#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/08/2010 21:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόλεμος στο Διαδίκτυο για το «δώστε την Ελλάδα πίσω»Την Πέμπτη 08 Ιουλ 2010, το Antinews δημοσιεύει ένα βίντεο τριών λεπτών στο οποίο εκφράζονται η αγωνία όλων μας από το ξεπούλημα στο ΔΝΤ και την κατάντια της χώρας. Ο δημιουργός του βίντεο το συνοδεύει  με τα εξής λόγια:

Είμαι 35 χρονών. Άνεργος. Με μικρό παιδί (6 μηνών). Χρησιμοποίησα τις
γνώσεις μου στην πληροφορική για να φτιάξω αυτό το βίντεο. Δείτε το. Μπορεί να δουλέψει η ιδέα μου.

Η ιδέα ήταν η οργάνωση μιας πρωτότυπης εκδήλωσης αντίστασης στο ΔΝΤ στις 6 Σεπτεμβρίου 2010 με κεντρικό σύνθημα το «Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω»

Ο δημιουργός του βίντεο είχε προηγουμένως επικοινωνήσει (μέσω e - mail) με blogs, εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης για να προβάλλουν το βίντεο. Κανείς δεν το έκανε. Μόνο το www.antinews.gr το πρόβαλε και το σχετικό post είναι ακόμα μία από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις μας: «Ένας άνεργος 35 χρονών προτείνει» (http://www.antinews.gr/?p=52954)Η ιδέα γίνεται αμέσως αποδεκτή από τους αναγνώστες του Antinews. «Φίλε 35χρονε,πολύ καλή η ιδέα σου και πρωτότυπη ταυτόχρονα. Ας το διαδώσουμε λοιπόν κι ας ελπίσουμε ότι η Ελληνική Κοινωνία διαθέτει ακόμα αντανακλαστικά…» είναι το πρώτο σχόλιο.

Στον διάλογο που ακολουθεί την δημοσίευση του post, προτείνεται να πλαισιωθεί το βίντεο με μια ιστοσελίδα ώστε να οργανωθεί μια ομάδα και να δουλέψει το concept. Κάποιοι φίλοι και σχολιαστές είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Το κόστος της φιλοξενίας και της κατοχύρωσης του ονόματος συγκεντρώνεται από εθελοντές. Τα σχόλια γίνονται δεκάδες. Η σελίδα βγαίνει στον "αέρα". Το http://getgreeceback.com/ γίνεται πραγματικότητα.

43.500 μέλη μέχρι αυτήν την στιγμή, ενώ η ομάδα που χειρίζεται και προωθεί την σελίδα αποτελείται από περισσότερα από 55 άτομα! Φίλοι της σελίδας μεταφράζουν το κείμενο διαμαρτυρίας σε 14 γλώσσες. Η ομάδα οργανώνεται κατά τομείς. Δημιουργείτε σελίδα στα Αγγλικά και γκρουπ στο Facebook, ύστερα από ..ανεβοκατεβάσματα.O Alex Jones δημιουργεί ομάδα στο Facebook: "Get this World Back". Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το concept. Στο δημόσιο διάλογο στην Αγγλική έκδοση μιλούν για "Παγκόσμια Κίνηση" και άλλα πολλά που μπορείτε να τα διαβάσετε στο  http://getgreeceback.com/ .

Η αυτενέργεια και η αυτοοργάνωση των πολιτών που εκφράζονται από την πρωτοβουλία δεν αργεί να τρομάξει τους εκπροσώπους του ΔΝΤ και της Παγκοσμιοποίησης που θέλουν το λαό είτε να παρακολουθεί τα όργανα της Τρόικας στην TV, είτε μαντρωμένο σε εύπεπτα σχήματα, καθοδηγούμενα από τις διάφορες ΜΚΟ. Έτσι ξεσπά  πόλεμος εναντίον του getgreeceback. Com.

Ποια ήταν η αφορμή;  Το ότι ο Αντώνης Σαμαράς διακήρυξε από τα Γιάννενα « δώστε την Ελλάδα μας πίσω» !!!!

Μερικά μέλη της ομάδας, αυθορμήτως ασφαλώς, θεώρησαν ότι ο Σαμαράς οικειοποιήθηκε το σύνθημα  «Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω» και αγανακτώντας για το δήθεν «κομματικό καπέλωμα» ξεκινούν διασπαστικό αγώνα  εναντίον της σελίδας. Αλλά αποτυγχάνουν και τότε βάζουν σε  ενέργεια τα μεγάλα μέσα: Χθες (2/8/2010)  αναρτούν το getgreeceback.GR και σηκώνουν σελίδα «πολέμου» ενάντια στο GetGreeceBack.COM με την πρόφαση ότι η σελίδα στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά !!!Σημείωση: αν και οι ίδιοι οι δημιουργοί του getgreeceback.GR υποστηρίζουν ότι δεν ασχολούνται με το στοίχημα η διαφημιστική προβολή εταιρείας στοιχήματος δημιουργεί άλλους συνειρμούς. Φαίνεται μάλιστα ότι η προσδοκία κερδών είναι τόσο μεγάλη που όπως μαθαίνουμε οι ίδιοι δημιούργησαν το getCyprusBack.GR προσβάλλοντας κατάφωρα τους φίλους Κυπρίους οι οποίοι φυσικά δεν είναι στο ΔΝΤ και δεν έχουν καμία σχέση με.. στοιχήματα!!

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ άπλα κατά την γνώμη μας. Αν κάποιος μπορούσε να προβάλει δικαιώματα ….copyright του συνθήματος από την αρχή αυτό ήταν το … Antinews που πρώτο στήριξε την προσπάθεια και βοήθησε με όποιον τρόπο του ζητήθηκε χωρίς να θέσει καμιά προϋπόθεση – όπως και οι «Αδέσμευτοι Μπλογκερς» που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθεια.

Είναι ντροπή κάποιοι που τρόμαξαν από την διάθεση αυτενέργειας και αυτοοργάνωσης των πολιτών, ή είδαν την πρωτοβουλία σαν μια καλή ευκαιρία προβολής τους, να κατηγορούν τον Σαμαρά ότι χρησιμοποίησε το σύνθημα της οργάνωσης. Που είναι το κακό; Για οποιονδήποτε έντιμο πολίτη θα αποτελούσε τιμή να υιοθετήσει οι ηγέτης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μια ιδέα του και να την κάνει σύνθημά του. Το ίδιο πρέπει να αισθάνονται και τα μέλη του  getgreeceback. Δεν θέλουν η ιδέα τους να γίνει αποδεκτή από όλους τους Έλληνες; Δεν θέλουν όλους τους Έλληνες στην πρωτοβουλία; Λειτουργούν με αποκλεισμούς;

Η «είδηση» λοιπόν για μας είναι ότι ο Σαμαράς παρακολουθεί το Διαδίκτυο, ενημερώνεται από αυτό και «διδάσκεται» από αυτό. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον τόπο. Θέλουν δεν θέλουν.

Και επειδή είναι φανερό τι παίζεται καλούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας να στηρίξουν όπως μπορούν το http://getgreeceback.com/ . Δεν μας ενδιαφέρει τι πολιτικά ή κομματικά πιστεύω έχουν όσοι συμμετέχουν, ή τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας. Αρκεί να νοιάζονται για την Ελλάδα και να θέλουν να αγωνιστούν ενάντια στους δυνάστες της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 03/08/2010 21:52:47

  Από τη στιγμή που αμέσως μόλις ανέβηκε σαν σελίδα το getgreeceback.GR, κατάφερε και έχει και διαφήμιση (στοίχημα), σημαίνει πως κάθε άλλο παρά μια γνήσια αντίδραση ή ενέργεια είναι.
  Μυρίστηκαν λεφτά κάποιοι επιτήδειοι και καπέλωσαν το τίτλο, ενδεδυμένοι ιδεολογικό μανδύα (και καλά).

  • theag avatar
   theag @ Strange Attractor 03/08/2010 22:02:33

   Ε τι περιμενες;
   Σε παραγωγη απατεωνων και λαμογιών ειμαστε πρωτοι.....

 2. Ευαγγελία avatar
  Ευαγγελία 03/08/2010 22:00:48

  Λίγο Άδωνη Γεωργιάδη θυμίζει το layout του getgreeceback.gr και χαίρομαι που υποστηρίζετε το getgreeceback.com, φαίνεται πιο πολυσυλλεκτικό. Διότι ως γνωστόν ό,τι είναι εθνικοπατριωτικό τύπου ΛΑΟΣ στην τελική λειτουργεί ως εξαπτέρυγο...

  • neotera avatar
   neotera @ Ευαγγελία 03/08/2010 22:03:36

   Περισσότερο προς Φώτη Μπόμπολα φέρνει.

   • Ευαγγελία avatar
    Ευαγγελία @ neotera 03/08/2010 22:29:16

    Στο getgreeceback.com είναι ο Μπόμπολας ιδρυτικό μέλος. Εγώ λέω για το άλλο ότι θυμίζει Άδωνη.

 3. Ευαγγελία avatar
  Ευαγγελία 03/08/2010 22:31:11

  Κανένα άγχος! Απεναντίας, εσάς βλέπω να προσπαθείτε να βεβαιωθείτε ότι τέλος το γλιφιτζούρι μας, για να ηρεμήσετε...

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 03/08/2010 22:39:53

  Αυτούς που σίγουρα θα φροντίσουμε να μην ξαναδούμε, είναι τα γιαπάκια της τρόικας. Και αφού αυτά πάρουν πόδι, στην ελεύθερη Ελλάδα πλέον θα φροντίσουμε να ασχοληθούμε με τους συνεργάτες και τους απολογητές. Με τα κονσερβοκούτια που τους πρέπουν...

  • Ευαγγελία avatar
   Ευαγγελία @ Αυριανιστής 03/08/2010 23:05:06

   Με κάλυψες φίλε Αυριανιστή! Η ελεύθερη Ελλάδα πρέπει να προκόψει για να ζούμε όλοι καλύτερα και για να μη ζήσουν τα παιδιά μας αυτό το βασανιστικό συναίσθημα να σου ξεπουλάν χωρίς να σε ρωτάν ό,τι σου ανήκει και ό,τι αγαπάς περισσότερο.
   Με τη νίκη!

 5. Misha avatar
  Misha 03/08/2010 23:09:04

  Πήγε αυτές τις μέρες ο προεδρος του Πακιστάν στη Γαλλία και είπε το αναπάντεχο:οι δυνάμεις τής «Διεθνούς Κοινότητας» χάνουν τον πόλεμο από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

  Ο Ναζράλα και οι Ταλιμπάν (όσο κι αν δε μάς αρέσουν) μάς ανοίγουν δρόμους αντίστασης.Αφου αυτοί-ξυπόλητοι κι άσιτοι- νικούν , γιατί όχι κι εμείς;

  • michal avatar
   michal @ Misha 04/08/2010 00:08:56

   Kai o Hitler isws.

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ michal 04/08/2010 00:13:47

    Τον Χίτλερ ψάξτον στόν Φρίντμαν πού υποστήριζε τον αλήτη τον Πινοτσέτ..
    Και τίς επιταγές τού Φρίντμαν πού απέτυχαν παταγωδώς τίς εφαρμόζει o Moυσσολινικής φαιδρότητας αλλά και επικινδυνότητας GAP μέ τούς friends του..
    Ούτε η Θάτσερ έτσι.

   • michal avatar
    michal @ michal 04/08/2010 00:32:50

    E nai ftou kaka h Thatcher kai o Reagan. O mesos "deksios" exei protupo ton Gadaffi kai ton Andrea.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Misha 04/08/2010 00:47:14

   Γιατι εμεις δε θελουμε να κοψουμε κεφαλια και να βαλουμε τις γυναικες σε μπουρκες.
   Εντελως διαφορετικοι στοχοι.

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ ψυχραιμια 04/08/2010 01:02:14

    Δέν ξέρω σέ τί αναφέρεσαι ώς πρός τούς ''μέσους δεξιούς'' αλλά δέν μέ αφορά κιόλας.
    Τώρα στο κατά πόσον οι νεοφιλελεύθεροι δέν έβαλαν ''μπούρκες'' και δέν '' έκοψαν κεφάλια'' αυτό είναι άλλο θέμα..
    Ο Πινοτσέτ στήθηκε γιά νά εφαρμοστούν οι '' απόψεις'' τών Chicago Boys ..
    Kαί τό ΄΄κόψιμο τών κεφαλιών'' έγινε και στίς ΗΠΑ μέ τά 40 εκατ.ανασφάλιστους και τήν δραματική αύξηση τών αστέγων..
    Σιγά τον πολιτισμό πού πουλάνε τά παλληκάρια τού ανταγωνισμού πού ''ρυθμίζει τίς τιμές''..
    Ανεργία,απολύσεις,εξαθλίωση είναι τά παράγωγα τής ''δημοκρατίας τους''..
    Μιά χαρά Μπούρκα έχει φορεθεί..

   • Orestios avatar
    Orestios @ ψυχραιμια 04/08/2010 01:06:05

    Διάφανη όμως. Για να είναι και φεμινιστές.

   • michal avatar
    michal @ ψυχραιμια 04/08/2010 01:06:17

    Kurie Spuro, an eimaste deksioi e thn sun8hmatologia tou KKE den thne exoume. Upoti8etai panta giati kata ton Roussopoulo, kommounistes 8a ginoume gia to lao.

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ ψυχραιμια 04/08/2010 01:19:29

    πρός michal@
    Aγαπητέ ειλικρινά αυτή τήν περίοδο δέν ξέρω τί νόημα έχει η εμμονή στήν δεξιά ,όταν μάλιστα η ίδια έχει ξεπεραστεί απ΄τό χαμαιλεοντικό Pasok..
    o Σαμαράς κατέληξε νάναι πολύ πιό Κεϋνσιανός από τόν GAP πού έχει διαπράξει σέ δέκα μήνες ,τά δεκαπλάσια απόσα αποπειράθηκε να διαπράξει ο Μητσοτάκης..
    Αυτή τήν στιγμή η Ελλάδα έχει τήν θλιβερότερη μεταπολεμική κυβέρνηση πού καταργεί στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα σέ όποιον ακόμα κινείται και διαλύει ολοκληρωτικά τόν εναπομείναντα κοινωνικό ιστό..Πέρα απο τήν ντροπή πού προκαλεί ο ξεπεσμός νά σέ κυβερνάνε ουσιαστικά 5 υπάλληλοι τού ΔΝΤ και νά βλέπουμε τά κουρδιστά ανθρωπάκια υπουργούς νά ανταγωνίζονται σέ οσφυοκαμψία ο ένας τόν άλλον..
    Δέν θά μέ βρείς στό ''φάσμα'' πού ψάχνεις ,αλλά αυτή τήν στιγμή υπάρχουν βασικές προτεραιότητες ,όπως είναι η οσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντίδραση στό φαιοπράσινο μέτωπο..
    Λυπάμαι αλλά ή θά υπάρξει παλλαϊκή αντίδραση ή τό φασιστικό ''φταίμε όλοι'' πού σού πουλάνε θά γίνει τον Δεκέμβριο :Kλαίμε όλοι.

 6. ΗΡΑΚΛΗΣ avatar
  ΗΡΑΚΛΗΣ 03/08/2010 23:10:42

  Αδελφια πολλα ελικοπτερα ακουω!!!!! Μηπως κανουν δοκιμαστικά οχι βεβαια για την παρελαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

 7. θοδωρης avatar
  θοδωρης 03/08/2010 23:48:13

  1) TO BETFORWIN EINAI ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

  ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΝΚ GETGREECEBACK.GR ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ BETFORWIN.GR.

  ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ELNEWS.GR

  2) TO ELNEWS.GR ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΦΤΙΑΧΤΗKΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ...
  ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟ ELNEWS.GR ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

  ΦΤΙΑΞΑΜΕ 2 ΕΝΟΤΗΤΕΣ... ΤΟ GETGREECEBACK.GR KAI TO GETCYPRUSBACK.GR.

  2 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...

  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝTAΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ!! ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ....

  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...

  ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ...

  http://sindonistis.blogspot.com/p/mentor.html

  • Μάκης Παπαδόπουλος avatar
   Μάκης Παπαδόπουλος @ θοδωρης 04/08/2010 00:28:02

   Δεν μετακομίζεις ρε φίλε καλύτερα. Πατριώτες στοιχηματζίδες σαν και σένα δεν θέλουμε. Πάρε το πατίνι σου και δρόμο. Ντοράκι είσαι και εσύ?

   • θοδωρης avatar
    θοδωρης @ Μάκης Παπαδόπουλος 04/08/2010 01:07:15

    εχεις το δικαιωμα να με κρινεις.... εγω θα συνεχισω τον αγωνα μου για το καλο της πατριδας μου...

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Μάκης Παπαδόπουλος 04/08/2010 01:32:11

    Ναι ναι... Μη σκοτώνεσαι...
    Και να μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για το ποιά είναι η πατρίδα σου, ε?

  • Χρήστος Μακρύδης avatar
   Χρήστος Μακρύδης @ θοδωρης 04/08/2010 00:34:56

   Είδες ότι ο "Θαλαμοφύλακας" τον απείλησε ότι θα βάλει άτομα να τον σκοτώσουν?? http://bit.ly/b1cuKB Τι συμμορία είστε?

   • θοδωρης avatar
    θοδωρης @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:06:17

    δεν γνωριζομαι προσωπικα με τον συντονιστη... αλλα οπως εγινε με photoshop η φωτογραφια του betforwin...ετσι μπορει να εγινε και το σχολιο του συντονιστη... σκεψου το λιγο...

   • Χρήστος Μακρύδης avatar
    Χρήστος Μακρύδης @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:09:44

    Μπές στη σελίδα σου και πάτα τη διαφήμιση που πληρώθηκες. Θα δείς ότι το domain δεν αλλάζει. Ποιό Photoshop και μπούρδες. Πόσο πάει το μπανεράκι σε εσάς?

   • θοδωρης avatar
    θοδωρης @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:17:48

    πατησε το εσυ και θα δεις οτι αλλαζει... 5 εκατομυρια ευρω πηρα.... συνεχιστε την προπαγανδα... μονο στον ευατο σας κανετε κακο...

   • Χρήστος Μακρύδης avatar
    Χρήστος Μακρύδης @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:25:26

    5.000.000€ πήρατε? Καλή φάση! Με τιμολόγιο ή χωρίς? ΣΔΟΕ ακούς?? Σταμάτα να τα παίρνεις από πλανώδιους!

   • ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ avatar
    ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:30:02

    Εσύ ρε Χρήστο τι ρόλο παίζεις;

    Εχεις να πεις τίποτα σοβαρό ή όλο ανοησίες θα αναρτάς στα σχόλια σου;

    Πρόσεχε γιατί ότι γράφεις μπορεί να μείνει γραμμένο εδώ για πάντα.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:33:39

    Έλα ρε, κάνε μας ντα ντα!

    Άκου ..ΠΡΟΣΕΧΕ!

    Εσύ πρόσεχε φίλε!

   • Χρήστος Μακρύδης avatar
    Χρήστος Μακρύδης @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:37:44

    Προϊστάμενος ΔΟΥ είμαι

  • popolaros avatar
   popolaros @ θοδωρης 04/08/2010 00:40:17

   Κάποια ενδιαφέροντα πράγματα λέει ο sindonistis στο blog του...
   Ίσως ενοχλεί κάποιους η ημερομηνία 11/9 (αμερικανιστί 9/11).
   Ζούμε σε περίεργους καιρούς.

   • Valia Alexiou avatar
    Valia Alexiou @ popolaros 04/08/2010 00:49:55

    Αν και δε γνωρίζω τον Θοδωρή, έχει δίκιο σε όλα όσα λέει! Όταν αναρτώ κάτι στη σελίδα μου, το ψάχνω για να μην πάρω κανέναν φίλο στο λαιμό μου! Έτσι έκανα και αυτή τη φορά και διαπίστωσα πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται...

    Ψάξτε το κι εσείς μόνοι σας! Το οφείλετε πρώτα στον εαυτό σας!
    Οι ημέρες που έρχονται θα είναι χειρότερες και θα δείτε πολλούς "σωτήρες"...

    Καλή συνέχεια σε όλους!

 8. Valia Alexiou avatar
  Valia Alexiou 04/08/2010 00:31:47

  Δυστυχώς, πάντα κατά τη γνώμη μου, ήδη η ομάδα του "GetGreeceBack" καπηλεύθηκε την ιδέα του φίλου που ανέβασε το βιντεάκι για πρώτη φορά στο TROKTIKO και που τα τότε σχόλια ήταν συγκινητικά! Και μόνο που λέει πως η ιδέα ήταν δική του, όπως και το "σύνθημα" που ανήκει ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ και διεκδικεί το copyright ΔΕΙΧΝΕΙ τις προθέσεις του! Γι' αυτό και οι μηνύσεις! Ζητούν ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ επειδή οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ δεν το αναγνωρίζουν, ενώ αν μιλήσεις για τους αλλοδαπούς και την ΠΑΤΡΙΔΑ, σε λένε ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ και ότι δεν αναγνωρίζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα! Εγώ τα αναγνωρίζω, αλλά ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να αναγνωρίσει και τα δικά μου!!! Δε θέλουμε κατάργηση του Συντάγματος, αλλά τροποποίηση και Τελειοποίηση! Συμπλήρωση! Όχι Νέα Τάξη Πραγμάτων, με μικροΔιαφοροποιήσεις κατά πως συμφέρει τον καθένα, αλλά πάνω από όλα την ΕΛΛΑΔΑ...! Από την αρχή είχα πει ότι θα στηρίξω την προσπάθεια και θα το κάνω, αλλά ΟΧΙ κάτω από ένα ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, που θέλουν να δημιουργήσουν και να ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ... του ΛΑΟΥ! Γι' αυτό και έτρεξαν ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ να "ευχαριστήσουν" τον Σαμαρά, για τη "διαφήμιση" της ΙΔΕΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥΣ???? ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ τον... "αγώνα"??? Στην νέα αριστερή κομματική τους ταυτότητα, όπου άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, οι ιδέες προέρχονται από πρώην μέλη του ΚΚΕ! Σωστά Σύντροφοι?

  ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με τη δημιουργία νέων κομμάτων όποιου χώρου, αλλά έχω πρόβλημα όταν λένε, "πρέπει να τους ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, με κάποιο τρόπο"! Και αυτός ο τρόπος βρέθηκε με καπήλευση μιας φράσης που λέμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Μάζεψα όλους μου τους φίλους για να στηρίξουμε την προσπάθεια, αλλά...

  COPYRIGHT ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό, νέο ή παλιό, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Το COPYRIGHT ανήκει στον ΛΑΟ!!!

  Δε ξέρω γιατί ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΑΣ... Εσείς ξέρετε?
  Στηρίζετε την κίνηση του λαού, ξεκινώντας από την ιδέα ενός απλού ανώνυμου ΑΝΕΡΓΟΥ συμπολίτη μας (είχε γράψει μόνο το μικρό του όνομα) ή τα άτομα που διεκδικούν να παίξουν κάποιο ρόλο στην μετέπειτα πολιτική ζωή του τόπου μας?

  Προσωπική μου άποψη ΦΥΣΙΚΑ και Πάντα ΦΙΛΙΚΑ!
  Δημοκρατία έχουμε... και καταθέτουμε όλοι την άποψη μας!

 9. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ avatar
  ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 04/08/2010 00:41:27

  Οτι κι αν κανετε στις 06/09, σας παρακαλώ να συμμετέχετε ΚΑΙ στην κίνηση 11/09.

  Διαβάστε τι είναι η πολιτική ανυπακοή, http://sindonistis.blogspot.com/p/blog-page_6840.html

  δείτε και την πρόταση υλοποίησης στο συντονιστή και προσπαθείστε να φανταστείτε τη δυναμη που εχει ένα τεράστιο ειρηνικό πλήθος.

  Αν μπορείτε να την φανταστειτε, θα δείτε ότι μπορουμε να αλλάξουμε τη μοίρα που μας ετοιμάζουν!

  • Χρήστος Μακρύδης avatar
   Χρήστος Μακρύδης @ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 04/08/2010 01:11:36

   Τώρα που αποκαλύφτηκες "Θαλαμοφύλακα" άλλαξε τη μάσκα από την ταινία "V for Vendetta" σε "Captain America". Θα σου πηγαίνει καλύτερα. Λίγο χλωμό σε βλέπω τελευταία!

   • Χρήστος Μακρύδης avatar
    Χρήστος Μακρύδης @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:14:35

    Πάρε και ένα link να μην παιδεύεσαι να ψάχνεις! http://bit.ly/aHi5aq

   • ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ avatar
    ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ @ Χρήστος Μακρύδης 04/08/2010 01:25:51

    Η επιχειρηματολογία σου με αφήνει άφωνο...

 10. Katerina avatar
  Katerina 04/08/2010 01:06:20

  συγγνώμη, τι κάνουμε τώρα;
  Πάνω που πάμε να οργανώσουμε μια μοναδική "απεργία", ένα μοναδικό γεγονός που θα τρίξει συνθέμελα ΑΝ επιτύχει το κράτος, αρχίζουμε τη διάσπαση;
  Διαίρει και βασίλευε το ξέρετε;
  Τι είναι αυτά, .com και .gr.
  Θέλουμε τα ίδια πράγματα; Παλεύουμε για τη ζωή μας

  • Katerina avatar
   Katerina @ Katerina 04/08/2010 01:08:21

   Σόρυ, συνεχίζω, γιατί πατήθηκε λάθος κουμπί.....
   Παλεύουμε για τη ζωή μας; Για τον τόπο μας;
   ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ας αφήσουμε τα αρχηγηλίκια όλοι. Και οι .com, και οι .gr.......

   Και συμφωνώ με το φίλο που είπε ότι είναι ευπρόσδεκτος κι ο Σαμαράς κι ο κάθε Σαμαράς που θέλει κι αυτός την Ελλάδα του πίσω....ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την πρόταση.........

 11. merd avatar
  merd 04/08/2010 01:33:51

  αφου θαλαμοφυλαξ και οι αλλοι τα "βρηκαν" σε γειτονικο ολυμπιακο site,εδω γιατι πλακωνονται δηθεν;

 12. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ avatar
  ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 04/08/2010 01:33:54

  Καλό θα ήταν οι moderators των σχολίων να βλέπουν τι εγκρίνουν, γιατί δημοκρατία έίναι να λέει ο καθένας τη γνώμη του.

  Οχι να πετάει σκουπίδια χωρίς επιχειρήματα όπως ο παραπάνω κύριος.

  Διαφορετικά δεν έχει νόημα ο σχολιασμός.

 13. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ avatar
  ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 04/08/2010 01:35:31

  Για να πάμε και στην ουσία που χαθηκε...

  Για τις κινήσεις θα μιλήσουμε;

  Υπάρχει κάποιο σοβαρο σχόλιο; παρατήρηση; πρόταση;

  Η μόνο γκρίνια και μικρότητα;

 14. Μάκης Παπαδόπουλος avatar
  Μάκης Παπαδόπουλος 04/08/2010 01:48:00

  Εδώ δεν είναι η σελίδα σου "Θαλαμοφύλακα" ή τα φιλαράκια σου στο olympia. Εδώ οι φωνές είναι ελεύθερες! Αν σε ενοχλεί η ελευθερία πάνε στη σελίδα σου που κόβεις όλα τα σχόλια. ΕΔΩ είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελεύθεροι Bloggers. Οχι η συμμορία και οι υπάλληλοί σου. Πως τολμάς να κάνεις συστάσεις στο antinews.gr?

 15. hellas-orthodoxy avatar
  hellas-orthodoxy 04/08/2010 01:50:09

  Καλα ρε...φωστηρες,πώς θα κατεβει ο κοσμος ημερα Σαββατο;Μας δουλευετε;
  Εδω δεν κατεβαινει καθημερινες,θα αφησει το Σ/Κ του;
  Για ηρεμηστε και συνεργαστειτε...το προβλημα σας ειναι το copyright;;;
  ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  Αφηστε τους λεονταρισμους και κοιταχτε να συμβαλετε στο κοινο καλο και οχι το προσωπικο σας συμφερον.

 16. Factorx avatar
  Factorx 04/08/2010 01:52:03

  Επειδή η κατάτσαη εκτραχύνεται, κάνει ζέστη και πρέπει να πάμε για ύπνο και αύριο ημέρα είναι να συνεχίσετε στο τοπικ αυτό..Καλο ύπνο

 17. axinosp avatar
  axinosp 04/08/2010 10:26:43

  Πριν μερικές μέρες δημιουργήθηκε το μπλογκ tro-ma-ktiko με παραπλήσια επισκεψιμότητα και σχεδίαση του μπλογκ σαν το παλιό τροκτικό που έκλεισε. Σήμερα το πρωί πήρα μύνημα στο FaceBook από το μπλογκ Tromaktikoi που έχει ακριβώς την ίδια σχεδίαση με το παλιό τροκτικό και τον αντικαταστάτη του Tromaktiko, τυχαίο δεν νομίζω. Η Μαϊμούδες γέμισαν το διαδίκτιο έλεος !!

  • θοδωρης avatar
   θοδωρης @ axinosp 04/08/2010 11:08:17

   http://elnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=830&catid=34&Itemid=53

 18. Στέργιος avatar
  Στέργιος 04/08/2010 11:25:31

  Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά στον σημερινό κόσμο.
  Μόνο σαν ιστορικές πολιτικές καταβολές.
  Μόνο στα μυαλά των μεγαλύτερων.

  Αλλά στον σημερινό κόσμο δεν υπάρχει δεξιά κι αριστερά.
  Υπάρχουν παγκοσμιοποιητές και αντιπαγκοσμιοποιητές.

 19. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 04/08/2010 12:00:06

  Από την αρχή πολλοί σχολιαστές του Antinews επεσήμαναν συγκεκριμένα θετικά και αρνητικά σημεία στην πρώτη ανάρτηση του Antinews "ένας άνεργος προτείνει".
  Eίναι όλα καταγεγραμμένα.
  Οι αντιρρήσεις μου αλλά και η συμβολή μου στην όποια βελτίωση του getgreeceback ειναι καταγεγραμμένες σε εκείνη την πρώτη ανάρτηση.

  Εκ των υστέρων μάθαμε για την χρονικά προηγηθείσα ανάρτηση του Συντονιστή στο μπλογκ του.
  Όποιος έχει μάτια βλέπει και διαβάζει.

  Συγκρινοντας τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ των δύο κινήσεων προτιμώ το ΒΑΘΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ και ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ και ΜΗΝΥΜΑ του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ, δεν με εμπνέει το ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ και ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΤΙΛΑΚΙ του getgreeceback.
  Και ας συμπεριέλαβε Μax Keiser και Alex Jones...

  Με τραπεζάκια έξω, γλεντάκια και χαλαρά δεν παίρνεται η πατρίδα μας πίσω.
  Το πολύ πολύ να αποτελέσει αξιοθέατο τηλεοπτικό event.
  Ευχάριστο και ελπιδοφόρο μεν, πυροτέχνημα δε.

  The Revolution will [not] be televised στην περίπτωσή μας.

 20. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 04/08/2010 12:41:46

  http://sindonistis.blogspot.com/p/mentor.html

  • Μάκης Παπαδόπουλος avatar
   Μάκης Παπαδόπουλος @ αλλενάκι 04/08/2010 13:05:17

   Έχετε πάθει ψυχολογικά με τον άνθρωπο που το ξεκίνησε! Αφού απειλήσατε να τον "φάτε"! http://bit.ly/b1cuKB Ανήκετε σε καμιά "χέστα" και εσείς και απειλείτε κόσμο? Το δημοσίευμα που αναφέρεστε και περιφέρετε με καμάρι αξίζει για βραβείο σε διαγωνισμό Photoshop. Γραφτείτε και στην ένωση καλλιτεχνών του DeviantArt!

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Μάκης Παπαδόπουλος 04/08/2010 13:41:00

    Δεν αναφέρεστε ασφαλώς σε μένα ότι "απειλήσατε να τον φάτε".
    Ξέρετε υπάρχει και η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκληματος για τα περαιτέρω.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Μάκης Παπαδόπουλος 04/08/2010 13:51:23

    Αργεί το σχόλιο.
    Ο στόχος του ανωτέρω ποστ του antinews είναι η ανταλλαγή απόψεων, τις οποίες και εξέφρασα ανοιχτά.

    Ο εκφοβιστικός πληθυντικός καθώς και οι χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποιείτε εμπίπτουν σε αρμοδιότητα άλλης αρχής ηλεκτρονικής προστασίας, αν αυτό καταστεί απαραίτητο.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Μάκης Παπαδόπουλος 04/08/2010 14:01:40

    Σας απάντησα κύριε αλλά αργεί.

 21. adkan adkan avatar
  adkan adkan 04/08/2010 22:51:51

  Περίκατοχικής κυβέρνησης τύπου Τσολάκογλου πρόκειται, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών.Μιά χούφτα καραγκιόζιδες.(συγνώμη για την σύγκριση καραγκιόζη γίγαντα)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.