#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/12/2011 22:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πως ορισμένοι σκάβουν το λάκκο της ΝΔΠριν από λίγες ημέρες γράφαμε για τον Προκλητικό αποκλεισμό του Διαδικτύου από το Ινστιτούτο Καραμανλής

Αφορμή ήταν μια εκδήλωση που οργάνωσε το Ινστιτούτο με θέμα «Media και Πολιτική: ποιος ρυθμίζει ποιόν;»  στο οποίο δεν προσκλήθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος του Διαδικτύου. Ούτε ένα από τα εκατοντάδες blogs και sites που δίνουν καθημερινά τον τόνο της επικαιρότητας.

Τώρα πληροφορούμεθα ότι «ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο debate της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του OpenPlace. Θέμα του debate ήταν «Ανωνυμία στα Blogs».

Και ποιοι νομίζετε ότι ήταν οι ομιλητές: «ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, δικηγόρος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και ο κ. Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος. Προφανώς, η  ΟΝΝΕΔ δεν μπόρεσε να βρει ούτε έναν εκπρόσωπο από τα εκατοντάδες sites που στηρίζουν τη ΝΔ.

Δεν θα αναφερθούμε σε αυτά που υποστήριξε ο καθένας από τους ομιλητές επειδή αφορούν τους ίδιους και την ΟΝΝΕΔ. Προτείνουμε όμως στην ΟΝΝΕΔ να μην πολυκυκλοφορεί το σχετικό δελτίο που στέλνει, επειδή θα πέσει η ...μπλογκόσφαιρα στο κεφάλι κανενός.

Εμείς αδυνατούμε πραγματικά να σχολιάσουμε την είδηση. Απλώς αρχίζουμε να κατανοούμε περισσότερο τις ...δημοσκοπήσεις και το πραγματικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η ΝΔ με αυτό το πολιτικό προσωπικό

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 08/12/2011 22:37:59

  Η τελευταία παράγραφος λέει πολλά...

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΕΥΑ 08/12/2011 22:52:57

   Θα συμφωνήσω. Ο αυτισμός θριαμβεύει

 2. τάσος avatar
  τάσος 08/12/2011 22:44:18

  οκ, σκάβουν μεν αλλά με τα κουταλάκια. σε αντίθεση με την ενωμένη ηγεσία που σκάβει με caterpillar baumaschinen ερπηστριοφόρο.

 3. Alexandroupoli online avatar
  Alexandroupoli online 09/12/2011 06:14:49

  Επικροτούμε και επαυξάνουμε. Κάποιοι ζουν στον κόσμο τους και θυμούνται τα blogs μόνο για να προβληθούν προσωπικά ή όταν τους ασκούν κριτική και βάζουν λυτούς και δεμένους για να αλλάξουν αυτά που γράφουν. Κατά τα άλλα γραμμένους μας έχουν. Πάνω από 2 χρόνια στηρίζουμε τη ΝΔ, ήμασταν το μοναδικό blog σε ολόκληρη την Θράκη που στις εκλογές του 2009 στηρίζαμε ΝΔ, ανάμεσα σε δεκάδες τότε του ΠΑΣΟΚ, και συνεχίζουμε σταθερά και όχι ευχαριστώ δεν ακούσαμε, όχι email από το κόμμα δεν έχουμε πάρει ποτέ, όταν μας στέλνουν όλα τα υπόλοιπα, ακόμη και η ΔΗΣΥ και οι Οικολόγοι κλπ, όχι ευχές σε γιορτές δεν μας έστειλαν ποτέ, όταν μας στέλνουν όλοι οι άλλοι, τα ακούμε κι από πάνω.

  Και να φανταστείτε ότι από την περιοχή μας ήταν και οι δύο αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου, ειδικά η υπεύθυνη διαδικτυακών μέσων (λέμε τώρα) και όταν φωνάζαμε γινόμασταν κακοί και μας την λέγαν κι από πάνω ότι κάνουμε ζημιά στον Σαμαρά!!!

  Τέλος πάντων όσο και αν φωνάζουμε παραμένουν βαθιά νυχτωμένοι και οι περισσότεροι νοιάζονται μόνο πως θα μπουν στις λίστες και πως θα βγουν βουλευτές και γλύφουν τα παραδοσιακά ΜΜΕ και δημοσιογράφους, τους τα χώνουν κι από πάνω γιατί δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι τα παραδοσιακά ΜΜΕ πεθαίνουν και η δύναμη είναι στο διαδίκτυο κάτι που έχει αποδειχτεί πολλές φορές με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ποτάμι που έπαιξε ρόλο στην εκλογή Σαμαρά...

  Οι τύποι ζουν στον κόσμο τους και επειδή πήραν iPad ή iPod και έφτιαξαν και σελίδα στο Facebook (τώρα ανακαλύπτουν και το Twiiter) νομίζουν ότι εξελίχθηκαν και έγιναν γκατζετάδηκες και σοσιαλμεντάδηκες , και από την άλλη, στην επαρχία τουλάχιστον, τρέχουν και γλύφουν κάτι τοπικές φυλλάδες που τυπώνουν 1000 φύλλα και τα μοιράζουν με συνδρομή στις δημόσιες υπηρεσίες, που δεν τις διαβάζει κανείς και οι οποίες χρησιμεύουν στις καθαρίστριες για να καθαρίζουν τα τζάμια, για να τους βάλουν αυτά τα παλιομοδίτικα "ξύλινα" δελτία τύπου που εκδίδουν τα πολιτικά γραφεία. Και τους τα παίρνουν κάτι επιτήδειοι "δημοσιογράφοι" που ανεβάζουν "ενημερωτικά sites" παραμονές εκλογών με 100 hits την ημέρα.

  Τι να λέμε τώρα... Κατά τα άλλα σεμινάρια, debates και εκδηλώσεις για social media. Για τα πανηγύρια είναι... Πάρτε πρώτα τον Φάκτορα ή τόσους που γράφουν εδώ μέσα ή σε άλλα μεγάλα αξιόλογα blogs να σας μάθουν τι εστί social media...

 4. ΚΜ avatar
  ΚΜ 09/12/2011 06:31:26

  Με εξοργίζει η προτίμησή που δείξανε στον καθεστωτικό (κι ας το παίζει επαναστάτης), κρατικοδίαιτο μεγαλοδημοσιογράφο Κούλογλου, που συστηματικά επιδιώκει την απαξίωση της λαϊκής δεξιάς και αβαντάρει τη θολούρα, τον εθνομηδενισμό και την χαβιαροαριστερή παπάτζα.

 5. Tassos avatar
  Tassos 09/12/2011 10:27:30

  Η ξεφτίλα της ΟΝΝΕΔ που από δόρυ της παράταξης (μιλάω για εποχή Αβέρωφ που ήμουν εγώ νεολαίος :-) έχει καταντήσει σύλλογος χοροεσπερίδων και ΑΕ Θεαμάτων φαίνεται από το ότι κάλεσαν τον Κούλογλου...Τέτοιος ραγιαδισμός πιά? να σε φτύνει ο Κούλογλου στο σάϊτ του και συ να λες σφάξε με αγά μου να αγιάσω. Ειλικρινά ρε παιδιά αν η ΝΔ δεν ήταν οργανωτικά παράλυτη θα έπρεπε να διαλύσουν τις ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ και να υποβάλλουν τα μέλη τους σε ιδεολογική αναμόρφωση σε στυλ Σοβιετικής Ενωσης.

 6. Γιώργος avatar
  Γιώργος 09/12/2011 13:17:17

  To Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και η ΟΝΝΕΔ κινούνται στο πλαίσιο που έχει ορίσει και ακολουθεί η ΝΔ. Είναι αποκομμένοι από την κοινωνία την πραγματικότητα και τις παρατηρούν απο μακρυά. Απόδειξη όχι μόνο το θέμα της προηγούμενης εκδήλωσηςτου Ινστιτούτου, που δεν κλήθηκαν όχι μόνο εκπρόσωποι bloggers αλλά ούτε καν προσκείμενοι εκδότες.Βέβαια δεν γνωρίζω αν είχε κληθεί ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης σαν νεοεισελθών εκπρόσωπος ενός μεγάλου εκδοτικού οργανισμού, διότι αρνήθηκα να παραστώ όταν έλαβα την πρόσκληση, αφού θεώρησα προκλητικά μακράν της κοινωνίας και των αναζητήσεων της το θέμα, αλλά και των προτεραιοτήτων της ΝΔ, γνωρίζω όμως ότι εκδότες και δημοσιογράφοι του χώρου δεν προσκλήθηκαν. Αλλά και στη νέα εκδήλωση του Ινστιτούτου την επόμενη Δευτέρα 12.12.2011 με θέμα τον Οδυσσέα Ελύτη δεν θα παραστώ, όχι γιατί υποτιμώ την τεράστια προσωπικότητα και το έργο του Οδυσσέα Ελύτη και την μεγάλη πνευματική εθνική κληρονομιά του, που θαυμάζω, σέβομαι και τιμώ βαθύτατα, αλλά γιατί θεωρώ ότι είναι εκτός τόπου, χρόνου και προτεραιοτήτων την χρονική αυτή περίοδο της τεράστιας πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
  'Οσο για την ΟΝΝΕΔ του ife style, των εκδρομών στο Bransco της Βουλγαρίας, και της παντελούς απουσίας απο πολιτικές εκδηλώσεις όπως ο γιορτασμός του Γοργοπόταμου, του Μακρυγιάννη, οι αντιμνημονιακές διαδηλώσεις, τα κοινωνικά κινήματα, ι αγωνιστικές κινητοποιήσεις, έχω να πω ότι κινδυνεύει να μετατραπεί πλήρως σε ένα μηχανισμό προσωπικών προβολών και ανάδειξης, σε μέσο ατομικών διαδρομών, ανταποδοτικών πελατειακών κινήσεων, εκκόλαψης παραγοντίσκων και ποτευόμενων νεολαίων που αναζητούν ρόλο και καριέρα στους προθαλάμους των πολιτικών γραφείων. Τέτοια ΟΝΝΕΔ δεν την χρειαζόμαστε και τέτοια ΝΔ δεν μας ταιράζει.
  Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος
  ΟΝΝΕΔίτης κάποτε

  • me avatar
   me @ Γιώργος 09/12/2011 13:41:10

   Αγαπητέ παλιέ συναγωνιστή ΓΑ, τα τελευταία χρόνια η ΟΝΝΕΔ εκφυλίστηκε. Θεώρησα και εγώ δεδομένο πως ο παλιός ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ Α> ΣΑΜΑΡΑΣ θα την αναστηλώσει.
   Δυστυχώς έχασε και αυτό το παιχνίδι.
   Από παραγωγή στελεχών 1ης γραμμής μετατράπηκε σε παραγωγή στελεχών πολιτικών γραφείων ή γραφείων συμβούλων επιχειρήσεων.
   Τα στελέχη της πλέον συνήθισαν από μικροί να "κλείνουν συμφωνίες" με καθηγητές και αργότερα με πολιτικούς της παράταξης για εκατέρωθεν οφέλη.
   Στα αμφιθέατρα επιλέγουν να κάνουν εφέ με χρωματισμένες κοτούλες και όχι με ιδέες.
   Η δική σου γενιά της νίκης που έκανε την ΔΑΠ από ανύπαρκτη 1η δύναμη δεν είναι πλέον στην 1η γραμμή. Ούτε και η αμέσως επόμενη δική μου που διατήρησε την πρωτιά αυξάνοντας την διαφορά.
   Πετυχημένοι όμως επαγγελματίες οι πιο πολλοί, μακρυά από κρατικές δουλειές μιας και ζήσαμε τον αποκλεισμό από τους πρασινοφρουρούς δεν καταφέραμε να γίνουμε πρότυπο για τους επόμενους.
   Επέλεξαν να έχουν σαν πρότυπα κάθε Κωστόπουλο, Θέμο κτλ...
   ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ!

   • chrisss avatar
    chrisss @ me 09/12/2011 15:04:45

    Απλά, αν έχετε προσέξει, αυτά είναι μια σειρά από debate όπου από την μία είναι ένας με τον οποίο συμωνεί η ΟΝΝΕΔ(Αδαμόπουλος) και από την άλλη κάποιος με τον οποίο διαφωνεί..τον τελευταίο χρόνο έχουν παραβρεθεί σε τέτοια debate ο Λοβέρδος, ο Μπίστης και άλλοι..απλά παίζουν τον ρόλο του κακού..

 7. Μπαμπης avatar
  Μπαμπης 09/12/2011 15:26:12

  Μετά από 9 σχόλια δεν είναι να απορεί κανείς που όχι οι φυλλάδες πεθαίνουν αλλά τα ίδια τα κόμματα.Γιατί να ψηφίσει κανείς Νέα Δημοκρατία?Ελπίζω να δημοσιευθεί γιατί το θέμα ξεπερνάει τα κόμματα,είναι ή ίδια μας η ζωή.Εχει πλάκα να διαβάζουμε τόσες και τόσες αξιόλογες απόψεις εδώ και οι ίδιοι οι κομματικοί μηχανισμοί να παραμένουν στις εποχές των παχιών αγελάδων.Να από που περνάει η κρίση που βιώνουμε σήμερα.Κι ύστερα ήρθαν οι Γερμανοί και ανακαλύψαμε ότι για όλα φταίνε αυτοί.Θα την αποθηκεύσω αυτή τη σελίδα.Αξίζει για προσωπικό αρχείο.Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι όπως οι παραπάνω σχολιαστές και προσδοκούν κάτι περισσότερο από το να είναι χάνοι ψηφοφόροι και φτωχοδιάβολοι που θα περάσουν ένα μάθημα ή θα βρουν μια θεσούλα.Αλοίμονο Νέα Δημοκρατία και κάθε Νέα Δημοκρατία,εσύ αφήνεις χώρο για τους Κούλογλου αυτού του κόσμου...

 8. Μουζούρης avatar
  Μουζούρης 09/12/2011 15:51:38

  Ενώ με το να δημιουργούμε κάθε λίγο και λιγάκι εσωστρέφεια και να ανακαλύπτουμε εσωκομματικούς αντιπάλους, όπως κάνετε σε μόνιμη βάση, δεν σκάβουμε το λάκκο της ΝΔ; Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Παπαμιμίκος, από τότε που ανέλαβε η ΟΝΝΕΔ κάνει συνέχεια πράγματα. Έχει μιλήσει για το μεταναστευτικό, για το άσυλο, για την οικονομία και πολλά άλλα, ενώ συνεχώς κάνει δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Και δεν μιλάμε καν για την άνοδο της ΔΑΠ στις περσινές φοιτητικές εκλογές, όταν εδώ πέρα γράφατε για κατάργηση της.

 9. periergos avatar
  periergos 09/12/2011 15:54:56

  ρε Φάκτορα, αφού στο 99% των θεμάτων που γράφεις είναι σωστός γιατί όποτε αναφέρεσαι στην ΟΝΝΕΔ κάνεις τα πάντα για να πιστέψουν οι ΟΝΝΕΔίτες πως τους πολεμάς;

  Αφού όποιος έχει διαβάσει τις προαναγγελίες των debates γνωρίζει εκ των προτέρων πως ένας ομιλητής παίζει το ρόλο του «καλού» και ένας του «κακού» σε κάθε ζήτημα, γιατί κάνετε ότι δεν αντιλαμβάνεστε τι παίζει;


  Ειλικρινά σέβομαι και ασπάζομαι σε πολλά θέματα το antinews, το οποίο τίνει να εξελιχθεί σε think tank αλλά μην είστε προκατειλημμένοι. Με χαρά να έρθετε στο επόμενο να δείτε τι παίζει αν ακόμα έχετε αμφιβολίες.

  Αλλά μην αδικείτε το antinews με τέτοια κείμενα.. Και κυρίως μην κάνετε το έργο όλων εμας που προσπαθούμε να περάσουμε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης - πιο πολιτικό - σε παιδιά που επί χρόνια αυτή η παράταξη τους έκλεινε το βιβλίο... Ώστε να μην που τι πιστεύουν και τους χαρακτηρίσει κανείς «δεξιούς».

  Βάλτε πλάτη λοιπόν, αντί να κάνετε ανέξοδη κριτική...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.