#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/12/2010 13:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόση ... "Ντόρα" περιέχουν τα 1.385 απόρρητα «ελληνικά» έγγραφα της Wikileaks;Αν και οι μέχρι στιγμής αποκαλύψεις θυμίζουν τον πόλεμο της σταγόνας, επειδή δεν περιέχουν ακόμα τίποτα το συγκλονιστικό, εν τούτοις η κ. Ντόρα Μπακογιάννη επιδίδεται όπως μαθαίνουμε σε έναν υπόγειο διπλωματικό αγώνα για να σταματήσει τις διαρροές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κ. Μπακογιάννη ανησυχεί ιδιαίτερα για τηλεγραφήματα της περιόδου 2006-2008 που αφορούν το Σκοπιανό. Την περίοδο εκείνη τηλεγραφήματα διπλωματών απο την  πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα φαίνεται ότι κάνουν λόγο για ακύρωση απο υψηλά ιστάμενα στελέχη του υπουργείου  της γραμμής Καραμανλή για μια ονομασία για όλες τις χρήσεις («erga omnes»)

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί στο Διδίκτυο,  τουλάχιστον 1.385 απόρρητα αμερικανικά έγγραφα που σχετίζονται με την Ελλάδα αναμένεται να διαρρεύσουν από την Wikileaks, τις προσεχείς ημέρες. Τα 49 από τα έγγραφα αυτά στάλθηκαν από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα μεταξύ των μηνών Ιουλίου-Φεβρουαρίου του 2006 και αφορούν στρατιωτικές πυρηνικές εφαρμογές. Το πιο πρόσφατο μήνυμα έχει ημερομηνία 25/2/2010 και περιλαμβάνει κωδικούς της Συρίας και του Ιράν δίπλα από της Ελλάδας και εστάλη μόλις δύο ημέρες έπειτα από την δημοσιοποίηση των ανησυχιών της Ουάσινγκτον για τα πυρηνικά προγράμματα του Κουβέιτ και του Ιράν.Τα 1313 έγγραφα που θα χρησιμοποιήσει η Wikileaks, έχουν συνταχτεί από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και τα υπόλοιπα 72 από το προξενείο στην Θεσσαλονίκη. Τα πρώτα έχουν συνταχτεί στις 16 Ιουλίου 1985 και ο κωδικός τους αντιστοιχεί στην κατηγορία της τρομοκρατίας. Τα θέματα που αναφέρονται στην πλειοψηφία των μηνυμάτων που στάλθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια, σχετίζονται με την ελληνική εξωτερική πολιτική καθώς και με ενδοκυβερνητικά θέματα.

Συγκεκριμένα, η πρεσβεία έστειλε 945 μηνύματα με τον κωδικό PREL, που αντιστοιχεί στις ελληνικές διεθνείς σχέσεις και 638 με τον κωδικό PGOV, που αναφέρεται σε θέματα των ελληνικών κυβερνήσεων. Οι αμερικανοί διπλωμάτες έγραψαν περίπου 157 μηνύματα που αφορούσαν θέματα τρομοκρατίας. Τα 50 από αυτά έφεραν τον κωδικό «τρομοκρατίας» PTER και στάλθηκαν μέσα στο 2009. Δέκα από αυτά στάλθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009. Τον μήνα δηλαδή, που η Σέχτα Επαναστατών επιτέθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα στον Κορυδαλλό και στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Δεκάδες μηνύματα σχετικά με διάφορα στρατιωτικά θέματα, στάλθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι κωδικοί τους δείχνουν ότι 89 από αυτά περιγράφουν στρατιωτικές δράσεις, 37 στρατιωτική βοήθεια και πωλήσεις όπλων και τα 139 ελέγχους οπλισμών και θέματα που σχετίζονται με αφοπλισμούς.

Το 2007 θα μπορούσε να ονομαστεί «η χρονιά της εθνικής ασφάλειας», καθώς η πρεσβεία των ΗΠΑ είχε εκδώσει 10 μηνύματα με τον κωδικό PINS. Τα πιο πρόσφατα με αυτό τον κωδικό είχαν την ημερομηνία 29/1/2009 και 16/12/2009 και αφορούσαν θέματα τρομοκρατίας, διεθνών σχέσεων, ενδοκυβερνητικών σχέσεων και οικονομικής ενίσχυσης. Ο κωδικός για την εθνική ασφάλεια και για την κοινή ασφάλεια είναι σημειωμένοι επάνω τους. Τα 42 μηνύματα έχουν τον κωδικό PINR(Intelligence) που αντιστοιχεί στην κατασκοπία. Αναφέρονται επίσης σε θέματα οικονομίας, τρομοκρατίας, επιστήμης, βιολογίας και ιατρικής.

Περίπου 80 μηνύματα που συντάχτηκαν από τις αρχές του 2005 μέχρι τα τέλη του 2010 σχετίζονται με θέματα ενέργειας. Πέντε εξ αυτών συντάχτηκαν τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του 2006 και περιέχουν το όνομα της εταιρείας Gazprom. Τα 13 από αυτά περιέχουν στοιχεία που αφορούν πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Ένα από τα μηνύματα φέρει την ημερομηνία 4/4/2008.Πιθανότατα σχετίζεται με την υπογραφή του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή για την συμμετοχή της χώρας στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου South Stream, μία ημέρα νωρίτερα.Τρία από αυτά τα μηνύματα «ενέργειας» που συντάχτηκαν κατά το παρελθόν και στην διάρκεια αυτού του χρόνου, αναφέρονται στη Ρωσία, τη Βουλγαρία (2),την Τουρκία, το Ιράν, την Ιταλία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο πιο κοινός κωδικός μετά από αυτών των διεθνών σχέσεων και των ενδοκυβερνητικών και οικονομικών θεμάτων είναι ο κωδικός PHUM, που αντιστοιχεί στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δείτε κι αυτά:

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=96742

http://www.xpatathens.com/news/23082

ΣΧΟΛΙΑ

 1. SERT avatar
  SERT 25/12/2010 14:52:37

  ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ
  ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΨΙΛΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
  ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ......ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΝΔ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΓΗΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ......ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗ ΝΔ.

  ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΣΧΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΓΑΝΤΖΩΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΓΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΔ.ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΛΥΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΕΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟ.....

  ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.......ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ.
  ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ(ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.....ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΡΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΝΔ.....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΕΛΟΥΝ.

 2. anonymous avatar
  anonymous 25/12/2010 15:05:05

  Ο Σαρρής σε μια εκπομπή του είχε πει ότι Τούρκοι πλησίασαν μέλος της σημερινής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, που δεν κατονόμασε, και του έδωσαν λεφτά εν ψυχρώ. Προφανώς για να τον έχουν υποχείριό τους. Ο συγκεκριμένος δεν τα δέχτηκε και το είπε στο Σαρρή. Κανείς όμως δε μας εγγυάται ότι άλλοι είτε τωρινοί είτε του παρελθόντος δεν τα έχουν δεχτεί.

 3. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 25/12/2010 15:51:37

  Θα γελάσει κάθε πικραμένο χείλι...
  Κοράκλα vs Τσευδου δημοσιοκάφρου...

 4. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 25/12/2010 17:18:39

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΧΕ "ΒΓΕΙ" ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ....

  • ΟΤΙ avatar
   ΟΤΙ @ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 27/12/2010 01:54:34

   Νεούδι σβήσε...
   Ντόρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

 5. SERT avatar
  SERT 25/12/2010 17:26:43

  ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ!
  ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.......ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΡΧΗ.....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ

 6. Hase avatar
  Hase 25/12/2010 19:27:22

  Καλυτερα να περιμενουμε. Να μην ξεχναμε δηλαδη τον πολεμο μεταξυ Ντορας και Θεμου. Μακαρι να ειναι ολα σωστα θσα γραφει το πρωτο θεμα και μακαρι να μαθουμε και που βρηκε τα 5,5 εκ. Ε ο Θεμος. Οταν τσακωνονται οι λυκοι αναμεταξυ τους ας τους να τσακωνονται. Κατι καλο θα βγει για μας.

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 25/12/2010 20:36:58

  Την ώρα της μεγάλης κρίσης, όταν οι Ελληνες χρεοκοπημένοι καταστηματάρχες βάζουν λουκέτο, η Ντόρα, ανοίγει το Νεοταξικό Μπακογάννειο ΛαΪκό Νεοφιλεύθερο μαγαζί, «ΔΗΣΥ»..

  Είναι «η θυγατέρα» του μπαμπά-κατόχου αγνώστου προελεύεσεως αρχαιολογικών Θησαυρών και πρωθυπουργού του αλήστου: «σε δέκα χρόνια οι Ελληνες θα έχουν ξεχάσει το όνομα Μακεδονία».

  Είναι «η θυγατέρα» εκείνου με τις περίεργες σχέσεις με τον George Bush Sr., και μέγα υποστηρικτή «new world order», και o οποίος, ΟΥΔΕΠΟΤΕ υποστήριξε Ελληνικό αίτημα.

  Είναι αυτή, η οποία καλείται στις exclusive νεοταξικές συναντήσεις της λέσχης Bilderberg.

  Είναι αυτή, η οποία τα έχει κάνει πλακάκια με τον άλλο μασώνο, ΜIneiko-Chant-Bilderberg.

  Είναι αυτή, η οποία αν και έχει ξαναπαντρευτεί, χρησιμοποιεί το όνομα του αδικοχαμένου Παύλου Μπακογιάννη, γιά ψηφοθηρικούς λόγους.

  Είναι αυτή, η οποία τοποθέτησε τον γυιό της σύμβουλο στο Υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς αυτός, να έχει οποιαδήποτε σχέση με το αντικείμενο.

  Eίναι αυτή, η οποία πάντρεψε τον γυιό της με την αδελφή Κυπρίου επιχειρηματία, ο οποίος εργάζεται γιά λογαριασμό του σιωνιστή, Τζωρτζ Ψώρος.

  Είναι «η θυγατέρα», η οποία αποστάτησε όπως ακριβώς και ο πατέρας της.

  Είναι αυτή, στην οποία, λόγω «καλών υπηρεσιών της», οι ΗΠΑ, της είχαν τάξει «Αρχηγία». Ατυχώς γι’αυτήν, αντί βουλευτών, η Κομματική Βάση της Ν.Δ., την κατεψήφισε.

  Είναι αυτή, η οποία ως τ. ΥΠΕΞ, «επέτρεψε» στον σκοπιανό ομόλογό της να έρθει στη Σύνοδο του ΟΑΣΑ με αεροπλάνο, που έγραφε «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Και προδοτικά απέδειξε στους συμμετέχοντες στη Σύνοδο ότι, οι διαμαρτυρίες των Ελλήνων γιά την κλοπή του Ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», είναι άνευ σημασίας.

  Είναι αυτή, η οποία όπως απεκάλυψε το ΕΘΝΟΣ, ως τ. ΥΠΕΞ, είχε συνάντηση στο Παρίσι και άγνωστο διάλογο με τον Μιλοσόσκι γιά το Σκοπιανό, όπου... μάδησε κυριολεκτικά, το Οχι του ΚΚ, στο Βουκουρέστι.

  Είναι αυτή, η οποία ελάμβανε «δωρεάν δωράκια» από Siemens και την οποία ΔΕΝ ήθελε να βλάψει πολιτικά με τη κατάθεσή του, ο φίλος της ο καρδιακός, κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος.

  Είναι αυτή, την οποία υποστηρίζουν οι εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου, επειδή αυτή κάνει ό,τι της λέει η Αγκυρα.

  Είναι η τ. ΥΠΕΞ, με την «Εξωτερική Πολιτική» της οποίας, η Ελλάδα ήταν στο Ελεος της FAMILIΑ και σε άμεσο κίνδυνο η Μακεδονία, Θράκη, Ηπειρος και Αιγαίο.

  Είναι αυτή, το εξαπτέρυγο μεταξύ των εξαπτέρυγων που ΨΗΦΙΣΑΝ το επαίσχυντο Μνημόνιο ΔΝΤ γιά την οικονομική υποδούλωση και υποθήκη της Ελλάδας.

  Eίναι αυτή, της οποίας η FAMILIA, κρύβεται πίσω από κάθε σκάνδαλο.

  Είναι αυτή, της οποίας η κρυπτο-εβραϊκή FAMILIA, ΔΕΝ δικαιούται να μιλάει γιά ηθική.

  Eίναι αυτή, η οποία κατόπιν εντολής των ΗΠΑ, ζήτησε την αποστρατεία του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Γράψα, επειδή χάλασε τα σχέδια των τούρκων γιά δεύτερα Ιμια, τον Αύγουστο 2009, στη Ρω.

  Aν δεν κάνουν τέτοιες ενέργειες οι τούρκοι, πως θα μάς έλθουν οι «επαγγελματίες σωτήρες» από ΗΠΑ, γιά να μετατρέψουν σε γκρίζες ζώνες τα Ελληνικά Χωρικά μας Υδατα και να υφαρπάξουν τους Ελληνικούς Ορυκτούς Θησαυρούς;;

  Γιά ποιό λόγο αποκρύπτουν ότι ένας από τους ΟΡΟΥΣ των ξένων γιά τη περιβόητη ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ αποπληρωμής του δανείου είναι: η ΔΕΣΜΕΥΣΗ της Ελλάδας ότι ΔΕΝ θα εκμεταλλευθεί τον Υποθαλάσσιο Πλούτο της;;

  Γιατί η σημερινή «πολιτική ηγεσία» απέρριψε ΕΚ ΝΕΟΥ, πρόταση Νορβηγικής εταιρείας γιά έρευνα υδρογονανθράκων;;

  Επειδή, θέλουν με τις προφάσεις τους, να κρατάνε τον Ελληνικό Λαό, σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ!!!

  Οι μύγες έλκονται από τα .....
  Ντόρα + Μαζί τα Φάγαμε. Ντόρα + Δήμαρχος της τσόντας

  Το Ντορόκομμα ΔΗΣΥ μπορεί να είναι δήθεν «νέο», αλλά τα πρόσωπα είναι παλιά και συνυπεύθυνα γιά το χάλι της Ελλάδας, σήμερα. Και ως γνωστόν, δεν γίνεται να προκύψει κάτι νέο, από την ανακύκλωση του παλιού και ληγμένου υλικού.

  Οποιος πιστεύει ότι θα τον σώσουν τα μαγαζάκια που ανοίγουν «οι ποδίτσες», μάλλον έχει μπερδέψει την Ελλάδα με το «master chef».

  Από αυτά τα ολίγα, ΠΩΣ κρίνουμε την παλαιά πολιτικό με το νέο κόμμα; ENOXH!!!

  Tα παπαγαλάκια λένε: «Νέα Εποχή»...

  Εμείς, τους απαντάμε: «Νέα Αντίσταση!»...
  ΟΛΟΙ Οι Ελληνες Μαζί, Μιά Γροθιά!

  ~UntoldTruth1 – 23 Νovember, 2010

  • AUD avatar
   AUD @ η Dimi 27/12/2010 11:24:38

   άνοιξέ μας τα μάτια.. διψάμε για αντίσταση...

   πρέπει να γίνει κάτι... δεν μπορώ άλλο να είμαι ένας απλός παρατηρητης..

 8. SERT avatar
  SERT 25/12/2010 20:42:58

  ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ

 9. η Dimi avatar
  η Dimi 25/12/2010 21:03:18

  Διαδίδουμε στοιχειοθετημένη γνώση και αφυπνίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες. Η Ελλάδα μας κινδυνεύει άμεσα και πολυεπίπεδα, από τα μασκαρεμένα τέρατα της νεοταξίας.

 10. Rotarmist avatar
  Rotarmist 25/12/2010 22:31:44

  ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ Β'. ΑΘΗΝΩΝ.
  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ;
  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ(με το δικηο τους βεβαια).

 11. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 26/12/2010 01:20:55

  Dimi, χρόνια πολλά και ν' αγιάσει το στόμα σου! Πληρέστατο σχόλιό σου για την περυσινή ατυχήσασα, που πήγε να καταλάβει το κόμμα δουλεύοντας μεθοδικότατα , για πάρα πολλά χρόνια.
  Θα μου επιτρέψεις μια μικρή προσθήκη στα ανθελληνικά έργα της, που αφορά στην τελευταίας εσοδείας χοντράδα της, περί «ένοπλης σύγκρουσης»!
  Όταν πολιτικός και επίδοξη αρχηγός, χαρακτηρίζει την αιματοβαμμένη Ιστορία των Ελλήνων από την Άλωση μέχρι το 21’ της περηφάνιας μας έτσι, επείγει να πάει σπίτι της να λέει παραμύθια στα εγγόνια της, αν δεν ξέρει να πλένει πιάτα. Όλα τα άλλα, που απόλαυσε στο ταξίδι της, τα πέτυχε σαν λαθρεπιβάτης!

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Αφροδίτη 26/12/2010 13:25:34

   Αγαπητή Aφροδίτη, από καρδιάς, Χρόνια Πολλά και Ειρηνικά γιά σένα και την οικογένειά σου.

   Αλλαι μεν, αι βουλαί της επαχθούς θυγατέρας, άλλαι δε, της Ν.Δ. Κομματικής Βάσεως. Ευχαριστώ, γιά τη προσθήκη της ατυχέστατης «ένοπλης σύγκρουσης». Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε και τα άλλα, τα άγνωστά μέχρι σήμερα αλγεινά, της κατ’επίφαση "πολιτικού", οποία επί 10ετίες, ροκανίζει τη Ν.Δ. πρός ίδιον φίλαρχο όφελος.

   Θα έχεις παρατηρήσει, ότι και αυτή όπως και η Βάσω, έχουν ανεξίτηλα «σφραγισθεί» από τα σαράκια της εξουσίας και του φθόνου, που τους κατατρώνε τα σωθικά. Τόση ματαιοδοξία, τόση δυστυχία, παρά τα αμύθητα πλούτη που (χωρίς ν'αξίζουν), απέκτησαν μέσω της πολιτικής και αυτές και οι άρρενες εξουσιαστές συνάδελφοί τους.

   Είναι πραγματικά γιά λύπηση όλες και όλοι αυτοί οι ανεπαρκείς, που στο λειτούργημα της πολιτικής, Δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν ΨΥΧΗ, εφόσον την έχουν προ πολλού, απωλέσει.

   Είθε με τη καινούργια, δύσκολη Χρονιά, οι Ελληνες με τόλμη κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή που αξίζει και περιμένει από Εμάς, η Πατρίδα μας.

 12. M avatar
  M 26/12/2010 12:09:28

  Με δεδομένο οτι το Wikileaks δεν έχει δημοσιεύσει τίποτε περι Ελλάδος μέχρι στιγμής, απο πού βγαίνουνε οι πληροφορίες του ΠΘ;

 13. oxi ki etsi avatar
  oxi ki etsi 26/12/2010 12:38:26

  Συνεχίστε να ασχολείστε με τη Ντόρα εσείς...

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ oxi ki etsi 26/12/2010 13:10:16

   Και για να "φτιαχτείτε"...

   Απολαύστε λοιπόν, την δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία αναλαμβάνει και ρόλο εισαγγελέα και ζητά ποινικές διώξεις (!!!) για υποκίνηση φυλετικού μίσους:
   Ντόρα Μπακογιάννη: «Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ -οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ- ο οποίος απέδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας σε εβραϊκή συνομωσία, και μεταξύ άλλων, ουσιαστικά αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα, τόσο του εβραϊκού λαού, όσο και των Εβραίων συμπολιτών μας ειδικότερα, προβαίνοντας επί πλέον και σε άλλες απαξιωτικές κρίσεις…
   Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ΄αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».

   • SERT avatar
    SERT @ oxi ki etsi 26/12/2010 18:27:54

    ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΞΕΡΕ......
    ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21 ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕ......

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.....ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ

    • Προφήτης avatar
     Προφήτης @ SERT 26/12/2010 21:05:29

     Εδώ έχουμε στο antinews κάτι παιδιά για διαδικτυακά θελήματα, αυτόκλητους "υπερασπιστές" του εβραϊσμού, η Ντόρα που ποτέ "δεν το έκρυψεν άλλωστε"...

     Μόνο που η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία καλεί ευθέως να ποινικοποιήσει τις δηλώσεις του Πειραιώς, καλό θα ήταν πρώτα να καλέσει την ίδια, τον Ισίδωρο, τον πατέρα της για την υπόθεση των χιλιάδων στρεμμάτων στις Νηες- Αλμυρό Μαγνησίας.

     • archaeopteryx avatar
      archaeopteryx @ Προφήτης 26/12/2010 21:21:02

      h++p://www.youtube.com/watch?v=aui3yBIOVzw

      για εβραιόφοβους σαν του λόγου σου

     • archaeopteryx avatar
      archaeopteryx @ Προφήτης 26/12/2010 21:24:10

      και για να μην τρομάξει κανείς με τις π@π@ρες, να και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης
      h++p://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080129033627AATEyo5

     • Professor Moriarty avatar
      Professor Moriarty @ archaeopteryx 26/12/2010 21:57:43

      Είναι φρικιό ολκής ο Ναθαναήλ. Πάντως δεν πρωτοτύπησε, καθώς με αυτά που λέει για την fed απλώς αναπαράγει επί το λαϊκότερον και αυτοσχεδιάζει επάνω σε ήδη διατυπωμένη "θεωρία" από τον Eustace Mullins.

 14. AUD avatar
  AUD 27/12/2010 11:19:21

  ξεδιάντροπη..... μόνο για την καρέκλα... ξεπούλημα..

  μη ξαφνιαστείτε ότι πίσω από τα δεκεμβριανά ήταν η αγία οικογένεια από πίσω...

 15. ΑΝΤΙΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ avatar
  ΑΝΤΙΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ 27/12/2010 13:22:00

  ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ (ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ…

  Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ KAI THΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ- ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ...

  ΛΑΛΑ -ΤΟ ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΜΟ... ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΡΟΜΠΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ...

 16. φανουρία avatar
  φανουρία 30/12/2010 06:40:57

  Το πρόβλημα ποτέ δεν ήταν ta komata - ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή κάποιο άλλο πολιτικό κόμμα. Το πρόβλημα ήταν ανέκαθεν και εξακολουθεί να είναι το ΟΗΕ. Το ΟΗΕ είναι πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ΟΗΕ είναι πίσω από το ΔΝΤ. Απλά, η ΕΕ ήταν η δοκιμή για να δούνε αν μια Νεα Παγκόσμια Κυβέρνηση λειτουργι οπος θελουν *αυτοι. Ο στόχος του ΟΗΕ είναι να κλεξουν τους πόρους του πλανήτη, μέσω της εταιρικής τους εταίρους. Προτίθενται στις αφερεσουν 95% των ανθρώπους στον κόσμο, επιτρέποντας μόνο 500 εκατ. του συνολικού στη γη. Εργάζονται σε φάσεις. Δεν εχει σημασια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ειτε ΚΚΕ, -- τους αγοράζουν τους πολιτικους. Τους ταζουν χριμα χοντρο ειτε εαν προδόσουν, τους σκοτονουν χορις να παρει χαμπαρι κανενα;... ατηχυμα, κτλ. Για να ξεγελάσουν τον κοσμο να τους ψιφισουν, να τους θελουν - αυτή τη στιγμή κανουν τους καλους και διχνουν πος θελουν ηρεινη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όταν όλες οι χώρες έχουν χάσει την κυριαρχία τους, το σύνταγμα και τα σύνορα της χώρας αχριστα, το δικο τους παγκόσμια διακυβέρνηση τους / Σύνταγμα θα εισχι ... τοτε θα αρπαξουν τα δικαίωματα του κοσμου -- την ελευθερία την θρησκεία, όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θέλουν να μας βαλουν microchip όλους σαν ζώα για να μας παρακολουθάνε και να μας διαταζουν μεσων υπολογιστη το τη να λεμε, τι να κάνουμαιμ τι να αγοραζουμε, τι να τρωμαι.. Καλύτερο να δώσετε προσοχή τα λογια τους και τησ ιδεαις τους, τα οποία μιλάνε.. εαν ακουτε εστο μια λεξι για «παγκόσμια» να φειγετε μακριά από αυτους και να μην τους ψιφισετε. Η νέα παγκόσμια τάξη δεν είναι πολιτικο. Είναι ιδιωτικοποίηση των πόρων του πλανήτη ... μέταλλα όπως χρυσό, ασήμι, κ.λπ., πετρέλαιο, άνθρακας, πυρηνική ενέργεια, την αλιεία, η ναυτιλία, τα τρένα, τα οχήματα, - ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και εγω και εσει, θα ειμαστε αυτοι που θα τους πλιρονουμε φορους απω τον κολο για οτι αγοραζοθμε και οτοι χρειαζομαστε, εαν αφισουν ωριζμενους να χαρουν την ζωη τους. Αφιστε τα κοματα.. να κειτατε να ψιφιζετε ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπανε την Ελλαδα και οχι ψεβδη ιστοριες κλιματικι ζεστι και αλεσ μπουρδες εξετιας για να τσιπονουν τα χριματα τον Ελληνων. Σιγνομι τα Ελληνικα μου... δεν ζω Ελλάδα.

  ΔΙΟΞΤΕ ΤΟ ΟΗΕ, ΤΟ ΔΝΤ και ΤΟ ΕΕ ΕΞΩ!!!

  *αυτοι = μια αρχαια Αγκλο-Αμερικανικη σπιρα = ¨Rothchild, Queen of England, Queen of Spain, Queen of Netherlands, Milibrand, Blair, Ashton, Pew, Carnegie, Cameron, George HW Bush, George W Bush, Jeb Bush, Bill and Hillary Clinton, George Soros, Kissinger, Bill Gates, Rupert Murdoch, Ted Turner, Warren Buffet, Obama, Oprah Winfey, large multinational corporations, etc.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.