19/09/2008 20:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πότε θα μας έρθει το αγγούρι της Ντούγκαλ;

[youtube sZxg2o7YB3g]Θυμάστε την «αυτοψία» που έκανε πρόσφατα στην Βόρεια Ελλάδα η αμερικανίδα (φυσικά) ειδικός του ΟΗΕ για θέματα μειονοτήτων Γκέι Μακ Ντούγκαλ;. Μιλάμε για εντελώς αντικειμενικές και αδιάβλητες διαδικασίες. Όπως οι συνευρέσεις με το φιλοσκοπιανό «Ουράνιο Τόξο» στην Έδεσσα, συνοδεία σκοπιανού καναλιού.

Και ενώ η Ελλάδα κοιμόοοοταν, με την δικαιολογία ότι δεν μπορούσαν να την ελέγξουν ή να αντιδράσουν λόγω της προσχώρησής μας στα διάφορα σύμφωνα για τα δικαιώματα του ανθρώπου, διάφοροι ανεξάρτητοι και  αδιάβλητοι υποστηρικτές της διέδιδαν το έργο της στα διεθνή ΜΜΕ. Όπως ο κ. Π. Δημητράς, εκπρόσωπος του Παρατηρίου τουν Ελσίνκι στο BBC. Δείτε το βίντεο που έστειλε φίλος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. omogeneia avatar
  omogeneia 19/09/2008 20:48:29

  ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ" ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΥΠΕΞ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

 2. popolaros avatar
  popolaros 19/09/2008 20:57:40

  Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του υιού Δημητρά να ακροβατεί σε 'ακροαριστερά' παραληρήματα, ως εκπρόσωπος του sorosonian κατασκευάσματος.

  Προφανώς, ντρέπεται(guilt complex) για την 'ακροδεξιά' περπατησιά του μπαμπά, ως υπουργού της χούντας (βλ. επανάσταση).

  Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι, είναι η στάση αυτού του απέραντα απίθανου κράτους...!!

  Ο άνθρωπος αυτός εργάζεται νυχθημερόν εναντίον της ίδιας του της χώρας.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ.

  ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

 3. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 19/09/2008 21:11:42

  ο κ. Βοσκοπουλος επικεφαλής του "Ουράνιου Τόξου" δεν είναι σήμερα Νομάρχης Φλώρινας εκλεγμένος με την Ν.Δ. Και ο Δήμητρας δεν συμμετείχε τελευταία στο δείπνο του ΥΠΕΞ με τη Ντόρα (FACTORX το έχεις και εσύ αναδημοσιεύσει ) . Καλά αυτοί από την μια φτύνουν και από την άλλη γλύφουν .Μπράβο τα παιδία,
  και είναι φερέγγυα πρόσωπα για διεθνής οργανώσεις και πρεσβείες?

 4. gadfly avatar
  gadfly 19/09/2008 21:34:03

  Δε φταίει κάνας άλλος, οι προδότες οι πολιτικοί φταίνε, που πάνε και υπογράφουν διεθνείς συμφωνίες για ανθρώπινα δικαιώματα, "αυτοπροσδιορισμούς" και πράσινα άλογα. Ρε άμα είσαι 'Ελληνας τι τα θες αυτά τα σατανικά; Κι όποιος κουνηθεί, ρετσινόλαδο και να δούμε άμα τολμάει να ξαναμιλήσει.

 5. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 19/09/2008 21:52:08

  Η έκθεση της Μακ Ντούγκαλ θα υποβληθεί την άνοιξη του 2009.Είναι ομως έκθεση του ΟΗΕ.Αν ο ΟΗΕ έπαιρνε μέτρα εναντιον των μελών του που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να είχαν τιμωρηθεί τα 4/5 των χωρών της γης.
  Μονο το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ευρωπαικό Δικαστήριο μετράνε και εκεί συνηθως απευθύνεται ο Δημητράς.
  Ο Βοσκόπουλος που είναι νομάρχης Φλώρινας είναι εξάδελφος του Βοσκόπουλου του Ουράνιου Τόξου και αυτός δηλώνει Έλληνας ενώ ο ουρανοτοξίτης "Μακεδόνας".
  Ο Δημητράς εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα με τον πατέρα του.Εκείνος τα εξυπηρετούσε ως εθνικοφρων και αυτός ως αντιεθνικιστής.

 6. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 19/09/2008 22:39:06

  και εγώ δηλώνω Μακεδόνας- Έλληνας αλλά καμία Μακ Ντούγκαλ δεν ήρθε να με επισκεφτεί η διεύθυνση μου είναι γνωστή στον ΟΗΕ , είμαι και τώρα υπό την προστασία του.

 7. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 19/09/2008 22:41:31

  Ο Δημητράς έχει όλες τις διασυνδέσεις.Αλλά δεν μιλάμε για άγνωστα πράγματα.Το Ουράνιο Τόξο είναι μελος της Ευρωπαικής Ελεύθερης Συμμαχίας που έχει όλα τα αυτονομιστικά κόμματα,Βάσκους,Φλαμανδούς κλπ.
  Είναι γνωστοί όλοι αυτοί στους ενδιαφερόμενους.

 8. salmonellas avatar
  salmonellas 19/09/2008 22:42:04

  Τα ματια σας τεσσερα με τη Θρακη. Προσεχετε λεω γιατι δεν μας βλεπω καλα. Οσο αφηνετε τις οικογενειες να παιζουν παιχνιδια, τοσο θα βλεπετε την Ελλαδα δουλακι, χαμενη και δαρμενη. Αυτα για σημερα.

 9. Σπύρος avatar
  Σπύρος 19/09/2008 23:03:16

  Δυστυχώς όλοι αυτοί οι ΄γνωστοί τύποι΄προκαλούν μεγάλο κακό στην Χώρα κυρίως απο διάφορους εγχώριους υποστηρικτές τους,πού διαφημίζονται στον τύπο και ΄στηρίζονται απο διάφορες ΄ανεξάρτητες΄Μ.Κ.Ο.
  Πάντως ,όπως και στην Θράκη έτσι και στην Φλώρινα οι πολιτικοί παίζουν παιχνίδια γιά ψηφοθηρικούς εντελώς λόγους.
  Εάν θυμάμαι καλά(δέν είμαι σίγουρος γι΄αυτό που γράφω)πρίν μερικά χρόνια σε δημοτικές εκλογές στην Φλώρινα ένας συνδυασμός μεγάλου κόμματος είχε βάλει στο ψηφοδέλτιό του μέλος τών παρακρατικών Σκοπιανών τού Ουράνιου Τόξου.
  Οσο για την Θράκη,βρέθηκα στην Κομοτηνή φέτος γιά εκδρομή και εκεί υπάρχουν ακόμα αποτυπωμένες οι απαράδεκτες πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων ,που δεν επέτρεπαν παλιότερα στους Μουσουλμάνους να αγοράζουν σπίτια ή καταστήματα.
  Είναι ενδιαφέρον που στούς παράδρομους υπάρχουν ακόμα καταστήματα ελαχίστων τετραγωνικών,που κληροδοτούσαν οι γονείς στά παιδιά τους (χώριζαν ένα κατάστημα διά τρία επί παραδείγματι)γιά να μπορέσουν να ζήσουν.
  Τώρα όμως πιά υπάρχει ένα τμήμα της μειονότητας στραμένο στην Αγκυρα καί ένα άλλο πού επιθυμεί ομαλή συμβίωση και συνύπαρξη.
  Σέ τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής διάβασα συνέντευξη τού μη εξαιρετέτου Γκαλήπ Γκαλήπ που λίγο ως πολύ έλεγε πώς τά μικρά Μουσουλμανάκια θα πρέπει να διδάσκονται Ελληνικά με διαφορετικό τρόπο απο τα Ελληνόπουλα,με αρωγους (ποιες αλλες?)τίς Φραγκουδάκη και Δραγώνα.Ο Γκαλήπ έχει ιδρύσει και Σύλλογο που θέλει να αποδείξει τήν ΄Τουρκικότητα΄τών Πομάκων.!!!!!!!!!!
  Οι Πομάκοι σταλμένοι απο τον φωστήρα Ράλλη στις αγκαλιές τών Μουσουλμάνων πού νοιώθουν Τούρκοι,προσπαθούν (μερικοί απ΄αυτούς)να διατηρήσουν την ταυτότητά τους παρά τις πιέσεις τών πρακτόρων τής Αγκυρας αλλά και τής ηλιθιότητας τής Ελληνικής Πολιτείας.
  Το ίδιο συμβαίνει με τούς 20000 Ρομά.
  Η Ελλάδα έχει κάνει τεράστια λάθη επάνω στην Θράκη,πού φυσικό είναι να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης....

 10. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 19/09/2008 23:07:24

  Salmonellas-καλά τα δικά μας τέσσερα εσύ που βρίσκεσαι περιμένεις εμείς να τα ανοίξουμε άνοιξε μας τα, πες τι θέλεις να πεις .Πρόσθεσε την πληροφορία ,είδηση ,σχολείο .

 11. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 19/09/2008 23:24:33

  ΣΠΥΡΟ –όταν λες μέλος τών παρακρατικών Σκοπιανών τού Ουράνιου Τόξου έχεις κανένα στοιχείο .Τους έχω ακούσει προσωπικά αυτή λένε ότι είναι αυτό που είναι .Μήπως λύγα ψέματα μας λένε η Ντόρα ,ΚΚ, γαπ .πάνε να δεις στο Ξυνο Νερό και ωραίο χωρίο είναι και φιλόξενο μέχρι το 1989 είχε πολυάριθμο αστυνομικό σταθμό,εργατικο .Τα αίσχη της δικής μας εξουσίας δεν κατάλαβα όταν μπροστά στον Σημίτη στον Αγ. Γερμανό στην συναυλία του Θεοδωράκη τους μαύρισαν οι ασφαλίτες στο ξύλο διότι πέταξαν προκήρυξη και δεν μίλησε κανένας ,μόνος μου έφυγα από την συναυλία τα είδα με τα μάτια μου . .

 12. Σπύρος avatar
  Σπύρος 19/09/2008 23:36:54

  Μά οι άνθρωποι λένε οτι ακριβώς και ο Γκρουέφσκυ.
  Ούτε κάν οσα λανθασμένα πάλι λένε οι μετριοπαθείς Σκοπιανοί.
  Και η μέχρις σήμερα στάση τους να μιλούν γιά Αιγεάτες Μακεδόνες γιά καταπίεση χιλιάδων επίσης ΄Μακεδόνων΄στην Ελλάδα ,γιά ΄Μακεδονική΄γλώσσα και άλλα πολλά δείχνουν πώς εξυπηρετούν την Σκοπιανή προπαγάνδα.
  Ο Νακρατζάς και ο Δημητράς τούς βοηθάνε και παρά ταύτα 2500 ψήφους παίρνουν.
  Να θυμίσω επίσης πώς έκαναν εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου ο εκπρόσωπός τους μίλησε στά Ιταλικά δηλώνοντας ΄Μακεδόνας΄που κατοικεί στην Ελλάδα και έχει ιταλική κουλτούρα.
  Ακόμα και Βρεττανοί βουλευτές τούς αποστόμωσαν στά ανιστόρητα ψέμματα πού έλεγαν.

 13. ntinos avatar
  ntinos 20/09/2008 17:51:28

  Για χάριν της ακρίβειας, πρέπει να ξεκαθαρισουμε δυό - τρία πραγματάκια. Ένα μέρος των κατοίκων της Β. Ελλάδας είναι δίγλωσσοι ή κατάγονται από δίγλωσσους και η "ντόπια" διάλεκτός τους είναι μια μορφή νοτιοσλαβικής. Ένα (μικρό) μέρος αυτών ονομάζουν τους εαυτούς τους "Μακεδόνες" (Μακεντόντσκι) και εθνοτικά αυτοπροσδιορίζονται έτσι. Ο πολιτικός τους φορέας είναι το Ουράνιο Τόξο, του οποίου η θέση είναι όχι ότι θα πρέπει κάποια περιοχή της Ελλάδος να αποσχισθεί, αλλά ότι θα πρέπει να αναγνωρισθεί μέσα στα πλαίσια του Ελληνικού εθνικού κράτους η γλώσσα, τα έθιμα, οι παραδόσεις και η εθνοτική τους ιδιαιτερότητα (όπως π.χ. οι βλάχοι) και ότι θα πρέπει το Ελληνικό κράτος να τους αναγνωρίσει όσα δικαιώματα αναγνωρίζει στις (εθνοτικές ή γλωσσικές κλπ ανάλογα με τις απόψεις του καθενός) μειονότητες η Ευρωπαική Ένωση και οι διεθνείς συνθήκες.

 14. aksiokraths avatar
  aksiokraths 21/09/2008 17:09:25

  Άσχετα απ΄το γεγονός πως όλοι αυτοί οι... "Μακεδόνες" είναι απόγονοι των Εξαρχικών δηλαδή Βουλγάρων (έλα μωρέ τώωωωρα, τί μας νοιάζει η αλήθεια;!), είμαι κι εγώ μειονότητα καταπιεσμένη, είμαι κι εγώ! Πιστέυω ας πούμε πως ο κ. Δημητράς - με τον νέο ανασχηματισμό που θέλει ο Θοδωράκης ο Ρουσόπουλος - πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο νέος μας ΥΠΕΞ!! Ε;; Τι λέτε; Να του δώσουμε κι ως σύβουλο κανά Μητσοτάκη και... ΤΖΕΤ!! Ε;

 15. Σπύρος avatar
  Σπύρος 21/09/2008 22:01:21

  Ετσι μπράβο γιά να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά.
  Τώρα εξηγείται που ο κύριος ntinos σε άλλο 'θεμα΄έχει λυσσάξει να υποστηρίζει τούς Κοσσοβάρους και να γράφει πώς οι Ρωσοι επιτέθηκαν πρώτοι στην Γεωργία.
  Και παραθέτει και ΄έγκυρη ενημέρωση΄απο διάφορα τσιράκια τού Μπούς.
  Τωρα μας συστήνει τούς παρακρατικούς τού Ουράνιου Τόξου...
  Αφεριμ..
  Αυτοί οι καλοί άνθρωποι που απλά αυτοπροσδιορίζονται σαν Μακεδόνες.
  Ntine τραβα πέστα στούς Βλαχους αυτά πού ΄αθώα΄τούς πιάνεις στο στομα σου...
  Αντε μπράβο διαφημιστή τών πεμπτοφαλαγγιτών....

 16. ntinos avatar
  ntinos 22/09/2008 09:24:01

  Μάθε πρώτα να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μετά μιλάμε. Τσιράκια του Μπους το site της σερβικής κυβέρνησης; Αλλά φαντάζομαι για σένα σέρβος είναι μόνο Μιλόσεβιτς και Κάρτατζιτς, οι υπόλοιποι είναι προδότες και πεμπτοφαλαγγίτες. Τέτοιοι πατριώτες σα και σας κάνουν τις χώρες τους μισές.

 17. Σπύρος avatar
  Σπύρος 22/09/2008 13:01:14

  Εσύ ξαναπές μας γιά τούς πεμπτοφαλαγγίτες τού Ουράνιου Τοξου,πού τόσο ΄αθώα΄τούς παρομοιάζεις με τους Βλάχους και μετά ξαναέλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.