Πρόταση μομφής, τώρα…
08/07/2015 11:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόταση μομφής, τώρα…

Είναι ώρες ευθύνης για όλους...

Είναι προφανές ό,τι το κόλπο είναι στημένο. Η έξοδος της Πατρίδας μας από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση δρομολογείται.

Υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού με ψεύτικες υποσχέσεις και κάλπικα διλήμματα.

Πέντε μήνες τώρα κοροϊδεύουν ασύστολα τον ελληνικό λαό και τους εταίρους μας στην ευρωζώνη, με τόσο χοντροκομμένα ψέματα, που ο Γκαίμπελς μπροστά τους θα άλλαζε …επάγγελμα.

Ανήγαγαν τον μιθριδατισμό σε επιστήμη και προετοίμασαν ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού να οδεύει προς την καταστροφή του, πανηγυρίζοντας υπό τους ήχους παιάνων!

Η αλήθεια είναι ότι, όλοι αυτοί, παιδιά και τα αποπαίδια του σταλινικού ΚΚΕ, που διαπαιδαγωγήθηκαν και γαλουχήθηκαν με …σοσιαλιστικά οράματα και διεθνιστικές….ιδεοληψίες, θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σ’ ένα ιδιότυπο καθεστώς λατινικής Αμερικής, όπως του σύντροφου Μαδούρο.

Ο ελληνικός λαός θα ξευτιλίζεται στα συσσίτια, αλλά θα μπορεί να αισθάνεται περήφανος γιατί έσπασε τα…δεσμά της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας!

Αν είναι ανάγκη και….εισαγόμενες …ζωοτροφές θα φάμε για να διώξουμε τις …..κατοχικές δυνάμεις που μας δανείζουν με το …τοκογλυφικό επιτόκιο του 1-1.5%

Έρχονται στιγμές στην ιστορία ενός Έθνους που βρίσκεται αντιμέτωπο με διλήμματα που αφορούν την ύπαρξη του.

Μια τέτοια είναι αυτή που ζούμε τώρα.

Οι «εφιάλτες» βρίσκονται ante portas.

Θέλω να ελπίζω ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έστω την τελευταία στιγμή θα αφυπνιστεί. Θα δει την επερχόμενη τραγωδία και θα αντιδράσει.

Όμως, πρέπει πρώτα τα φιλοευρωπαϊκού τόξου να αναλάβουν δράση.

Αν μέχρι αύριο το μεσημέρι η κυβέρνηση δεν υποβάλλει στους εταίρους ένα αξιόπιστο σχέδιο που θα γίνει αποδεκτό ως βάση για συμφωνία, τότε, είναι καθήκον της αντιπολίτευσης, το απόγευμα να κατατεθεί πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση.

Για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!

Για διακοπεί η πορεία προς την καταστροφή.

Η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί Συνταγματική Επιταγή! Ουδείς έχει το δικαίωμα να την υπονομεύσει.

Με την κατάθεση της πρότασης μομφής η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να εκπροσωπεί τη χώρα, έως ότου λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. Αν την λάβει…..

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με το μοναδικό όπλο που έχει στη διάθεσή του, εκείνο της παραίτησης, μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να αποφανθεί ο ελληνικός λαός, αν επιθυμεί την παραμονή στην Ευρώπη ή θέλει να μετατραπεί η Ελλάδα σ’ έναν παρία των Βαλκανίων.

Είναι ώρες ευθύνης για όλους……

Aδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. iconology2009 avatar
  iconology2009 08/07/2015 12:18:21

  Με κάποιο τρόπο να συνδυαστεί-στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό και εφόσον δεν ακυρώνει ή κάπως παρεμποδίζει την πρόταση μομφής καθεαυτή-και με πρόταση μομφής κατά της ανεκδιήγητης Προέδρου της Βουλής-δεν έχω αμφιβολία ότι θα αφηνιάσει πάλι.

 2. PayneK avatar
  PayneK 08/07/2015 14:21:39

  Διώξτε την φαιοκόκκινη χούντα τώρα!.. Των κάθε λογής ιδεοληπτικών που ασελγούν μετά απο 5 μήνες επιτηδευμένης σύγχυσης στο πτώμα της οικονομίας μας αλλά και στα μυαλά της κοινωνίας μας πολύ περισσότερο .. Ακούει ακόμα ο Ελληνικός λαός; Μετά θα'ναι πολύ αργά..

 3. AXELVAR avatar
  AXELVAR 08/07/2015 19:33:16

  Εάν τυχόν προκηρυχθούν εκλογές, με ποιον αρχηγό θα κατέβει το κόμμα;

 4. Λαέρτης avatar
  Λαέρτης 08/07/2015 23:56:19

  μειμαράκη απέβαλε την ενοχική δεξιά νοοτροπία και καν τους ειλικρινή κριτική στο ...κόκκινο, ακόμα και με μομφή!!! Σε παίρνει η ειλικρίνεια να καθαρίσεις το τοπίο. Έχουν ξεφτιλιστεί ήδη με τα ψέμματα και την ανικανότητά τους. ΡΟΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!! Και για τα τώρα και για τα μετά. Και μετά τομές και αξιοκρατία. Ο ελληνικός λαός μπορεί να δώσει 120 από τα 100% αν του δώσεις όραμα και πειστεί ότι δεν τον δουλέυεις!!! Αξίες και πιστεύω !!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.