#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/08/2010 12:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρωτοπαλίκαρο του Ιωαννίδη στο πλευρό του Καρατζαφέρη;Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο δικτάτορας Δημήτρης Ιωαννίδης , υπεύθυνος της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και αγαπημένο παιδί των Η.Π.Α. Από τότε πέρασαν τριάντα έξι χρόνια και με αφορμή το θάνατό του ,  η μεγάλης κυκλοφορίας Τουρκική εφημερίδα Milliyet, στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής έκδοσής της αναφέρει πως «Πέθανε ο άνθρωπος που αποβίβασε την Τουρκία στην Κύπρο». Έτσι, εμμέσως πλην σαφώς , παραδέχονται πως ο δικτάτορας Ιωαννίδης προκάλεσε την Τουρκική εισβολή στο νησί .

Τα παραπάνω είναι σε όλους μας γνωστά . Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι πως το πρωτοπαλίκαρο του Ιωαννίδη στο ΕΑΤ ΕΣΑ , o κ.Ζαφειρόπουλος Ιωάννης , απόστρατος στρατηγός , είναι από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες του κ.Γιώργου Καρατζαφέρη , όλα τα χρόνια ύπαρξης του ΛΑ.Ο.Σ

Τούτο αποδεικνύεται και από την σημερινή θέση που έχει στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ ο κ. Ζαφειρόπουλος , δηλαδή πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής του .

Επίσης, είναι θείος του εκδότη της ακροδεξιάς εφημερίδος «Ελεύθερος κόσμος» , κ.Ζαφειρόπουλου Δημητρίου , τον οποίο ο Γ.Καρατζαφέρης είχε υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές του 2009 .  Τον απέσυρε όμως όταν διαπιστώθηκε από διάφορα δημοσιεύματα η συμμετοχή του στην ακροδεξιά οργάνωση «Χρυσή Αυγή»

ΑντιΛΑ.Ο.Σ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Paranoia avatar
  Paranoia 17/08/2010 12:22:59

  Αντί να περιμένουμε από τους Τούρκους να μας πουν ποιος τους αποβίβασε στην Κύπρο δεν ανοίγουμε τον φάκελλο της Κύπρου για να δούμε μόνοι μας ποιος φταίει;

  Τι φοβόμαστε; Μήπως δούμε ότι τελικά δεν φταίνε μόνο οι κακοί δικτάτορες;...

  • thespieys avatar
   thespieys @ Paranoia 17/08/2010 13:48:37

   Ερώτηση: Γιατί η Βουλή των Ελλήνων αγνοεί τις εκκλήσεις της Κύπρου και απαγορεύει να μελετηθούν τα δικά της αρχεία, αναφορικά με το έργο της γύρω από το Φάκελο της Κύπρου;

   Μ. Σιζόπουλος: Δεν γνωρίζω τους πραγματικούς λόγους που καθορίζουν αυτή τη στάση, τόσο της προηγούμενης όσο και της σημερινής κυβέρνησης της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής αποφεύγουν να απαντήσουν στα επανειλημμένα αιτήματά μας, για παραχώρηση πρόσβασης σε υλικό που υπάρχει στην Ελλάδα και το οποίο η Επιτροπή μας θεωρεί σημαντικό για τις εργασίες της.

   Η Επιτροπή μας κατέθεσε για πρώτη φορά το αίτημα αμέσως μετά τη συγκρότησή της, τον Ιούλιο του 2006, με προσωπική επίσκεψη που είχα πραγματοποιήσει στη Βουλή των Ελλήνων. Στο μικρό χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, θα καταβληθεί προσπάθεια να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια και όλες οι ενέργειες. Εάν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια, τότε θα συνεχίσουμε χωρίς αυτά.

   Αυτά είπε προσφατα ο πρόεδρος Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για το Φάκελο της Κύπρου.

   Τι φοβουνται τα κομματοσκυλα της Αθήνας;

   Μηπως την απομυθοποιηση των Καραμανλη, Αβερωφ, Παπανδρεου και ΣΙΑ;;;

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ thespieys 17/08/2010 14:01:01

    Π.χ. οι διάφοροι "αραπάκηδες" θα αγνοούσαν ποτέ εντολή ανωτέρου τους με κίνδυνο να τυφεκιστούν εαν δεν είχαν κάλυψη από τα ντόπιο και ξένο "κατεστημένο" που με την πράξη τους θα φέρναν στη συνέχεια στα πράγματα;

   • qwert avatar
    qwert @ thespieys 17/08/2010 14:55:40

    το πώς έγινε η δικτατορία είναι εν πολλοίς γνωστό.
    το πώς έγινε η μετάβαση στον Ιωαννίδη και το πώς στη συνέχεια αυτή έπεσε για να έρθει ο ΚΚ ο Α΄ πρέπει να διερευνηθεί.
    επίσης για την παροιμιώδη αδράνεια Ελλήνων πολιτικών- στρατιωτικών και Μακαρίου κατά τις κρίσιμες ημέρες Ιουλίου Αυγούστου '74, σε περίοδο σαφούς υπεροχής των δυνάμεών μας σε θάλασσα και αέρα πολλά μπορούν να λεχθούν.
    φυσικά, τίποτε -ούτε από τους Κυπρίους- δεν θα αποκαλυφθεί.

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ thespieys 17/08/2010 15:03:25

    Με την εισβολή στην Κύπρο σας χαρίσαμε την δημοκρατία έλεγε ο Ετσεβιτ...

   • anonymous avatar
    anonymous @ thespieys 17/08/2010 15:58:40

    qwert,

    Η εισβολή προετοιμαζόταν μήνες πριν και απλά ο Ιωαννίδης στάθηκε βλάκας. Δεν κατάλαβε την παγίδα που του είχαν στήσει. Όσο για το επιτελείο τότε ήταν και αυτό πουλημένο και εκτελούσε εντολές διάλυσης του στρατεύματος. Γι αυτό και μετά δεν τους ασκήθηκε καμιά δίωξη.

    Επί της ουσίας και για το φίλο μας τον Ψυχραιμία, επαναλαμβάνω ότι ήταν μια εχθρική πράξη των ΗΠΑ κατά μιας συμμάχου χώρας που στάθηκε στο πλευρό της δύσης για δυο πολέμους ενώ η Τουρκία δεν ήταν υπέρ της δύσης σε κανέναν πόλεμο.

    Επίσης ήταν μια εχθρική πράξη του κράτους του Ισραήλ κατά της Ελλάδας την οποία την εκτέλεσε το Ισραηλινό λόμπι των ΗΠΑ.

 2. helas george avatar
  helas george 17/08/2010 13:16:18

  5 ηταν (EINAI) οι στρατηγοι στο πλευρο του συντχη 5,5.Οποιος καταλαβε καταλαβε και να ακυρωσεις τον εναν εχεις ακομη 4 COMPRENTO!!!!Η σκηνοθεσια και διαφορα αλλα θα συνεχιζονται!

 3. ADEXIOS avatar
  ADEXIOS 17/08/2010 16:53:03

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΤΑΤΖΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .

  Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ

 4. akamatos avatar
  akamatos 17/08/2010 16:59:43

  Τι σας παραξενεύει το ότι ήταν "αμετανόητος"; Ποιος μετάνιωσε για τις πράξεις του;

  - Μετάνιωσε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, για το πως έκανε το πολίτευμα;

  - Μετάνιωσε ο Καραμανλής για την πενταετία του;

  - Μετάνιωσαν οι εκλεκτοί διπλωμάτες της Ντόρας Μπακογιάννη που δεν επέτρεψαν στους συναδέλφους τους που κρίνονταν δυσμενώς από το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών να ασκήσουν το προβλεπόμενο από το Σύνταγμα "δικαίωμα ακροάσεως" και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, από άδικες, ανύπαρκτες και προ 30ετίας κατηγορίες ότι δήθεν φτερνίστηκαν.

  - Μετάνιωσαν οι εκλεκτοί διπλωμάτες της Ντόρας Μπακογιάννη, που αρνιόνταν επί μία 10ετία να συμμορφωθούν προς τις συνεχώς εκδιδόμενες ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, όταν αποφάσιζαν σαν αποκλειστικά μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου;

  Τώρα που οι διπλωμάτες έχασαν επιδόματα, τους φορολογείται το επίδομα εξωτερικού, θα πάρουν μικρή σύνταξη, τα υπηρετήσουν 35ετία και θα χρειάζονται 40 χρόνια για την ψωροσύνταξή τους (θα υποχρεωθούν να εξαγοράσουν χρόνια σπουδών και στρατιωτικής θητείας ενώ οι εξ αυτών Αιγυπτιώτες δεν έχουν καν υπηρετήσει), και ικετεύουν την συμπαράσταση του κόσμου, νομίζετε ότι μετάνιωσαν; Όχι, αν τους δινόταν η ευκαιρία θα έδειχναν πάλι -ομόφωνα όπως έκαναν πάντα - την πλήρη περιφρόνησή τους στις αποφάσεις του Συμβουλίου Επκρατείας.

  Μην κατηγορούμε λοιπόν μόνο τον Ιωαννίδη ότι ήταν "αμετανόητος" λες και ήταν αυτός και μόνο ...

 5. straydog avatar
  straydog 17/08/2010 21:43:24

  Μαζι με τον Ιωαννιδη,πεθανε και η Δημοκρατια σας,που δεν τολμαγε να αφησει
  ελευθερο ενα γεροντακι 87 χρονων,μετα 35 χρονια φυλακης,ανεξαρτητα απο τα
  εγκληματα του.Που ειναι η ``ανθρωπιστικη `` ελληνικη ψευτοαριστερα,που
  κλαιγεται για οποιονδηποτε αναρχοχουλιγκαν κατσει πανω απο τρεις μερες
  κρατουμενος; Η Δεξια,παλι,ενοχικη,δεν τολμησε,μηπως καιφανει συμπαθουσα
  την Δικτατορια να αρθρωσει κουβεντα.Ετσι ομως οι νομοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  εφαρμοζονται επιλεκτικα(πχ ο Κοεμτζης στα ποσα χρονξια βγηκε;)και εχουμε
  πληρη αναιρεση της ισονομιας.Το αθλιο γεροντακι σας εξευτελισε πεθαινοντας
  στη φυλακη...

 6. Perseas avatar
  Perseas 18/08/2010 01:22:18

  Αυτός πήγε φυλακή για ότι έκανε και δεν έκανε. Άλλοι είναι ακόμα έξω για τα πολλά δεινα που μας έκαναν.
  Για τους φίλους που απορούν γιατί δεν μετανόησε,ίσος γιατί νόμιζε ότι δεν έφταιγε! Διότι αν το καλοσκεφτούμε για την Κυπριακή τραγωδία ,ακόμα ο φάκελος δεν άνοιξε.Η επιχείρηση NIKI δεν αναγνωρίστηκε επίσημα,ούτε και η συμβολή του αρματαγωγού Λέσβος,αλλα ούτε και η κατάρριψη(αυτή τουλάχιστον έγινε πάνω από το Αιγαίο)τον 2 Τουρκικων F-102.Μήπως να μπούμε σε πονηρές σκέψει?
  Το χειρότερο για έναν Λαό είναι να μεγαλώνει με ψευδη.Γιατί αυτοί που αποκρύπτουν την αλήθεια είναι πιο επικίνδυνοι από τους Απριλιανούς.
  Άλλωστε μας το έχουν δείξει πρόσφατα.Από το χρηματιστήριο μέχρι τα Λεφτά υπάρχουν. Και για να μην ξεχνάμε το περίφημο η Ελλάδα στους Έλληνες.

  Ξέχασα τώρα έχουμε Δημοκρατία.Όλα επιτρέπονται.

  Εγώ λέω είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.

 7. e.coli avatar
  e.coli 18/08/2010 17:25:59

  Δεν πιστευω να αμφιβαλλει κανεις οτι η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες.Ολα κι ολα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.