#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/06/2011 12:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσοχή στις κόκκινες και μαύρες προβιές


Χθες βράδυ έγινε από περίπου 200 αυτοπροσδιοριζόμενους  ¨αναρχικούς¨ καταδρομική επιχείρηση , στην ουσία ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ  ¨αντιδιαδήλωση¨ , τύπου των παλαιών Χιτλερικών ¨Ταγμάτων Εφόδου / ¨S-A¨ , στη ¨πάνω πλατεία¨  με στόχο , όπως οι ίδιοι αναφέρουν , να παρουσιάσουν σε προκηρύξεις ¨ την λεγόμενη κουκουλοφορία ως αμυντική τακτική των κινημάτων ενάντια στη βια της εξουσίας…¨ Και για να φωνάξουν τα ¨πρωτοποριακά¨ συνθήματα , όπως ίδιοι παρουσίασαν  :
“εαμ ελας μελιγαλας”, “φασιστες κουφαλες....” , “μισος ταξικο ξεφτιλες πατριωτες....” , “ο λαος δεν ξεχνα..”, “σε ελλαδα, τουρκια, αλβανια...”, “η εθνικη ενοτητα ειναι μια παγιδα...”

Γιατί λέμε, ¨έτσι αυθαίρετα¨, πως επρόκειτο για ¨φιλοκυβερνητική αντιδιαδήλωση¨  με ¨μαύρη ή κόκκινη προβιά ¨ ;

Α) διότι επήγαν στο ¨Πάνω Σύνταγμα¨ όχι για να διαδηλώσουν ενάντια στην κυβέρνηση , το μνημόνιο , την κατοχή του παγκόσμιου κεφαλαίου , την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ ( σιγά τώρα που θα φώναζαν ευθέως ενάντια στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ , αφού οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι ¨προοδευτικά , πολυπολιτισμικά , ανεξίθρησκα και φιλελεύθερα Ομοσπονδιακά Κράτη… ¨ ) – ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

Φώναξαν όμως ενάντια σε μερίδα των διαμαρτυρομένων στην πάνω πλατεία που υποπτεύονται πως δεν εκπροσωπούν τις ¨ηθικές πολιτικές τους αξίες¨ , είναι συνεπώς ¨φασίστες¨ , ενώ αυτοί είναι ¨αντί¨ - φασίστες… ( όπως λέμε ¨Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός¨ ).

Γιατί ¨έτσι αυθαίρετα ¨ μίλησα εισαγωγικά για αντιδιαδήλωση τύπου ¨S-A¨ ; Διότι τις ¨μαχητικές αντιδιαδηλώσεις¨ ενάντια σε δημοκρατικές και συνδικαλιστικές διαδηλώσεις-συγκεντρώσεις  τις καθιέρωσε ο Ιταλικός φασισμός και ο Γερμανικός Ναζισμός  με επιθέσεις στον ¨κόσμο των μιασμάτων ¨ , την καταστροφή των αιθουσών και την τον τραυματισμό των ομιλητών…

Κύριος στόχος βέβαια Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ – ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ – ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ…

ΠΗΓΑΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  - ΓΙΑ ΝΑ ¨ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ¨  ΠΩΣ Η ¨ΚΟΥΚΟΥΛΑ¨  ΕΙΝΑΙ ¨ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ¨ ΤΩΝ ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ¨ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ¨ - ΒΙΑΣ…

Ας διαβάσουμε ξανά την ιστορία της ¨Gladio” και της κάθε ¨κόκκινης προβιάς¨. Για ¨παιδιά με τα κόκκινα πουκάμισα¨ που έβαζαν στοχευόμενα  φωτιές στα Ιουλιανά του 1965 ( λίγο πριν την επιβολή της  δικτατορίας δηλαδή ) , την ¨βόμβα στον Γοργοπόταμο¨ , τις μεταπολιτευτικές ¨ορφανές βόμβες¨ και το ¨Πλωτίνη¨…, τις φωτιές του ¨στρατηγού ανέμου το 2007¨,  μέρος των γεγονότων τον Δεκέμβρη 2008 , την αγωνία των Αμερικάνων να φύγει ο Κ. Καραμανλής μια ώρα νωρίτερα και να ανέβει ο Σοσιαλιστής της Αμερικάνικης Διεθνούς¨ , και τις ολοένα αυξανόμενες τελευταία συλλήψεις αλλοδαπών με περίεργους οπλισμούς.

Πολλά μπορεί να ζήσουν οι ¨Ανοχύρωτες Πολιτείες¨ .

Όμως, η λιποψυχία και η λιποταξία δεν έχουν νόημα. Πολλά μπορεί να γίνουν χειρότερα .

Ενότητα –ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ - και Αγώνας  , αυτή είναι η μόνο προοπτική επιβίωσης και αυτών που δικαιολογημένα φοβούνται .

Εδώ , σε αυτό το post , ας καταγραφούν σήμερα  όλα γεγονότα που μυρίζουν ¨προβοκάτσια¨ …

¨ΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ¨

ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ – ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΧθΡΟΣ !Ήταν πατριώτη ένας λαός
ένας μεγάλος τοπικός εχθρός.

Θέλανε νά 'χουν όλοι το σπιτάκι τους
καθημερινά το μεροκαματάκι τους
νά 'χουν ακόμα κι άμα θα κακογεράσουν
μια συνταξούλα για να μην πεινάσουν.

Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
ήταν τούτος ο παλιολαός...

Θέλανε να μην περπατούν στα τέσσερα
να σκέφτονται και να μιλούν ελεύθερα
να κυβερνάει αυτός που θά 'χουνε διαλέξει
κανένας πια να μην τους κοροϊδέψει.

Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
ήτανε τούτος ο παλιολαός...

Θέλαν το νόμο φίλο κι όχι φύλακα
να μη φοβούνται πια τον χωροφύλακα
την περηφάνια τους κανείς να μην πληγώνει
ούτε την πόρτα τους να ξεκλειδώνει.

Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
ήτανε τούτος ο παλιολαός...

Όνειρα χίλια μέσα στο κεφάλι τους
τ' αποθηκεύανε στο προσκεφάλι τους.
Χρόνια καλύτερα ελπίζανε να 'ρθούνε
το σήμερα οι ληστές δεν εχτιμούνε.

Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 28/06/2011 12:12:55

  Συγχαρητήρια για την δημοσίευση και την πρόβλεψη !

  Ας ευχηθούμε να μην γίνουν όλα αυτά. Όμως τα μάτια μας δεκατέσσερα...

  Και όπως λέει ο συντάκτης : Ενότητα - Δημοσιότητα - και Αγώνας...

  Στον υπέρτιτλο πάνω από το βίντεο βλέπω πως λείπει ένα ¨Θ¨ στο ¨εχ (θ) ρός¨, για αισθητικούς λόγους θα μπορούσε ίσως να διορθωθεί.

 2. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 28/06/2011 12:19:57

  Το πασοκικό παρακράτος μυρίζει ΨΟΦΙΜΙ.Όλοι αυτοί τριγυρίζουν ως ποντικοί στα βρώμικα κανάλια των υπογείων της αδίστακτης πασοκικής εξουσίας.Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ από που εκπορεύονται όλα αυτά που αναφέρθηκαν στο αρχικό κείμενο...ιδιαίτερη φιλοσοφία δεν θέλει...το έργο αυτό το έχουμε δει πολλές φορές...

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 28/06/2011 12:31:20

  Εχθες στο Αιγάλεω είχαν κολλήσει πολυτελείς αφίσες αναρχικοί - από το ίδιο τυπογραφείο, όλες πολυτελείς οι αφίσες τους γενικώς - με τις οποίες έβριζαν τους αγανακτισμένους.
  Επίσης, ο γνωστός ανθέλληνας και άεργος τουρκο-κύπριος Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡ-CIA έχει κουβαλήσει στην Κάτω Πλατεία όλους τους Αφρικανούς φίλους του (μάλλον έχει και άλλους λόγους που τους θέλει, έτσι λέγεται....) και έχει κάνει κανονικό παζάρι με προιόντα-μαϊμούδες.
  Αν η Ελλάδα δεν τελειώσει με τον αριστερισμό, έστω και με το άγριο (ή μάλλον μόνο με το άγριο), δεν θα δει προκοπή.

  • nasos avatar
   nasos @ ΒΙΣ 28/06/2011 12:49:31

   απ'το παρεμπόριο τρώνε και οι αντιρατσιστές ψωμάκι,όπως η CIA χρηματοδοτούσε τις ευγενείς δραστηριότητές της στην ΝΑ Ασία απ'το εμπόριο ναρκωτικών

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 28/06/2011 12:39:46

  Απλοί φασίστες είναι τα παιδιά φασίστες της βίας που ψυχορραγούν μαζί με το σύστημα που τους ανέθρεψε...

  ...εκτός αν οι αντιεξουσιαστές ανησυχούν για την εξουσία που χάνουν γιατί πλέον κατάντησαν σαν την ΑΔΕΥ και την ΓΣΕΕ ...200 άτομα... ενώ οι πλατείες είναι γεμάτες και τους περιμένουν...

 5. Y. avatar
  Y. 28/06/2011 12:40:02

  Εξαιρετικό άρθρο!! Μου θύμισες και το σχέδιο κόκκινη προβιά, και τον Αβέρωφ στην Ορεστιάδα
  ..στίχοι και εκτέλεση στο βίντεο, τίνος?

 6. drider avatar
  drider 28/06/2011 12:40:32

  Μάλλον πρέπει να ανησυχείτε περισσότερο για τους ασφαλίτες και κάτι ακροδεξιά "καλόπαιδα". Τόσο γρήγορα ξεχάσετε τα γεγονότα από την προηγούμενη μεγάλη συγκέντρωση;

  Το έργο το έχουμε δει να παίζεται πολλές φορές για να μπορούμε να το αγνοήσουμε...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ drider 28/06/2011 13:06:44

   Καλά, άντε και εσυ στον ΑΝΤΑΡ-CIA σου να αγοράσεις από τον μαυρούλη τσαντούλα μαϊμού για τη μανούλα.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ drider 28/06/2011 13:10:25

   Για να σε διευκολύνω, δες και αυτές τις φωτο και διάλεξε:
   h++p://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_7293.html

   Αν δεν έχεις λεφτά δεν πειράζει, ο Νιγηριανός δέχεται και πληρωμή εις είδος....Ρώτα και τον Κωνσταντίνου που ξέρει...

   • drider avatar
    drider @ ΒΙΣ 28/06/2011 13:25:09

    Μάλλον δεν παρατηρείς προσεκτικά τις φωτογραφίες που ποστάρεις... Την φώτο με το πανό "Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών την είδες"; Για ψάξε λίγο να βρεις λεπτομέρειες για την κοινωνική του δράση.

    Όσο για τσάντες, καλές είναι και οι κινέζικες, που ευτυχώς υπάρχουν αρκετές σε αφθονία (άρα και σε καλές τιμές) μετά τη πώληση του λιμανιού στους Κινέζους φίλους μας.

    Παρεμπιπτόντως μπορούμε να το συνεχίσουμε για ώρα αν αυτό σε ευχαριστεί...

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ drider 28/06/2011 14:16:56

     Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, γιατί το αριστερίστικο σκουπιδαριό το έχω βαρεθεί εδώ και πολλά χρόνια. Αντί να τρολάρεις εδώ μέσα, να πας σε κανένα μπλογκ του "χώρου" σας .

     • Κοντη Λιζα avatar
      Κοντη Λιζα @ ΒΙΣ 29/06/2011 00:40:57

      !!!

 7. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 28/06/2011 13:01:39

  Αυτες οι προβιες θελουν ειδικη επεξεργασια...
  Αφου πρωτα αφαιρεσεις κουκουλες,ροζ στριγγακια,σκουλαρικια,
  κραγιον κι ολα αυτα τα κοριτσιστικα.

 8. δημης avatar
  δημης 28/06/2011 13:04:01

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ...ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ (ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ) ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ...ΒΟΗΘΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ " ΤΩΝ ΜΜΜ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ...ΠΟΣΑ ;;;) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.....

 9. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 28/06/2011 13:24:55

  Σωστά ο τίτλος του άρθρου επισημαίνει και προειδοποιεί για ¨κόκκινες¨ και μαύρες προβιές... Διάφοροι μηχανισμοί δρουν ή μπορούν να δράσουν. Εμένα μου θυμίζουν κάτι σαν ¨Επικαιροποιημένη GLADIO¨ .

  Είναι πολλοί και για πολλούς λόγους που ανησυχούν για την Ελλάδα και όχι μόνο για τα δάνεια τους , αλλά για την υπό διαμόρφωση της ¨Νέας Μέσης Ανατολής¨ , για τους στρατηγικούς ενεργειακούς πόρους και άλλα που δεν γνωρίζουμε.

  Υπευθυνότητα ( και δεν εννοώ ηττοπάθεια και ανώφελους συμβιβασμούς ) και αποφασιστικότητα απαιτείται σε κάθε παραπέρα δράση.

  Τα μάτια μας ανοιχτά , χωρίς δαιμονοποιήσεις και συνωμοσιολογίες , αλλά με αντικειμενική κρίση των πραγμάτων. Ορατοί είναι οι εχθροί και ορατή είναι δύναμη του ενωμένου λαού.

  Οργάνωση και Συσπείρωση πάνω στους ¨μίνιμουμ¨ - ΜΕΓΑΛΟΥΣ στόχους που είναι η σωτηρία του λαού και της πατρίδας. Συντονισμός στην δράση , πέρα από τις στενές υποκειμενικές και εγωιστικές μας αντιλήψεις.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ ΝΤΑΝΤΟΝ 28/06/2011 17:47:11

   Νταντόν, την προβιά, άν υπάρχει, την έχουν ενδυθεί οι καθοδηγητές και όχι τα πιόνια/στρατιωτάκια των αριστερίστικων/αναρχικών αυτών ομάδων. Αυτά, μας καίνε και γουστάρουν και νομίζουν ότι κάνουν και... επανάσταση, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή είναι πορτοκαλί. Εν προκειμένω, ρίχνουν νερό στον μύλο του Μνημονίου και του Λαθροεποικισμού.

   Ως δεξιός, πιστεύω ότι θα πρέπει να χτυπηθεί η κυρίαρχη ιδεολογία και το διάχυτο λιβάνισμα της αριστεροφροσύνης, για να μην μπορούν να στρατολογούν χρήσιμους ηλίθιους από τις σάρκες της νεολαίας. Ηλίθιους μεν, εγκληματούντες δε.

 10. ΑΡΜΑΔΑ avatar
  ΑΡΜΑΔΑ 28/06/2011 13:26:54

  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 2008 ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝ ΜΟΥΡΛΟ ΜΠΑΤΣΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ) ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ"
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007 !!!
  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ:
  -Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
  -Ο Γ.Α.Π. ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!

  • drider avatar
   drider @ ΑΡΜΑΔΑ 28/06/2011 13:31:39

   Είναι εύκολο να μιλάει κανείς για γεγονότα που δεν έζησε, δηλαδή δεν είχε φυσική παρουσία...

   Για δες σχετική μου ανάρτηση σε παλιότερη συζήτηση για το θέμα
   h**p://www.antinews.gr/2011/03/16/91276/#comment-661854

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ΑΡΜΑΔΑ 28/06/2011 13:45:12

   Φίλε μου για αυτό το "εγκάθετος" φωνάζω εγώ εδώ και 2 χρόνια. Ακόμα κι αν δεν είχε συνειδητοποιήσει πλήρως το ρόλο του, δε θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν σε καμιά "ενημέρωση" από πράσινες φιδοφωλιές στην ΕΛ.ΑΣ. που παροτρύναν τους δικούς τους να κάνουν τζέρτζελο για να κατηγορηθεί η ΝΔ. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα η ατυχία του παραμελημένου μικρού (στου οποίου τη μνήμη ασέλγησαν ανακηρύσσοντάς τον ψευτο-ήρωα του κινήματος του τίποτα) και η περισσού ζήλου "ανταπόκριση" του πασοκόμπατσου.

   Μην νομίζετε ότι οι περισσότεροι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουνε πλήρη επίγνωση των πράξεων και του ρόλου τους. Ιδιοτελή μικροσυμφέροντα, ιδεολογικές αγκυλώσεις, καθαρή βλακεία είναι λίγοι από τους παράγοντες που σε κάνουν εύκολα υποχείρια καθεστωτικών συστημάτων.

 11. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/06/2011 13:56:12

  Επίσημα παραεμπόριο γίνεται στην κάτω.

  Έλληνας δεν πλησιάζει ούτε για δείγμα.

  Κάτι χλωμάντζες αριστεροί και οι μαύροι πρεζονταβάδες τους.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 28/06/2011 13:58:38

   Όλοι όσοι μισούν την Ελλάδα μαζεύονται κάτω για να επιβάλλουν τη δικτατορία του λαθρομετανάστη.

   Χρήσιμοι εγχώριοι ηλίθιοι ανακατεμένοι με ελληνόφωνους και αλλοδαπούς πράκτορες.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ αλλενάκι 28/06/2011 14:06:30

    Kαλά κάνεις και δεν τους αποκαλείς Έλληνες αλλά ελληνόφωνους. Να τελειώσει το παραμύθι με τον αριστερισμό: Είναι ανθέλληνες και εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα.

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ ΒΙΣ 28/06/2011 14:15:35

     Ο ΝΤΑΝΤΟΝ που έχει γράψει το ένα μέρος του κειμένου -αν δεν κάνω λάθος- είναι αριστερός πατριώτης και είναι πολύ σημαντικό ότι τα λέει επιτέλους ένας σε αυτό το βήμα που διαβάζουν εκατομμύρια άνθρωποι.

     Ξέρεις ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ σε αριστερούς κλπ. να μιλάνε με όσους εκφράζουν πατριωτικές θέσεις; Το έχω ζήσει!

     Εχω μιλήσει καμιά φορά με αριστερούς απλους ψηφοφόρους -κυρίως του ΚΚΕ που είναι πιο σοβαροί- και πολλοί είναι υπέρ της άποψης "να φύγουν με κλωτσιές ή με μπουνιές"!

     Ξέρεις τι γίνεται την επόμενη; Πλακώνει η καθοδήγηση και αυτολογοκρίνονται και τα γυρίζουν! Απίστευτος ψυχαναγκασμός.

     Μια φορά ένας άλλος μου είπε σε σχετικό ερώτημα: "δεν με ενδιαφέρουν τα εγκλήματα!"

     Γιατί δεν σκότωσαν τη μάνα του ακόμα ή τη γυναίκα του.

     Αλλά και τότε μπορεί να είναι τόσο ραγιάς όπως ο μάινας και να τους δικαιολογήσει.

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ αλλενάκι 28/06/2011 14:26:50

      Υπάρχουν φυσικά και αριστεροί πατριώτες, δεν το αμφισβήτησα ποτέ. Μίλησα για αριστερισμό, δεν μίλησα για Αριστερά.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ ΒΙΣ 28/06/2011 14:42:39

      Δεν είπα ότι αμφισβήτησες, δεν ήταν το θέμα μου αυτό.
      Είπα ότι είναι σημαντικό ότι ένας αριστερός τα λέει αυτά μήπως ακουσουν όσοι αριστεροί έχουν στοιχειωδως τα μυαλά τους μέσα στα κεφάλια τους!

     • ΔΗΜΟΣ avatar
      ΔΗΜΟΣ @ ΒΙΣ 28/06/2011 15:21:00

      ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ Π.Χ. (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε.Σ.Σ.Δ.)

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ ΔΗΜΟΣ 28/06/2011 17:36:52

      Δήμο, δεν τρελάθηκε ο ΒΙΣ να υπονοήσει ότι τάχα το ΚΚΕ (που χτες καπέλωσε την Ακρόπολη) είναι (ως κόμμα) πατριωτικό. Απλούστατα, υπάρχουν και αριστεροί μεμονωμένοι οι οποίοι (παρά την αριστερή τους ιδεολογία και όχι λόγω αυτής) είναι πατριώτες. Ίσως λόγω ενστίκτου...

 12. Μαυρο-κοκκινο προβατο avatar
  Μαυρο-κοκκινο προβατο 28/06/2011 14:05:27

  Και δεν μας λες ρε συντακτη... απο την Ασφαλεια, και τις ρουφιανο καμερες των δημοσιογραφων πως θα γλυτωσουμε χωρις κουκουλα?

  Αληθεια νομιζεις οτι ο αντιφασιστικος αγωνας ανα τον κοσμο υποκινειτε απο τη CIA? Δεν εχουν περασει 70 χρονια απο τοτε που ο φασισμος σαρωσε την Ευρωπη. Δεν ξεχναμε, ουτε ξεγελιομαστε απο τον καθε μπασταρδο που κουναει μια σημαια μονο για να μαζεψει τα πληθη (μπεεεεε...).

  Και πως "ετυχε" ολοι οι "πατριωτες" να ειναι πανω δεξια στο συνταγμα? Ολοι οι υπολοιποι, δεν πονανε για αυτον τον τοπο και για τους ανθρωπους του? Οσοι νομιζετε οτι οι αναρχικοι αγαπουν την βια, το χαος, η οτι δεν αγαπανε τους ανθρωπους, θα σας προτεινα να ανοιξετε ενα λεξικο.

  Μην παρεξηγηθω, δεν εχω κανενα προβλημα με τους πατριωτες και τους εθνικιστες. Αλλο ο φασισμος, και αλλο να πιστευεις στην αναγκη υπαρξης κρατων και να αγαπας το δικο σου. Αυτο ειναι αποψη του καθε πατριωτη, και ειναι δικαιωμα του. Το να κυνηγας τυχαιους μεταναστες με μαχαιρι ειναι φασισμος, και οχι πατριωτισμος. Τους μαχαιροβγαλτες, ξενοφοβικους τραμπουκους πολεμανε οι αντιφασιστες. Και μην απατασθαι. Δεν κανουμε τυφλες επιθεσεις. Οι φασιστες της καθε πολης λιγο ως πολυ ειναι γνωστοι φατσικα.

  • factorx avatar
   factorx @ Μαυρο-κοκκινο προβατο 28/06/2011 14:17:16

   Τι σχέση έχουν όλα αυτα που γραφεις με το ΜΝΟΜΟΝΙΟ και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Τώρα βρηκες ώρα να διαμαρτυρηθείς;

  • Kennan avatar
   Kennan @ Μαυρο-κοκκινο προβατο 28/06/2011 14:18:19

   η σημερινή επίθεση μπαχαλάκηδων δεν έχει καμία σχέση με την χθεσινή;

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Kennan 28/06/2011 14:32:30

    Το είχαν προαναγγείλει από χθες, με την αφίσα τους με την οποία έκαναν επίθεση στους Αγανακτισμένους και τους έβριζαν. Αφίσα πανάκριβη σε ιλουστρασιόν χαρτί.
    Να μάθουμε ποιος τους χρηματοδοτεί επιτέλους και βγάζουν διαρκώς πολυτελείς αφίσες.
    Με τον Καντάρη είχαν αμφισβητήσει ότι οι δολοφόνοι ήταν ξένοι. Με αφίσα και πάλι. Μετά, όταν τους έπιασαν, το βούλωσαν....
    Βρωμάνε πρακτοριλίκι από πάνω μέχρι κάτω. Και αυτοί και ο ΑΝΤΑΡ-CIA. Και είμαι σίγουρος ότι διοχετεύονται σε αυτούς λεφτά και από ισλαμιστικές οργανώσεις.
    Πρέπει η ελληνική Δημοκρατία να τελειώσει με το καρκίνωμα αυτό μια και έξω.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Μαυρο-κοκκινο προβατο 28/06/2011 14:40:41

   Με την ορθογραφία έχεις ένα....θεματάκι (για να το πω κομψά).
   Ιδιον του χώρου σας και η αγραμματοσύνη....

   • Μαυρο-κοκκινο προβατο avatar
    Μαυρο-κοκκινο προβατο @ ΒΙΣ 28/06/2011 16:03:21

    factorx δεδομενου του οτι ειμαι ενα ανωνυμο μαυρο-κοκκινο προβατακι, μαλλον δεν εχεις τροπο να ξερεις ποσα χρονια διαμαρτυρομαι, για ποια πραγματα και με ποιον τροπο. Μαλλον αστοχο το σχολειο σου. Οσο για το μνημονιο, δεν εχω κατι να προσθεσω σε αυτα που ηδη γνωριζει ο χωρος σας. Σε αυτο, αναρχικοι, αριστεροι, πατριωτες, δεξιοι και φασιστες, νομιζω οτι συμφωνουμε.

    φιλε ΒΙΣ, ΑΝΤΑΡ-CIA, ΠΑΜΕ, ΦΥΓΑΜΕ κλπ μυριζουν πρακτοριλικι απο χιλιομετρο. Και σιγουρα υπαρχουν και "αναρχικοι", "αντιεξουσιαστες", και "κουκουλοφοροι" πρακτορες, να κανουν χειρουργικες επεμβασεις (σε στυλ Μαρφιν). Αλλα πιστεψε με οι συντριπτικη πλοιψηφια το κανει απο ιδεολογικο προσανατολισμο (η ιδεολογικη στρεβλωση αν σου αρεσει καλυτερα).

    Οσο για το ορθογραφικο μου λαθος, θα χαιρομουν αν μου το διορθωνες, καθως δεν το εντοπισα ακομα. Η αγραματοσυνη και κακοποιηση της ελληνικης γλωσσας ειναι γενικευμενο φαινομενο, και δεν ειναι προνομιο των "αναρχοαπλυτων".

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Μαυρο-κοκκινο προβατο 28/06/2011 16:26:53

     Tώρα μιλάς πιο σωστά. Χαίρομαι που μέσα στον χώρο σας υπάρχουν και λογικές φωνές...
     Οσο για τα ορθογραφικά λάθη:
     -ται: γ΄ ενικό μεσοπαθητικής φωνής, με -αι. "Αυτό υποκινείται από τη CIA".
     -τε: β΄ πληθ. ενεργ. φωνής, με -ε. "Εσείς το υποκινείτε".
     Και, βέβαια, "η συντριπτική πλειοψηφία" είναι η ορθή γραφή.
     Το ΠΑΜΕ δεν ξέρω αν είναι πράκτορες, για κολλημένους του ΚΚΕ τους κάνω. Το αν διεισδύουν και εκεί πράκτορες, είναι άλλο θέμα.
     Αλλά ο ΑΝΤΑΡ-CIA μυρίζει από χιλιόμετρα. Και δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι ο Κωνσταντίνου χρηματοδοτείται και από ισλαμικά κεφάλαια, μαζί και το "Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών", για να κατσικωθούν εδώ τα Πακιστανά και να μην φεύγουν.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Μαυρο-κοκκινο προβατο 28/06/2011 16:30:27

     Αφού όμως κυνηγάτε τους μαχαιροβγάλτες, γιατί δεν κυνηγάτε ΚΑΙ τους μαχαιροβγάλτες Μαροκινούς και Αλγερινούς που ληστεύουν γυναίκες στον δρόμο, αλλά μόνο τους Χρυσαυγίτες;
     Θα σου άρεσε να ρίξουν τη μάνα σου κάτω και να την χτυπήσουν για να τις πάρουν τον χρυσό σταυρό;
     Η ιδεολογία της άκρας Δεξιάς δεν με εκφράζει, πολλώ μάλλον η ΧΑ. Αλλά αν είναι να φοβηθούν οι κακοποιοί λάθρο, αφού δεν το κάνει η αστυνομία, ας το κάνει όποιος νά' ναι. Οπου ο νόμος αργεί, έρχεται η αυτοδικία. Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Και για να γίνω πιο ωμός, αν τυχόν έβλεπα χρυσαυγίτες να χτυπούν κανένα Μαροκάνο, θα έκανα πως δεν θα έβλεπα τίποτα. Αστυνομία, πάντως, δεν θα καλούσα.

     • Μαυρο-κοκκινο προβατο avatar
      Μαυρο-κοκκινο προβατο @ ΒΙΣ 28/06/2011 17:09:55

      Κανεις δεν θελει μαχαιροβγαλτες, ειτε ελληνες, ειτε μαροκινους, ειτε πακιστανους, ειτε οτιδηποτε. Εχω δει με τα ματια μου αναρχικους να διωχνουν εμπορους ναρκωτικων απο πλατεια. Κανεις τους δεν ηταν ελληνας.
      Το να ξεχωρισεις τους καλους μεταναστες (λαθρο η οχι) θα ητανε πολυ ευκολο, αν αφηναν την αστυνομια και τα δικαστηρια να κανουν σωστα τη δουλεια τους. Τους εχεις που τους εχεις τους θεσμους, τουλαχιστον να δουλευουνε.
      Δεν θα ηθελα να παρει η μπαλα καποιον τιμιο φτωχο κατατρεγμενο (λαικιζω, το ξερω), εξαιτειας των μαχαιροβγαλτων, αν και αναγνωριζω το προβλημα, και καταλαβαινω επεισης οτι ο πνιγμενος, απο τα μαλλια πιανεται, και οταν ο ανθρωπος νιωθει να απειλειται, γινεται αγριο θεριο. Για τους ελληνες μιλαω και την ξενοφοβια., μην παρεξηγιομαστε. Οποιδηποτε αλλο εγκλημα απο την πλευρα των μεταναστων εκτος απο το να κλεψεις φαι ειναι κατακριτεο. Αλλα αν υπηρχε η πολιτικη βουληση, θα ηταν ευκολο εργο να ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι.
      Κοινως αν καποιος τραμπουκιζει (λαθρο)μεταναστες χωρις να ξερει αν και τι εχει κανει ο καθενας, τοτε ειναι ζωο, και δεν ειναι αξιος ουτε να λεγεται ανθρωπος απο την πλευρα των αναρχικων, αλλα ουτε και ελληνας απο την πλευρα των πατριωτων.

      Η δικια μου φιλοσοφια, ειναι να σκοτωσουμε πρωτα αυτους που μας κυβερνανε, και μετα σκοτωνομαστε με την ησυχια μας, η το συζηταμε κιολας, που ξερεις. Τα νευρα μας μπορει να εχουν ηρεμησει αν ελευθερωθει αυτος ο τοπος.

      Παρολα αυτα καταλαβαινω τους συντροφους που συμπλεκονται με χρυσαυγιτες (ακομα και αυτες τις κρισιμες ωρες του μνημονιου). Νομιζω οτι δεν χρειαζονται περαιτερω εξηγησεις για αυτο. Ξερεις τι ειναι και πως λειτουργουνε.

      Υ.Γ. Ευχαριστω για το μαθημα των Ελληνικων. Αυτο το λαθος το κανω απο παιδι με τα -ε και τα -αι. Τωρα στα 28 μου σπανια γραφω Ελληνικα, και κοντευω να τα ξεχασω. Ευτυχως που υπαρχουν και τα βιβλια.

     • Το ξύλο βγήκε απ τον Παράδεισο! avatar
      Το ξύλο βγήκε απ τον Παράδεισο! @ Μαυρο-κοκκινο προβατο 28/06/2011 23:22:24

      Μια χαρά τα πατε! Εξασκηθείτε!
      Και με τους χρυσαυγίτες!
      Μόνο που όταν τις τρώτε να μη διαμαρτύρεστε και όταν δέρνετε
      να μη επαιρεσθε τόσο!
      Πότε κλαυσομαρίες, πότε "εαμ ελας μελιγαλάς"!
      Πόλεμο εχετε ωρέ!
      Ποναν τα παληκαρια;

 13. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 28/06/2011 15:30:53

  Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά θα πρέπει να αποκαλυφθεί σκοτεινός ρόλος αυτών των μηχανισμών. Αντιρατσιστικές δήθεν οργανώσεις με μπόλικη χρηματοδότηση από μυστικές υπηρεσίες και ισλαμικές φράξιες. Αυτό είστε κύριοι και θα φανεί σύντομα. Ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου της Δημοκρατίας.

 14. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 28/06/2011 15:34:15

  Ο κύριος στα αριστερά της φωτογραφίας, είναι παιδί; Είναι νέος; Παραστρατημένος; Κακόμοιρος; Όχι βέβαια, σαν καθοδηγητής μπάτσος της βίας μοιάζει. Ας αφήσουν τα δακρύβρεχτα όλοι όσοι ακόμα έχουν αυταπάτες για το ρόλο όλων αυτών των ομάδων.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 28/06/2011 17:51:14

   Άμα θέλανε, τους βρίσκαν και μόνο από τα (χαρακτηριστικότατα) τατουάζ. Αλλά μετά, μπορεί να προέκυπτε (για μια ακόμα φορά) ότι είναι παιδιά κανενός μεγαλοσυριζαίου και να σου χάλαγε την θεωρία ότι είναι φυτευτοί από την αστυνομία...

 15. Φτανει πια η παραμυθα! avatar
  Φτανει πια η παραμυθα! 28/06/2011 23:17:10

  Μπαφιασε ο κόσμος στην ...επανάσταση.
  Στα παλούκια σημαίες,
  στους μπαχαλάκηδες,
  στους στρατιώτες αλλων στρατών,
  στην φωτιά και την δήωση,
  στην βρωμια και την ασκήμεια μια πολης που υπακούει στο destroy Athens,
  στην εκτέλεση στόχων αλλονών και στην καταστροφή του εμποράκου,
  στην τρομοκράτηση,
  στην διαστροφή των εννοιών,
  στους ισλαμικους διατεταγμενους στρατους κατοχής...
  Τώρα ο διάολος είναι εδώ, ήρθε, αύριο θα έρθει και ο στρατηλάτης του!
  Ποιοι θα ηγηθούν της οργής ενός κόσμου που προθόθηκε! Που κουράστηκε που ξέχασε ποιός ειναι...
  Αυτοί που χρόνια ολόκληρα σκότωσαν κάθε ανακλαστικό για αγώνα και περηφανεια;

  Ο καθένας στον χώρο του στο σπίτι του στη δουλειά του στον κοινωνικό του περιγυρο ας προσπαθησει να σωσει ότι μπορεί και κυρίως ας προστατεψει τα παιδιά του.
  Όσες φορές η Ελλάδα σώθηκε, τόκανε βγάζοντα ακόμα και τη βέρα από το χέρι και το σταυρό απ΄ το λαιμό. Με το ύστέρημα και την ψυχή. Ξενιτεμενοι και εδω. Εμποροι των εθνών, ναύτες των θαλασσών. αγροτες κα ψαραδες.
  Αλλα κι αυτό τα σαϊνια το κορόιδεψαν. το χάλασαν. Την μονη πιθανότητα να καταφέρει να μάσει τα κουρέλια της, την κάνανε ειρωνία και ντροπή, κάτι μεταξύ Αννοιας και βλακοσύνης οι χάχες που παίζουν το ρόλο των ιερέων στο σπήλαιο του Πλάτωνα!
  Αφεριμ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.