29/09/2008 13:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πως την Παρασκευή παίχτηκε το κεφάλι του Τατούλη

Την Παρασκευή, μετά την ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Κ.Ε. παίχτηκε το κεφάλι του. Ο Ρουσόπουλος είχε την άποψη ότι πρέπει να διαγραφεί αμέσως. Ανάλογη άποψη είχε εκφράσει και ο Σουφλιάς την προηγούμενη. Ο Μεϊμαράκης και ο Παυλόπουλος αντιτάχθηκαν και τελικά τους «πέρασε».

Παρόλα αυτά, είναι ειλημμένη απόφαση στο Μαξίμου ότι ο Τατούλης θα διαγραφεί με το που θα πει «κιχ». Και αυτός ο λόγος που την γλιτώνει μέχρι στιγμή ο Θανάσης Γιαννόπουλος που βγήκε χθες στο ΠΘ εναντίον του Ρουσόπουλου και με στόχο να ακυρώσει το «τελεσίγραφο» από απηύθυνε ο Καραμανλής από το βήμα της ΚΕ.

Η στοχοποίηση Τατούλη δεν έχει να κάνει απλώς με τις επιθέσεις του εναντίον του Ρουσόπουλου, αλλά κυρίως με το γεγονός ότι είχαν αποτέλεσμα: οδήγησαν στην αναγκαστική παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σπυράκης avatar
  Σπυράκης 29/09/2008 14:10:00

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

 2. Africa avatar
  Africa 29/09/2008 14:15:56

  Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ?

 3. ryja avatar
  ryja 29/09/2008 17:33:08

  Ο Τατούλης πρέπει να φύγει, γιατί είναι αυτός ο μόνος που δημιουργεί τα σκάνδαλα και την πολιτική της κυβέρνησης. Όχι μόνο είναι βουλευτής και άρα έχει τεράστια δύναμη για να δημιουργήσει αυτά τα αδιέξοδα, αλλά έδειξε πόσο μεγάλη δύναμη έχει από την δημόσια εμφάνισή του στην εκλογική του περιφέρεια. Το γεγονός είναι ολοφανέρο. Εάν διαγραφεί ο Τατούλης θα διελευκανθούν όλα τα σκάνδαλα και θα φθηνύνει η βενζίνη...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.