08/03/2008 12:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόσκληση υπό αίρεση ετοιμάζουν οι ΗΠΑ;

Έπρεπε να μας …«ψυλλιάσει» περισσότερο αυτή η «κατανόηση» που επέδειξαν οι σύμμαχοί μας στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ. Πολύ «δεκτικοί» ήταν στα αιτήματα της Ελλάδας και «πρόθυμοι» (ιδιαίτερα η Κοντολίζα) να βοηθήσουν την κυβέρνηση Καραμανλή στον χειρισμό του ζητήματος. Την …«λυπητερή» τώρα την φέρνουν τα γκαρσόνια. Όπως γράφουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ, το «αμερικανικό σενάριο» προβλέπει ότι εάν δεν έχει βρεθεί λύση έως τη Σύνοδο του Βουκουρεστίου (Απρίλης), οι Αμερικανοί θα πιέσουν την Ελλάδα να δεχθεί την αποστολή «πρόσκλησης υπό αίρεση». Δηλαδή, στο σχετικό κείμενο της Συμμαχίας θα αναφέρεται πως οι διαδικασίες δεν θα προχωρήσουν εάν τα Σκόπια δεν έχουν λύσει με την Ελλάδα το πρόβλημα της ονομασίας σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Θεωρούν πως έτσι θα διασφαλιστεί το αίσθημα ασφάλειας στα Σκόπια, η ελληνική πλευρά ωστόσο δεν δέχεται μια τέτοια νόθα λύση. Τι σημαίνει «πρόσκληση υπο αίρεση»; Ότι τα Σκόπια θα προσκληθούν στο ΝΑΤΟ, αλλά δεν θα γίνουν πλήρες μέλος μέχρι να λυθεί το θέμα. Στο μεταξύ όμως θα μπορούν να συμμετέχουν άτυπα στο στρατιωτικό σκέλος και σε άλλες διαδικασίες; Όλο το άρθρο της εφημερίδας εδώ: http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080308&nid=7765640&sn=&spid=876

ΣΧΟΛΙΑ

 1. SERE avatar
  SERE 08/03/2008 14:45:10

  ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ


  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ


  ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΣΥΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ


  ΠΑΣΟΚ


  ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ


  ΚΟΥΤΑΛΑ


  ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ


  ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ


  ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ


  ΑΙΣΧΟΣ


  ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΞΝ ΔΕΗ ΤΩΡΑ.

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 08/03/2008 15:07:53

  Καλά μη φωνάζεις ρε αποπάνω γιατί οτι πουλήθηκε δε βελτιώθηκε.

  Όσο για το θέμα του άρθρου πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Αμερικάνοι έχουν ένα σχέδιο να γίνουν ο στενός κορσές της Ρωσίας και γι αυτό θα προχωράνε όλο και πιο βόρεια. Εφόσον η γεωπολιτική τους επιδίωξη είναι αυτή ήταν αναμενόμενη η αντίδρασή τους. Δε θα χαλάσουν τη γεωπολιτική τους πολιτική με τίποτε. Θέλουν τα σκόπια σαν οικόπεδο και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Γι αυτό να επιδιώξουν να τα εντάξουν παντου ανώνυμα.

 3. Factorx avatar
  Factorx 08/03/2008 18:07:11

  Εντάξει ρε ανώνυμε, δεν το προσέξαμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.