20/10/2009 19:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόσληψη μεταναστών στην Αστυνομία, στο ΥΠΕΣ η αρμοδιότητα του ασύλουΤη μεταφορά της αρμοδιότητας του πολιτικού ασύλου από την Αστυνομία στο υπουργείο Εσωτερικών, την πρόσληψη στα αστυνομικά τμήματα μεταναστών, που θα λειτουργούν ως διαμεσολαβητές με τους κρατούμενους αλλοδαπούς, τη σύσταση Ειδικού Γραφείου Καταγγελιών σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη και την τιμωρία όσων αστυνομικών «υποθάλπουν φασιστικά στοιχεία», προκειμένου να ελεγχθούν οι αυθαιρεσίες της αστυνομίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 

Σε συνάντηση που είχε την Τρίτη με εκπροσώπους της κίνησης «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» ο κ. Χρυσοχοΐδης ακόμη εξήγγειλε την υποστήριξη των αστυνομικών τμημάτων στις ευαίσθητες περιοχές με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους και τη συμμετοχή στο πολιτικό προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων μεταναστών 2ης γενιάς.

Στη συνάντηση τέθηκε και το θέμα της «συνεργασίας αστυνομικών με φασίστες και τη Χρυσή Αυγή και το θέμα της αδράνειας της αστυνομίας στα τεκταινόμενα από τους φασίστες στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα». Σύμφωνα με τον ρ/σ Σκάι, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρεται να δήλωσε ότι έχει δει και αυτός συνεργασία αστυνομικών με φασιστικές οργανώσεις, προσθέτοντας ότι η κατάσταση στον Αγιο Παντελεήμονα τον φόβισε.

Ο υπουργός συναντήθηκε την Τρίτη με εκπροσώπους της οργάνωσης, προκειμένου να συζητηθούν οι καταγγελίες για χρήση βίας κατά την προσαγωγή αλλοδαπών και για κακομεταχείριση - βασανισμό αλλοδαπών κατά την κράτησή τους σε αστυνομικά τμήματα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε ότι η πρόταση για μεταφορά της αρμοδιότητας του πολιτικού ασύλου από την αστυνομία στο υπουργείο Εσωτερικών πρόκειται να συζητηθεί άμεσα στο υπουργικό συμβούλιο.

Οι εκπρόσωποι της «Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» έθεσαν στον υπουργό το θέμα της αντιμετώπισης των προσφύγων, της δράσης της FRONTEX και των «στρατοπέδων συγκέντρωσης τύπου Παγανής». Η οργάνωση ζήτησε από τον υπουργό να πάρει ξεκάθαρη θέση ότι δεν θα δημιουργήσει άλλα «στρατόπεδα» του ιδίου τύπου και ότι θα καταργήσει όσα υπάρχουν.

Επίσης, δήλωσε ότι στο άμεσο μέλλον τα αστυνομικά τμήματα στις ευαίσθητες περιοχές θα υποστηρίζονται από κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και μετανάστες, ενώ μελλοντικά σε επίπεδο πολιτικού προσωπικού των αστυνομικών τμημάτων θα συμμετέχει και η δεύτερη γενιά.

Η αρχή θα γίνει με το τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, που άμεσα θα «υποστηριχθεί» από κοινωνικούς επιστήμονες και αλλοδαπούς, οι οποίοι θα λειτουργούν ως διαμεσολαβητές με τους κρατούμενους. Ο κ. Χρυσοχοΐδης επίσης θα συνεννοηθεί με τον δήμαρχο Αθηναίων για το άνοιγμα της παιδικής χαράς.

Σε ό,τι αφορά εν γένει τις αυθαιρεσίες της αστυνομίας θα συσταθεί Ειδικό Γραφείο Καταγγελιών σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Vachus avatar
  Vachus 20/10/2009 20:11:30

  Ευτυχώς για τους κακόμοιρους τους Έλληνες κάτοικους του Αγ.Παντελεήμονα που δεν δεχτηκε η Δαμανάκη τη θέση του υφυπουργού ΠΡΟ-ΠΟ.Θα έπεφτε κονσερβοκούτι...

 2. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 20/10/2009 20:23:27

  Πέρα από το άσυλο, που έχει καταντήσει χωρίς νόημα, τα υπόλοιπα μέτρα είναι σωστά. Τα εφαρμόζει η Γερμανία εδώ και δεκαετίες, κάνοντας όμως αυστηρή πολιτική στο ποιος μπαίνει μέσα. Καθ' ότι η ισχυρότερη αίρεση είναι ο Καπιταλισμός. Έτσι πέτυχε κάποιες Τουρκάλες να φοράνε απάνω μαντήλα και κάτω στριγγάκι (ση θρου).

  • Vachus avatar
   Vachus @ Μποτίλια στο Πέλαγος 20/10/2009 20:37:29

   Γιατί ρε φίλε να τους πληρώνω νοσοκομεία, σχολεία για τα παιδιά τους, αστυνόμους και διερμηνείς και κοινωνικούς λειτουργούς, όταν η πλειοψηφία τους ήρθε απρόσκλητη και δεν πληρώνουν φόρους;
   ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!

   • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο Πέλαγος @ Vachus 20/10/2009 21:06:21

    Ρε Vachus μην κουραζόμαστε τζάμπα, γιατί είσαι και καλός συνωμοσιολόγος. Για την εθνική αλλοίωση δεν ευθύνεται η παγκοσμιοποίηση; Και δεν αποτελεί αυτή ένα από τα πολλά τεχνάσματα διάλυσης που εφαρμόζει; Ή δεν την έχουνε καταπιεί την καραμέλα όλοι; Κι ο Καρατζαφέρης για ποσόστωση μιλάει.
    Ή θα αφήσουνε τον Σαμαρά να τους διώξει, εάν εκλεγεί; Δεν καταλαβαίνεις ότι ο Αφγανός πρόσφυγας από τα να βρίσκεται μεταξύ των πυρών αμερικάνων και ταλιμπάν θα προτιμήσει τον χρυσαυγίτη - που είναι αγγελούδι μπροστά τους - και όταν η ΕΕ. σου επιβάλει σαν σούπερ μάρκετ της παγκοσμιοποίησης να τον φας τον λαθρομετανάστη στην μάπα, θα τον φας θέλεις δε θέλεις; Τώρα άμα θέλεις διαμαρτυρία, έχει και ο Σόρος τον συρφετό με τα ρόπαλα και τις κουκούλες, τους συριζάδες και τα τόξα.
    Δεν κατανοείς ότι αυτά δεν λύνονται χωρίς ανατροπή καθεστώτος; Κι άμα μου πεις πως μπορείς να κάνεις ανατροπή μέσα σε συνθήκες τρομοκρατίας των ισχυρών, έρχομαι αμέσως να με γράψεις μέλος.
    Τα υπόλοιπα είναι είτε προπαγάνδα, είτε παρηγόρια. Γέρασα με τα λάβαρα. Λίγος ρεαλισμός στα γεράματα μου έμεινε.
    Θες να γράφεις με κεφαλαία; Γράφε. Είτε με μικρά, είτε με κεφαλαία το ίδιο μας γράφουνε οι λεγάμενοι.

 3. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 20/10/2009 20:29:07

  Ο Κος Υπουργός υποθέτω αγνοεί ότι τον ψήφισαν Έλληνες πολίτες και όχι αλλοδαποί.Το οξύμωρον είναι ότι μάλλον τον ψήφισαν για να τους γλιτώσει από τους αλλοδαπούς.
  Όσο για το ζουμί τώρα ελπίζω να υπάρξει η πρόβλεψη οι προσληφθέντες αλλοδαποί να έχουν τουλάχιστον εισέλθει νόμιμα στη χώρα και να γνωρίζουν γραφή κι ανάγνωση.Σε αυτήν την περίπτωση αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι θα υπάρξουν τεράστιες δυσκολίες στελέχωσης των νέων θέσεων.Σε ότι αφορά τον όρο "διαμεσολαβητές με τους κρατούμενους αλλοδαπούς" ομολογώ ότι δεν μπορώ να τον αντιληφθώ.Θα προβλεφθεί κάποιου τύπου παζάρι μεταξύ κρατουμένων και κρατούντων? Αν έτσι έχουν τα πράγματα τότε θέλω κι εγώ διαμεσολαβητή ως ημεδαπός σε περίπτωση που μπουζουριαστώ για οιονδήποτε λόγο στο μέλλον.Όλα κι όλα απαιτώ ισονομία.
  Διακρίνω επίσης μία απίστευτη πρεμούρα με ακροδεξιές οργανώσεις (σε αντίθεση με τις ακροαριστερές).Προσωπικά τις απεχθάνομαι αλλά το ίδιο κράτος που εκπροσωπεί ο υπουργός τις έχει αναγνωρίσει και επιτρέπει να παίρνουν μέρος σε εκλογές.Ναι να διαλύονται οι συγκεντρώσεις τους αλλά να διαλύονται και οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ.Όλα κι όλα απαιτώ ισονομία.
  Τελειώνοντας θέλω να δώσω τα συλληπητήριά μου στους αστυνομικούς.Έχει βαλθεί να αντιμετωπίζει συλλήβδην ως οιωνεί παρανόμους.Δεν έχετε δικαίωμα κριτικής,απεργίας ή λόγου στα τεκταινόμενα.Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι σε κάθε περίπτωση εκτελείτε εντολές που πιθανότατα προέρχονται από τον ίδιο άνθρωπο που σας ξεφτιλίζει.Ανέχεστε να σας βρίζουν και προπηλακίζουν ένθεν κακείθεν για χίλια ευρώ...γιατί δε μεταναστεύετε?

  • Factorx avatar
   Factorx @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 20/10/2009 21:04:17

   Δεν έχουμε χρόνο να διορθωνουμε τα σχόλια απο υπερβολές και χαρακτηρισμούς. Το ξαναλέμε: εδώ δεν θα γίνει οτι έγινε με τους προηγούμενους σε άλλα σαιτς. να προσέχουμε λοιπόν διοτι κανεις δεν συμπαθει τον κυριο μοντερειτορ

   • ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
    ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ @ Factorx 20/10/2009 21:22:04

    Σβήσε με φάκτορα αν υπερέβαλα.ΠΑΣΟΚ ψήφισα ,αλλά μου περισσεύει και λίγος νους.

    • Factorx avatar
     Factorx @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 20/10/2009 21:36:12

     Ασε τα ηρωικα - για χαρακτηρισμούς υπουργών μιλάω.

  • BLACK avatar
   BLACK @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 20/10/2009 21:16:56

   μην μπερδεύεις την Χρυσή Αυγή, που είναι διαπιστωμένα εγκληματική οργάνωση, με το Παμε, που είναι νόμιμος και με εκτεταμένη βάση συνδικαλιστικός φορέας. αν νομίζεις ότι η αστυνομία πρέπει να φερθεί στις συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως πρέπει να φερθεί στους σύγχρονους ναζί, έχει καλώς.

   τις αληθινά αριστερές οργανώσεις η αστυνομία τις κυνηγά συστηματικά και από χρόνια (μοναδική και ακατανόητη εξαίρεση, ο περασμένος Δεκέμβρης)

   η Χρυσή Αυγή αποτελεί κανονική εγκληματική οργάνωση με πλοκάμια σε κόμματα, αστυνομία, ευπ, αλλά και στο κοινό έγκλημα. πρέπει άμεσα να απαγορευτεί και πολλά μέλη της έχουν κάνει αρκετά εγκλήματα ώστε θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στη φυλακή.

   όσο για τους αστυνομικούς που αλληθωρίζουν προς την Χρυσή Αυγή, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. είναι αμφότεροι παιδιά και εγγόνια των ρουφιάνων, τον δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών.

   • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο Πέλαγος @ BLACK 20/10/2009 21:30:39

    Παιδιά και εγγόνια έχουν και οι προβοκάτορες και οι χαφιέδες που έδρασαν μέσα στα αριστερά κόμματα. Με εισοδισμό αλλά και ατόφια ίδρυση. Όσο αφορά το "αληθινά" αριστερές οργανώσεις, πρέπει να ψάξεις πολύ αδερφέ για να το βρεις. Βέβαια τίποτε δεν αποκλείεται για όσους αναζητούν την αλήθεια.
    Το ποιος είναι εγκληματίας κρίνεται από την δράση του και όχι από την ιδεολογία (που προφασίζεται). Και χειρότερο του απροκάλυπτου είναι το καλυμμένο.

   • Vachus avatar
    Vachus @ BLACK 20/10/2009 22:12:02

    ΄Βλακεία Βαθειά.

   • Vachus avatar
    Vachus @ BLACK 20/10/2009 22:20:14

    Ρε Μαύρε μήπως είναι και κυβέρνηση και δεν το ξέρουμε;

    Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡ καθώς και πληθώρα αριστερών οργανώσεων-μκο-σφραγίδες λέγεται οτι έχουν σχέση με δουλέμπορους και όλη την βιομηχανία εκατομμυρίων που έχει στηθεί με τους λάθρος.

    Προς πληροφόριση σου το τείχος έπεσε εδώ και 20 χρόνια.

    • Πηνελόπη avatar
     Πηνελόπη @ Vachus 20/10/2009 23:56:06

     Αγαπητέ μου Βάκχε,
     αρχαιοελληνικέ μου Διόνυσε, που όμως ήρθες από την Ανατολή και εσύ όπως και οι μετανάστες, πού έφερες έθιμα ξένα το οποία όμως αγαπήθηκαν και έγιναν δεκτά, σε σημείο που να θεωρηθούν ντόπια ελληνικά, τα οποία πήραν μετά οι Ρωμαίοι, οι οποίοι είναι αυτοί που σε ονόμασαν 'Βακχο'...
     Αγαπητέ μου Βάκχο, λοιπόν, δείξε την αγανάκτησή σου σε αυτούς που δημιουργούν συνθήκες που αναγκάζουν ανθρώπους να αφήσουν μάνα και φίλους και να ξενιτευτούν. Κράτα το Θυμό σου για αυτούς ανάμεσά μας που αντί να δέιξουν την ανθρωπιά τους σε εκείνους που την χρειάζονται μέσα στην εξαθλίωση και την μοναξιά τους τους συμπεριφέρονται απάνθρωπα, λες και είναι σκυλιά.

    • occultist avatar
     occultist @ Vachus 21/10/2009 00:52:04

     @Πηνελόπη says:
     ''Αγαπητέ μου Βάκχε, αρχαιοελληνικέ μου Διόνυσε, που όμως ήρθες από την Ανατολή και εσύ όπως και οι μετανάστες, πού έφερες έθιμα ξένα''
     Αγαπητή μου Πηνελόπη, εάν με τον ίδιο ζήλο που δείχνεις για τους δυστυχείς μετανάστες, διάβαζες και την Ελληνική ιστορία ή έστω μυθολογία ΄δεν θα έγραφες τις παραπάνω παραινέσεις, γιατί θα ήξερες ότι ο στρατηγός Διόνυσος όπως και ο Ηρακλής έφτασαν στα βάθη της Ασίας όπου και θεοποιήθηκαν, όπως πολυ αργότερα και ο Αλέξανδρος. Ο δε Διόνυσος καθιέρωσε και διέδωσε την άμπελο γιαυτό και συνταυτίστηκε. Στην περίπτωσή του έγινε επανεισαγωγή ήρωα-θεού. Διάβασε Παλυαινου Στρατηγικά.

  • ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 24/10/2009 00:02:45

   ΕΛΑ ΝΤΕ!!

 4. Apapa avatar
  Apapa 20/10/2009 20:40:03

  Να δω Μογγόλο με ελληνική αστυνομική στολή κι ας πεθάνω.

  • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο Πέλαγος @ Apapa 20/10/2009 21:12:05

   Σε λίγο θα τον δεις και παγκόσμιο δικτάτορα. Όσο αφορά την διάθεση αυτοευθανασίας, μην κουράζεσαι, έχουν προνοήσει άλλοι σε μακροκλίμακα. (Και να μην ξεχάσεις το εμβόλιο σου).

   • Corner avatar
    Corner @ Μποτίλια στο Πέλαγος 20/10/2009 21:40:28

    Καμία αυτοδιάθεση ευθανασίας, σας παρακαλώ δηλαδή.
    Τρόπος του λέγειν.

    Οχι βέβαια για Μογγόλους, Πακιστανούς και άλλους πολλούς μη Έλληνες.

    • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
     Μποτίλια στο Πέλαγος @ Corner 20/10/2009 22:06:39

     Σας εύχομαι μακροημέρευση, αλλά και πολύ υπομονή για τα επερχόμενα.

 5. ORGANOMENO avatar
  ORGANOMENO 20/10/2009 20:44:04

  Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
  ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;
  ΟI ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ
  ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.

 6. ORGANOMENO avatar
  ORGANOMENO 20/10/2009 20:45:43

  ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΙΘΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

 7. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 20/10/2009 21:08:00

  Αν και δεν είμαι υπέρμαχος του κ Χρυσοχοίδη, οφείλω να ομολογήσω ότι τα μέτρα είναι σωστά και προς την σωστή κατεύθυνση.Ούτε πράσινες κάρτες ούτε μεταφράσεις ούτε δικαστές πρέπει να είναι οι αστυνόμοι. Ότι γίνεται και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο εξάγγειλε και μπράβο του....

  ΥΓ

  ...αν τώρα έβαζε και τους αστυνομικούς να κάνουν και τη δουλειά τους, να πιάνουν κανένα παραβάτη και να μην πίνουν φραπέ, να συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες και να μην κουβαλούν τα ψώνια κάθε ψώνιου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα...

 8. Corner avatar
  Corner 20/10/2009 21:15:47

  "την πρόσληψη στα αστυνομικά τμήματα μεταναστών", μέ Stage ή ΑΣΕΠ θα γίνεται η πρόσληψη?

  • Orestios avatar
   Orestios @ Corner 20/10/2009 21:24:06

   Μέσω των ΜΚΟ. ΑΣΕΠ και stage συμβολίζουν την παλιά Ελλάδα. Τώρα θέλουμε άριστους μετανάστες. Σαν τον άριστο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ.

   • xenitemenos21 avatar
    xenitemenos21 @ Orestios 21/10/2009 00:20:28

    Οrestios, δεν ειναι ωρα για αστεισμους. Το προβλημα ειναι σοβαροτατο, διοτι αποτελει την αφετηρια για παρα πολλα που δεν τα ειδαμε ακομη. Στην ουσια, οπως λεει ο θυμοσοφος λαος μας, οταν διψαει η αυλη σου δεν ποτιζεις τη διπλανη. Τουτεστιν, οταν υπαρχουν ανεργοι Ελληνες πολιτες δεν μπορεις, δεν νομιμοποιεισαι, ακομη κι' αν εισαι νεοεκλεγμενος: Πρωτον,να διαθετεις χρηματα που δανειζεσαι, επιβαρυνοντας τις επομενες γενιες, σε αλλους σκοπους εκτος απο την αναπτυξη της ελληνικης οικονομιας και την εξασφαλιση θεσεων εργασιας σε Ελληνες πολιτες και οχι να επιτυγχανεις την επιβιωση ξενων αυτοβιομηχανιων και την εργασια των εργαζομενων σ' αυτες, και, Δευτερον, οταν υπαρχει η οποιαδηποτε δυνατοτητα εξασφαλισης θεσεων εργασιας, αυτες να αφορουν πρωτιστως Ελληνες πολιτες και σε καμμια περιπτωση λαθρομεταναστες που βαρυνονται με το αδικημα της παρανομης εισοδου στη χωρα.
    Με την ευκαιρια, ποιοι ειναι οι εκπροσωποι της "Κινησης εναντιον του ρατσισμου και της φασιστικης απειλης" που δεχθηκε ο Υπουργος, με τι ασχολουνται επαγγελματικα και πως εξασφαλιζουν τη διαβιωση τους, μηπως προκειται για καποια απο τις αναριθμητες ΜΚΟ που ειναι προσφορες "δια πασαν νοσον και μαλακιαν"?
    Και κατι ακομη Θα ηθελα ν α δω - κι' ας πεθανα την ιδια στιγμη - καποιον απο αυτους που υποστηριζουν με τοσο παθος τους λαθρομετσαναστες να τον "μπουζουριαζει" λαθρο- μεταναστης αστυνομικος σαν αυτους που θελει να φτιαξει η νεα μας κυβερνηση δια χειρος του κ. Χρυσοχοιδη και να φωναζει "εγω ειμαι κουκουες 'η συριζαιος που παντοτε σας υποστηριζα", διοτι, αναμφιβολα, τετοια περιστατικα θα υπαρξουν...

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 20/10/2009 22:33:33

  Ολα οσα συμβαινουν ειναι αναμενομενα.Το πραγματικο αλλα αφανες αιτημα του προηγουμενου Δεκεμβρη ηταν ακριβως αυτο.Αντιθετα με τους περισσοτερους που πιστευουν οτι κατα καποιο τροπο ηταν εκδικηση Μπους για το θεμα των Σκοπιων νομιζω οτι αντιθετα η ηττα των Ρεπουμπλικανων περυσι το Νοεμβριο επετρεψε στις εγχωριες δισυνδεσεις του παγκοσμιου "αριστερου" (οχι με την εννοια του παραδοσιακου αλλα του νεου τυπου) δικτυου να αποτολμησουν ανοιχτη εξεγερση με στοχο την ανατροπη της κυβερνησης και επιβολη πολυπολιτισμικου μοντελου στην Ελλαδα.
  Μπορει οι Ρεπουμπλικανοι τοπικα να ευνοουν σε μερικα θεματα την Τουρκια ή τα Σκοπια αλλα επειδη ειναι δεξιοι ως επιδιωκομενη δομη κρατων ειναι πιο κοντα στην παραδοσιακη μορφη τους απο την πολυπολιτισμικοτητα που ειναι το δογμα των Δημοκρατικων και της παγκοσμιας σοσιαλδημοκρατιας που προεδρος της ειναι ο πρωθυπουργος μας.Ο Καραμανλης μαλλον χειρισθηκε το ζητημα ωστε η μεταβαση στη νεα εποχη αλα Ομπαμα να γινει αναιμακτα.
  Για το μελλον πρεπει οπωσδηποτε να αποκτησουμε καποιες διεθνεις διασυνδεσεις αν θελουμε να σωσουμε οτι γινεται.Η Ντορα εχει συνδεσεις με την αμερικανικη δεξια -τις οποιες πολλοι θεωρουν μειονεκτημα χωρις να προτεινουν αλλα στηριγματα - ενω για τον Σαμαρα δεν ξερω.Οποιος νομιζει οτι αυτο μπορει να αντιμετωπισθει με καποιο "λαικο κινημα" χωρις διεθνη στηριγματα -ποιων αραγε οταν οι ειδικοι σε αυτα αριστεροι ειναι απεναντι-ειναι εκτος πραγματικοτητας.
  Τα στηριγματα δεν μπορει να ειναι αλλα απο τους Αμερικανους και Ευρωπαιους συντηρητικους οσο και αν αυτο δεν αρεσει σε πολλους για να περισωθει οτι ειναι δυνατον.
  Υ.Γ. Εννοειται οτι ο Σορος ειναι Δημοκρατικος.

  • ΣΚΑΙς avatar
   ΣΚΑΙς @ ψυχραιμια 20/10/2009 23:06:17

   Τα στοιχεία που παραθέτεις είναι υποθετικά, θα έλεγα δικές σου εκτιμήσεις! Θα κάνω μια απλή παράθεση γεγονότων:
   1. 2004 Υποκλοπές
   2. 2005 Υποκλοπές+ΕΥΠ(ονόματα πρακτόρων στο ΘΕΜΑ)+Πακιστανοί (απαγωγές)
   3. 2006 Εβδομαδιαίες επαναστάσεις (γενιά άρθρου 16)
   4. 2007 Σκάνδαλο Ομολόγων (Μάρτιο-φήμες προκύρηξης εκλογών)
   5. 2007 ΦΩΤΙΕΣ (προεκλογική εκστρατεια)
   6. 2007 Εγγραφή DVD Ζαχόπουλου (πριν τις εκλογές)
   7. Αγορά αρμάτων μάχης από Ρωσία
   8. 2008 Βέτο στο Βουκουρέστι
   9. 2008 Σκάνδαλο Ντομπινγκ στην Ελληνική Dream Team
   10. 2008 Αποκάλυψη Βατοπεδίου
   11. 2008 Δεκέμβριος και "Εξέγερση" (Ο Αστυνομικός πυροβόλησε 3(!!!) φορές για εκφοβισμό και η 3η βολή ήταν η μοιραία!!!!!
   12. 2009 Γέννηση τρομοκρατικών οργανώσεων τύπου ΣΕΧΤΑ
   13. 2009 Δεκάδες ενέργειες τρομοκρατών (Ανεξήγητες)
   14. 2009 Αστυνομικός "σχίζει ΚΟΡΑΝΙ" Εξέγερση μεταναστών
   15 2009 2 εβδομάδες προ των εκλογών αποχωρούν Καραβέλας και Χριστοφοράκος
   16. 2009 Φωτιά στην Αθήνα (γιατί λέει άργησε μισή ώρα να ειδοποιηθεί το ελικόπτερο. Οι Δημοσιογράφοι μεταδίδουν από τα σπίτια τους)
   17. Ισχυρή Βόμβα έξω από το Χρηματιστήριο (Ούτε η 17Ν το 1999-2000 έβαλε βόμβα στο ΧΑ)
   Αυτά και ίσως να υπάρχουν και άλλα!

   • ΣΚΑΙς avatar
    ΣΚΑΙς @ ΣΚΑΙς 20/10/2009 23:08:04

    Μεταξύ 7 και 8

    Απόπειρα αυτοκτονίας Ζαχόπουλου. Η Ευδοκία είχε αρχίσει να γυρνάει στα κανάλια!

 10. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 20/10/2009 23:17:42

  Ονειρο μου ειναι να απεργω και να με δερνουν Αλβανοι,Πακιστανοι και Γεωργιανοι μπατσοι.
  Αν δεν βγαλουμε - ΧΘΕΣ - τις σανιδες απ το μουσκιο ( ελπιζω να υπαρχουν ακομα επαρχιωτες που με καταλαβαινουν ) βαδιζουμε προς στην εθελοδουλια ολοταχως.

  • Vachus avatar
   Vachus @ Aris lalidis 21/10/2009 08:15:16

   Φίλε Αρη σε 3 γραμμές έβαλες όλη την ουσία του πράγματος. Και αυτοί θα το ευχαριστιουνται να μας βαράνε στο 10πλό. Θα τους αμολάνε και δεν θα κρατιούνται.

 11. Edo avatar
  Edo 20/10/2009 23:23:36

  Καταστολή και σκευωρίες
  Μετά την επιχείρηση των ορδών του στρατού κατοχής στα Εξάρχεια, ο παρασημοφορημένος υπουργός Προστασίας του Καθεστώτος αναλαμβάνει να εφαρμόσει για πρώτη φορά τον κουκουλονόμο.
  Έχοντας αναγνωρισμένη εμπειρία από την εφαρμογή του τρομονόμου πριν επτά χρόνια, ο κ.Χρυσοχοϊδης προσφεύγει στη δοκιμασμένη μέθοδο της σκευωρίας για να στηθούν κακουργηματικές κατηγορίες βάσει του νόμου για το ιδιώνυμο της κουκούλας, σε βάρος των 5 από τους 8 διαδηλωτές που συνελήφθησαν το Σάββατο, μετά την πορεία για το θάνατο από βασανιστήρια στο Α/Τ Νίκαιας του 25χρονου μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ.
  Τώρα, όπως και τότε, η απάντηση του κινήματος αντίστασης στα σχέδια των εξουσιαστών θα δοθεί στο δρόμο.
  Συγκέντρωση στις 7μ.μ. στην πλ.Εξαρχείων και πορεία ενάντια στην κρατική τρομοκρατία την Πέμπτη 22/10.
  • Για να καταργηθούν οι τρομονόμοι και οι κουκουλονόμοι.
  • Για να αποσυρθεί ο στρατός κατοχής από τις γειτονιές μας.
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΝΟΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

  • Vachus avatar
   Vachus @ Edo 20/10/2009 23:54:00

   ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
   Ο βιασμός του 15χρονου Πακιστανού, από τον 25χρόνο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, στις 26 Σεπτεμβρίου, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για την «πακιστανική κοινότητα», την μαφία, και τους «χορογράφους» και τους χορηγούς, του επαναστατικού χάπενινγκ, που επρόκειτο να αρχίσει παραστάσεις, στις 31 Οκτώβριου, παράλληλα με το Διακυβερνητικό Φόρουμ Μετανάστευσης, που οργανώνεται στην Αθήνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. (και όχι μόνον).

   Ο βιασμός, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για όλους όσους είχαν προεξοφλήσει, την υλοποίηση αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, και τον εμβολιασμό της «μουσουλμανική διάστασης», στην ελληνική κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

   Η πρώτη ενέργεια των παραγόντων αυτών, ήταν, να θαφτεί η υπόθεση, και , για το λόγο αυτό, ασκήθηκαν αφόρητες στο θύμα, να μην εμφανιστεί στην εισαγγελία, και να μην αναγνωρίσει και εκεί, τον βιαστή του.

   Το βασικό ζήτημα, για τους«χορογράφους» και τις « υπέρτερες δυνάμεις», ήταν να μην αναδειχθεί από τα μέσα επικοινωνίας, ο βιασμός, και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, διότι θα έβλαπτε επικοινωνιακά την επιχείρηση που είχαν στήσει.

   Για το λόγο αυτό εξεδόθη η θανατική καταδίκη του τέρατος, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάστηκε η πολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευση της δολοφονίας.

   Ο βιαστής-τέρας, Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, δολοφονήθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

   Ο αυτουργός, ή οι αυτουργοί, εξετέλεσαν , το «συμβόλαιο». Η απόφαση ελήφθη σε υψηλότερα «κλιμάκια», και είχε πολιτικά κίνητρα.

   Τα στοιχεία, της ιατροδικαστικής διερεύνησης, δείχνουν ότι, δολοφονήθηκε, με τη μέθοδο της μαφίας. Τον υποχρέωσαν να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και προσέθεσαν ναρκωτικά, ώστε να προκληθεί το πνευμονικό οίδημα.
   Η δολοφονία, αποδεικνύεται από την αναφορά στο Αμπού Γκράιμπ, στην ανακοίνωση που έγραψαν, εκείνοι που την αποφάσισαν.

   Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αντιρατσιστών, ο βιαστής- τέρας, ( Μ.Αντίφ) «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ, εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου». Ενώ ένας από τους «συντονιστές» του επαναστατικού χάπενινγκ δήλωσε: «ζούμε άλλη μία δολοφονία ενός μετανάστη αδερφού μας, όπως κάνανε οι Αμερικάνοι στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ».

   Αυτοί, που αποφάσισαν την εκτέλεσητου βιαστή- τέρατος, γνώριζαν ότι καμία νεκροψία δεν θα έδειχνε ξυλοδαρμό (μέχρι θανάτου), και για το λόγο αυτό κατήγγειλαν βασανισμούς «νέου τύπου» (Αμπού Γκράιμπ).

   Η δολοφονία, και η σκηνοθεσία για την πολιτική της εκμετάλλευση, αποδεικνύεται από τη σειρά των γεγονότων.

   Ο βιαστής-τέρας δεν κατήγγειλε τον βασανισμό του, ούτε στον ανακριτή, ούτε στον εισαγγελέα, στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν παρουσιάστηκε, μαζί με συνήγορο, σε αυτούς.
   Ο βιαστής-τέρας, και η «πακιστανική κοινότητα» δεν κατήγγειλαν τον βασανισμό και δεν προσέφυγαν σε ιατροδικαστή, για να διαπιστώσει τον «βασανισμό» , από τις 28 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Η «πακιστανική κοινότητα» δεν προσέλαβε τον κ. Φίλιππο Ραγκούση πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος. Οι «ανθρωπιστικές» και
   « αντί-ρατσιστικές» οργανώσεις και δίκτυα, επίσης, δεν κατήγγειλαν τον «βασανισμό» , πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος, που «Πονούσε συνέχεια»!, αλλά δεν πήγε σε νοσοκομείο, γιατί, «φοβόταν», (τους γιατρούς;).
   Όλοι οι πρωταγωνιστές του χάπενινγκ, περίμεναν κάτι, και οι χορογραφημένες αντιδράσεις τους ξεκίνησαν μετά τον (διατεταγμένο) θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ.

   Η προσπάθεια, να επιρριφθεί η ευθύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών δολοφόνων, οι οποίοι έδρασαν κατόπιν οδηγιών και εντολών υψηλά ισταμένων.
   Αυτή είναι η πραγματικότητα!
   Οι δολοφόνοι του Πακιστανού βιαστή και οι εντολείς τους, είχαν πολιτικά κίνητρα. Απέτρεψαν, την επικοινωνιακή καταστροφή, από την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας, απέδωσαν με κανόνες μαφίας, το δίκαιο εντός της μουσουλμανικής πακιστανικής κοινότητας, και εκμεταλλεύονται τώρα πολιτικά τη δολοφονία, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους.

   Για το λόγο αυτό, όλα άρχισαν, στις 10 Οκτωβρίου.

   Το θλιβερό είναι, ότι έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο διαφθοράς, ώστε οι χορηγοί των δολοφόνων , κατάφεραν να εμπλέξουν στα σχέδιά τους, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!!!!!

   Καληνύχτα μας.

   http://www.deltio11.blogspot.com/

   • ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ avatar
    ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ @ Vachus 24/10/2009 00:12:42

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!! ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!

 12. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 21/10/2009 00:24:36

  Όπως σωστά είαμε διατυπώσει πολύ εδω μέσα εδώ και πολλούς μήνες, το ΠΑΣΟΚ έχει κρυφή ατζέντα.

  Μάλιστα τη μόνη ολοκληρωμένη πολιτική ατζέντα την έχει για τους εισβολείς-λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι Μουσουλμάνοι όλως τυχαίως.

  Υπηκοότητες, σπίτια και θέσεις στο κρατικό μηχανισμό τη στιγμή που το 20% των Ελλήνων είναι φτωχοί και νεώπτωχοι.

  Η ΝΔ έχασε σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν έβαλε φρένο στην ανεξελεκτη λαθρομετανάστευση και παράλληλα ανέβηκε και το ΛΑΟΣ.

  Άρα το ΠΑΣΟΚ σκεπτομενο με πολιτική λογική (πέρα του πατριωτισμού), θα έπρεπε να πολεμήσει τη ΝΔ λέγοντας και πράττοντας εναντίον της λαθρομετανάστευσης.

  Και όμως...

  Αγαπητοί φίλοι νιώθετε ότι η ψήφος σας προς το ΠΑΣΟΚ είναι προιόν υφαρπαγής?  Υ.Γ Με αυτές τις δηλώσεις του Γκόλντστάιν, μερικές χιλιάδες ακόμα Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών πήραν το σύνθημα ότι εδω τα δίνουμε όλα και συμφέρει και έρχονται κατά εδώ.

  Όποιος δεν το καταλαβαίνει , κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αλλά σύντομα θα ξυπνήσει και ο εφιάλτης θα είναι ολοζώντανος.

  Σε μια χώρα χωρίς βιομηχανική παραγωγή και διαχρονικά μεγάλη ανεργία, η εισαγωγή περαιτέρω ανειδίκευτού νεαρού εργατικού δυναμικού (Μουσουλμάνων γαρ), σημαίνει εμφύλια σύρραξη και αίμα στους δρόμους.

  Τόσο απλά...

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Dubai Expatriate 21/10/2009 00:41:23

   Ναι αλλα η συμφωνια του Δουβλινου με την οποια η πρωτη χωρα της Ευρωπης οπου πατα ενας μεταναστης ειναι και αυτη στην οποια απελαυνεται απο τις αλλες και βασει της οποιας γεμισε η Ελλαδα μεταναστες φερει την υπογραφη του ΓΑΠ ως υπουργου Εξωτερικων το 2003.
   Ηταν η τριτη ναρκη που αφησε μετα το σχεδιο Αναν και τη συμφωνια του Ελσινκι.Η ΝΔ δεν ειχε την επαρκεια για να ανακοψει την προκαθορισμενη πορεια.
   Κατι αλλο : δεν υπαρχει καμμια υφαρπαγη.Ολοι γνωριζαν τις θεσεις του ΓΑΠ και πρωτα απ ολα οι πασοκοι-απλως πιστευουν η θελουν να πιστευουν στο οραμα της πολυ πολιτισμικης κοινωνιας και τους βοηθα στην πεποιθηση τους αυτη η αντιθεση τους στο στενοκεφαλο πραγματι πολλες φορες εθνικισμο της ελληνικης δεξιας.εκεινο φυσικα που δεν εχουν καταλαβει ειναι οτι με τους μουσουλμανους δεν παιζει κανεις και οι Ελληνες δεξιοι που εχουν συνηθισει να αντιμαχονται ειναι παιδικη χαρα μπροστα σε αυτο που ερχεται.
   Αλλο πολυπολιτισμος με Ρωσους,Ουκρανους,Πολωνους και αλλους Ευρωπαιους και αλλο Μεση Ανατολη.

 13. Corner avatar
  Corner 21/10/2009 04:36:16

  Μποτίλια στο πέλαγος

  Σας ευχαριστω και παρόλο που μου ακούγεται "κάπως" η παραίνεσή σας, εχω προετοιμαστεί κατάλληλα και ποικιλοτρόπως.
  Κι ο νοών νοείτω.

  • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο πέλαγος @ Corner 21/10/2009 22:11:10

   Δεν υπήρχε διάθεση ειρωνείας. Δυστυχώς γι όλους μας κυριολεκτώ.

 14. Corner avatar
  Corner 21/10/2009 04:56:23

  Και για να είμαι τελείως ξεκάθαρος, ΟΥΔΟΛΩΣ με ενοχλούν οι μετανάστες.

  Με ενοχλεί όμως ο τρόπος που διάφορα κυκλώματα θέλουν να τους επιβάλουν στη χώρα, προφασιζόμενοι αντιρατσιστικές ιδεολογίες κεκαλυμμένες υπό το πρίσμα ιδίων συμφερόντων.

  Με ενοχλεί επίσης οτι γίνονται θύματα αρρωστημένης αντιπαλότητας μεταξύ διαφόρων παρακρατικών οργανώσεων, ΜΚΟ κλπ.

  Των δήθεν δεξιών κι αριστερών των έτσι κι αλλιώς.

  Όλοι γνωρίζουν πλέον και μπορούν να υπερασπιστούν την αλήθεια.
  Αυτά και δεν θα επανέλθω.

 15. οξεία γωνία avatar
  οξεία γωνία 21/10/2009 11:44:02

  Άσχετο αλλά το λέω έτσι για να θυμόμαστε το κουτόχορτο που τρώγαμε τόσα χρόνια από τα Γιωργοκάναλα.
  "Για 25η μέρα καίνε η φωτιές στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και οι αρχές λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε πιά. Μόνο όταν σταματήσει ο δυνατός αέρας θα ξαναπροσπαθήσουν."
  Σημείωση: Τον περασμένο Φεβρουάριο κάηκαν 179 άνθρωποι από τις φωτιές στη χώρα.
  ΣΣ.
  Το παράξενο είναι ότι κανένας Αυστραλός δεν ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης της Αυστραλίας.
  Κανένας δεν θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη πιά;
  Τόσο οπισθοδρομική είναι η δημοκρατία τους; (πλάκα κάνω για να θυμόμαστε τα χάλια μας).

 16. PELIAS avatar
  PELIAS 21/10/2009 18:55:03

  Κύριε Υπουργέ,

  κάτι λιγάκι άν είχες ακόμα, θα είχες εγγράψει και την πρώτη υποθήκη για Πρωθυπουργός. Τώρα γιατί δέν το έχεις εσύ το ξέρεις καλύτερα απο όλους εμάς.

  Ή έχεις λοιπόν συγκεκριμένες εντολές πολυπολιτισμικών αρχών ή σου λείπουν οι γνώσεις και οι σύμβουλοι.

  Μάθε λοιπόν κύριε Υπουργέ ότι, στην Ολλάνδία εδώ και 6 χρόνια οι μετανάστες υποχρεώνονται δια Νόμου να μαθαίνουν Ολλάνδικά. Σχολείο και εξετάσεις. Και άν στο τέλος δέν περάσουν στις εξετάσεις επιστρέφουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην ... αφετηρία τους. Έτσι δέν χρειάζονται χωροφύλακες απο την χώρα τους μέσα στην χώρα σου. Και μάλιστα με την δική σου απόφαση.

  Και κάτι ακόμα φίλε κυριε Υπουργέ. Το Κοράνι εχει μεταφρασθεί στα Ολλανδικά και στην γλώσσα αυτή "λειτουργεί" μέσα στα τζαμιά των μουσουλμάνων στην Ολλανδία.

  Έτσι γίνονται οι δουλειές κύριε Υπουργέ. Και έτσι δέν αλλάζει το δημογραφικό ούτε τίθεται υπο αμφισβήτηση ένα έθνος.

  Γκέ γκε;


  ΠΕΛΙΑΣ

  • ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ @ PELIAS 24/10/2009 00:16:26

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ?

   • tiramola avatar
    tiramola @ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ 24/10/2009 00:40:23

    Σωστός ο Πελίας Πέτρο!

 17. Metoikos avatar
  Metoikos 22/10/2009 13:47:54

  Έξυπνος τρόπος για την επίσημη πια μισθοδοσία των πρακτόρων των Σόρος, ΜΙΤ, Mossad, CIA κλπ!...πολύ σοβαρό παιδί Μιχάλης, να του πει όμως κάποιος μη ξεχάσει να βάλει και το μισοφέγγαρο στο Θυρεό της ΕΛΑΣ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.