

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 01/12/2014 14:35:29

  Φυτέψαν την ελιά δίπλα στο ποτάμι,εκείνη έβγαλε ρίζες και πάνω που χάραζε η χρυσαυγή,πέρασε σύριζα η φωτιά και έκαψε τα πάντα. Καμένη γή θα παραδώσουνε. Σπάστε τις ρίζες να γλιτώσουμε...

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Κυθήριος 01/12/2014 16:24:08

   ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ Κυθήριος 01/12/2014 16:51:55

   Και πάνω που θα κόβαμε , ανταρσυα οι κηπουροί και αναφωνούν χαριζω οικοπεδα,χαρίζω χρέη

 3. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 01/12/2014 17:13:58

  Ο κ. Μπαλτάκος έρχεται κατόπιν εορτής, το 16% είναι πλέον στεγασμένο με το 10% μάλιστα''μπετοναρισμένο''.

  • Tassos avatar
   Tassos @ ΜΑΡΤΙΟΣ 01/12/2014 17:51:11

   Θα τρίβεις τα μάτια σου με την πανωλεθρία που θα υποστεί η ΧΑ. Ενα είναι το ερώτημα που όποιος το απευθύνει σε ΧΑυγίτη τον έχει τελειώσει: "Κασιδιάρης υπουργός Οικονομικών"?

 4. παπαδοπουλος ηλίας avatar
  παπαδοπουλος ηλίας 01/12/2014 17:54:01

  Ελπίζω στις πρώτες δημοσκοπήσεις να πάρει ένα...15%, έτσι για να τον καλούν σε πάνελ όπως το Ποταμι.

 5. Διογένης avatar
  Διογένης 01/12/2014 18:04:35

  Τι ντροπή και τι αχαριστία! Ο ανύπαρκτος, που δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, σηκώνεται να χτυπήσει τον Σαμαρά! Ε ρε έρμε Σαμαρά τι φίδι έκρυβες στον κόρφο σου τόσον καιρό! Σηκώνονται τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι τώρα. Αλλά εσένα, Πρόεδρε, δεν σε λυπάμαι. Καλά να πάθεις, να μάθεις να διαλέγεις καλύτερα τους συνεργάτες του. Όχι φίδια κολοβά τύπου Μπαλτάκου.

  • karenin avatar
   karenin @ Διογένης 01/12/2014 18:15:48

   Μην εξαπτεσαι, οι Μανιάτες την τιμανε την φιλία. Σε διατεταγμένη υπηρεσία μάλλον είναι, να συμμαζέψει τα αδέσποτα χρυσαυγόπουλα και τα ορφανά του ΛΑΟΣ, και να τα παραδόσει καθαρα και ξεπλυμένα. Εκτός αν καθ οδόν πιστέψει ότι είναι.... ο Πούτιν της Ελλάδας.

   • παπαδοπουλος ηλίας avatar
    παπαδοπουλος ηλίας @ karenin 01/12/2014 20:08:00

    Αφού το είπε στον Real , αν πρόκειται να κάνουμε κακό στην ΝΔ ....ΔΕΝ θα κατέβουμε στις εκλογές!

   • Naruto avatar
    Naruto @ karenin 01/12/2014 22:25:32

    Κάπως έτσι το βλέπω και εγώ . Και μάλιστα θα έλεγα ότι άργησε να το κάνει ο Σαμαράς ,αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ ιδίως τώρα που οι ΑΝΕΛ τελειώνουνε η Χ.Α τους ακολουθεί και ο ΛΑΟΣ εξαφανίζεται .

 6. Απονενοημένος Διάβημας avatar
  Απονενοημένος Διάβημας 01/12/2014 19:29:24

  Ασκοπη κίνηση , στον χώρο αυτό - και όχι μόνο- , έχει "ριζώσει"_ η Χρυσή Αυγή ,παρ'ολες τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοσκόπων να την εμφανίσουν στο...4%. Πάντως είναι χαρακτηριστική η αίσθηση "κενού" στο χώρο της Δεξιάς , κενό που αφησε η Ν.Δ ψάχνοντας για ανύπαρκτες Κεντροδεξιές...

 7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ avatar
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ 01/12/2014 20:33:11

  Η φυση και η πολιτικη καλύπτουν τα κενά τους.Ο κος Μπαλτάκος δεν πείθει,το βίντεο με τον Κασιδιάρη και οι μετέπειτα δικαιολογίες του,ήταν το λιγότερο αστείες.Δεν ξέρω πως ένα κόμμα σαν αυτό που δημιουργεί ο κος Μπαλτάκος μπορεί να πείσει την νεολαία που στηρίζει την ΧΑ με τους ακτιβισμούς κάποιων στελεχών της.Με στελέχη τύπου Καπερνάρου και Ζώη,που παραπέμπουν στο παλιό πολιτικό σύστημα που φθίνει κάθε μέρα.

 8. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 01/12/2014 22:01:32

  Γεμίσαμε γραφικούς ...

 9. ΔΩΡΑ ΜΠΙΖΟΥ avatar
  ΔΩΡΑ ΜΠΙΖΟΥ 07/12/2014 12:30:10

  Οι Χρυσαυγίτες θα γίνουν Ριζαυγίτες; Να το δω και να μην το πιστέψω! Χαχαχα! Θα πάει άπατος ο Μπαλτάκος!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.