#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/02/2011 12:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πως το “Σύστημα ΠΑΣΟΚ” σχεδιάζει να κρατηθεί στην εξουσία !Εξαιρετικά αφελείς είναι όσοι πιστεύουν ότι το ''σύστημα ΠΑΣΟΚ'' θα παραιτηθεί οικειοθελώς των προνομίων του, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται.

Εν πλήρει αντιθέσει προς την ΝΔ, η οποία αλληλοσπαράσσετο δημιουργήσασα ''παράδοση'', οι του ΠΑΣΟΚ έχουν αποδείξει διαχρονικώς πως για να παραμείνουν εις την εξουσία, παραμένουν αδιστάκτως προσκολημμένοι μεταξύ τους. Ενώπιον της θεάς εξουσίας, οι ΠΑΣΟΚοι έδειξαν στο παρελθόν αξιοθαύμαστη συνοχή, συνοχή που προεκλογικώς ανήρχετο εις τα ύψη. Συνοχή που επέτρεψε στο σοσια-ληστρικό αυτό κόμμα να κατευθύνει τις τύχες των ατυχών Ελλήνων επί 30 και πλέον έτη.

Τι απεργάζονται τώρα οι πράσινοι ινστρούκτορες, αφού θέμα χρόνου είναι ΝΔ και Σαμαράς να τους προσπεράσουν; Μα, απλώς τα πάντα!

Είπαμε: Απεδείχθησαν ικανοί όσο και αδίστακτοι εραστές της εξουσίας, προς ίδιον βεβαίως όφελος. Διότι επί Ανδρέα και ζιβάγκο, δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους. Τα δε τηλέφωνα των οικιών τους (όσοι είχαν), άρχιζαν τότε από 57 και 55, τώρα αρχίζουν από 80.

Πρότυπο των homo pasocus δεν ήταν ο Καράγιωργας και ο Χαραλαμπίδης, αλλά ο Άκης και ο Τσουκάτος. Έτσι δρουν και σκέφτονται. Έως και σήμερα.

Ιδού, αντιληπτά σε όσους διαθέτουν κοινόν νου, τα σχέδιά τους, προς παραμονή στην εξουσία:

1. Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ'': Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έδωσε στο Ερζερούμ το σύνθημα της δημαγωγικής επίθεσης, παρουσιαζόμενος από τα ελεγχόμενα και δουλοπρεπή ΜΜΕ περίπου ως νέος Νικηταράς Τουρκοφάγος. Ο πλασιέ του σχεδίου Ανάν, ομίλησε ενώπιον των Τούρκων διπλωματών περί εισβολής-κατοχής στην Κύπρο. Ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό. Λόγοις βεβαίως, όχι έργοις. Αλλιώς, μάλλον δεν θα έφθαναν οι φρεγάτες των Τούρκων στη Μύκονο και το Λαύριο. Ούτε η φοβία τους έναντι  των Νεο-οθωμανών θα ήταν τόση, που φοβούνται να μιλήσουν περί ΑΟΖ σε Αιγαίο και Κύπρο.

΄Όμως έτσι θα το πάνε τώρα και όσο πλησιάζουμε προς εκλογές, Γιώργος, Δρούτσας και οι λοιποί ''αητοί'' της εξωτερικής πολιτικής της χώρας: ''Πατριωτικά''. Στόχος, να πεισθή ο αιχμάλωτος των δανείων Νεοέλληνας, πως οι αστέρες του ΠΑΣΟΚ διαθέτουν πατριωτισμό. Το πόσο πατριωτικό είναι το κόμμα των Ιμίων όμως (με τον τότε σημαιοφόρο του εθνικού εξευτελισμού, σήμερα αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως), κάποιοι το θυμούνται ακόμη. Ας το θυμηθή και η πλειοψηφία του λαού, την ώρα που θα πρέπει...

2. ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ''ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ'': Γνωρίζουν οι φωστήρες που κατάντησαν τη χώρα αμερικανική αποικία, πως πρέπει προεκλογικώς το αντίθετο να αποδείξουν. Ότι είναι ''ανεξάρτητοι'', όχι ''αμερικανάκια''.

Αίφνης λοιπόν, θα γίνουν ''πολυδιάστατοι'' και θα εμφανισθούν ως χαράσσοντες ''ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική''. Επ΄ αυτού, η προσπάθεια που θα καταβληθή θα είναι έντονη. Το επικείμενο ελληνορωσικό συνέδριο π.χ., για μια νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας, που είχε συμφωνηθεί προ πολλού με την Μόσχα, θα γίνει εις την Αθήνα. Πλην όμως, περιθωριοποιημένο. Οι δρούτσειες προθέσεις θέλουν να το κρατήσουν σε τεχνικό επίπεδο και άνευ πολιτικής σημειολογίας. Έτσι (σημειολογικό το παράδειγμα) το υπουργείο εξωτερικών αλλά και ο πρωθυπουργός θα εκμεταλλευτούν επικοινωνιακώς τέτοιες περιπτώσεις, για να καταδείξουν πόσο ανεξάρτητοι των Αμερικανών είναι. Η πραγματικότητα βεβαίως βοά, περί πλήρους υποταγής της χώρας στις επιταγές της Ουάσικτον: Πάγωμα κάθε προώθησης σχέσεων με Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, και απόλυτη υποταγή στα περί Αιγαίου και Κύπρου κελεύσματα. Ουδέποτε η Ελλάς υπήρξε τόσο εξαρτημένη!

3. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ''ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ'': Ναι, και αυτό θα επισυμβεί! Τους πόνεσε πολύ το χαστούκι του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες δικαστές! Δεν το ξέχασαν αυτό οι πράσινοι προφέσσορες. Μπροστά στη ψήφο όμως, θα ''το ξεχάσουν''! Το ΠΑΣΟΚ της ακατασχέτου μεταναστολαγνείας, το κόμμα - όχημα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, το κόμμα που εφαρμόζει τις νεοταξίτικες εντολές περί διαλύσεως της εθνικής και κοινωνικής συνοχής, που πασχίζει για τη διάλυση του των Ελλήνων κράτος, αρχίζει να μεταμφιέζεται (πλησιάζουν και οι Απόκριες) σε ''εθνικό'': Τείχη εις τον Έβρο, δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού Παπουτσή περί απελάσεων λαθρομεταναστών και έπονται και άλλα. Ξαφνικά ''αγάπησαν'' τους Έλληνες (και πρωτίστως την ψήφο τους).

Αυτοί, οι επαγγελματίες του ψευτοπροοδευτισμού και του φαρισαικού ανθρωπισμού, αυτοί που μετέβαιναν εις τον Άγιο Παντελεήμονα για να πράξουν το αντιρατσιστικό τους καθήκον και ευθύς επέστρεφαν εις τις βίλλες τους (Εκάλη, Φιλοθέη κοκ), ξαφνικά θα ''ανακαλύψουν'' και τα δίκαια των Ελλήνων. Για να τους κοροιδεύσουν εκ νέου, οδηγώντας τους σε νέα μνημόνια και μνημόσυνα, σε ισόβια φτώχεια...

4.  ''ΛΕΦΤΑ (ΘΑ ΞΑΝΑ)ΥΠΑΡΞΟΥΝ: Εις την εκλογική ευθεία την τελική, θα ξαναριφθή το αλήστου μνήμης παπανδρεικό πυροτέχνημα. Θα υποσχεθούν, θα διορίσουν, θα μοιράσουν (λόγοις ξανά...), θα παραπλανήσουν. Θεωρούν πως ''ο λαός ξεχνά''. Αυτή τη φορά όμως Έλληνες, δεν δικαιούσθε να ξεχάσετε. Αν ξεχάσετε, απλώς όλα θα τα χάσετε (αν ήδη δεν τα χάσατε...)

5. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ: Επ' αυτού υπάρχει η πράσινη ''τεχνογνωσία''. Πρόκειται περί τομέως όπου είναι πραγματικά ασυναγώνιστοι! Όλες οι τηλεκατευθυνόμες πένες και μικρόφωνα, θα στηρίξουν την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, για να μείνη η χώρα στην ''ορθή πορεία''. Εδώ το ''σύστημα ΠΑΣΟΚ'' θα εργαστεί πυρετωδώς για να περάση η προπαγάνδα του. Θυμηθείτε το σχέδιο Ανάν...

6. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ:

Και εδώ είναι έμπειροι! Όπως επί σχεδίου Ανάν προεξοφλούσαν την καταστροφή της Κύπρου εάν έλεγε όχι, έτσι και τώρα θα επιχειρησούν να πείσουν τον λαό πως είναι  ''αναντικατάστατοι και απαραίτητοι''. Εδώ τα πυρά τους τα επικοινωνιακά θα είναι μαζικά. ''Ψηφίστε Γιώργο ειδάλλως η Ελλάδα θα καταστραφεί!''

Και αυτοί, έτσι θα πορευθούν. Εμείς; Θα δώσουμε εκ νέου εντολή στα πράσινα τρωκτικά να συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας;

Τόσο αφελείς; Και για πολλοστή φορά στα άγκιστρα του χυδαιότερου βερμπαλισμού πιασμένοι;

΄Ώρα ευθύνης! Διότι το διακορευθέν (μνημόνιο γαρ) Σύνταγμα της χώρας, κάτι λέει...

Περί πατριωτισμού των Ελλήνων...

Και κάπου, αυτός ο πατριωτισμός, επαφίεται...

Διπλωμάτης

(η εικόνα απο το http://antistachef.wordpress.com/)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έρεβος avatar
  Έρεβος 22/02/2011 12:08:04

  Ο Καντάφι είναι πρόσκοπος μπροστά στο σύστημα ΠΑΣΟΚ.

  Εδώ κατάφερε και έγινε εξουσία μόνο με το παρακράτος. Σκεφτείτε τώρα που έχει και το κράτος και το παρακράτος τι έχει να γίνει.

  Εν πάση περιπτώσει ό,τι και να'χει όπως τα'χει κάνει το ΠΑΣΟΚ το αν θα μείνει εξαρτάται από το πόσο καλή και σκληρή αντιπολίτευση θα κάνει η ΝΔ και το αν θέλει να τον ρίξει τώρα ή όχι.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Έρεβος 22/02/2011 13:15:27

   Έρεβος,
   γνώρισα τώρα τελευταία έναν παλαιοπασόκο από αυτούς που και καλά έχουν φάει ξύλο στο πολυτεχνείο με τα μουσάκια του και τα μεγαλεία του.
   Αυτοί σιγά σιγά εκλείπουν. Τα παιδιά τους τα έχουν βγάλει εκτός Ελλάδας. Βλέπεις τα οικονόμησαν κι έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν τη φυγή τους.
   Η κοινωνία γενικότερα αλλάζει και δε δέχεται καταπίεση από μια ομάδα του 20% που απλά κλέβει το υπόλοιπο 80%. Αν δεν πέσουν ομαλά θα πέσουν με το άγριο. Αν η ΝΔ δεν καταφέρει να τους ρίξει είτε ομαλά είτε με το άγριο θα διαλυθεί και θα κυβερνήσει το σχήμα εκείνο που θα τους ρίξει.

 2. Misha avatar
  Misha 22/02/2011 12:19:21

  Τα αποτελέσματα θα είναι πενιχρά αν δεν διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη η ΠΑΣΚΕ με τους Παναγόπουλους, Κανελλόπουλους, Πολυζωγόπουλους, Πρωτοπαπάδες, Κουσελάδες, Πιπεριάδες, Σπυρόπουλους, Μακρυπιδηδες, Κουτρουμάνηδες και λοιπούς που κάνουν κωλοτούμπες καλύτερα από τους χιμπατζήδες και σάλτα, από τον μαρξισμό προς τον νεοφιλελευθερισμό, καλύτερα από καγκουρώ, κάθε φορά που το αφεντικό τους αποφασίσει να αλλάξει παράσταση στο τσίρκο.
  Και η διάλυση της οργάνωσης αυτής υποστήριξης του ΔΝΤ πρέπει να γίνει από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
  Ο ΓΑΠ δε θα μπορούσε να σταθεί ΟΥΤΕ ΩΡΑ, ειδικά μετά την αποκάλυψη της ενσυνείδητης πράξης εθνικής μειοδοσίας , αν τα συνδικάτα δεν ήταν κομματικά.

 3. zackii avatar
  zackii 22/02/2011 12:29:12

  Αυτά που γράφεις είναι γνωστά και τα έχω επισημάνει 1000 φορές εδώ.
  'Ομως. Πες μου τι κάνει η ΝΔ, γιαυτά και άσε το ΠΑΣΟΚ που το γνωρίζουμε.
  Ποιός έχει βγει να πει ξεκάθαρα τις θέσεις της? Κανείς. Ναι μεν αλλά...
  Ναι μεν ψηφίζουμε-σωστά- κατά του μνημονίου, αλλά ...σεβόμενοι την υπογραφή του ΓΑΠ το στηρίζουμε στη συνέχεια.
  Άντε κι έρχονται εκλογές. Τι λέμε? Μα ότι ...και το ΠΑΣΟΚ. Γιατί τι νομίζετε ότι θα πει το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά? Ότι θα μειώσει και άλλο τους μισθούς η τις συντάξεις? Όχι μόμο δεν θα τις μειώσει...αλλά και θα τις αυξήσει-και καλά- στο μέτρο του δυνατού.
  Τι θα κάνει με τους μετανάστες? Θα ...τους στείλει από κει που ήρθαν. Και πολλά άλλα που ήδη τα αναφέρεις στο άρθρο.
  Έχει και ένα πιασάρικο σύνθημα που δεν το έχει η ΝΔ. Θα πει στον φοβισμένο-πανικόβλητο Έλληνα. Τι θέλεις ΠΑΣΟΚ που ναι μεν σε πονάει ...αλλά έχει φθάσει σε ένα σημείο την οικονομία, η ΝΔ ...που θα μας γυρίσει πίσω?
  Σε αυτά τι θα αντιπροτείνει η ΝΔ? Άλλο...μείγμα ανάπτυξης? Ποιάς ανάπτυξης της ανύπαρκτης?
  Αν θέλει -που πολύ αμφιβάλλω- η ΝΔ να γίνει κυβέρνηση ένας είναι ο δρόμος.
  Άμεση έξοδος από το μνημόνιο, χάραξη νέων συμμαχιών και δανεισμός εκτός Ευρωπαικής Ένωσης-Κίνα, Ρωσία- αποκατάσταση του βιοτικού επιπέδου του λαού με επαναφορά μισθών και συντάξεων στην προ ΓΑΠ εποχή.
  Αυτά θα φέρουν την ανάπτυξη-μαζί βέβαια και με πολλά άλλα μέτρα που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ λόγω χώρου.
  Αν δε η...Ευρωπαική Ένωση δεν τα δεχτεί, τόσο το χειρότερο γιά τους τραπεζίτες της, η μάλλον όχι. Θα κερδίσουν ...χαρτί υγείας γιά πολλά πολλά χρόνια....τα Ελληνικά ομόλογα....

 4. Αστραπόγιαννος avatar
  Αστραπόγιαννος 22/02/2011 12:32:34

  Θα επιχειρηθεί ακόμα ένα τέχνασμα, εξόχως αποτελεσματικό συνήθως: οι ανθρωποθυσίες. Συγκεκριμένα, τύποι όπως ο Άκης, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης και πιθανόν ο Γιάννος θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Το πρόβλημα αυτή τη φορά είναι πως οι παραπάνω ξέρουν πράγματα για την παρούσα κυβερνητική ελίτ οπότε ίσως έχουμε οικογενειακή τραγωδία.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Αστραπόγιαννος 22/02/2011 13:18:38

   Καμιά τραγωδία δε θα έχουμε. Θα παραπεμφθούν και θα βγουν λάδι.
   Σου θυμίζω πως καθάρισαν τη Μπουρμπούλια. Από 12 χρόνια την κατέβασαν στα 6 ή 7. Θα την αθώωναν αλλά δεν τους έπαιρνε.

 5. Λιζα Αλεξίου avatar
  Λιζα Αλεξίου 22/02/2011 12:41:18

  Θα προσπαθήσει να βάλει και άλλους στην κυβέρνηση, επειδή ο Σαμαράς το τόνισε ιδιαίτερα "δεν μασάμε", θα στραφεί προς Λαος και Ντόρα, μήπως και κρατηθεί στην εξουσία για λίγο ακόμα, και τηρήσει όσα υποσχέθηκε στο ΔΝΤ, ξεπουλώντας όσα πιο πολλά μπορεί.

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 22/02/2011 12:50:19

  Oι χαμαιλέοντες και η γλίτσα είναι πράσινοι

 7. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 22/02/2011 13:00:44

  Οι επισημάνσεις του άρθρου του Διπλωμάτη είναι απόλυτα ορθές.
  Αλλά...
  Εδώ υπάρχει ένα σοβαρό "αλλά".
  Αυτά που γράφει χρειάζονται να γίνουν γνωστά στον κόσμο. Διότι ο κόσμος δεν τα γνωρίζει, οι πολίτες δεν τα γνωρίζουν, οι πολίτες ενημερώνονται από το Μέγκα και τον άθλιο Πορτοσάλτε του Σκάι. Ποιός γνωρίζει ότι ο λαθρονόμος προβλέπει τις πλέον χαλαρές σε ευρωπαϊκό επίπεδο προϋποθέσεις απόκτησης ελληνικής υπηκοόητας; Ποιός γνωρίζει ότι έχουν αρχίσει ήδη οι διαδικασίες απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας ακόμα και από Αφγανούς; Ακούς και σου λένε καλοπροαίρετοι άνθρωποι ότι "ο νόμος έγινε για μερικά παιδιά από Αλβανία που έχουν γεννηθεί εδώ και έχουν τελειώσει εδώ το σχολείο", γιατί αυτό λέει η προπαγάνδα. Δεν λέει η προπαγάνδα για τον πονηρό Αμπντούλ από το Πακιστάν που περιμένει στη σειρά για την υπηκοότητα, τον Αμπντούλ τον κρύβει κάτω από το χαλί.
  Το ίδιο συμβαίνει με τις ΑΟΖ. Νομίζετε ότι γνωρίζει όποιος ενημερώνεται από την τηλεόραση για το τί σημαίνει ΑΟΖ; Αυτός άκουσε τον "πέτσινο" λόγο του ΓΑΠ στο Ερζερούμ (τον οποίο αναίρεσε μετά, στην κατ ιδίαν συνομιλία του με τον Σουλτάνο του, ως καλός ραγιάς που είναι), και έμεινε με την εντύπωση ότι ο ΓΑΠ είναι εθνικά υπερήφανος πρωθυπουργός.
  Εδώ λοιπόν έρχεται ο ρόλος της ΝΔ. Η ΝΔ πρέπει να καταγγείλει τον ΓΑΠ ως πεμπτοφαλαγγίτη, ως δρώντα συνειδητά ενάντια στο εθνικό και δημόσιο συμφέρον.
  Πρότεινα αλλού εδώ να εκδώσει η ΝΔ "Μαύρη Βίβλο" με τις πράξεις και λόγους του ΓΑΠ με τους οποίους εκδηλώνει εθνομηδενισμό και στρέφεται κατά των εθνικών συμφερόντων. Η "Βίβλος" αυτή να κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο, στην ελληνική και την αγγλική. Με συγκεκριμένες παραπομπές σε ομιλίες και κείμενά του, καθώς και σε πράξεις του. Με ελάχιστο σχολιασμό. Ας αφήσει η ΝΔ να μιλήσει ο ίδιος ο ΓΑΠ και τα έργα του για τον εθνομηδενισμό και τον πεμπτοφαλαγγιτισμό του.
  Μην περιμένετε με το διαδίκτυο και μόνο να γίνει δουλειά. Κακά τα ψέμματα, εδώ μπαίνουν ψαγμένοι άνθρωποι, με κριτική σκέψη που, έτσι και αλλιώς, είναι ψυλλιασμένοι για το τί τρέχει. Από τις κατ' ιδιαν συνομιλίες μου, έχω αντιληφθεί ότι η πλειονότητα των πολιτών δεν γνωρίζουν τι εστί ΓΑΠ.

  • Λιζα Αλεξίου avatar
   Λιζα Αλεξίου @ ΒΙΣ 22/02/2011 15:05:41

   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ΒΙΣ, εδώ και μήνες το γράφω στο antinews, οι Έλληνες πολίτες έχουν μαύρα μεσάνυχτα, πρό ημερών ο Misha είχε πεί κάτι σχετικά με φυλλάδια από πόρτα σε πόρτα,η ιδέα πολύ καλή μου φαίνεται, να τα τυπώσουμε και να τα μοιράσουμε, εσύ στην Νίκαια ΒΙΣ, και εγώ στον Κορυδαλλό που μένω και στο Περιστέρι που εργάζομαι.

   • Misha avatar
    Misha @ Λιζα Αλεξίου 22/02/2011 21:18:54

    Λίζα

    εδώ κουκουλώθηκε η τρομερή αποκάλυψη του Στρος Καν που αρκούσε μόνη της για να ισοπεδωθεί το Καστρί, και ασχολούνται με τις κοκορομαχίες γάβρων-βάζελων.
    ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ , ΘΑΦΤΗΚΕ, ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ η πρώτη σκαστή προδοσία της χώρας μετά το ξεπούλημα της Κύπρου!

 8. pavlina avatar
  pavlina 22/02/2011 14:20:39

  ...οι πιο ισχυροι δεσμοί είναι οι δεσμοί συνενόχής....

  • popolaros avatar
   popolaros @ pavlina 22/02/2011 16:07:42

   +1000

 9. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 22/02/2011 14:35:26

  Τα εχουμε επισημανει εδω και μηνες...!! Εγω βλεπω να τον κανουν Γιωργακη για να ανεβασουν τους δεικτες τηλεθεασης και απο πισω θα στηριζουν το Μνημονιο.

  ΠΠ

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 22/02/2011 14:37:33

  Αφιερωμενο στο ποστ....
  Στίχοι: Γιάννης Αγγελάκας

  Είμαι τεράστιος είμαι ο ουρανός
  Είμαι ο ένας ο σπουδαίος ο λατρεμένος
  Δεν είμαι απόμακρος ούτε ψυχρός
  Μπροστά απ' τις κάμερες σου γνέφω λιγωμένος
  Είμαι ένας άξεστος είμαι ένας θρίαμβος
  Είμαι ασταμάτητα ερωτοχτυπημένος
  Μη με φοβάσαι μη με φοβάσαι
  Είσαι δικιά μου όσο πιο βαθιά κοιμάσαι,

  Κύριε ευλόγησε τις ζόρικες καριέρες μας
  Και τ' ακριβά πολυτελή μας καταφύγια
  Με δόξα στόλιζε τις νύχτες και τις μέρες μας
  Να ξελογιάζουμε νεκρά ακροατήρια
  Κύριε σήκωνε ψηλότερα τις μύτες μας
  Κάνε τα μούτρα μας ν' αστράφτουνε μυστήρια
  Με χρήμα γέμιζε τις μέρες και τις νύχτες μας
  Να ξελογιάζουμε νεκρά ακροατήρια
  Είμαι Θεός σκιά λαμπερή
  Είμαι Θεός μια ανοιγμένη πληγή,

  Είμαι υπέροχος και ταπεινός
  Ο ήρωας ολονών ο αγαπημένος
  Είμαι ευαίσθητος και τρυφερός
  Όποιο σκουλήκι μ' ενοχλεί στο διάολο στο στέλνω
  Είμαι ένας άξεστος είμαι ένας θρίαμβος
  Είμαι ένας θρίαμβος χρυσός και πλατινένιος
  Όσοι κι αν είστε σας περιμένω
  Για την πατρίδα και την τέχνη ειμ' απ' τη κούνια μου φτιαγμένος

  Ξημερώνει! πού να κρυφτώ;
  Δεν τ' αντέχω τόσο φως.

  Ειδατε ποσο δεικτικα περιγραφει την σημερινη κατασταση των ΜΜΕ του ΓΑΠ??

  ΠΠ

 11. Apollonios avatar
  Apollonios 22/02/2011 16:09:11

  Για την ανικανότητα της ΝΔ δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ...
  Όσο η ΝΔ δεν υπερασπίζεται τα κυβερνητικά πεπραγμένα της και σφυρίζει αδιάφορα παριστάνοντας την παρθένα, τόσο θα εξακολουθεί να είναι πίσω από το ΠΑΣΟΚ.
  Η στάση του Καραμανλή ειδικά, είναι καταστροφική για τη ΝΔ.
  Επιπλέον, όσο εξακολουθούν και βρίσκονται στην κομματική βιτρίνα άνθρωποι σαν τον Αβραμόπουλο και τον Σπηλιωτόπουλο (και αρκετοί ακόμη), που βαρύνονται με απίστευτες και σκανδαλώδεις σπατάλες ως υπουργοί, τόσο οι πολίτες θα εξακολουθούν να συχαίνονται τη ΝΔ...

  • Striker avatar
   Striker @ Apollonios 22/02/2011 19:14:21

   Ακριβώς, το μεγαλύτερο σφάλμα του Καραμανλή ήταν ότι κρύφτηκε μετά την εκλογική συντριβή. Και ο Σαμαράς αναγκάστηκε να βγει να μιλήσει για "νέα ξεκινήματα" και τέτοια. Το παιχνίδι χάθηκε εκεί, ο λαός δεν είναι διατεθειμένος να εμπιστευτεί ξανά τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και αν ο Παπακωνσταντίνου στέλνει ανθρώπους του τα βράδια στα σπίτια μας να μας ληστεύουν. Ο Καραμανλής πίστεψε ότι θα έπρεπε να αφήσει τον ΓΑΠ να διαχειριστεί την κατάσταση μόνος του, με την ασφάλεια μιας εξουδετερωμένης ΝΔ "για το καλό της χώρας". Ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό του έγκλημα. Άφησε τη χώρα στα χέρια των απανταχού υπονομευτών της από τους οποίους υπέφερε και εκείνος. Και μετά δήλωσε απογοητευμένος και μας άφησε να υποφέρουμε και εμείς. Οτιδήποτε και να αποκαλύψει όταν θα μιλήσει, όσο συνταρακτικό και να είναι, το δίκιο του το έχει χάσει από τη στιγμή που εξαφανίστηκε πολιτικά τις πιο δύσκολες ώρες για την Ελλάδα.

 12. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 22/02/2011 17:35:13

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΣΜΕΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

 13. A.M. avatar
  A.M. 22/02/2011 18:12:12

  Όταν έχεις έναν στόχο, ένα όραμα ΔΈΝ ασχολείσαι με τα εμπόδια!!!
  Αν πέσεις στην λούμπα να ασχοληθείς με τα «εμπόδια» χάνεις τον στόχο.
  Το «σύστημα-ΠΑΣΟΚ» είναι ένα εμπόδιο αναμφισβήτητα.

  Εμπόδιο όμως στον δρόμο, στην πορεία για πιό όραμα;;;;;

  Η μεγάλη τέχνη του διαβόλου είναι να σε βάλει να ασχολείσαι μαζί του και όχι με τον Θεό.
  Προσπαθεί να σε βάλει σε αντιπαράθεση μαζί του, και να σκέφτεσαι συνέχεια αυτόν ξεχνώντας εννοείται τον Θεό.

  Το ΠΑΣΟΚ αντιγράφει και εφαρμόζει ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ αυτήν την ίδια διαβολική μέθοδο.
  Και βλέπω μετά λύπης μου τους περισσότερους να έχουν πέσει στην λούμπα και να ασχολούνται συνέχεια με το πασοκ και το «σύστημα-πασοκ» και να μπαίνουν σε αντιπαραθέσεις και σε πολεμική με το πασοκ και το σύστημά του.
  Αυτή είναι και η όλη δύναμη του πασοκ και του συστήματος-πασοκ!
  Από εκεί αντλεί την δύναμή του, την εξουσία και κυβερνάει τόσες δεκαετίες.
  Η προσοχή των πολιτών είναι συνέχεια είτε με αρνητικό είτε με θετικό (χμμ.. όχι και τόσο τελευταία αλλά τέλος πάντων..) τρόπο στο πασοκ.

  Μπορούμε να το αγνοήσουμε εντελώς το πασοκ και τα συστήματά του;
  Εντελώς! καμμία ενασχόληση με το «εμπόδιο»!
  Να το θεωρούμε ΉΔΗ ως ΜΉ υφιστάμενο;

  Μπορούμε να έχουμε ένα ΝΈΟ ΌΡΑΜΑ για την Ελλάδα;
  Και μπορεί αυτό το όραμα να περάσει στους πολίτες της χώρας;
  Μπορεί να πεισθούν οι πολίτες ότι αυτό το ΝΈΟ ΌΡΑΜΑ αυτή η ΝΈΑ ΕΛΛΆΔΑ είναι εφικτή και το κυριότερο ότι είναι ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ απ το επί 30 χρόνια σύστημα-πασοκ;
  ΆΝ μπορεί να γίνει αυτό, ΆΝ μπορεί η προσοχή, ο νούς, η ψυχή, η καρδιά των Ελλήνων να «τραφεί» με το ΝΈΟ ΌΡΑΜΑ μιάς ΝΈΑΣ ΕΛΛΆΔΑΣ καλύτερης απ αυτήν που έζησε τα τελευταία χρόνια .. ε αυτό θα είναι ΉΔΗ και το τέλος του συστήματος-πασοκ!

  ΜΉΝ πέφτουμε στην λούμπα του πασοκοσυστήματος ασχολούμενοι συνέχεια μαζί του!

  Το να ρίξεις ένα σύστημα, όποιο σύστημα, και το να καταργήσεις μια επιλογή σε έναν άνθρωπο ή σε μια χώρα σημαίνει πως δημιουργείς μια ΑΠΏΛΕΙΑ! ένα ΚΕΝΌ!
  Οι άνθρωποι δεν αρέσκονται στις απώλειες και στα κενά, θέλουν ΕΠΙΛΟΓΈΣ!

  ΠΡΊΝ λοιπόν ρίξεις ένα σύστημα, εν προκειμένω το σύστημα-πασοκ, ΠΡΈΠΕΙ, ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ, ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ και εκ των ούκ άνευ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΟ να έχεις ΉΔΗ έτοιμο το ΝΈΟ σύστημα, την ΝΈΑ προοπτική, το ΝΈΟ όραμα, την ΝΈΑ Ελλάδα!!!!

  Τα έχεις Αντώνη;
  Το έχει η ΝΔ;
  Αν τα έχεις τότε δείξτα και στους πολίτες και ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ πείσε τους ότι είναι ΉΔΗ γεγονός όλα αυτά!
  Να το πιστέψουν!
  «έστι δε πίστις ελπιζομένων υπόστασις, πραγμάτων έλεγχος ού βλεπομένων».

  Και μόλις τα πιστέψουν.. το σύστημα-πασοκ έσβησε μόνο του επειδή δεν θα αντέχει να σταθεί μπροστά στο ΝΈΟ όραμα, στην ΝΈΑ Ελλάδα, στην ΝΈΑ πραγματικότητα.

  Ας σταθούμε στο ΝΈΟ όραμα της ΝΈΑΣ Ελλάδας!
  Ας προσκολληθούμε με όλη μας την ένταση «Εκεί» στον στόχο!
  Ας μήν δίνουμε ούτε δευτερόλεπτο προσοχής στο πασοκοσύστημα.
  Και αυτό θα πεθάνει από ασφυξία, από «πείνα» και «δίψα».

  Και η Ελλάδα ξανά στους Έλληνες!

 14. ΤΡΙΚΑΛΑ CITY avatar
  ΤΡΙΚΑΛΑ CITY 22/02/2011 21:06:51

  Η Ελλάδα αποικία υπό τον Παπανδρέου τον Γ'. Τα Σκόπια και η Αλβανία, πιό ανεξάρτητα είναι! Έχει πολλή δουλειά ο Σαμαράς, για να γυρίσει η κατάσταση....Επλίζω να το θέλει πραγματικά και να αντέξει....

 15. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 22/02/2011 22:34:55

  Πάρα πολύ καλό!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.