#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/07/2011 19:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσκλητήριο σε λαθρομετανάστες να εργαστούν στην Ελλάδα απηύθυνε ο υπουργός ΕργασίαςMιλώντας σήμερα στη διακομματική επιτροπή του κοινοβουλίου για τη μελέτη του μεταναστευτικού ζητήματος ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, είπε:  «…προβληματιζόμαστε θετικά προς την κατεύθυνση σύνδεσης της εργασίας με την προσωρινή παραμονή όσων μεταναστών βρίσκονται σε καθεστώς μη απομάκρυνσης»…

Όταν η όλη Ελλάδα συζητά το θέμα της παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών, όταν αυξάνονται τα κρούσματα βίας και οι ληστείες από αλλοδαπούς με Καλάσνικοφ είναι – σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας – καθημερινό φαινόμενο, ο κ. Κουτρουμάνης απευθύνει προσκλητήριο σε λαθρομετανάστες για να έρθουν στη χώρα μας να…εργαστούν.

Όπως ήταν φυσικό η «πρόσκλησή» του αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιου Νάκου ο οποίος επισήμανε τον κίνδυνο να μετατραπεί το μέτρο σε προσκλητήριο μεταναστών.

Ο κ. Κουτρουμάνης απάντησε ζητώντας να σταματήσει η υποκρισία με τις επιχειρήσεις σκούπα κατά των μεταναστών και ότι θα πρέπει μετά την ταυτοποίησή τους από την αστυνομία, να μπαίνουν σε καθεστώς μη απομάκρυνσης που θα έχει προσωρινό χαρακτήρα…

Τι νόημα θα έχει το μέτρο αυτό αν μετά τη λήξη της προσωρινής τους άδειας, οι άνθρωποι αυτοί θα ξαναγυρίσουν σε καθεστώς παρανομίας, ρώτησε ο κ. Νάκος προτείνοντας τη σταδιακή απέλαση των μεταναστών.

«Το μέτρο της εξάμηνης παραμονής, θα κάνει τη χώρα μας πόλο έλξης λαθρομεταναστών» σχολίασαν και άλλοι βουλευτές

Ο κ. Κουτρουμάνης απάντησε ότι το υπουργείο πρέπει να προχωρήσει και στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος όπου θα προβλέπει τη δυνατότητα να εργαστούν όσοι μετανάστες βρίσκονται σε καθεστώς μη απομάκρυνσης από τη χώρα, καθώς αυτή η κατηγορία αλλοδαπών «θα στραφούν στην εγκληματικότητα για να ζήσουν»…

Και σαν να μην έφτανε αυτό προανήγγειλε την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία θα μειώνονται σε 120, από 200 που είναι σήμερα, τα απαιτούμενα ένσημα για την άδεια παραμονής…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 26/07/2011 20:38:10

  Απορώ γιατί μας κάνει εντύπωση αυτό το προσκλητήριο. Αν δεν τους μπάσουν όλους μέσα, πώς αλλιώς θα βουλγαροποιηθεί η κοινωνία με μισθούς 200 ευρω;

 2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 26/07/2011 20:39:25

  Εδώ έχουμε 1εκατ. ανέργους κι'αυτός λέει βλακείες???Δηλαδή οι Ελληνες να μην έχουν δουλειά,αλλά οι λαθρομετανάστες να δουλεύουν???.

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 26/07/2011 20:44:30

  Δεν είναι αυτός ο λόγος.

  Oι Πασόκοι είναι υποκείμενα.

  Τους θέλουν στην Ελλάδα για 5η φάλαγγα εναντίον των Ελλήνων που από το Σεπτέμβριο θα γεμίσουν πάλι το Σύνταγμα.

  Γι' αυτό έχουν εξαιρετική επιχειρησιακή ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να συλλαμβάνουν κάθε λαθροδιακινητή που θέλει να τους βγάλει έξω από τη χώρα αλλά εξαιρετική επιχειρησιακή ΑΝ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να τους αποτρέπουν να μπαίνουν από τα σύνορα.

  Οι λαθρομετανάστες είναι σίγουρο ότι πολλοί από αυτούς έχουν καταλάβει ότι τους προορίζουν και αυτούς για σφαγή και θέλουν να την κάνουν.
  Συνεχως συλλαμβάνονται στα σύνορα την ώρα που προσπαθούν να διαφύγουν.
  Δεν είναι τόσο μαλάκες. Πέρασμα είναι η Ελλάδα.

  Το Πασοκ όμως δεν επιτρέπει στις παρακρατικές εφεδρείες του να λιποτακτήσουν.
  Τους έχει φέρει εδώ για να του κάνουν τη βρώμικη δουλειά εναντίον των Ελλήνων.

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 26/07/2011 20:46:08

  Εγώ απλώς θα υπενθυμίσω κάτι που είχε περάσει στο ντούκου. Λίγες μέρες πριν το Πάσχα, ο αρχιεπίσκοπος είχε συναντηθεί με πρωτοκλασάτο υπουργό, στον οποίο είχε εκφράσει το φόβο του για βουλγαροποίηση της κοινωνίας. Έλαβε λοιπόν την απάντηση "μα γιατί, Μακαριώτατε, τι έχει η Βουλγαρία, μία χαρά χώρα είναι"! Ο νοών, νοήτω.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Αυριανιστής 26/07/2011 23:55:24

   Για κάνε πιο λιανά τη Βουλγαροποίηση. Δηλ. τι εννοεί; Ότι έχουμε πολλούς Βούλγαρους στη χώρα ή ότι θα αποκτήσουμε ισχυρή μουσουλμανική μειονότητα;

 5. Γερμανοτσολιάς avatar
  Γερμανοτσολιάς 26/07/2011 20:46:49

  Μη λέτε τέτοια βρε γιατί θα σας ταυτίσουν με τον Νορβηγό... όποιος λέει κάτι από εδώ και πέρα εναντίον των λαθραίων, θα χαρακτηρίζεται τρομοκράτης

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Γερμανοτσολιάς 26/07/2011 20:50:15

   Ποιος Νορβηγός και κουραφέξαλα;

   Ο Νορβηγός αν ήξερε τι γίνεται στην Ελλάδα με τα χιλιάδες λαθρο-αλλοδαπά εγκλήματα θα είχε ανατινάξει τη Βουλή με τους 300 μέσα με 10000 κιλά ΤΝΤ και στη θέση της θα ήταν κρατήρας τώρα!

  • Δεξιός avatar
   Δεξιός @ Γερμανοτσολιάς 26/07/2011 22:31:37

   Και μην ξεχνάτε και το νέο ν/σ για την αλλοτριοφοβία (ή κάπως έτσι, δε συγκράτησα το νεο-ΠΑΣΟΚο-λογισμό) του Χαρούλη (Δικαιοσύνης). Αλλά αυτό μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ αν επιτέλους η Δεξιά αποφασίσει να διεκδικήσει τα δικά της ΔΙΚΑΙΑ!!!!!

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 26/07/2011 20:48:10

  Πολύ προκλητικό το υποκείμενο.

  Το τομάρι του βέβαια το φυλάνε 15 τους οποίους πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες.
  Ως πότε όμως;

  Κάποτε θα σαλτάρει και ένας Έλληνας και τότε και 50 δεν θα είναι ικανοί να τους σώσουν.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ αλλενάκι 26/07/2011 20:50:51

   Δύσκολο το 'χεις να βρεθεί κι εδώ ένας "Νορβηγός" και μετά οι αριστερούληδες να αναρωτιούνται πώς και γιατί;

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Αυριανιστής 26/07/2011 20:57:40

    Γι αυτό έχουν ανησυχήσει με το Νορβηγό, γιατί αν και επέλεξε αιμοσταγή τρόπο να μεταδώσει το μήνυμα, λέει αλήθειες, οτι συζητάμε και μεταξύ μας οι Ελληνες.
    Βέβαια, αυτό είναι πρόβλημα του Νορβηγού, όχι δικό μας, για να πτοηθούμε!

    Επίσης, η δήλωσή του αυτή σημαίνει ότι ξέρουν ότι το πασόκ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ στα ποσοστά και θέλουν ψηφοφόρους.

    Κλασικοί Εθνοπροδότες!

    Διότι, δεν σφάξανε κανενός από αυτούς τη μάνα ή τη γιαγιά, ούτε καμιανής τον άντρα, γι' αυτό έχουν θράσος και μιλάνε τα υποκείμενα-πρώην εργατοπατέρες.

    • ΚΜ avatar
     ΚΜ @ αλλενάκι 26/07/2011 21:12:36

     Τα εγκλήματα του Νορβηγού, εκτός από ειδεχθή, είναι και βούτυρο στο ψωμί του των πολυπολιτισμικάριων. Άμα πας να ψελλίσεις κάτι εναντίον των δογμάτων του πολυπολιτσμού, στην κόλλησαν την ρετσινιά στο άψε σβήσε!

     Από την άλλη, όλοι αυτοί οι προοδευτικούληδες καταδικάζουν την δολοφονική βία του νορβηγού, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν αριστερή. Άμα ήταν από την αριστερή την βία (αυτή την καλή την βία, από την οποία χρειαζόμαστε «συγκεκριμένα ποσά» (sic), όπως έλεγε και ο συριζαίος με τις δυο ταυτότητες) δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα!

     Άλλωστε, και οι οπαδοί του πολυπολιτισμού σκοτώνουν κατά συρροή , απλώς συνήθως όχι ως φυσικοί αυτουργοί: Οι αμέτρητες δολοφονίες και τα μαχαιρώματα εις βάρος Ελλήνων από προστατευόμενους τους, βαρύνουν και αυτούς.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ ΚΜ 26/07/2011 21:19:59

      Μα τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτά που έκανε ο Νορβηγός για να πτοηθούμε.

      Ο Νορβηγός σκότωσε, εμάς ΜΑΣ σκοτώνουν οι λαθραίοι.

      Εχουμε μετρήσει πόσα θύματα έχουμε;

      Πειράζει που έχει χαθεί μια ελληνική πόλη αμάχων από τα θρασίμια;

      Χώρια ληστείες και βαρείς τραυματισμοί, χώρια που κοιμόμαστε και δεν ξέρουμε αν θα ξυπνήσουμε την άλλη μέρα.

      Δε θάμαστε καλά μου φαίνεται, βρήκαν τώρα το Νορβηγό...

      Οι αριστεροί έκαναν ποτέ καμιά αυτοκριτική για εγκλήματα που έγιναν εν ονόματι της αριστεράς;

    • anonymous avatar
     anonymous @ αλλενάκι 26/07/2011 23:43:07

     Διότι, δεν σφάξανε κανενός από αυτούς τη μάνα ή τη γιαγιά, ούτε καμιανής τον άντρα, γι’ αυτό έχουν θράσος και μιλάνε τα υποκείμενα-πρώην εργατοπατέρες.
     Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Κι έσφαξαν και λήστεψαν και τους ίδιους και μέλη της οικογενείας τους. Όμως μυαλό δεν έβαλαν.

     Συνήθως μιλάμε για Κυψέλη Πατήσια. Όμως έμαθα ότι μαχαίρωσαν γνωστό μου στα ΒΠ. Όταν το κουβέντιαζα με φίλους, μου λένε είναι να μη σου τύχει. Άρα το πρόβλημα είναι παναθηναϊκό και μετά τις τελευταίες δολοφονίες στη Βέροια και αλλού φαίνεται ότι είναι και πανελλαδικό.

 7. Bloody Mary avatar
  Bloody Mary 26/07/2011 21:18:03

  Συμφωνώ με όλους τους σχολιαστές και επαναφέρω σχετικό τμήμα παλαιότερου σχολίου μου:

  Οι χώρες - ιδίως της Αφρικής και της Ασίας - με φτηνό και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό, χωρίς μόρφωση και ειδίκευση, εξαθλιωμένο, απαθές και αδύναμο να διεκδικήσει εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα (ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ) πέφτουν πλέον μακριά στους "επενδυτές" (βλ. μεταξύ άλλων και άνοδο τιμής πετρελαίου/κόστους μεταφοράς), τα δε (εγκατεστημένα ή υπό διαμόρφωση) πολιτικοθρησκευτικά καθεστώτα τους δεν εγγυώνται την ασφάλεια των "επενδύσεων".

  Τι κάνουμε λοιπόν; "Μεταφέρουμε" όλο αυτό το πεινασμένο πλήθος σε (κοντινή, "δημοκρατική") χώρα της ΕΕ, με θεσμική οχύρωση αδύναμη, οικονομικό/επιχειρηματικό σύστημα αδηφάγο, πολιτικό καθεστώς άβουλο και ενδοτικό και κυβερνήσεις απολύτως ελεγχόμενες, στις οποίες και αναθέτουμε να διεκπεραιώσουν το project.
  Ως βασικό επιχείρημα για τη διέγερση του «θυμικού» των πολιτών, που βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειες (εγκληματικότητα-πορνεία-ναρκωτικά-υποβάθμιση της περιουσίας και του βιοτικού τους επιπέδου κλπ.), χρησιμοποιείται, φυσικά, ο ψευδεπίγραφος «ανθρωπισμός», που κατά κόρον επικαλούνται και προβάλλουν με υπόγειους επικοινωνιακούς χειρισμούς opinion leaders, ΜΜΕ, πολιτικά κόμματα, φορείς, ύποπτα χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ κλπ.

  Και κάτι ακόμη: Ο τεράστιος, διαρκώς αυξανόμενος αριθμός λαθρομεταναστών, προσφέρεται όχι μόνο ως διαθέσιμο εργατικό δυναμικό, αλλά - πολύ φοβάμαι - και ως εν δυνάμει «στρατός», έτοιμος να «κινητοποιηθεί» όποτε χρειαστεί.

 8. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 26/07/2011 21:48:30

  Πόσο ακόμη να εργαστούν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; Μας τελείωσαν τα πορτοφόλια, τα κινητά και οι αλυσίδες ενώ δεν άφησαν σπίτι χωρίς να το διαρρήξουν, με ή χωρίς τους ενοίκους του μέσα. Αν και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στη διακίνηση ναρκωτικών και στην πορνεία. Θα τους φτιάξει και πλάνο η κυβέρνηση για να τους διευκολύνει τους καημενούληδες;

 9. θαρυπας avatar
  θαρυπας 26/07/2011 22:19:45

  Οι ανθρωποι ειναι πραγματικα επικινδυνοι.Αν δεν ξεκουμπιστουν το συντομοτερο δυνατον θα τελειωσουμε ως εθνος.

 10. RYaN avatar
  RYaN 26/07/2011 22:20:35

  Μάλλον δεν ακούσατε για το αυτόφωρο όσων απασχολούν παράνομους μετανάστες. Ως φαίνεται, ο Κουτρουμάνης πρέπει να δέχθηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων από τους εν λόγω "εργοδότες" για να βρει τρόπο να ρυθμίσει το θέμα...

 11. Γερμανοτσολιάς avatar
  Γερμανοτσολιάς 26/07/2011 23:12:21

  Όχι αλλοτριοφοβια. Εχθροπάθεια τη λέει. Οποίος "καλλιεργεί εχθροπάθεια" θα περνάει μια βόλτα απ τον κορυδαλλό για να στρώνει.

 12. Κωστας Ρ. avatar
  Κωστας Ρ. 26/07/2011 23:49:57

  ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ,ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ.ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΡΧΕΣ ...ΜΗ ΧΕ... ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ,ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ,ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ,ΧΡΗΜΑΤΑ,ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΙΑΚΗ.ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;ΜΟΝΟ ΕΞΩΡΑΪ ΣΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ.

 13. dim.vitouladitis avatar
  dim.vitouladitis 26/07/2011 23:51:11

  εχω δυο παιδια που ψαχνουν για δουλεια.οπουπανε δουλευουν αλβανοι βουλγαροι ρουμανοι πακιστανοι και οτι αλλο υπαρχει και ολοι ανασφαλιστοι. με αυτη την οικονομικη κατασταση ολοι οι ξενοι δουλευουν εκτος απο εμας. μεταναστες στο δικο μας τοπο γιναμε

 14. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 27/07/2011 00:01:54

  Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...

 15. Ένας avatar
  Ένας 27/07/2011 02:17:24

  Η μαφία συνεχίζει το έργο της ...

  Όπως καταλάβατε είναι το νέο προστάδιο για πιο εύκολη νομιμοποίηση.

  Με 120 ένσημα θα έχουν και φουλ περίθαλψη φαντάζομαι ε;

  Και ας τους πληροφορήσει κάποιος ότι υπάρχουν Αλβανοί εργολάβοι (παρανόμως νομιμοποιηθέντες και αυτοί) οι οποίοι θα "πουλάν" αυτά τα 120 ένσημα και έτσι ο δρόμος προς τη νομιμοποίηση ανοίγει.

  Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα για να έρθει εδώ το άλας της Γης.

 16. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ avatar
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 27/07/2011 23:16:35

  ΟΙ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

  Το έγκλημα παραμένει πάντα έγκλημα, και ο σκοπός ουδέποτε αγιάζει τα μέσα.
  Αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση μας, και δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να επιχειρήσαμε να νερώσουμε το κρασί αυτής της αδιαμφισβήτητης παραδοχής.

  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  Άλλωστε από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε πως τα δεκάδες «ανεξήγητα» περιστατικά που σχετίζονται με το μακελειό στη Νορβηγία, όπως και η αντιφατικότητα της εναλλασσόμενης πληροφόρησης σ αυτό το θέατρο του παραλόγου, για ένα πράγμα μονάχα πείθουν:

  Ότι πίσω από αυτό το τραγικό γεγονός, υπάρχει μια άγνωστη ακόμη αλήθεια που επιμελώς κρύβεται και σκοπίμως επιχειρείται να μετατοπίσει αλλού την ουσία του κοινωνικού προβληματισμού.

  Κατά τη γνώμη μας επίσης, ένας από τους λόγους που επελέγη η Νορβηγία ως θέατρο αυτού του πρωτοφανούς μακελειού, σε συνδυασμό με τις εκτενείς αναφορές του μακελάρη στα ελληνικά «πράγματα», δεν είναι διόλου άσχετη με την εξορυκτική τεχνογνωσία της Νορβηγίας, ούτε φυσικά και με τις ενεργειακές εξελίξεις στο Αιγαίο.

  Έχει όμως ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι επιχειρούν να προσεγγίσουν την πολιτικοκοινωνική διάσταση του συστήματος των δεδηλωμένων αντιλήψεων που εμφανίζονται να όπλισαν το χέρι του μασόνου μακελάρη.

  Κατά κανόνα η εύκολη υπεραπλούστευση στην αναζήτηση των αιτιών, αυτό που υπηρετεί πρωτίστως, είναι την συγκάλυψη της ίδιας της αλήθειας.

  Το αμφιλεγόμενο βεβαίως αυτής της πρακτικής, βρίσκεται στην εξής απλή και πάντως επιπόλαια αλλά πρωτίστως ύποπτη σε τελευταία ανάλυση μεθοδολογία:...

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/07/blog-post_8015.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.