#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/04/2008 20:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προς τον κ. Β. Ρέστη οδεύει ο ALPHA

Ο ALPHA του κ. Δ. Κοντομηνά μάλλον θα περάσει στο έλεγχο του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Λέγεται ότι έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία για 200.000.000 ευρώ και ότι ήδη έχουν λογιστές άρχισαν τον οικονομικό έλεγχο. Όπως είχαμε γράψει στο post για την διαδοχή του Κ. Καραμανλή και του …Χ. Λαμπράκη, ο κ. Ρέστης που αγοράζει επίσης μετοχές του ΔΟΛ (έφτασε ήδη στο 10%) εμφανίζεται από ορισμένους ως το μελλοντικό «ανάχωμα» του Σταύρου Ψυχάρη απέναντι στην Γιάννα Αγγελοπούλου που βρίσκεται κοντά στο 25% του συγκροτήματος Λαμπράκη. Το ερώτημα όμως είναι αν ο κ. Ρέστης θα δεχθεί να παίξει το παιχνίδι του κ. Ψυχάρη. Κι αν στην πραγματικότητα παίζει άλλο παιχνίδι και την πατήσει ο κ. Σταύρος. Επειδή δεν λείπουν και εκείνοι που ισχυρίζονται, πως έχουν βάσιμες πληροφορίες ότι ο νεαρός μεγαλοεφοπλιστής ενεργεί για λογαριασμό άλλου, χωρίς να λένε και ποιόν εννοούν. Ενώ εμείς έχουμε ήδη γράψει για το «σχήμα Γιάννα – ΔΟΛ – Κοντομηνάς» που φαίνεται να παίζει στο παρασκήνιο. Αν τώρα στην θέση «Κοντομηνάς» βάλετε «Ρέστης», ίσως το σενάριο να βγει καλύτερα. Και απο οτι φαίνεται το ντηλ με τον όμιλο Βαρδινογιάννη για το MTV μάλλον χαλάει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/04/2008 22:34:07

  Δεν θέλω να υποβιβάσω τον σχολιασμό αλλά για όσους δεν εργάζονται στα μίντια, ο κύριος Χρήστος ο κύριος Σταύρος, και ο κάθε κύριος, μας έχουν καθήσει στο πρόσωπο πολύ καιρό και τσόντες της προκοπής γιόκ. Ασε που έχουν αυτές τις απαράδεκτες γκιόσες εκφωνήτριες, η μιά αλλήθωρη, η αλλη στάζει μποτόξ, ή τρίτη με την άσπρη γραμμή μου θυμίζει μια θειά μου από τα Άγραφα και μόνο η καϋμένη στο δελτίου καιρού του Άλτερ αξίζει τον κόπο (αλλά πάλι δεν θυμάσαι τι καιρό θα κάνει).

  Αντε καν'να νέο παιδί να αναννεωθεί το πρόγραμμα. Μετά τον Ζαχόπουλο, ανακάλυψα τα blogs, και ειδικά τον φιλόξενο anti, έκοψα την τηλεόραση, κοιμάμαι λιγότερο, ανοίγω κανένα βιβλίο και βρήκα επιτέλους και το ορθογραφικόν λεξικόν (αλλά αντε να βρείς τη λέξη "αλλήθωρος" όταν έχει τόσες παραλλαγές...)

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/04/2008 22:56:32

  κακομελέτα κι έρχεται... Η ΝΕΤ έχει κάτι σοβαρούς κυρίους που φαίνεται έχουν διαβάσει το blog σου factorx, και όλη την κουβέντα για τα Σκόπια και δίνουν συνέντευξη στην θεία μ' απ' τ' Άγραφα που έχει καινούργιο φόρεμα, καινούργιες χάντρες και, τι βλέπω, καστανίζει το μαλλί. Με συγχωρείς αλλά γι αυτό ξανάρθα...

 3. Swell avatar
  Swell 04/04/2008 08:52:07

  @Arhaeopteryx: Η κυρία με την άσπρη γραμμή, που σου θυμίζει τη θειά σου, εννοείς ότι είναι η κυρία-δεν-είδα-το-DVD ή κάνω λάθος;

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/04/2008 22:39:20

  Εμένα γιατί αυτός ο λεμές μού θυμίζει συνδυασμό αστοιχείωτου γιάπη με ανερχόμενο λαχαναγορίτη ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.