#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/06/2012 15:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσοχή στις απομιμήσεις του ΠΑΣΟΚ

Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στο "βαθύ ΠΑΣΟΚ" του Άκη και των συντρόφων του“Η κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρως επικίνδυνη για το λαό”, ενώ “έστω και μια ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας”.

Αυτά δηλώνει  ο υποψήφιος βουλευτής στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Χανιάς σε επιστολή του προς το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ κ. Δημήτρη Βίτσα, που δημοσιεύουμε σε άλλη ανάρτηση.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η περίπτωση του κ. Χανιά έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που γράφουμε καιρό εδώ: Ότι δηλαδή τοι βαθύ ΠΑΣΟΚ άλλωστε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ή μήπως συνέβη το αντίθετο;

Γραμματέας της ΠΑΣΚ Πυροσβεστών και αρχισυνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο Πυροσβεστικό Σώμα, ο κ. Χανιάς είχε όπως λέγεται διακριθεί ιδιαιτέρως στις επιθέσεις εναντίον  της κυβέρνησης Καραμανλή (και των υπουργών δημόσιας τάξης της περιόδου 2004-2009). Όταν όμως το ίδιο του το κόμμα τον αποστράτευσε ο κ. Χανιάς έγινε "αγανακτισμένος" και στρατεύθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης το 2010 και υποψήφιος βουλευτής το Μάιο.

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι η πολυδιαφημισμένη στελεχάρα του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ρένα Δούρου διρίστηκε, εκτός ΑΣΕΠ και άλλων τέτοιων κοινοτυπιών για τον λαουτζίκο, έμμισθη συνεργάτιδα του υπουργείου Άμυνας επί Άκη. Για να κάνει αναλύσεις για την Τουρκία!!!. Τι γράφαμε χτες; "Δεν χρειάζεται να ανοίξει κάποιος την κερκόπορτα. Την έχουμε αφήσει ορθάνοιχτη μόνοι μας"

Επιβεβαιώνονται λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολία πλέον οι στενοί δεσμοί βαθέως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Φορώντας αντιμνημονιακή στολή παραλλαγής το βαθύ ΠΑΣΟΚ μετακόμισε  από την Ιπποκράτους στην Κουμουνδούρου.

Ραυτόπουλος, Φωτόπουλος, Σταματόπουλος, Χωραφάς, και άλλα παλιοί συνεργάτες και στελέχη του έγκλειστου στον Κορυδαλό Τσοχατζόπουλου, όπως εσχάτως ο Αντώνης Κοτσακάς, προστέθηκαν σε άλλα σημαίνοντα στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Κουρουμπλής, η κα Σακοράφα και ο κ. Κοτζιάς. (Για να κατάβουμε τη δυναμική που προσέδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι αυτοί, αναφέρουμε ότι η κ. Σοφία Σακοράφα και ο κ. Κουρουμπλής, μαζί με τον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο που επίσης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, εξελέγησαν βουλευτές στην Αττική με 155.000 σταυρούς. Όσους έπαιρνε παλιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα…

Εκεί όμως που πέτυχαν διάνα οι πρασινοφρουροί του ΣΥΡΙΖΑ είναι στη μεγάλη δεξαμενή των δημοσίων υπαλλήλων, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήρθε με διαφορά το πρώτο κόμμα.

Προσοχή όμως στις ...απομιμήσεις και  στις μαϊμουδιές.

Λένε πως ο Τσίπρας είναι ο νέος Ανδρέας. Λένε πως  ΣΥΡΙΖΑ εφορμά προς την εξουσία όπως το ΠΑΣΟΚ το 1981.

Ουδέν αναληθέστερο τούτου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει. Όχι επειδή δεν θέλει. Ούτε επειδή οι θέσεις του είναι επικίνδυνες για τη χώρα, όπως ομολογούν πλέον οι ... ίδιοι. Δεν μπορεί να το κάνει επειδή απλώς δεν είναι έτοιμος να το κάνει, μόνος του. Η περίπτωση δε που ευαγγελίζεται ο κύριος Τσίπρας, να δημιουργηθεί δηλαδή κυβέρνηση της αριστεράς με ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, μονάχα σαν ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί (χώρια που δεν συμφωνούν και οι «σύντροφοι»). Η απλή, εξαιρετικά λογική και αναμφίβολη εξήγηση της παντελούς αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αφορά την έλλειψη επαρκούς αριθμού στελεχών και την παντελή έλλειψη κυβερνητικής εμπειρίας (ή έστω εμπειρίας υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμη και από τα λίγα στελέχη πρώτης γραμμής  που διαθέτει η Κουμουνδούρου). Και όλα αυτά, την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη ακριβώς αυτής της εμπειρίας για να κυβερνηθεί.

Η μόνη περίπτωση να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν παρ’ ελπίδα έλθει πρώτο κόμμα την 17η Ιουνίου, είναι να χρησιμοποιήσει τα παλιά και έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρήκαν οψίμως καταφύγιο στις τάξεις του. Δεδομένου όμως του γεγονότος πως στις τάξεις του έχει καταφύγει σχεδόν όλο το «ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ», δηλαδή ότι χειρότερο έχει «αναδειχθεί», «αναρριχηθεί» και «επιδειχθεί» στο θνήσκον ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε σε μια άνευ όρων «επιστροφή στο «αμαρτωλό» παρελθόν». Στο ΙΔΙΟ αμαρτωλό παρελθόν που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ όλα αυτά τα προβλήματα που η «νέα» κυβέρνηση θα κληθεί να λύσει! Ακούγεται σαν το «άκρον άωτον» της πολιτικής στασιμότητας κάτι τέτοιο και κατά τη γνώμη μου είναι ΑΥΤΟ που θα πρέπει να βαρύνει στην κρίση όσων σκέφτονται να επιλέξουν μια «τιμωρητική» ψήφο προς αυτό το μόρφωμα με την «νεανική» όψη και το ετοιμόρροπο και επικίνδυνο εσωτερικό.

Συμπέρασμα; Κάθε ψήφος προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος επιβεβαίωσης προς το καταστροφικότερο για τη χώρα σύστημα που γέννησε ποτέ η πολιτική της ιστορία, το ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν συμπολίτες μας αλήθεια, που, την ώρα που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αποτάσσεται με βδελυγμία αυτό  το κομμάτι του και το αποκόπτει βίαια και επώδυνα από τον κορμό του σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προλάβει την καθολική γάγγραινα, θα του δώσουν «το φιλί της ζωής» μέσω του ΣΥΡΙΖΑ;

Υπάρχουν συμπολίτες μας που θα τραγουδήσουν με την ψήφο τους το πεισιθάνατο άσμα:  «πίσω από τον Αλέξη έρχεται ο Άκης;»

Θα το δούμε στις 18 του Ιουνίου!

Akenaton

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 12/06/2012 15:35:57

  Στίχοι: Νικόλας Άσιμος
  Μουσική: Νικόλας Άσιμος
  Πρώτη εκτέλεση: Νικόλας Άσιμος


  Βαρέθηκα τη μίζερή μου φύση
  κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει
  κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει
  αναμφιβόλως
  δε με χωράει ο τόπος ρε παιδιά.

  Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια,
  τα δάκρυα να κάνω μπιχλιμπίδια,
  τα λόγια, μοναχά, μας απομείναν κι οι θεωρίες
  στην πράξη μας χαλάνε οι θεσμοί.

  Βαρέθηκα να λέω πως θα αλλάξει
  το σύστημα μας έχει επιτάξει
  απόκληρα απομείναμε πουλάκια
  κυνηγημένα
  με ξεπουπουλιασμένα τα φτερά

  Απόκληρα απομείναμε πουλάκια
  με ξεπουπουλιασμένα τα φτερά

  Βαρέθηκα κι αυτό το μονοπάτι
  ακόμα και σαν βρω κάνα κομμάτι
  πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις
  εξήγησέ μου
  άμα σου περιφράξαν την καρδιά.

  Για πες μου, πώς μπορείς και μαστουριάζεις
  άμα σου περιφράξαν την καρδιά.

  Συνέχεια μου έρχεσαι από πίσω
  δεν έχω πια το σάλιο να σε φτύσω
  πώς γίνεται στον ένα παλαβιάρη
  εξήγησέ μου
  κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν.

  Πώς γίνεται στον κάθε παλαβιάρη
  κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν.

 2. Inno avatar
  Inno 12/06/2012 15:53:49

  Οι book μας έχουν φαβορί, αλλά απ όσα διαβάζω τις τελευταίες μέρες, νιώθω σα να παρατήσαμε τα όπλα. Σαν να υπάρχει κάτι μη αναστρέψιμο. Σύριζα είναι αυτό, δραχμή είναι αυτό, κάτι τέτοιο μυρίζει.
  Μακάρι να κάνω λάθος.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Inno 12/06/2012 17:20:41

   στα μπουκ η ΝΔ δείχνει να έχει ανέβει ακόμα περισσότερο σε ποσοστό πρωτιάς

 3. Factorx avatar
  Factorx 12/06/2012 16:17:36

  Βενιζέλος: Στελέχη κατέφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχιστεί ο κρατισμός
  (χα χα χαααααα)

  Πολιτικό καιροσκοπισμό προκειμένου να συνεχίσουν τον συντεχνιασμό και την απομύζηση του κράτους, καταλόγισε σε επώνυμα στελέχη και συνδικαιίστές που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ - διαχωρίζοντάς τους πάντως από τους απλούς ψηφοφόρους- ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

  «Υπάρχουν επώνυμα πολιτικά στελέχη και συνδικαλιστικά στελέχη που από πολιτικό καιροσκοπισμό έφυγαν απ' το ΠΑΣΟΚ, πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συνεχίσουν την συνηθισμένη τακτική του κρατισμού, του συντεχνιασμού και της απομύζησης της οικονομικής λειτουργίας του κράτους», σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

 4. Σφύριζας avatar
  Σφύριζας 12/06/2012 16:34:05

  Τα επαναστατημένα νιάτα του Ανδρέα στην εξουσία, τα παιδιά του Λαλιώτη, του Ακη και παλαιού ΠΑΣΟΚ θα μας σώσουν. Αυτά είναι, εμπρός για ένα νέο 81', ΚΠΣ και δανεικά τέλος οπότε τώρα πάρτε τα @@ του σοσιαλισμού.

 5. avanti avatar
  avanti 12/06/2012 16:46:04

  Ο Σύριζα δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει και ο λόγος είναι πιό απλός απ' ότι φανταζόμαστε.... απλά ο ΓΑΠ δεν έχει προλάβει να ιδρύσει την σχολή Ηγετών - Στελεχών που οραματίζεται και στην οποία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή οι συριζαίοι, χωρίς τα σεμινάρια και την σωστή καθοδήγηση του γιώργου εξουσία δεν αναλαμβάνουν! Προς επιβεβαίωση και η επιστολή του Χανιά.

 6. kwstas avatar
  kwstas 12/06/2012 17:06:36

  Ρε παιδιά έχω περάσει απο το συριζα κατι τέρμηνα. Εχω κάτι γραμμάτια ανεξόφλητα καμιά 15.000 ευρώ. Αμα κάνω δήλωση αλλά Χανιά κάνει να λαβαίνω τίποτα για να ξεχρεώσω?

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ kwstas 12/06/2012 17:50:47

   Να το κάνεις για την ψυχή... της μάνας σου!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ kwstas 12/06/2012 18:29:58

   Περίμενε να βγει ο Αλεξέι, θα στα χαρίσει στο πιτς φυτίλι...

 7. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/06/2012 19:07:57

  Πόσο μπαγλαμάς μπορεί να είναι. Ο Αλέξης στηλίτευσε τα 25 δισ που βρίσκονται κρυμένα σε στρώματα από φοβισμένους συμπατριώτες μας! Ποιος τους φόβισε βρε Αλέξη; Ποιος λές;

 8. petron avatar
  petron 12/06/2012 21:43:15

  Στις μερες μας το KNOW-HOW ειναι πολυτιμο.....

  δεν εχει σημασια το BRANDT NAME....

  τι πασοκ ...τι συριζα...στο ονομα θα τα χαλασουμε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.