#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/10/2010 12:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πως ο Σγουρός την έφερε στον Φασούλα...Η εικόνα της τριανδρίας Μίχα-Σγουρού-Φασούλα να κάνει "ζντο" ενώνοντας τα χέρια στο Δημαρχείο Πειραιά (στις 6 Σεπτεμβρίου), είναι ακόμη νωπή στη μνήμη μας. Οι περήφανες δηλώσεις του Γ. Μίχα πως τώρα ο Πειραιάς είναι ενωμένος, ήρθαν σε συνέχεια των πανηγυρισμών του Γ. Σγουρού που κλείδωνε την υποψηφιότητα στη Περιφέρεια.

Ο Γ. Σγούρός εκείνη τη μέρα δήλωνε: Ο Παναγιώτης Φασούλας να είναι αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά, με τον καινούργιο Νόμο του Καλλικράτη, στην Αττική.

Από την άλλη η “αράχνη” του ελληνικού μπάσκετ έλεγε δεξιά και αριστερά... Θέλω να δώσω την μάχη για τον Πειραιά, θέλω να δώσω τη μάχη για την Αττική!

Ενα μήνα μετά, από τα "ζντό" έχουμε περάσει στα επιθετικά φάουλ. Το ΠΑΣΟΚ αφού ξεφορτώθηκε τη γκρίνια του Φασούλα για την απώλεια της υποψηφιότητας στη Δημαρχεία, και του έταξε αντιπεριφέρεια, του την έφερε. Τον άφησε κοινώς στα κρύα του λουτρού, έπειτα από ισχυρό veto Μίχα. Πληροφορίες του antinews λένε πως ο Μίχας διεμήνυσε στο Μαξίμου: Αφού δε με βάλατε Περιφερειάρχη...τουλάχιστον μη μου φορτώσετε τον αποτυχημένο.

Ο κ. Φασούλας δεν έκρυψε την πικρία του και μίλησε για πρόσωπα που μεθοδεύουν την έξοδό του από το πολιτικό σκηνικό, χωρίς να κατονομάσει. «Δεν ζήτησα να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Μου ζητήθηκε και δέχτηκα (από τον Γ.Σγουρό). Είναι προφανές ότι κάποιοι με απορρίπτουν γενικώς, δεν με θέλουνε. Είναι φανερό αυτό» δήλωσε.

Είναι προφανές το παιχνίδι που παίζει ο Σγουρός. Για να διασφαλίσει τη δική του υποψηφιότητα, ζήτησε από το Φασούλα να κάνει πίσω στο Δήμο, "βολεύτηκε εκεί ο Μίχας,χωρίς εσωκομματικό ανταγωνισμό" και μετά άδειασαν τον ψηλό,,,στέλντονάς τον αδιάβαστο.

Έταξε στον Φασούλα την Αντιπεριφέρεια Πειραιά για ίδιον όφελος, και τώρα κάνει λόγο για "μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ" που τον έκοψαν.

Στη πραγματικότητα δεν τον ήθελε. Και πολύ απλά τον κορόιδεψε...

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι επέλεξε τρεις Περιφερειακους Συμβούλους (Μπόκοτα, Αρώνη, Μπενέτο), από την...αποτυχημένη δημοτική αρχή του Φασούλα για τον Πειραιά.

Γιατί δε μπορεί να κόπηκε ο Φασούλας ως αποτυχημένος και να "πέρασαν" οι δημοτικοί σύμβουλοι ως επιτυχημένοι...

Η αποτυχημένη δημοτική αρχή του Φασούλα τους περιλαμβάνει όλους. Και τρεις από αυτούς τους επέλεξε ο Γ. Σγουρός...

Στο μεταξύ ο Φασούλας δηλώνει σήμερα στο Βήμα: «Το ΠαΣοΚ με διαγράφει σιωπηρά και δεν μου λέει ούτε τον λόγο»

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου του Γιάννη Σγουρού, ο Αντώνης Αρώνης, νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών Πειραιά, μετά την κοινοποίηση ότι στην αντιπεριφέρεια δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος, ο Παναγιώτης Φασούλας.

    Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Αρώνης αναφέρει:

    «Στις 6 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στην αντιπεριφέρεια Πειραιά του δημάρχου, Παναγιώτη Φασούλα. Με αυτό το σκεπτικό και τις διαβεβαιώσεις του κ. Σγουρού, αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Στη χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών, με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο κ. Φασούλας κόπηκε από υποψήφιος. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έρεβος avatar
  Έρεβος 13/10/2010 13:51:22

  Άντε σε αυτόν τον Πειραιά μας έπρηξαν. Ας κατεβάσουν την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για δημάρχους και δημοτικά συμβούλια να τελειώνουμε.

  Ο Αρώνης ήταν παίκτης πόλο του ολυμπιακού ή με απατά η μνήμη μου...

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 13/10/2010 15:14:34

  Ο Φασούλας κάποτε την έφερε στα κορόιδα της Θεσσαλονίκης που τον ψήφισαν με ρεκόρ ψήφων δημ. σύμβουλο, για να τους σώσει (και αυτός τη κοπάνησε μην έχοντας πατήσει ούτε σε ενα δημ. συμβούλιο). Τώρα του την έφερε ο Σγουρός, χα χα χα.

  • loretta avatar
   loretta @ Strange Attractor 13/10/2010 15:20:42

   ...strange

   τον θυμασαι που κυκλοφορουσε με ενα mazda στην πολη μας και δηλωνε κκε εξωτερικου?

   • Professor Moriarty avatar
    Professor Moriarty @ loretta 13/10/2010 15:29:08

    Εγώ θυμάμαι ότι παρίστανε τον Τσε του σαλονικιώτικου μπάσκετ, δεν έκανε κανονική προπόνηση, κάπνιζε, και ήταν παράδειγμα αστοχίας στα σουτ. Τώρα, πώς κατάφερε να γίνει τόσο μεγάλη φίρμα, ποτέ δεν το κατάλαβα. Λίγο αργότερα δημοσιεύτηγκε και η φορολογική του δήλωση όπου εμφανιζόταν εκατομμυριούχος. Και ύστερα έγινε παιδί του Πειραιά.... Σιγά μην κλάψω.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ loretta 13/10/2010 15:55:18

    Είχε μια κόντρα με τον Βουλινό (το 1994 νομίζω), όπου αυτός τον κατηγόρησε για φοροφυγά, και τότε δημοσίευσε τη φορολογική του δήλωση στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη.
    1.2 δισ. δρχ. ετήσιο δηλωθέν εισόδημα, αν και πάλι θυμάμαι καλά. Κανονικός Τσε δηλαδή...

   • Professor Moriarty avatar
    Professor Moriarty @ loretta 13/10/2010 16:18:07

    Θυμάσαι αρκετά καλά, Strange, παρά την ηλικία σου.. (αστειεύομαι)

   • Y. avatar
    Y. @ loretta 13/10/2010 18:32:42

    Ο Φασούλας ξεκίνησε τη πολιτική του καριέρα ως Δημ. Σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη, με το ΚΚΕ (ψηφοδέλτιο Γιαννούση).
    Καλά εκεί στο ΚΚΕ τους έχω για ξύπνιους. Τα αυγά του φιδιού της δικής τους πλευράς (τα κρυφοπασόκια), δε μπορουν να τα προαναγνωρίσουν? Δεν έχουν όμως μόνο αυτοί αυγά του φιδιού τύπου Φασούλα. Και η ΝΔ έχει παρόμοια φυντάνια. Που θα πάει όμως. Θα τους εξωπετάξουμε.

 3. Γκάου avatar
  Γκάου 13/10/2010 15:19:02

  Όπως πετυχημένα λέει και η Τζόυς Ευείδη ....
  Τον έχουμε χεσμένο τον Σγουρό και τον Μίχα...
  Όσο για τον Φασούλα ... ποιος είναι ο κύριος?

  Τέλος για τον Δρακουμέλ.... πολιτικό απολίθωμα του προηγούμενου αιώνα...
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ...
  αν και έιναι για λύπηση που σύρεται από το ΜΕΓΚΑ και λέει ό,τι του πουν από το κοντρόλι.....

  • Y. avatar
   Y. @ Γκάου 14/10/2010 01:12:33

   Γειά στο γράψιμό σου

  • loretta avatar
   loretta @ Γκάου 14/10/2010 01:19:06

   ...xaxa καλο the pooped gargamel!!!

  • Y. avatar
   Y. @ Γκάου 14/10/2010 01:26:04

   Γειά σου φιλενάδα Λορέττα. Είδες τι φυντάνια βγάζει η “νύμφη”?

   • loretta avatar
    loretta @ Y. 14/10/2010 01:35:05

    ....Υ μαρεσει που κατεβηκε εις τας αθηνας για να ανεβει στα βαρθρα της εξουσιας και τον ριξαν τελικα στο βοθρο.. !!!!!!

   • Y. avatar
    Y. @ Y. 14/10/2010 01:41:48

    Έλεγε η γιαγιά μου,”..τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν επιδέξιους κώλους...”
    Όλοι ετούτοι είναι τζάνκια της εξουσίας, ανίκανοι να πληρώσουν τη δόση τους

 4. Βανζέτι avatar
  Βανζέτι 13/10/2010 15:23:32

  H πονηριά του Σγουρού δεν έχει τέλος...
  Από την εποχή των ντοπαρισμάτων...έτσι ήταν. Σε αυτό το πλαίσιο κινούταν.
  Με το να ξεγελά και να κοροιδεϋει..

 5. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 13/10/2010 15:44:51

  Θυμαμαι τον Φασουλα σαν παιχτη, οταν πιστευε πως τον αδικουσαν, ειτε να εκσφεδονιζει την μπαλα στις κερκιδες ειτε να βουρκωνει απο αγανακτηση.Μαλλον το δευτερο πρεπει να κανει και τωρα.Η αραχνη του ελληνικου μπασκετ πρεπει να καταλαβε πως οι πραγματικες αραχνες ,αυτες που υφαινουν ιστο για να βγαλουν νοκ-αουτ τα θυματα τους ειναι οι πολιτικοι.Κριμα για τον Παναγιωτη οποια και ανα ηταν τα πεπραγμενα του στον Πειραια.

 6. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 13/10/2010 16:11:53

  στον Φασούλα μάλλον την έφερε ο Μίχας.........

  "Στο μεταξύ επίθεση κατά του Γιάννη Μίχα εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Φασούλας:

  «Είναι αντρικό να στηρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος βγαίνει παντού και προσπαθεί να σε κόψει από παντού; Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό αυτό; Προφανώς, αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι. Στην πολιτική κινούμαι κι από το συναίσθημα. Δεν είναι δυνατό να ξεπεράσω να προσωπικά μου συναισθήματα, όταν κάποιος με κόβει από παντού, εγώ να λέω “σε στηρίζω“ γιατί είναι τουλάχιστον υποκριτικό».

  Ο κ. Φασούλας μιλώντας στο ραδιοσταθμό “Real fm” υποστήριξε ότι ο κ. Μίχας δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του"

  από http://www.antinews.gr/?p=65764

 7. MAXIMOS avatar
  MAXIMOS 13/10/2010 18:17:26

  Professor Moriarty says:
  13/10/2010 at 15:29 Εγώ θυμάμαι ότι παρίστανε τον Τσε του σαλονικιώτικου μπάσκετ, δεν έκανε κανονική προπόνηση, κάπνιζε, και ήταν παράδειγμα αστοχίας στα σουτ. Τώρα, πώς κατάφερε να γίνει τόσο μεγάλη φίρμα, ποτέ δεν το κατάλαβα. Λίγο αργότερα δημοσιεύτηγκε και η φορολογική του δήλωση όπου εμφανιζόταν εκατομμυριούχος. Και ύστερα έγινε παιδί του Πειραιά…. Σιγά μην κλάψω.  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΨΗΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ

 8. anonymos avatar
  anonymos 13/10/2010 21:06:33

  Φασούλα μπορείς όχι να τους καταγγείλεις μόνο αλλα να καλέσεις τον κόσμο να μαυρίσει Σγουρό-Μίχα

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ anonymos 13/10/2010 21:57:22

   Το μαρτύριο της σταγόνας θα τους κάνει ο Φασούλας. Θα βάζει τους υποψηφίους (με το Σγουρό) της επιρροής του, να αποσύρουν ένας-ένας τις υποψηφιότητές τους. Πλάκα δεν θα έχει;

   • Λάκωνας avatar
    Λάκωνας @ Αυριανιστής 14/10/2010 00:24:45

    πολύ ντόρα βλέπεις...

 9. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 14/10/2010 00:59:02

  Παραιτήθηκε επισήμως και η Μπόκοτα από υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του Σγουρού. Ο Μίχας φαίνεται θα πληρώσει το βέτο πολύ ακριβά. Μη σας κάνει εντύπωση αν δείτε το Μιχαλολιάκο να βγαίνει από τον πρώτο γύρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.