#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/06/2010 20:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόσο κολλητοί ήταν ο Κυριάκος με τον Μιχάλη;Ενώ καίγεται – πολιτικά και θερμοκρασιακά -  ο τόπος παρακολουθώ θέλοντας και μη από τα ραδιόφωνα και τα κανάλια την …ιδεολογική διαμάχη του Γιάννη Μανώλη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το δικαίωμα των βαθμολογητών να απεργήσουν.

Εγώ πάλι βρήκα μέσα στα αρχεία της Ζήμενς ένα μέιλ του κ. Μητσοτάκη με το οποίο συστήνει Τούρκους δικηγόρους, ειδικευμένους στα διαζύγια. Προφανέστατα τους συστήνει στον κ. Χριστοφοράκο που την περίοδο εκείνη χώριζε με την σύζυγό του τουρκικής καταγωγής.

Να υποθέσω λοιπόν ότι ήταν «κολλητήρια» ο Κυριάκος με τον Μιχάλη, αφού συνεργαζόντουσαν για τόσο προσωπικά θέματα;

Μπορεί να ρωτήσει σχετικά κανείς από τους συναδέλφους που κτίζει από προχθές το ιδεολογικό προφίλ του ….Κυριάκου;

Ή μήπως αποπροσανατολίζω την συζήτηση;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ avatar
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 21/06/2010 20:52:39

  Τον έσκισε τον Μανώλη ο Κούλης. Μεγάλη κωλοτούμπα έκανε ο συνδικαλισταράς. Εγώ τα καταδίκαζα, εγώ ποτέ δεν υποστήριξα την αποχή των καθηγητών και τέτοια Βλέπω και τον Σαμαρά να κάνει κωλοτούμπες στο συνέδριο για να κρατήσει έναν Μητσοτάκη στο Κόμμα. Την πρώτη την έκανε στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/06/2010 20:56:09

  Πεθερο τον Κοτς ειχε ο Μιζομιχαλης. Χαμενος δεν πηγε.. ουτε ο πεθερος!!

  χαχαααα

  ΠΠ

 3. αγανακτισμένος avatar
  αγανακτισμένος 21/06/2010 21:00:02

  @ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αυτό αρριβώς ειναι το θέμα αγαπητέ. Στήθηκε ο καυγάς με τον πανέξυπνο τον Μανώλη για να αποφορτισθεί η εμπλοκή του Κυριάκου στην Μήζενς. Και ο Φάκτορας που δεν μασαει γι αυτό το έβγαλε το σημερινό. Είναι δυνατόν να συζητά κανείς ιδεολογικά με τους κολητούς της Ζήμενς;

 4. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ avatar
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 21/06/2010 21:10:31

  ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΒΑΡΙΔΙΑ!
  Ντροπή σου Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι απόψεις που εκφράζεις στο άρθρο σου στην Καθημερινή προκαλούν οργή, όχι μόνο στους εκπαιδευτικούς που πρόσκεινται στη Ν.Δ. αλλά και στο σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμου.
  Αντί να ασχοληθείς με τα σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών (απαξίωση, μισθολογική υποβάθμιση, απουσία επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης), επιτίθεσαι -χωρίς να γνωρίζεις το θέμα- εναντίον καταξιωμένων συνδικαλιστών της παράταξης, οι οποίοι προσπαθούν να προασπίσουν τους συναδέλφους από τη λαίλαπα του ΔΝΤ και των εγχώριων υπαλλήλων του!
  Το επιχείρημα της ομηρίας των μαθητών είναι αστείο καθώς το να πάρουν το εισιτήριο για τις σπουδές της ανεργίας μια εβδομάδα αργότερα, σε τίποτα δεν θα επιβαρύνει το ήδη υποθηκευμένο από εσάς τους πολιτικούς μέλλον τους. Αντίθετα "τα κάποια ευρώ" αποτελούν για τους εκπαιδευτικούς απαραίτητο πλέον συμπλήρωμα του πενιχρού τους εισοδήματος... Άλλωστε για τους εκπαιδευτικούς δεν υπάρχουν χορηγίες από τη SIEMENS...
  Αντιλαμβάνομαι ότι αδυνατείς να καταλάβεις τις τραγικές στιγμές που βιώνει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία. Ωστόσο θα πρέπει το κόμμα της Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει αν απόψεις παρόμοιες με τις δικές σου συνάδουν με τη στροφή προς την κοινωνία που προσπαθεί να πετύχει ο Αντώνης Σαμαράς. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος αν πρέπει να διαλέξει μεταξύ κάποιων απαξιωμένων νεοφιλελεύθερων βαριδίων και των πραγματικών αναγκών των πληττόμενων Ελλήνων πολιτών, η επιλογή είναι και στα δικά μου μάτια, πολύ εύκολη!
  Με ιδιαίτερη απογοήτευση
  Ένας απαξιωμένος εκπαιδευτικός!

 5. ΙΑΚΧΟΣ avatar
  ΙΑΚΧΟΣ 21/06/2010 22:03:08

  http://iakxos.blogspot.com/2010/06/anoxazo.html

 6. μας δουλεύουν avatar
  μας δουλεύουν 22/06/2010 12:55:45

  Μετά το συνέδριο ο Σαμαράς πρέπει να καθαιρέσει το Μητσοτάκη από επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
  Αφού χώρισαν οι δρόμοι μας δεν έχει νόημα να κρατάει ακόμα τα γαλόνια του ο πάτερ-γκαντέμης.
  Και μια και μιλάμε για γαλόνια:
  ΥΓ. Πότε θα επιστρέψει την έδρα που ΕΚΛΕΨΕ από τη Νέα Δημοκρατία η Θοδώρα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.