#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/07/2012 21:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόσα εισέπραξαν οι σύμβουλοι του ΓΑΠ;Να που βρέθηκε επιτέλους κάτι να συμφωνήσουμε απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Απίστευτο, αλλά αληθινό.

Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ζητούν να μάθουν πόσο επιβαρύνθηκαν τα δημόσια ταμεία από τους συμβούλους που έφερνε ο Γ. Παπανδρέου από κάθε χώρα της γης. Η ερώτηση γίνεται προς τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα οι δύο βουλευτές ζητούν στοιχεία «Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού  κ.  Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ  αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας  του».

Συγκεκριμένα στην ερώτησή τους αναφέρουν:

«Α) Ο ακριβής αριθμός των συμβούλων του κ. Γ.Α. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο προσδιορισμός του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και η συνολική αμοιβή τους.

Β) Να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις-συμβουλές, των περί ου ο λόγος συμβούλων, ώστε να εμφανιστεί  το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς  το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους  στο μέγεθος των αμοιβών τους».

Εχουμε ξαναγράψει για τους συμβούλους του ΓΑΠ αλλά ποτέ δεν ξέραμε πόσο πληρώθηκαν εκτός από τη μελέτη του Αθεμπίγιο για το Ελληνικό που ποτέ δε χρησιμοποιήθηκε.

Καιρός λοιπόν να μάθουμε αν ξοδεύτηκαν λεφτά για τους φίλους – συμβούλους του κ. Παπανδρέου. Αν και απ’ ότι φανταζόμαστε, θα έχουν κάνει θραύση τα… μυστικά κονδύλια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. EVANGELOS avatar
  EVANGELOS 17/07/2012 22:08:32

  Eκείνη η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξεταστική τελικά θα γίνει ???

  • Κωνσταντίνος avatar
   Κωνσταντίνος @ EVANGELOS 17/07/2012 22:41:07

   Όχι, προέχουν οι καλές σχέσεις των συγκυβερνόντων.

   • Απλή σκέψη avatar
    Απλή σκέψη @ Κωνσταντίνος 17/07/2012 23:21:57

    Λάθος!
    Προέχει να μπει μια τάξη στο μπάχαλο, είτε έσοδα λέγεται αυτό, είτε ελειμματικά ταμεία, είτε καλπάζουσα ανεργία, είτε κλείσιμο επιχειρήσεων, είτε συγχωνεύσεις οργανισμών, είτε αποκρατικοποιήσεις, είτε, είτε .... και ο θεός βοηθός.
    Όταν με το καλό πάρουμε μια μικρή ανάσα από τα φλέγοντα, να είσαι σίγουρος ότι και η εξεταστική θα γίνει και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του.
    Σ΄αυτό το χάλι που βρισκόμαστε, η εξεταστική πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να μας ταΐσει, να βρει δουλειά στους ανέργους μας, να φέρει επενδύσεις και ανάπτυξη, ή ν΄αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση.
    Εδώ την παλεύουμε δεν την παλεύουμε για την επιβίωσή μας ως χώρα, ως κοινωνία, δυστυχώς βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Ευθύνες γι΄αυτό υπάρχουν και όλοι ξέρουμε που ακριβώς υπάρχουν, αλλά προέχει να βγούμε πρώτα από τη λάσπη. Να βγάλουμε τουλάχιστον τα ρουθούνια μας έξω από τον βούρκο, να μπορούμε ν΄αναπνέουμε.
    Για όλα όσα πρέπει να γίνουν και μάλιστα επιτακτικά, καλό είναι να υπάρχει χρονοδιάγραμμα προτεραιοτήτων.

   • Iωάννης34 avatar
    Iωάννης34 @ Κωνσταντίνος 17/07/2012 23:45:54

    Προέχουν οι αποδείξεις.Που όπως φαντάζεσαι για μια τέτοια υπόθεση δεν συλλέγονται γρήγορα και εύκολα

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ EVANGELOS 18/07/2012 10:24:52

   Όπως έχω ξαναγράψει είναι σχεδόν απίθανο να μη γίνει η εξεταστική. Αρκεί να φέρουν πρόταση 60 βουλευτες. Αυτό θα γίνει διότι ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του το μπορεί αφού έχει 71.

 2. Εμμ avatar
  Εμμ 17/07/2012 23:57:06

  Η πλάκα είναι ότι ο ΑΣ αναγκάστηκε να συμφωνήσει με τον ΜΠΕΝΥ ώστε να μην γίνει η εξεταστική για να σωθεί η πατρίδα από τον Τσίπραμερικάνο και να μην ξαναγίνουν εκλογές. Είναι κρίμα που τον κρατάνε στο χέρι το είχε πει! Ο ΑΣ πρέπει να χτυπήσει το αυγό στον τοίχο την κατάλληλη σιγμή και ότι αν γίνει πιστεύω να δικαιωθεί! Άλλη λύση δεν έχει! Τουλάχιστον ξέρει απ' αυτά.

  • Iωάννης34 avatar
   Iωάννης34 @ Εμμ 18/07/2012 01:47:06

   Ποτέ στην παγκόσμια πολιτική σκηνή ή στην παγκόσμια γαστρονομία κάποιος που χτύπησε ένα αυγό στον τοίχο,είχε "καθαρά" αποτελέσματα.

   • EVANGELOS avatar
    EVANGELOS @ Iωάννης34 18/07/2012 10:08:14

    όπως λένε και οι αμερικάνοι (που από ότι κατάλαβα είναι και οπαδοί του Σύριζα) ...

    -πως πρέπει να πετάξεις ένα αυγό στον τοιχο ώστε να μην σπάσει ???

    - όπως θες ... οι τοίχοι είναι συνήθως πολύ δυνατοί και δεν σπάνε με αυγά

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Εμμ 18/07/2012 10:25:58

   ΕΜΜ,

   Ευφάνταστα σενάρια

 3. SABMARINE avatar
  SABMARINE 18/07/2012 07:29:36

  ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΟΥ ΟΛΛΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΤΟΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΙ

 4. Κάτων avatar
  Κάτων 18/07/2012 22:43:27

  Απάντηση του Στάθη Παναγούλη στο Γιώργο Παπαχρήστο-Δημοσιογράφο των Νέων- " Το σκυλάκι όπου τρώει γαυγίζει "


  Ο εγκρατής της ελληνικής γλώσσης κ. Γ. Παπαχρίστος με σχόλιό του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ( 18-7-2012 ) εκφράζεται ειρωνικώς για την ερώτησή μας στην Βουλή των Ελλήνων, περί της στρατιάς των συμβούλων του Γ.Α. Παπανδρέου, εγχωρίων και αλλοδαπών , οι οποίοι στοίχισαν στον ελληνικό λαό αμύθητα ποσά.

  Πάντως ο εγκρατής της ελληνικής γλώσσης κ Παπαχρίστος με τον όρο " Ρ Ε Κ Τ Η Σ " που χρησιμοποιεί , αγνοεί ότι η λέξη αυτή δεν επιδέχεται ειρωνικής χρησιμοποιησης. " Ρ Ε Κ Τ Η Σ " , κύριε Παπαχρήστο, προέρχεται από το ρήμα ρέζω, που σημαίνει ενεργώ , επομένως και η λέξη " ρέκτης " , σημαίνει ενεργητικός, δραστήριος. Ευχαριστούμε τον κύριο Παπαχρίστο για τον έπαινο.

  ΄Ομως με το σχόλιό του αυτό ο κ. Παπαχρήστος , κάθε άλλο παρά ψόγον επεδίωκε να μας αποδώσει. Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε την υποχρέωση του κ.Παπαχρήστου τόσο στον κύριο Γ.Α. Παπανδρέου , όσο και στον προκάτοχό του στην πρωθυπουργία κ. Κ.Σημίτη, να είναι Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ω Ν σε αυτούς οι οποίοι του παρείχαν Ε Π Τ Α ( 7 ) αργομισθίες ( ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ κ.λ.π, κ.λ. π )
  Και επομένως να λαμβάνει χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο , κατά τον νομικό όρο " ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΛΗΦΘΕΝΤΑ ".
  Και ως εκ τούτου ο κύριος Γ. Παπαχρίστος βρίσκεται σε ευθεία με αυτό που ο θυμόσοφος λαός μας λέει .

  • Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
   Δημήτριος Κοκκαλάκης @ Κάτων 19/07/2012 09:02:07

   Ωρέ!!
   Εφτά!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.