Πότε άραγε θα πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
15/06/2015 17:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πότε άραγε θα πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Όταν θα καταστραφεί η χώρα;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Καραμανλικός κατά δήλωσή του και Ευρωπαϊστής, δήλωσε πριν από λίγο ότι γνωρίζει ποια είναι τα όρια των αρμοδιοτήτων του και ότι η εντολή του ελληνικού λαού για παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ αφορά και τον ίδιο.

Η απάντηση δόθηκε στο αίτημα του Ποταμιού για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ώστε να υπάρχουν λύσεις έπειτα από το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις και τον κίνδυνο που υπάρχει να συμβεί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα στην Ελλάδα.

Πράγματι, δεν ξέρουμε αν η σύγκληση μιας σύσκεψης πολιτικών αρχηγών θα είχε αποτέλεσμα. Με τον Τσίπρα στην κεφαλή του τραπεζιού και με τις εμμονές που έχει στο κεφάλι του, είναι δύσκολο να βγει κάποιο αποτέλεσμα.

Όμως, πότε άραγε θα πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Πότε θα κινήσει γη και ουρανό να βρεθεί μια λύση στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας; Πότε ο... Καραμανλικός Παυλόπουλος θα μένει απαθής στη διάλυση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος; Εν πάση περιπτώσει αν είναι περιορισμένες οι αρμοδιότητές του γιατί δεν καλεί μόνο τον κ. Τσίπρα ή διαδοχικά τον έναν μετά τον άλλον τους αρχηγούς; Τι περιμένει να του ζητούν ραντεβού οι ίδιοι; Ή μήπως δε θέλει να ταράξει τα νερά του ευεργέτη του Τσίπρα και της Ζωής και γι' αυτό μένει... Παυλόπουλος μπροστά στις δραματικές εξελίξεις;

Ποια είναι η στιγμή που θα υπάρξει παρέμβαση του Προέδρου; Όταν θα καταστραφεί η χώρα; Τότε θα είναι πολύ αργά κύριε Παυλόπουλε; Πάρτε τώρα πρωτοβουλίες και ας θεωρηθούν πέραν των αρμοδιοτήτων σας. Δηλαδή τι θα πάθετε; Θα σας διώξουν από το Προεδρικό Μέγαρο; Ή θα χάσετε την εύνοια των αποτυχημένων;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 16/06/2015 10:18:46

  Οταν θα καταστραφεί η χώρα.

 2. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 16/06/2015 12:18:53

  Ψυχραιμία. Ο Προκόπης ξέρει από ηχηρές και ισχυρές παρεμβάσεις από τότε που ήταν υπουργός και κάηκε η αθήνα από έναν συρφετό μπαχαλάκηδων και μεταναστών. Σιέρα Λεόνε ερχόμαστε.

 3. Black Pit avatar
  Black Pit 16/06/2015 12:40:47

  Το πολίτευμα είναι Προεδρευόμενη και όχι Προεδρική Δημοκρατία, άρα ο κ.Παυλόπουλος που πρόσφατα είπε οτι η θέση της Ελλάδας είναι μόνον εντός Ευρώπης, αρκεί και είναι και εντός των αρμοδιοτήτων του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.