12/03/2009 13:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Πως θα πάθουν τόμπολα οι εχθροί μας»

Με την ευκαιρία της εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή περί Εξωτερικής Πολιτικής μεταφέρω στην πολιτική ηγεσία μια πρόταση αναγνώστη μας:

Όσο διαρκεί η νόσφιση της Μακεδονίας το ελληνικό κράτος να δηλώσει επισήμως στον ΟΗΕ και λοιπούς διακρατικούς διεθνείς οργανισμούς, ότι το όνομα της χώρας μας αλλάζει από τούδε από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Πέρα της τόμπολα που θα προκαλέσει στους εχθρούς μας, θα είναι απολαυστικό να παρακολουθεί κανείς τους ίδιους γραικύλους μας που επιχειρηματολογούν με σοφιστείες του στυλ πόσο λάθος είναι να εμποδίζουμε τον εθνοτικό συλλογικό αυτοπροσδιορισμό των άλλων, να κατακεραυνώνουν τον δικό μας συλλογικό αυτοπροσδιορισμό ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

«σφύριζα πέναλτι»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 12/03/2009 14:40:02

  Δεν χρειάζεται να προσφύγουμε σε αστειότητες και κουτοπονηριές για να ''προκαλέσουμε τόμπολα στους εχθρούς μας'' ή να ξεσκεπάσουμε τους όποιους ''γραικύλους''. Το ακριβώς αντίθετο χρειάζεται - μεγαλύτερη σοβαρότητα, σταθερότητα και ανυποχώρητη επιμονή.

 2. dh avatar
  dh 12/03/2009 16:34:30

  Αν και τα "πέναλτι" που σφυρίζεις βασίζονται στην ίδια... "έξυπνη" κρίση τότε ...........

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/03/2009 21:33:21

  Μπορούμε να ονομαστούμε MIG-ΕΛΛΑΣ με σπόνσορα τον Βγενόπουλο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.