Πρόσκληση για debate των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ - «Ναι» από Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα
07/10/2015 18:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόσκληση για debate των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ - «Ναι» από Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα

Από την... ΕΡΤ

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Σχετικά αναφέρουν ότι δεν είναι αρνητικοί, αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων αλλά και στην ΚΕΦΕ και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Πρόσκληση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας έλαβαν και οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι μάλιστα απάντησαν αμέσως θετικά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Ανοιχτός σε κάθε πρόταση που διευκολύνει τον δημόσιο διάλογο για την ανάδειξη των θέσεων των υποψήφιων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, απαντώντας μέσω συνεργατών του θετικά στην πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας με τη συμμετοχή των υποψηφίων για την ηγεσία της Ν.Δ.

Κύκλοι προσκείμενοι στον Απόστολο Τζιτζικώστα επισημαίνουν πως ήδη ο περιφερειάρχης έχει καταθέσει πρόταση για τη διεξαγωγή τουλάχιστον πέντε θεματικών συνδιασκέψεων, για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική συνοχή, τους νέους και την ανεργία, τους θεσμούς που πρέπει να έχει η Ελλάδα του 21ου αιώνα και τους νέους ρόλους που πρέπει να αποκτήσει η βάση της Νέας Δημοκρατίας στη λειτουργία του κόμματος.

«Συμφωνούμε και με τη διεξαγωγή ντιμπέιτ εφόσον το αποδέχονται όλοι οι υποψήφιοι. Σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα, οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες» τονίζουν χαρακτηριστικά.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΙστορίαΤουΑνθρώπου avatar
    ΙστορίαΤουΑνθρώπου 08/10/2015 10:34:11

    Τα εν οίκω... εν δήμω? ΙστορίαΤουΑνθρώπου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.