#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/05/2012 13:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσπάθεια εκφοβισμού της ελληνικής κοινής γνώμηςΕίναι απίστευτη η προσπάθεια τρομοκράτισης της κοινής γνώμης από μέσα ενημέρωσης εκμεταλλευόμενοι τις προγραμματισμένες ετήσιες ασκήσεις των Τούρκων που είναι σε εξέλιξη . Είναι γνωστές οι προσπάθειες αμφισβήτησης και διεκδίκησης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας απο τους Τούρκους και η καθημερινή σχεδόν παραβατική συμπεριφορά τους αλλά αντίστοιχα επιζήμια και αντιδεοντολογική προς τα εθνικά συμφέροντα είναι και η ανακριβής κάλυψη των γεγονότων με εμφανή την προσπάθεια να παρουσιάσουν ότι  υπάρχει ένταση στο Αιγαίο σε αυτή την κρίσιμη για την χώρα περίοδο.

Συγκεκριμένα είνα σε εξέλιξη από τους Τούρκους η ετήσια αποβατική άσκηση EFES που λαμβάνει χώρα σε Τουρκικό έδαφος, καθώς και η αεροναυτική μεγάλης κλίμακας ά-σκηση «Λευκή Θύελλα» που πραγματοποιείται στο Βόρειο , Κεντρικό και Νοτιο – Ανατολικό Αιγαίο από 7-17 Μαίου. Ασκήσεις για τις οποίες έχει συμφωνήσει η χώρα μας και έχει εγκρίνει τις περιοχές και τους χρόνους διεξαγωγής τους (με εξαίρεση μία περιοχή Ανατ. της Ρόδου όπου περιλαμβάνει εθνικό χώρο). Συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (Μ.Ο.Ε) και έχουν ανταλλαγεί στο πλαίσιο αυτό με αντίστοιχες μεγάλης κλίμακας ελληνικές ασκήσεις (Παρμενίων κλπ.).

Τα μέσα των Ελληνικών Ε.Δ. είναι όπως πάντα σε ετοιμότητα και παρακολουθούν κάθε κίνηση και αντιμετωπίζουν κάθε παράβαση ή παραβίαση των Τουρκικών αεροσκαφών και πλοίων αλλά οι παραβατικές ενέργειες από την άλλη πλευρά δεν  δικαιολογούν βαρύ-γδουπους / εκφοβιστικούς τίτλους και επιπλέον αναστάτωση των Ελλήνων πολιτών, ότι εξελίσσονται «περίεργες» επιχειρήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ενώ δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για τους σκοπούς που υπηρετούν.

Είναι τόσο ανακριβείς οι σχετικές αναφορές που όπως αναφέρεται για πρώτη φορά εφέτος τα Τουρκικά πλοία που συμμετέχουν στην άσκηση εισήλθαν στα λιμάνια για το Σαββατοκύριακο.

Μία τέτοια κρίσιμη εποχή πρέπει να επιδεικνύουν όλοι  σοβαρότητα και υπευθυνότητα εάν αγαπάνε την πατρίδα μας και επιδιώκουν την σωτηρία της και δεν υπηρετούν άλλα συμφέροντα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. avanti avatar
  avanti 11/05/2012 13:51:50

  Δεν φοβάται ο Ελληνικός λαός, ξέρει ότι τώρα που πατάει γερά το πόδι της η Μέρκελ κανένας εχθρός δεν μπορεί να μας σκιάξει. Τον Ράϊχενμπαχ φοβάμαι, τους χαλβαδότουρκους ποιός τους υπολογίζει........ αν τους πέρναγε θα μπορούσαν να μας καταλάβουν σε 2 μέρες, αλλά ανήκωμεν εις την Δύσιν!

 2. Φρικιό avatar
  Φρικιό 11/05/2012 13:56:20

  Τώρα μου θα αναλάβει ο Alexis και θα βάλει στην θέση της την Ευρώπη θα φτιάξουν και τα πράγματα στο Αιγαίο. Θα το χωρίσουμε στην μέση και θα ησυχάσουν τα μεμέτια. Εκτός και αν κυριαρχήσει η άποψη από κάποιες συνιστώσες του ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.

 3. Mills avatar
  Mills 11/05/2012 14:03:25

  Είναι αυτό που έρχεται. Θα είμαστε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο όταν θα γίνει το κτύπημα.

  • avanti avatar
   avanti @ Mills 11/05/2012 14:35:11

   Γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη στην Ευρώπη στην οποία ανήκουμε? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι εταίροι μας δεν θα μας προστατέψουν και θα αφήσουν τους παλιότουρκους να πατήσουν το ποδαράκι τους εδώ?
   Ακόμη και οι τούρκοι πιστεύουν ότι το παιγνίδι της έχθρας μεταξύ μας είναι στημένο & δήθεν ... ξυπνάτε. Η τουρκία θέλει να μπει στην ΕΕ και θα μας επιτεθεί?

   • HELLΑS avatar
    HELLΑS @ avanti 11/05/2012 16:01:52

    Με συγχωρείς avanti αλλά μάλλον ζεις σε άλλον πλανήτη. Οι ευρωπαίοι δεν τους νοιάζει για την Ελλάδα, σε περίπτωση πολέμου θα καθόντουσαν στα αυγά τους. Νομίζεις ότι θα επιλέξουν μια αγορά 10.000.000 από μια των 70.000.000 ? Προσωπικά δεν νομίζω, αυτό μας έχει διδάξει και η ιστορία στο παρελθόν. Ανακατεύονται μόνο όταν έχουν κάτι να κερδίσουν. Ήταν αγνές οι προθέσεις τους στην Λιβύη ? στη Συρία ? Τότε γιατί δεν κάνουν κάτι για την Κύπρο ?

 4. αγθ avatar
  αγθ 11/05/2012 14:17:29

  Και ο "κόκκινος" Ντάννυ, αυτός ο "μεγάλος φιλέλληνας", από κοντά, να μιλά απερίφραστα για επερχόμενο πραξικόπημα!
  Αμετανόητοι και παντα ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, "Ευρωπαίοι" "εταίροι", και τα εδώ φερέφωνά σας.
  Τολμήστε το ντε, για να διαλύσετε μια και καλή την "Ένωσή", σας!
  Τολμήστε το, για να αφανίσετε οριστικά το "Ευρώ", σας!
  Ρίξτε κι άλλο λάδι στη φωτιά της απίστευτης αμετροέπειάς σας.
  Και νερό στο μύλο του ...ιέρακος.
  Και μετά, θα σας φταίει ο ...Αλέξης, με τις συνιστώσες του.
  Ανίκανοι, εγωτικοί και ΠΑΝΤΑ εθνικιστές του κερατά.
  Που θέλατε και "Ένωση". Χωρίς πρώτα πολιτική ενοποίηση, τη μεταβάλατε σε ένα απέραντο καζίνο που τρώει τις περιουσίες και τις ΖΩΕΣ μας.
  Χα! Μόνο για ...τριακονταετείς πολέμους είστε ικανοί.

  ΥΓ όσο για τους γείτονες, ο θεός να έχει καλά τον Ταγιπ, όσο ζει και υπάρχει τέτοιες "γουρουνιές" ΔΕΝ θα γίνουν - μετά από αυτόν, ΟΛΑ είναι πιθανά!

  • kprotop avatar
   kprotop @ αγθ 11/05/2012 14:48:57

   Τι παραλήρημα είναι αυτό;;;;;

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ αγθ 11/05/2012 14:49:26

   Άν δεν μας αρέσουν ούτε αυτά που λέει προς υποστήριξη της Ελλάδας ο (Πράσινος πιά - το "κόκκινος" ήταν όταν ο Μπαρόζο και ο Τατούλης ήταν μαοικοί) Ντάνυ, έ μας αξίζει η Αγγελικούλα από το Μπερλίν. Και πολύ μας πάει, ίσως.
   Παράξενα τα γούστα. "Ανθ' ημών Γουλιμής", που έλεγε και ο άλλος.

  • S.P. avatar
   S.P. @ αγθ 11/05/2012 14:52:52

   Δεν είναι έτσι αγαπητέ.
   Δεν φταίνε πάντα οι Ευρωπαίοι. Εμείς φταίμε περισσότερο. Δεν έχουμε μπέσα, δεν τηρούμε υπογραφές και κοιτάμε μόνο το συμφέρον μας κυρίως το ατομικό.
   Δείτε τώρα τι γίνεται: κατ' ουσίαν ο ελληνικός λαός θέλει και παραμονή στο ευρώ και ανατροπή των συμφωνημένων του μνημονίου. (βαλκανική κουτοπονηριά με πολιτική έκφραση: Τσίπρα, Κουβέλη, 2/3 πασόκ, και το 1/2 της νδ).
   Θέλει τα δανεικά (με τα φτηνά επιτόκια που δίνει η ΕΚΤ). Δεν θέλει μεταρρυθμίσεις: Οι φαρμακοποιοί, οι ταξιτζήδες, οι ιατροί, οι μηχανικοί κ.λ.π., δεν επιθυμούν ούτε άνοιγμα του επαγγέλματος, ούτε αύξηση του ωραρίου. π.χ. Θέλουν με ωράριο δημοσίου υπαλλήλου να κερδίζουν χρήμα υγειούς επιχειρηματία, ενώ είναι ασθενείς μικροεπιχειρηματίες.
   Θέλουν φυσικά παραμονή στο ευρώ. Οι καθηγητές στα σχολεία θέλουν ιδιαίτερα ατιμωρητί, οι πανεπιστημιακοί ασυδοσία και οικογενειοκρατία και και...
   Πείτε μου ο λαός αυτός, έτσι όπως πορεύεται έχει μέλλον;

   • αγθ avatar
    αγθ @ S.P. 11/05/2012 15:31:38

    Αποφασίστε αγαπητοί: ή ελεύθερη οικονομία με πάρε-δώσε και συνεχή ροή χρήματος, με τα ρίσκα της ΚΑΙ προς τις δύο πλευρές, ή ...κολλεκτίβες. Αλλά καζινο-πιστωτισμός, με φούσκωμα των πάντων για υπερκέρδη χωρίς αντίκρυσμα σε πραγματικά αποθεματικά και οικονομία, τέλος! Προφανώς και φταίνε οι Ευρωπαίοι: αυτοί στήσανε το μηχανισμό, αυτοί τον προώθησαν με διάφορες σάλτσες, αυτοί εκτίναξαν π.χ. τις τιμές των σπιτιών στα ύψη για να έρθουν τα "δάνεια", κλπ. Για να μη ξεχνάμε τη συστηματική διάλυση εκ βάθρων της αγροτικής παραγωγής με τις "επιδοτήσεις" που ξερίζωσαν τα πάντα. Και από πάνω, κατηγορούνται οι αγρότες γιατί λέει έπιναν ...φραπέδες! Ποιός αλήθεια τους έβγαλε από τα χωράφια τους, με καθρεφτάκια, και τώρα ολοκληρώνει το σχέδιό του με τη ....μονοκαλλιέργεια των φωτοβολταϊκών, διαφημίζοντας, πάλι, "σταθερό εισόδημα για μια ζωή"; Μήπως και για αυτό, εμείς φταίμε; Κάποτε θα ερχόταν η κατάρρευση της προφανούς φούσκας, που από το 2000 με το "θαυματουργό" ευρώ αποτελέιωσε τα πάντα... Και τώρα ζητάει την κεφαλή μας επί πίνακι. Είπαμε, είμαστε σε ανοιχτό πόλεμο... Όσο για τον Ντάνυ και τα "καλά" του λόγια, πού ήταν τα τελευταία 2.5 χρόνια;... Μάλλον, περίμενε κι αυτός να δει τι θα απογίνει το πειραματόζωο... Όψιμα, φοβούμενος ίσως για τη μοίρα και της Γαλλίας (που ακόμη κρύβει ...τη σκόνη της κάτω από το χαλί) ευαισθητοποιήθηκε για την πατριδούλα μας... Alas!

    • ΜΑΚΡΑΚΗΣ avatar
     ΜΑΚΡΑΚΗΣ @ αγθ 12/05/2012 12:55:49

     ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ Η ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑ ΤΑ ΟΦΕΛΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

     • αγθ avatar
      αγθ @ ΜΑΚΡΑΚΗΣ 12/05/2012 20:06:24

      Μορφωμένος, με αλάνθαστο αισθητήριο, αλλά απάιδευτος και μονίμως προδομένος, εξ´ αυτού.
      Και πάλι όμως, στις παρούσες ιστορικές στιγμές, από αυτόν θα προκύψουν ευεργετικά μηνύματα και ιδέες με παγκόσμια απήχηση...
      Ο σπόρος δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, και αυτό φαίνεται και από την συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων και αναρτήσεων, με γνώση, άποψη και αγάπη για τον τόπο, σε τούτο εδώ το φιλόξενο ιστολόγιο.

   • Alilouia avatar
    Alilouia @ S.P. 11/05/2012 15:47:09

    ΟΛΑ τα δανεικά, είναι από συγκεκριμένα κέντρα, που δανείζουν όλες τις χώρες. Το πρωτογενές έλλειμμα, πρέπει να κλείσει υποχρεωτικά. Το έλλειμμα όμως, είναι προϊόν μιας αφαίρεσης: Εσοδα μείον έξοδα. Εχουν διαλέξει να περικόπτουν μόνιμα τα έξοδα, με ταυτόχρονη μείωση των εσόδων. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Τι έγινε τα τελευταία δυόμιση χρόνια της "σωτηρίας", για να παράγουμε αντί να εισάγουμε? ΤΙΠΟΤΑ! Ποια θα είναι η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, μετά τη "σωτηρία", με μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας? ΤΙΠΟΤΑ! Το κύριο θέμα λοιπόν, είναι ότι από τους κλέφτες, δεν μπορείς να περιμένεις σωτηρία. Αρα, αλλάζεις συνταγή, και παλεύεις να απαλλαγείς από τους κλέφτες. Την πατρίδα μας και την ταυτότητά μας την χάνουμε καθημερινά, αφού οι παρεμβάσεις στα εσωτερικά και τα οικονομικά μας, έχουν πάρει τη μορφή άτυπης κατοχής. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ελληνας που δεν το έχει καταλάβει. Η άρνηση πληρωμών, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ. Αφού ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ, ποιος ο λόγος να ψάχνουμε όλο και περισσότερα δανεικά, για να καλύψουμε τη χρεοκοπία? ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γεγονός, ότι χρωστούσαμε 220 δις όταν "χρεοκοπήσαμε", και τώρα, μετά από τόσο ντόρο, τόση "σωτηρία" και τόση "μείωση του χρέους", καταλήγουμε να χρωστάμε σχεδόν 400 δις? ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γεγονός, ότι από αυτά τα άπειρα δις που δανειστήκαμε, το 95% πήγε στην εξόφληση του χρέους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΟΥΝ? Ακόμα κι ένα παιδί του δημοτικού, με στοιχειώδη μαθηματικά, θα καταλάβαινε, ότι "κάτι δεν πάει καλά". Αν όλη αυτή την διαφθορά και την κοροϊδία, δεν θέλεις να την αλλάξεις, δικαίωμά σου. Οχι όμως να την προβάλουμε και σαν "αρετή".

    • S.P. avatar
     S.P. @ Alilouia 11/05/2012 17:01:40

     Από τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι το χάος είναι πολύ κοντά. Καλός ο τσαμπουκάς, αλλά γιατί ο λαός ζούσε με δανεικά και ρουσφέτι επί 30 έτη; Επί τέλους είναι ανήλικος; Ουδέποτε στην ιστορία του ελληνικού κράτους εισέρρευσαν τόσα χρήματα από την Ευρώπη. Αν ο λαός κατά 80% έχει νοοτροπία Κωλλέττη φταίνε οι Ευρωπαίοι;
     Και όποιος κάνει τσαμπουκά (Γλέζος και Σία) να μου πει που πήγαν τα λεφτά που δόθησαν από την ΕΕ επί Λαλιώτη - Καραχάλιου με σκοπό το κτηματολόγιο. Κτηματολόγιο δεν έγινε,(δεν το ήθελαν οι πολιτικοί και οι καταπατητές τουτέστιν: ο μέσος Έλλην) να μουν που οι τσαμπουκαλήδες που πήγαν τα λεφτά.
     Άλλο πάλι και τούτο: δεν ζούσαμε με δανεικά και ρουσφέτι!!!

 5. franc avatar
  franc 11/05/2012 14:29:47

  Πάντως οι "σοφοί" τραπεζίτες μέσα στην απληστία τους, όχι μόνο διέλυσαν τον nεοφιλελευθερισμό, αλλά με τις απειλές και τον τσαμπουκά τους ξαναγέννησαν το σοσιαλισμό και του έδωσαν βάσιμες ελπίδες επικράτησης στην Ευρώπη κατ' αρχήν. Αν συνεχίσουν στο ίδιο βιολί κι αν τους σκάσουν ακόμα δυό-τρείς από τις It's too big to fail Yπερτράπεζές τους, ας πούμε Caixa στην Ισπανία, θα τρέχουν πάλι γονατιστοί στους σοσιαλιστές και στον Τσίπρα να παρακαλάνε να τις κρατικοποιήσουν...

  • αγθ avatar
   αγθ @ franc 11/05/2012 15:37:01

   Μα, στην ουσία, αυτό ήδη συμβαίνει. Απλά, δεν επικοινωνείται (ακόμη) ως τέτοιο. Χρειαζόμαστε άμεσα Νέο Παράδειγμα, όπως θα έλεγε και η ...σχολή του Σικάγου. Το "ιδιωτικοποίηση κερδών, κρατικοποίηση ζημιών", ατύχησε...

   • franc avatar
    franc @ αγθ 11/05/2012 20:23:05

    αγαπητέ/ή αγθ,
    Ακριβώς επειδή ξέρω οτι αυτό ήδη συμβαίνει, το γράφω για να ενημερώνονται όλοι. Απο τα παραπάνω σχόλιά σου καταλαβαίνω οτι ταυτιζόμαστε απόλυτα.

    • αγθ avatar
     αγθ @ franc 12/05/2012 06:58:32

     Απληστία, αγαπητέ. Η λέξη κλειδί! Και βρήκαν τώρα το ...τρομακτικό 2%(!!!) του ευρωπαϊκού ΑΕΠ για να εξαπολύσουν το νέο στάδιο του δόγματός τους. Λες και τα "δανεικά" φαγώθηκαν μόνο σε τούτη εδώ την ανεμοδαρμένη γωνίτσα της ηπείρου! Για τα ...πορτογαλικά υποβρύχια που επίσης γέρνουν κανένα σχόλιο μήπως; Και αυτοί διεφθαρμένοι; Αλήθεια, οι διαφθορείς έχουν κάποια ευθύνη κάπου; Ή ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να ...νουθετούν?

 6. ΣΙΝΙΑΛΟ avatar
  ΣΙΝΙΑΛΟ 11/05/2012 16:20:17

  ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΛΈΜΜΑΤΆ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΡΙΛΛΕΡ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΟΕΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟΥ . ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ. Η ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΤΑΙ . ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΕΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΑΣΔΉΠΟΤΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.