#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/05/2008 12:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρώτη πηγή ενημέρωσης το Διαδίκτυο

 Τα στοιχεία είναι από πρόσφατη έρευνα e-metrics η οποία πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από την AGB Nielsen Media Research σε συνεργασία με την Phaistos Networks. Τα δημοσιεύει σήμερα η «Ημερησία». Ποιο θα είναι σε λίγο το βασικό μέσο ενημέρωσης;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κρείτων Κουσουράτος avatar
  Κρείτων Κουσουράτος 17/05/2008 15:40:07

  Φανταστείτε να μην το κρατούσαν υπανάπτυκτο το internet στη χώρα μας!

 2. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/05/2008 16:04:46

  Μπλογκ που δεν είναι αμφίδρομο, ΔΕΝ είναι μπλογκ. Σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να ΑΥΤΟ-οριοθετείται η "ΔΙΚΤΥΟ-ΓΡΑΦΙΑ", για να μην καταντήσει σαν τον κώ.., άντε..., σαν τα μούτρα της Δημοσιογραφίας των "Α-Ρ-Δ".

  Ο κάθε "ΔΙΚΤΥΟ-ΓΡΑΦΟΣ", (πνευματικά δικαιώματα: "nefelikas"- "Ένας έλικας που ανακατεύει τον καυτό αέρα"), δέχεται την κριτική των σχολιαστών. Γίνεται ΣΥΝ-λογική ΣΥΝ-ζήτηση, μέσω ευεργετικού Αντι-λόγου πολύτιμης αμφι-σβήτησης, που φέρνει τον εποικοδομητικό Διά-λογο, ο οποίος φανερώνει, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, τον (εκάστοτε ερευνόμενο) ΛΟΓΟ.

  Άλλο πρώτιστο ζητούμενο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας είναι η Ανωνυμία. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα. Η διαφορά είναι καταλυτική. Σίγουρα, ούτε η μια ούτε η άλλη θέση είναι αδιαφιλονίκητες και η απόφαση είναι ζήτημα επιλογής, οπότε Ιδεολογίας και, ΑΡΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

  Απαιτείται ΣΥΝ_ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝ_ΖΗΤΗΣΗ

 3. Factorx avatar
  Factorx 17/05/2008 18:47:35

  Πιστεύω οτι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει το Διαδίκτυο. Εγω τουλάχιστον πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να μεταφέρω την δημοσιογραφίστικη νοοτροπία και αντίληψη εδώ. και είναι λάθος. Δεν σχολιάζω τους γνωστούς "δημοφιλείς" μπλογκερς με τα "εκατομμύρια" των επισκέψεων. Μεταφέρουν απλώς την ξεφτίλα των εφημερίδων και της TV εδώ, γράφοντας οτι δεν τους παίρνει να γράψουν στα μέσα τους. Και όπως θα διαπιστώσατε κι εσείς συνεχίζουν να αναπαράγουν τη λογική που οδήγησε στο πρόσφατο παρελθόν στις γνωστες επιθέσεις και διώξεις. Δεν βάζουν μυαλό.Ελπίζω να βγει κάτι καλό απο εμάς εδώ. Σύντομα θα έχουμε πάντως πολλές εκπλήξεις

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/05/2008 21:15:51

  Μετά από πάρα πολύ καιρό διάβασα μια καθημερινή και συγκεκριμένα την καθημερινή της πέμπτης. Ένα ανούσιο πράγμα με κονδυλοφόρους που αναμασούσαν βλαμμένες απόψεις. Επίσης οι απόψεις επιβάλλονται και δεν συζητιούνται οπότε το παιχνίδι είναι χαμένο.

  Εκείνο που σώζει τα παραδοσιακά μέσα είναι ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ειδικά οι άνω των 40 δεν έχουν επαφή με υπολογιστές και αρκούνται στα παραδοσιακά μέσα. Αυτοί είναι οι πελατεία τους κι επειδή είναι και χαμηλού για να τους κρατήσουν επιπέδου κιτρινίζουν αφόρητα.

  Εννοείται φυσικά ότι οι υπόλοιποι και νεότεροι δεν ασχολούνται και ούτε πρόκειται με τα παραδοσιακά μέσα και γι αυτό η κρίση σε αυτά θα βαθαίνει.

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/05/2008 23:31:47

  "ΖΗΤΩ η AMEΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
  της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ των ΜΜΕ!",

  ή,
  απλώς,

  ...Βοήθειά μας, η "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΒΛΑΚΩΝ", wise guys 'n' pretty dolls!...

  Ερώτηση κρίσης: Γιατί ΟΛΑ τα κανάλια έχουν ταυτόχρονα διαφημίσεις, -αναστενάρη κάβουρά μου;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.