#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/06/2010 10:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προς αγαθούς ΤροϊκανούςΗ τρόικα θέλει να εξασφαλίσει ότι έχει εφαρμοστεί η κατάλληλη διαδικασία, που να μην αφήνει περιθώρια στον Ελληνικό λαό να διεκδικήσει την αποδέσμευσή του από την προδοτική συμφωνία.Αγαπητοί κ. βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ κλπ φιλοτροϊκανών σχηματισμών. Η ηλιθιότητα έπαψε πλέον να αποτελεί δικαιολογία, το ίδιο και η άγνοια. Αναλάβετε τις ευθύνες σας άμεσα, γιατί η στάση σας έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της εθνικής προδοσίας.
Τα πράγματα είναι απλά:
Στο άρθρο πρώτο παρ.4 του Νόμου 3845/6-5-2010 «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της Ζώνης του ευρώ και το ΔΝΤ», παρείχατε στον Υπουργό Οικονομικών την εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη - μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της τρόικας. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις θα εισάγονταν στη Βουλή για κύρωση.
Ωστόσο, με το νόμο 3847/2010, που ψηφίστηκε την επομένη, στην ένατη παράγραφο του μόνου άρθρου ψηφίσατε τροποποίηση που είχε ως εξής:
«9. Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65/Α`) αντί της λέξης «κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.»
Ψηφίσατε δηλαδή διάταξη που επέτρεπε τη σύναψη συμφωνιών από τον Υπουργό Οικονομικών, χωρίς να κυρώνονται από τη Βουλή.
Η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο Υπουργός και που έφερε στη Βουλή για «κύρωση» δεσμεύει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της Ελλάδας ενώ ακόμη «ΟΥΤΕ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ- Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.»
Επιπλέον στο άρθρο δεύτερο ορίζεται εκ νέου ότι:
«Παρέχεται στον υπουργό οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το ελληνικό δημόσιο στην ευρωπαϊκή διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ή ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης) και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την ευρωπαϊκή επιτροπή, τα κράτη μέλη της ΕΕ και την ΕΚΤ και να προβαίνει σε κάθε αναγκαία ενέργεια για τη συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου σε ΝΠ και φορείς που συστήνονται για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης.»
ΟΥΤΕ ΚΥΡΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΕΟΝ!!!!!!!!!
Και άρθρο τρίτο
«Η ισχύς των συμβάσεων του άρθρου πρώτου αρχίζει ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ
Η ισχύς των διατάξεων του άρθρου δεύτερου αρχίζει από την ημερομηνία κατάθεσης του σχεδίου νόμου στη βουλή.»
Δηλαδή, αν δώσετε την ψήφο σας και σε αυτό το σκουπίδι που εκκρεμεί στη Βουλή, ουσιαστικά δίνετε την άδεια στον υπουργό να υπογράφει ό,τι θέλει, χωρίς να ενημερώνει κανέναν.
Γιατί όμως ο Παπακωνσταντίνου έφερε τη σύμβαση για «κύρωση» στη Βουλή, αφού ήδη με τον 3847/2010 δεσμεύει η υπογραφή του και μόνο;
Ο πρώτος λόγος είναι εμφανής, ενσωματώνει και τη νέα διάταξη που αφαιρεί και αυτήν ακόμη την υποχρέωση ενημέρωσης της Βουλής στο μέλλον.
Ο δεύτερος βρίσκεται στο ίδιο το Σύνταγμα και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ.1 , κατά το οποίο οι διεθνείς συμβάσεις χρειάζονται κύρωση από τη Βουλή, ώστε να ισχύσουν στο εσωτερικό δίκαιο. Αλλά και η ίδια η τρόικα θέλει να εξασφαλίσει ότι έχει εφαρμοστεί η κατάλληλη διαδικασία, που να μην αφήνει περιθώρια στον Ελληνικό λαό να διεκδικήσει την αποδέσμευσή του από την προδοτική αυτή συμφωνία.
Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του κράτους, την οποία απαίτησε η τρόικα και που προσαρτάται στη σύμβαση:
«2. Η εκ μέρους του Δανειολήπτη εφαρμογή, αποδοχή και καλή εκτέλεση της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης: ι) έχουν πλήρως εγκριθεί με το σύνολο των απαραίτητων συγκαταθέσεων, ενεργειών, εγκρίσεων και εξουσιοδοτήσεων και ιι) δεν έχουν και δεν πρόκειται να παραβιάσουν οποιονδήποτε εφαρμοστέο κανόνα δικαίου ή απόφαση αρμόδιας αρχής ή οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία ή συνθήκη.
....
4. Η Σύμβαση και το Μνημόνιο Συνεννόησης είναι στην κατάλληλη νομική μορφή, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, για την εφαρμογή κατά του Δανειολήπτη και κατά του αντιπροσώπου του Δανειολήπτη. Η εφαρμογή της Σύμβασης δεν είναι αντίθετη με κανόνες δημοσίας τάξης του ελληνικού δικαίου, με τη δημόσια τάξη στην Ελληνική δημοκρατία, με τις διεθνείς συνθήκες ή τις γενικώς παραδεδεγμένες αρχές του διεθνούς δικαίου που δεσμεύουν το Δανειολήπτη.»
Είναι προφανές ότι τρόικα ξέρει ότι οι δούλοι θα προσπαθήσουν να αποτινάξουν το ζυγό, μόλις αντιληφθούν τί συνέβη και παίρνουν τα μέτρα τους.
Αν σηκώσετε το χεράκι άλλη μία φορά, αγαπητοί τροϊκανοί βουλευτές και ψηφίσετε αυτό το κείμενο υποτέλειας, μας στερείτε τη δυνατότητα να το αμφισβητήσουμε στο μέλλον και κυρώνετε την πλήρη υποδούλωσή μας. Χαρίζετε την περιουσία της Ελλάδας, αυτήν που ανήκει στους Έλληνες, εσείς τη χαρίζετε στους ανίερους δανειστές σας, γιατί δικοί σας δανειστές είναι και όχι δικοί μας, όπως θέλει να μας πείσει ο πολύς κ. Λοβέρδος. Δικοί σας δανειστές είναι και απαιτείτε να τους ξεπληρώσουμε εμείς, με τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας, την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΩΡΑ. ΔΕ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΙΑ.

Πολίτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. donaE avatar
  donaE 23/06/2010 10:52:54

  Αρχιζω και πιστευω οτι ειναι και ψυχιατρικο το θεμα με τους κυβερνωντες,γιατι πολλες φορες ξεπερνουν την τροικα σε σπουδη και σε σημεια που δεν ειναι εντολες της.
  Δεν ειναι δυνατον να υποκυψουν σε παλαβα πραγματα ολοι οι υπολοιποι.

  • zackii avatar
   zackii @ donaE 23/06/2010 12:49:08

   Δεν καταλάβατε ακόμα τι κάνουν? Δεν ξεπερνούν την τρόικα. Βάζουν πιό πολλά απ'ότι πρέπει γιά να έχουν μετά να πετάξουν ένα ξεροκόμματο και να τρέξουν οι πανηλίθιοι να ψηφίσουν.
   Πόσα χρόνια θέλετε γιά να μάθετε το σύστημα ΠΑΣΟΚ?

   • donaE avatar
    donaE @ zackii 23/06/2010 14:18:31

    Νομιζω πως το διασκεδαζουν κιολας.

   • anonymos avatar
    anonymos @ zackii 23/06/2010 17:17:44

    Υπάρχει και μια ακόμα ερμηνεία, αυτά είχανε στο μυαλό να κάνουνε και βάζουνε σαν πρόσχημα την τροικα που αυτοί φέρανε για να τα περάσουν. Αυτό δεν λέγεται τρέλλα λέγεται απάτη.

 2. Xa! avatar
  Xa! 23/06/2010 11:34:57

  Είναι κατ εξοχήν ψυχιατρικό. Επι πλέον ορισμένοι, λειτουργούν ακριβώς σαν τον ρουφιάνο του αφεντικού, που από υπερβάλοντα ζήλο και για να δείξει τι καλός υποτελής είναι, δεν ρουφιανεύει απλά και μόνο αυτά που του ζητούνται, μα βάζει κι άλλα (ψεύδη, συκοφαντίες, επεκτείνεται και σ άλλους για τους οποίους δεν τούχει ζητηθεί ρουφιάνεμα, τέτοια ωραία).
  Ακριβώς η ίδια συμπεριφορά.
  Κι όσοι εργάζεστε σε υπηρεσίες ή εταιρίες όπου ευδοκιμεί αυτό το προϊόν, θάχετε παρατηρήσει το πόσο φιλικός είναι σ αυτούς που τους σκάβει το λάκο και πως συμπάσχει μαζί τους για το ανάλγητο κάθαρμα αφεντικό.
  Ακριβώς, η ίδια συμπεριφορά...

 3. ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ avatar
  ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ 23/06/2010 11:53:18

  Η προδοσία ΔΕΝ είναι ψυχιατρική πάθηση

 4. Believer avatar
  Believer 23/06/2010 12:32:40

  Ξέρετε στή δημοκρατία ύπάρχει κι ή άξιωματική άντιπολίτευση, προκειμένου λοιπόν να έγκαλείτε πουλημένους βουλευτές, μπορείτε να ζητήσετε από τόν κ Σαμαρά να ρίξει τήν προδοτική κυβέρνηση Παπανδρέου με όλα τά μέσα πού παρέχει τό δημοκρατικό μας πολίτευμα, κι όχι όπως ό παπατζής έριξε τόν ΚΚ. Αύτό πού ό λαός μέ άπόγνωση ζητάει είναι ό ήγέτης πού θα μπεί μπροστά να σταματήσει τήν λαίλαπα, κι είναι περίεργο, πολύ περίεργο το φαινόμενο, να είναι κοινή διαπίστωση πιά ότι μόνο ένα δεξιό κόμμα, μόνο ένας δεξιός ήγέτης, μπορεί να ζητήσει να βγάλει τή χώρα από τήν κρίση, καί δέν τό κάνει. Δέν το κάνει γιατί πρέπει να είναι πατριώτης, να πιστεύει στό Θεό καί να πιστεύει στήν Ελλάδα καί τίς άξίες της. Δέν το κάνει γιατί πρέπει να έγκαταλείψη εύρωζώνη, ΕΕ, εύρώ όλα, πρέπει να στηριχτεί στήν Ελλάδα καί τούς πόρους της κι όχι στά δάνεια τών πλουτοκρατών πού άλυσοδένουν χώρες. Τέρμα, χορτάσαμε εύμάρεια τύπου ΕΕ, σιχαθήκαμε τή ζωή μας έτσι πού μάς κατάντησαν, εύρωπαίοι καί ντόπιοι πολιτικοί. Σήμερα ό καθ' ένας μπορεί να καταλάβει πιά Ελσίνκι, Μάαστριχτ, Λισαβώνα, όλες αύτές οί ''συμφωνίες'' πού κανείς μας δέν διάβασε ποτέ στήν ώρα τους πού δέν έγκρίναμε ποτε. Οταν έχουμε φθάσει σε σημείο να ύποδουλώνουμε τή χώρα γιά άνύπαρκτα χρέη καί δέν κουνιέται κανένα πολιτικό κόμμα να άνατρέψει αύτή τήν ύποδούλωση, αύτό το ξεπούλημα τής πατρίδος μας, σημαίνει ότι θα σάς πάρει καί θα σάς σηκώσει όλους, κι ότι έπιτρέψει ό Θεός άς γίνει.

 5. enianos avatar
  enianos 23/06/2010 12:37:52

  Πάμε …….Επανάσταση!!??....

 6. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 23/06/2010 13:12:10

  Συγνώμη, κύριε Believer αυτά που λέτε και λέμε πολλοί πιά πως πρέπει να κάνει ο έλληνας ηγέτης που δεν βλέπουμε για την ώρα στον ορίζοντα, πολλοί τα θεωρούν αυθεντικώς αριστερή πολιτική, επικινδύνως αριστερή θα έλεγα...
  Εξαρτάται βέβαια απο το πως βλέπει ο καθένας το Pasok, ως αριστερό, κεντρώο, ή ως δεξιό έως φασιστικό κόμμα. Μήπως οι αριστεροδέξιες αναζητήσεις έχασαν το νόημά τους πλέον ?

 7. popolaros avatar
  popolaros 23/06/2010 22:45:43

  Την προδοσία πολλοί αγάπησαν...τον προδότη κανένας.
  Πλησιάζει η ώρα σας.

 8. Ένα Πρόβατο (εξωτερικά) avatar
  Ένα Πρόβατο (εξωτερικά) 24/06/2010 10:40:47

  http://www.youtube.com/watch?v=P7tVy88FTJE

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.