#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/01/2010 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πυροσβέστες έχουν περικυκλωσει την ΒουλήΠυροσβέστες έχουν περικυκλωσει την  είσοδο της Βούλης κ διαμαρτύρονται για  τα κυβερνητικά σχέδια αλλαγής των  εργασιακών σχέσεων

ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 29/01/2010 14:41:06

  Ποια θα είναι η διαφοροποίηση για να αντιληφθούμε και εμείς;

 2. parsifal avatar
  parsifal 29/01/2010 16:10:51

  Αυτοί τώρα τι είναι κανονικοί Πυροσβέστες η εποχιακοί πρός μονιμοποίηση ? Εάν είναι κανονικοί, παρατηρούμε το καινοφανές της "διαμαρτυρίας περί εργασιακών σχέσεων" σε ...Σώματα Ασφαλείας ! και σ'ανώτερα ! Τίποτε δεν θα μείνει ορθιο σ'αυτήν την χώρα ?

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ parsifal 29/01/2010 16:16:44

   Έχουν μείνει κάποια πράγματα ακόμη όρθια αλλά αυτό θα διορθωθεί σύντομα.

 3. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 29/01/2010 18:40:31

  Η κοροϊδία που έπεσε προεκλογικά στους συμβασιούχους πυροσβέστες, είναι άνευ προηγουμένου ακόμα και για την πραγματικότητα της χώρας μας. Ακόμα και γι αυτήν του ΠΑΣΟΚ !

  Όχι μιά, αλλά τρείς φορές τους υποσχέθηκαν ΡΗΤΑ και κατηγορηματικά οτι θα τους μονιμοποιήσουν, χωρίς να απομένει κάποια αμφιβολία, χωρίς περιθώριο παρανόησης. Γι αυτό και η έκφραση " έπεσαν απ'τα σύννεφα" πολύ λίγο μπορεί να περιγράψει την κεραμίδα που τους ήρθε κατακέφαλα καθώς ο Βούγιας τους έστελνε στον Χρυσοχοϊδη κι εκείνος πάλι πίσω για ένα ολόκληρο μήνα !

  Η περιγραφή ενός απο αυτούς της καφκικής ατμόσφαιρας που ζήσανε, είναι ανατριχιαστική : Οι λεπτομέρειες για την πολύωρη αναμονή στους προθαλάμους, για τα ξαφνικά ακυρωμένα ραντεβού, για το τάχα ανήξερο σήκωμα των ώμων ( -μήπως δέν ακούσατε καλά, μήπως δέν τό'πα εγώ ; ) σε κάνει να νοιώσεις την ίδια αίσθηση εξουθένωσης όπως όταν διαβάζεις την "Δικη".

  Το ΠΑΣΟΚ είναι αξεπέραστο, ασυναγώνιστο. Εδώ πιά πρέπει να μιλάμε για Τέχνη κι όχι για απλή επιστήμη της παραπλάνησης, εδώ μιλάμε για άλλες, ανώτερες σφαίρες. Και δείχνει οτι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους - άν μη τι άλλο - γενναίους, με θάρρος. Θέλει τόλμη, θέλει στομάχι για να κοροϊδεύεις κάποιον τόσο κατάμουτρα (δέν λέω θέλει @@@@@@@ γιατί εκείνα τά'χει μόνο όποιος διαθέτει ντροπή).

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ τσώφλι πασατέμπου 30/01/2010 12:55:53

   Γιατί μετεκλογικά ο Αυτοκράτωρ Goldίδης δεν τους έλεγε για μονιμοποίηση;

 4. Τασος avatar
  Τασος 29/01/2010 19:56:11

  και όσα απέμειναν ορθια είναι ''ζαρωτά'' και ποιός θα τα σιάξει..

 5. parsifal avatar
  parsifal 30/01/2010 14:33:52

  Να διευκρινίσωμε τι σημαίνει μονιμοποίηση ? Οι περισσότεροι είναι ανειδίκευτοι εργάτες , πολλοί ούτε απόφοιτοι λυκείου (γνωρίζω αρκετούς) με μια εξειδίκευση στις δασικές πυρκαιές το καλοκαίρι και πάλι υπο τις κατευθύνσεις των κανονικών υπαλλήλων της ΠΥ. Πώς οι ανεκπαίδευτοι στο γενικό αντικείμενο της πυρασφάλειας (που οι αλλοι διδάσκονται σε Σχολή) και που ΔΕΝ περιορίζεται στις δασικές πυρκαιές (πείτε τους για back draft, για flashover, για πιέσεις και για διάκριση καυσίμων υλών...)θα μονιμοποιηθούν και θα "ομογενοποιηθούν" με τους αλλους ? Προσαρμογή πρός τα κάτω ? Πάλι λαικιστικά θα λειτουργήσει το Κράτος και μετά θα ομιλούμε για δομικές ανεπάρκειες οταν καεί κόσμος ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.