24/03/2010 20:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Οικουμενικού Ελληνισμού στη ΝΔ

Σε αποψινή εκδήλωση αποδήμων που ζουν στο Βέλγιο και Ελλήνων, που εργάζονται σε Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς στις Βρυξέλλες ο Α. Σαμαράς:  είπε μεταξύ άλλων:

  Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι  πηγή δύναμης, αισιοδοξίας,    αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας.

 Από τους Έλληνες της Διασποράς ζητούμε την ενεργό συμμετοχή τους για την   ανασυγκρότηση και ανασύνταξη της πατρίδας.

 Τους ζητούμε, αυτές τις δύσκολες ώρες, να κινηθούν αποτελεσματικά προς κάθε κατεύθυνση για να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας διεθνώς. Γιατί η εικόνα της Ελλάδος, που επιχειρούν ορισμένοι εξωελλαδικοί παράγοντες να διαμορφώσουν, αδικεί τη χωρα μας  και το λαό της.

 Πίστη μας είναι το όραμα του Ελληνικού Πολιτισμού. Προτάσσουμε,  μεταξύ των άλλων, σαν γέφυρα με τον Απόδημο Ελληνισμό την προβολή της Ελληνικής γλώσσας και βασικών στοιχείων που σχετίζονται με τις  διαχρονικές αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού.

 Σας καλούμε στις 24 Ιουνίου στην Αθήνα στην Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη του  Οικουμενικού Ελληνισμού, ένα 24ωρο πριν το 8ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη 27/03/2010 11:55:26

    Τα μάτια μας εικοσιτέσσερα για τους Έλληνες, που ζουν έξω από την Πατρίδα σ΄ολόκληρη την Οικουμένη!
    Είναι η άλλη Ελλάδα, που αγαπάει παθιασμένα ό, τι είναι ελληνικό και αγωνίζεται να κρατήσει πολλά από αυτά που σ' εμάς, κάποιοι "πιστοί υπηρέτες" της κακής εκδοχής της παγκοσμιοποίησης, μεθοδεύουν να τα λησμονήσουμε.
    Μαζί τους μπορούμε να το παλέψουμε πιο δυνατά! Μας χρειάζεται η φωνή τους!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.